Vidatox, kubanski lek protiv raka

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
vtnns
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 19, 2011 9:18 am

Re: Vidatox, kubanski lek protiv raka

Post od vtnns »

Zorane, ni najmanjje ne provociram, vec samo NE RAZUMEM toliki gnev, prvo kod Vuuuka pa onda i kod Vas, na spomen Vidatoxa. Smeta vam sto neko tu zaradjuje, meni ne ako to imalo pomaze. 100 eu mesecno je smesno ako Vidatox moze da donese poboljsanje, a u mom slucaju moje mame je doneo, makar na 5 meseci. I ako vam smeta to sto Kubanci prodaju ovaj lek za 200 usa dolara, cudi me da vam ne smeta sto farmaceutkse kompanije, obicno iz Svajcarske, Nemacke i USA prodaju kojejakve otrove u obliku citostatika po dalekoooo vecim cenama. Doduse te lekove placa drzava, pa nas to, licno, ne pogadja toliko, ali opet, ti lekovi su daleko skuplji. Vuuuk prica da cerka od Bate nabavlja ovaj lek DZABE, pa se onda preko doticne Laure lek preprodaje Srbiji za 200eu. Sad, dzabe moze da ga nabavlja jedino ako ga ona pravi u nekoj svojoj labaratoriji, jer ovaj lek se ZVANICNO na Kubi prodaje za 200usa dolara, sto je, u zavisnosti od kursa od 150 do 160eu. Dzabe lek mogu da dobiju lokalni stanovnici, koji su stvarno oboleli od ove opake bolesti, ali se to debelo kontrolise, upravo zbog zloupotreba, Da li je doticna Laura ili Jelena Zivojinovic, dosla do ovog leka neki put i plativsi nekom od lokalca naprimer 100 dolara (ne verujem da ce iko to uraditi ILEGALNO ispod tog novca na Kubi), ne znam, niti me interesuje, niti mislimd a bilo koga treba da interesuje osim one dzangrizave, vecito nezadovoljne i vecito sumnjive. Da me neko pogresno ne shvati, mene doticne ne interusuju mnogo niti sam ikad ista imao sa njima, lek sam nabavljao konstatno zahvaljujuci dobrim prijateljima koji su mi ga donosili BEZ PROVIZIJE, uvek sa racunom kako jeste. Ja i verujem da lek nekom i nije pomogao, jel da pomaze svakom, na svakom mestu, na svakom koraku, dobio bi nobelovu nagradu i to bi bila revolucija u medicini. Cinjenica je da je ovaj lek, u ispitivanjima, pomogao kod kvalitetnijeg i boljeg zivota, da je smanjio patnje obolelima. I u borbi protiv ove opake bolesti verivacu pre i Kubancima nego zapadnim farmaceutskim kompanijama, kojima je samo izvor debele zarade u interesu i nista vise. A svako ima pravo da veruje u sta hoce. Ja ovom leku zahvaljujem na skoro 5 meseci vracanja u zivot moje majke, sto mozda ce neko reci da nije nista, ali ko stvarno se bori sa teskim simptomom ove bolesti zna da je velika stvar.
Korisnikov avatar
zokac24
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 21, 2012 10:07 am

Post od zokac24 »

Pa VTNNS nemam je nista protiv Kube,farma Matrixa u Albaniji i ispostave u Brckom niti protiv ORIGINAL Vidatoksa koji ste vi nabavili.Gnev imam za one koji prodaju maglu i prave biznis od toga.Verujem da vasoj majci pomaze i drago mi je zbog toga,Ali nije lek za rak! Vec za poboljsanje kvaliteta zivota sa ovom bolescu i to je onda tako i napisati trebalo!Eto to mi smeta.
Kazete da svako ima pravo da veruje u sta hoce,a ja :
VERUJEM DA CU PRONACI LEK ZA RAK MOG OCA A NOBELOVA NAGRADA MI NE TREBA I DELICU GA BESPLATNO.
Usput treba ukloniti uzrocnike bolesti i onda leciti ali sam jos na pocetku istrazivanja i ne dajem konkretan savet nikom neproveren i nicije ime nisam pomenuo.Rekao sam da ce se prevaranti sami prepoznati i shvatiti sta rade sa bolesnim ljudima.U necem se i slazem sa vama a u necem ne i to je pravo na slobodu govora i misljenja.Uskoro se javljam na moju temu sa iskustvima i novostima.

