IMATE LI OSECAJ KNEDLE U GRLU,PRISUSTVO SEKRETA,BRISEVI NEG
- SilverShark
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Sep 29, 2007 6:18 pm
Lpr
U jbt...pa to je HD rezim...A sta ti je dozvolila da jedes?a tu toaletu nosa sam i ja radio zajedno sa svim sprejevima i mastima...
- SilverShark
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Sep 29, 2007 6:18 pm
Lpr
Koliko znam,hd rezim je dozivotan
Inace,jel ima nekih poboljsanja?

Pa pazi lagao bih kad bi rekao da nema,ima razlike,primetjuje se,i to mozhda za 50-70 % imam manje onoga,a tek je drugi dan,to valjda ona toaleta odradjuje,jer sve prochisti. A taj hd rezhim pa meni nije ni utvrdjeno da imam taj reflux,videtjemo kada odrade onaj bris iskrhahanog sadrzhaja,i krve analize,na to idem sutra. Pitanje je da li je meni to toga mislim shta znam,videtju vetj,ali u svakom sluchaju lakshe mi je moram priznati 

-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Nov 19, 2007 3:05 pm
Re: Lpr
Pozdrav Silver.Bila sam kod ORL specijaliste.On kaze da je sve u redu da je malo sluznica crvena i sluznica ari predjela je naborana.Sta je sluznica ari predjela?Gledao je glasne zice i to je u redu,takodje je pipao vrat i rekao da je sve ok i da je najvjerovatnije rijec o GERB-u.Rekao mi je da sluznici u grlu treba 8 minuta da se oslobodi kiseline.Posto mene grlo konstantno grebe i stalno malo kasljucam interesuje me da li bi ORL specijalista na klasicnom ORL pregledu mogao da vidi da postoje neke promjene na grlu i ždrijelu.
Pomoc terapija ide super da kucnem u drvo,pa bolje mi je barem za 50 % a kad sam kutji i do 70 % imam manje onoga,jeste cimanje to za hranu ali vredno je toga. tu dijetu imam do pregleda,onda tje doktorka da kazhe kako dalje. Pregled nije ''bolan'' ali je neprijatan,prvo kad ti prska onu anesteziju u usta,ja sam se zamalo ispeglao,pa ne mozesh da gutash to je bash ruzhan osetjaj ali traje nekih 15 ak minuta i posle je ok,u svakom sluchaju nishta strashno. Moj pregled je trajao nekih 2 sata sve komplet,i kazhem ti zadovoljan sam skroz kako za sada idu stvari opet ponavljam da kucnem u drvo 

odgovor
Drugari,bio sam na klinici. Doktorka nam je jako lepa inace. Pregled mi je trajao oko 2 i po sata. Prvo klasican pregled uha,grla,nosa,a potom ona endoskopija kroz nos. Sluznice su mi dosta upaljene i stvaraju dosta sluzi,imam i stafilokoku,tako da prvo nos moram da izlecim a tek onda da vidimo oko refluksa.