Vidatox, kubanski lek protiv raka

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
marica_s
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 04, 2012 4:43 pm

Re: Vidatox, kubanski lek protiv raka

Post od marica_s »

Moze li neko,molim Vas da mi kaze kako mogu naruciti Vidatox? Hvala
AtinaBG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 19, 2012 5:43 pm

Post od AtinaBG »

To nije clanak iz novina, nego saopstenje Ministarstva zdravlja. Mozes da pogledas na sajtu ministarstva.
mivena
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Dec 16, 2011 11:24 am

Post od mivena »

Eto imam potrebu da napisem ,sve ovo
moj svekar pije vidatox od 5 januara ove god, inace se bori sa ovom bolescu pune dve godine.
do januara je sve bilo ok i uredu, kad sam cula za vidatox bila sam presrecna kao cela porodica, mislili smo to je to izlacice se jer je bolest bila vrlo mala smanjila se sa nekih 9cm na 2mm, da bi....
Pre 10ak dana dobio prejake bolove koje nije mogao da trpi, da bi se juce da skratim sve izmedju da ne davim, ustanoljeno je juce da mu jednog plucnog krila nema, na drugomm metastaze i ko zna gde...
Sad je u bolnici u Kninu...
Dali su mu jos par dana zivota....
Sutra putujemo za Hrvatsku da ga vidimo i da covek vidi svoje unuce koje ce ga eto na zalost pamtiti samo sa slika....
NE ZNAM STA DA VAM KAZEM ALI JA SAM TOLIKO BESNA NA SVE NA LEKARE NA NE ZNAM :x
da ssmo mi sve pokusali jesmo Cak smo u Tiranu isli po vidatox, dogovarali se da sad u maju ponovo odemo...
Ali NECEMO NA ZALOST :(
VIDATOX
mivena
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Dec 16, 2011 11:24 am

Post od mivena »

MISLIM DA ZA OVU OPAKU BOLEST PODMUKLU NE ZNAM KAKO DA JE NAZOVEM PROSTO NEMA LEKA NEGO ETO MOZDA NEKI LEK ILI NE ZNAM VOLJA ZA ZIVOTOM STO JE NEJBITNIJE JER MOJ SVEKAR JE S POCETKA TO SHVATIO KAO PREHLADU I DRZAO SE SUPER SVE JE PROSLO OK HEMO TERAPIJE ZRACENJA AMA SVE BEZ IKAKVIH KONTRINDIKACIJA ALI ETO STIGLO GA JE I SAD COVEK KOJI JE BIO LJDINA OD 110KG IMA 60KG I BORI SE ZA JOS KOJI DAN ZIVOTA....
I DANAS KAD JE OSTAO U BOLNICI REKO ETO DA MI DAJU OVE INFUZIJE I ETO MENE KUCI ZA KOJI DAN.... :cry:
VIDATOX
Korisnikov avatar
J e l e n a
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 09, 2012 10:08 pm

Post od J e l e n a »

Izuzetno hrabar covek Milena. Tvoj svekar.
Kao i ti i tvoj muz.
corado
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Dec 06, 2011 10:58 pm

Post od corado »

Uhhhh kad cujem ovako nesto ubije me nacisto :(
beograd011
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2012 9:12 am

Post od beograd011 »

Dve kutije Vidatoxa (30 ml) nabavljene uz pomoć drage gospođe Jelene Živojinović. Info možete dobiti na PM.
koslidija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 05, 2012 3:43 pm

Post od koslidija »

nova sam na forumu. pozdrav svima! citala sam sve napisano na ovoj temi pa bih molila da mi kazete broj telefona i nacin da stupim u kontakt sa ovim zastupnikom koji je u brckom. vec sam se umorila od citanja pa mi je sigurno promaklo, telefon i adresa... hvala!
Korisnikov avatar
J e l e n a
Aktivan član
Aktivan član

Post od J e l e n a »

koslidija napisao:nova sam na forumu. pozdrav svima! citala sam sve napisano na ovoj temi pa bih molila da mi kazete broj telefona i nacin da stupim u kontakt sa ovim zastupnikom koji je u brckom. vec sam se umorila od citanja pa mi je sigurno promaklo, telefon i adresa... hvala!
koslidija, pored ove teme postoji jos jedna sa nformacijama:

http://www.doktor.rs/forum/onkologija/e ... 34464.html

Preporucujem da detaljno procitate i sami procenite da li zelite i kako cete nabaviti Vidatox.
LunaLil
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 27, 2012 3:39 pm