SVE NAJBOLJE SVIMA

ZORAN
Korisnikov avatar
J e l e n a
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 09, 2012 10:08 pm

Post od J e l e n a »

Vuuuk, ti si na ovoj temi nepozeljan. Otvori svoju temu pa pisi sta hoces.
(Razlog: Vuuuk je nedavno bombardovao ovu temu neargumentovanim, ostrim i prostim tvrdnjama. Jedini nacin da se to potvrdi ili opovrgne je da se procitaju skoncentrisano obe teme.)

zokac24, slazem se sa tobom da je zivot bumerang. Verovatno si u pravu da Vidatoks nije nikoga izlecio.
Cini mi se da temu nisi procitao celu. A cinenjica koja me navodi na to su tvoji komentari u vezi vtnns. On ni u jednom svom komentaru nikoga i nista nije provocirao. Covek nedvosmisleno deli svoje iskustvo.
Ja sam citala tvoje postove, kao i postove mnogih drugih na ovoj i drugim temama. Razlog je sto me zanimaju razlicita iskustva u borbi protiv ovog nepravednog neprijatelja. Trudim se da ne komentarisem nista dok ne budem sigurna da imam osnova za to. U pisanoj formi je lakse napraviti nesporazum. Svi mi ovde smo lako ranjivi i treba biti oprezan sa komentarima.
Molim te ne shvataj ovo kao napad, vec samo prijateljski komentar.

Vttns hvala na postu.
Moja tata uskoro pocinje sa trecom bocicom. Za nekoliko nedelja radicemo CT. Javicu rezultate.
corado
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Dec 06, 2011 10:58 pm

Post od corado »

Imao sam adenocarcinom.Sada je to istorija.Zdrav sam kao i pre raka.Dali su mi 5 meseci.Bio sam stvarno blizu,samo oboleli znaju kako se osecaju.Kao i svi oboleli trazio sam sve sto moze da pomogne.Na sajtu American National Cancer Institut nasao sam da su se dosta obolelih mnogo popravili a neki izlecili od raka.Medju njima sam i ja.Pomogao mi je samo CoQ10.Pronasao sam de je nivo kod starih ljudi i svih obolelih od raka jako smanjen.Taj prirodni enzim CoQ10 ima ulogu u svakoj celiji.Daje energiju 95% svakoj celiji,povecava imunitet i dovodi do apoptoze u tumorskim celijama,tzv programiranu smrt celija tumora.Svi experimenti na zvotinjama (vidi to na Sajtu ANCI koji sam naveo) pokazali su da su neki rakovi nestali ali i kod drugih je bila significantna regresija.Desetina ili vise( anegdotal) izvestaja na istom Sajtu
su ili izleceni ili u velikoj remisiji.Taj enzim-CoQ10- je u prvoj liniji odbrane organizma.Svaka majka celija proizvede novu cerku koja je 100% IDENTICNA njoj.Ali ponekad u ovoj celiskoj deobi desi se neki "glic" da cerka celija ne lici i funkcionise kao majka.Ona je sada strana nasem organizmu i bice unistena.Ali ako odbranbene snage oslabe,ta celija se mnozi i divlje se
mnozi, e to je rak.Zakljucak je da nas organizam nije u stanju sa tom odbranom da zaustavi
rast raka. Ni moj CoQ10 ne moze da ubije trilione rakovskih celija ali moze da smanjuje njihov broj.Znaci velicina raka mora da se smanji.Kako? Hirurskim putem ili zracenjem.Sada CoQ10 moze da radi.I zaista radi.I pod takvim okolnostima velike su sanse za potpuno izlecenje.Tako sam se ja izlecio.Dobio sam 64 Graja zracenja (32 dana po 2 graja zracenja sa Lineac D 3 aparatom Siemensa) i uzimao CoQ10 po 400mg svaki dan i produzio jos dva meseca sa istom dozom.Rak je nestao.Imao sam 3 CT skena,po jedan mesecno,i svi su bili negativni.Cudili se i doctori da rak od 32mm (kao golf loptica) je nestao.Odgovaram na svako pitanje.Moj email je [email protected] Svaki dan se racuna,ne tracite vreme.Odmah na CoQ10
corado
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Dec 06, 2011 10:58 pm