Post od LunaLil »

MOLIM VAS , VEC 20 DANA MENI NE STIZE NIKAKAV ODGOVOR NI OD RAULA NI JELENI NITI LAURE... UPLATILI SMO , SVE PO UPUTIMA PREKO MOSKOVSKE BANKE, POSLALI SWIFT ALI I DALJE NI RECI OD NJIH ! MOLIM VAS , STA DA RADIM, KOME DA SE ZALIM ... LEK NAM JE NEOPHODAN !
corado
Stalni član
Stalni  član

Post od corado »

Pogledajte stranu 15 sto je napisao radenic ,lek je svima stigao stici ce i Vama sigurno ,meni stizu vec 3 bocice tako ,samo sto se ceka 20 do 30 dana ,sticice ,ne brinite
Vuuuk
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 04, 2012 3:36 am

Post od Vuuuk »

I dalje nastavljaju ovdje da reklamiraju i hvale ove prevarante sandru i ove sto za lijepe pare dodjose na human glas jelenu zivojinovic i lauru,,kome treba vidatoks neka se javi na pp za 150e dacu kontakt i kako da poruce,pustite ove svercere sandru,jelenu sto prodaju vidatoks po toliko visokim cijenama,,licno mislim da je lijek i ovako precijenjen,daleko je on od nekog ozbiljnog lijeka za tumore! Imam skoro pola bocice vidatoksa koju je moja sestra koristila,vec sam pisao da je njoj lose djelovao,nego hocu ako nekome treba a nema para da kupi, narocito od ovih HUMANITARACA SANDRE I JELENE koji prodaju po humanim cijenama,neka mi se jave,bocica je otvorena oko 2mjeseca,moze da stoji jos neko vrijeme i da se upotrijebi ne prodajem vec cu dati kome treba.
Korisnikov avatar
J e l e n a
Aktivan član
Aktivan član

Post od J e l e n a »

Vuuuk napisao:I dalje nastavljaju ovdje da reklamiraju i hvale ove prevarante sandru i ove sto za lijepe pare dodjose na human glas jelenu zivojinovic i lauru,,kome treba vidatoks neka se javi na pp za 150e dacu kontakt i kako da poruce,pustite ove svercere sandru,jelenu sto prodaju vidatoks po toliko visokim cijenama,,licno mislim da je lijek i ovako precijenjen,daleko je on od nekog ozbiljnog lijeka za tumore! Imam skoro pola bocice vidatoksa koju je moja sestra koristila,vec sam pisao da je njoj lose djelovao,nego hocu ako nekome treba a nema para da kupi, narocito od ovih HUMANITARACA SANDRE I JELENE koji prodaju po humanim cijenama,neka mi se jave,bocica je otvorena oko 2mjeseca,moze da stoji jos neko vrijeme i da se upotrijebi ne prodajem vec cu dati kome treba.
Vuuuk, otvori svoju temu i pisi o prevari/prodaji koliko ti dusa zeli.
Nisi dobrodosao ovde.
corado
Stalni član
Stalni  član

Post od corado »

Oooo de si humani vuuuucino sa Durmitora ,odavno te nije bilo da pljujes ! Pa rece da ima lek za 100 evra i to na kucnoj adresi ,sad poveca na 150 ,pa ima bre u Tirani za 130 ,nista novo nisi izmislio. A Sandra se vidis i sam iskljucila odavno ,ne interesuju je gluposti .Pusti ljude da razmenjuju misljenja ,iskustva ,pa nisi valjda ti najpametniji .Necu ti se vise obracati ,pljuj koliko hoces ,samo znaj da nas je muka naterala da budemo ovde !
Vuuuk
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 04, 2012 3:36 am

Post od Vuuuk »

Ti corado stvarno nisi cist mislio sam da si samo glup,nadji to gdje sam pisao da je za 100e pa sad kazem da je 150e,ovdje se ne moze brisati nista sto se napise tako ostaje pa nadji i stavi sve sto sam pisao drugacije od ovog,uvijek sam pisao da je 150 sa svim troskovima maloumni covjece,nastavi ti ovdje sa ovom jelenom da reklamiras ove humane prodavce !
Odgovori