Post od corado »

Ovo sam kopirao sta je covek napisao o koenzimu CoQ10 ,nasao sam ga i ukljucio i njega u terapiji kod moje majke.Proguglajte malo ,cini mi se da vredi !
Vidatox uzima cetvrtu flasicu i fala bogu dobro je.Nije mogla da ima hemoterapiju zbog operacije srca tako da sada uzima lek arimidex ,kostice kajsija ,sibirsku aroniju i naravno vidatox.Znam dve osobe koje ga koriste kao i moja majka ,i zadovoljni su .Ko ne veruje pa nemoj da ga koristi ,a ako pronadju nesto neka podele sa nama ,bicemo sigurno zahvalni !
Vuuuk
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 04, 2012 3:36 am

Post od Vuuuk »

Sta kazes ti jelennice bombardovao temu neargumentovano,,ti mi znas sta je tema i argumenti vrano jedna,i ti ces mi reci dje sam ja nepozeljan dajte da se vidimo i oci svi vi sandrini blejaci ovdje ti ,corado i ekipa pa mi recite tad kako sam nepozeljan,klosari prevarantski!!! sigurno niko nece citati sve sto sam napisao a bilo je dosta toga,sve sa razlogom i sve istina a ne izmisljanje i obmana kao vi,i kad se sjetim sta sam sve saznao na ovom forumu kakvih gmizavaca ima nisam mogao da vjerujem! sta je sve ovaj olos od nekog ko se potpisivao kao sandra uradila da bi zaradila pare to je za zatvor i psihijatrijju ujedno!!! vas ostale njene advokate vec da ne pominjem,od kako sam poceo da pisem o njoj ovdje i sta radi i kako obmanjuje narod nikad se vise nije javila,zanimljivo,ali jesu njeni poltroni ili kompanjoni u poslu,ti jelenice imas inace isti stil pisanja poruka kao sandrica,jel znas to,sve u originalu odvajas preslikane su vam poruke,preslikani stil pisanja,da niste blizanci! i kako je to sve zanimljivo da se uvijek ova strasila od jelene i corada jave cim neko negativno kaze o vidatoksu ej bre smirite se sad vam ozbiljno kazem!!! vidi se da debelo imate interese vezano za vidatoks,jer ste vi jedini ovdje koji od kako je sandra olos nestala forsirate pozitivnu pricu o vidatoksu!!! ne znam kome ste i cime pomogli ovdje na forumu!! dok sam bio ubijedjen da moze da pomogne u lijecenju pomagao sam svakom da dodje do njega za sto manje para ali vise nikom necu jer je to cista glupost,bolje da kupe vitamine i minerale nego da piju ko zna sta,a nikakve pomoci nema to je sigurno,cak se moze i pogorrsati stanje to sam licno vidio!!! ti si corado vidim bas upucen u borbi protiv raka,pominjes coenzime10,pa to svi znaju ko se malo raspitao i zanimao oko muke sa tumorima,ti si ovdje da bi reklamirao vidatoks,ne zaboravi to,a sa tim upadima kao cuo sam za ovo samo pokazujes koliko si glup!!! enzimi,koenzimi,beta 1,3-1,6 glucan,cisti vitamini D i E,koralni kalcijum iz Okinave,sibirska aronija proizvedena u sibiru ne punjena u bugarskoj ili njemackoj jer su neuporedivo slabije,zeleni caj sa limunom,kajsijine kostice,bijeli luk,sve to i jos dosta pravih dodataka ishrani i uz pravilnu ishranu,pozitivan stav,redovan i pravilan san,su djelovi koji treba da se uklope da bi se pobijedila ova prokleta bolest,sve najbolje dobrim ljudima koji su ovdje silom prilika,a ovim drugima ce Bog pokazati za njihove "dobre namjere" ovdje na forumu!!!!
Korisnikov avatar
J e l e n a
Aktivan član
Aktivan član

Post od J e l e n a »

Spremam se za Brcko uskoro. Da li ima nekog ko je isao tamo radi Vidatoksa?
Nameravam ih zvati telefonom pre nego krenem, ali bih bila zahvalna za svaku informaciju iz prve ruke.
Lakki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 06, 2012 11:23 pm

Post od Lakki »

Bolesnog coveka je lako izmanipulisati jer on nema puno izbora,ali isto tako ne postoji sigurnost ni u cemu.Treba samo proveriti informacije koliko je moguce.
Sto se tice Vidatoxa,to oboljeli moraju sami odluciti hoce li ga koristiti.
Za sada ga je moguce kupiti samo u Albaniji,zvanicno na klinici koj ima ugovor s proizvodjacem s Kube,sto se sve moze proveriti,a jos uvek ne u Brckom,jer je Albanija jedina zemlja
koja nema proceduru za homeopatske lekove!
Ja sam licno isao u Albaniju i kupio sam lek za oca od mog prijatelja(koji je isto tako cuo pozitivne stvari za Vidatox od poznanika),on ga koristi 15 dana i vec su primetna poboljsanja,covek zivi u Banjaluci i eto moguce je proveriti licno.Potrebno je da neko ode tamo s nalazom,ali isto tako je potrebno i poznavanje jezika(italijanskog ili engleskog za kliniku) ali i albanskog jer je veoma tesko komunicirati na ulici u slucaju da nesto treba,ali i sposobnost snalazenja jer je u saobracaju katastrofa,a tu su i troskovi puta.
Ako neko zeli detaljnije informacije moze me nazvati na +387 65 620 962.
Ja sam izneo samo cinjenice koje licno mogu da potvrdim u nameri da to nekom pomogne.
g_landboy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 14, 2008 1:19 pm

Post od g_landboy »

Pozdrav svima
Majka ima kancer pre mesec dana sam bio u Tirani, gde mozete sa gradskom autobusom mozes da ides samo pisi ovi reci " tek banesa me shigjeta" ( zgrada sa strelama ) i pokazitemu vozacu ili bilokome na autobuse oni ce vam reciti da ili ne da je taj autobus Ispred ove zgrade je pumpa benzina zvane" star" a odmah ispred pumpe je vidatox apoteka. Mene su mi trazili samo krvnu sliu ako imate i neku dokumenti u vezi diagnose to je jos bolje a moja majka inje bio sa mnome. Inace evo mesec dana Majka ka pije nismo radil do sada nijedan test/cd a danas poceo sa kemo.Cudno da nema u brcko u web site je bio reklame.Cisto verujem da vitadox su doneli italiani u tirani posto ne mogu da je otvori u italiu.Neke komsije su me pitali jer ima o kosovu ali sigurno da nema.platiosam za lek 145 a iprvi put za pregled 20evra. Zelim vam svima oporavak
AtinaBG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 19, 2012 5:43 pm

Post od AtinaBG »

Vuce,

gde se u Beogradu kupuje ta sibirska aronija proizvedena u Sibiru?
Korisnikov avatar
J e l e n a
Aktivan član
Aktivan član

Post od J e l e n a »

Sa sajta PharmaMatrix ne postoje vise kontakt informacije za Brcko, vec za Budvu
http://www.pharmamatrix.net/en/our-part ... negro.html

Mislim da cu mozda ipak u Tiranu ponovo.
Korisnikov avatar
J e l e n a
Aktivan član
Aktivan član

Post od J e l e n a »

J e l e n a napisao:Sa sajta PharmaMatrix ne postoje vise kontakt informacije za Brcko, vec za Budvu
http://www.pharmamatrix.net/en/our-part ... negro.html

Mislim da cu mozda ipak u Tiranu ponovo.
Povlacim rec: http://www.pharmamatrix.net/en/our-part ... ovina.html

Lakse mi je bilo odluciti se za odlazak u Tiranu Januara ove godine. Nije bilo druge opcije. Osim Kube koja je ipak daleka.
alex85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 11, 2011 7:40 pm

Post od alex85 »

Prodajem bocicu Vidatoxa. Lek smo dobili sa Kube, za mog oca, koji je, na zalost, iskoristio samo jednu bocicu, jer je vec bilo prekasno. Druga bocica je ostala neotvorena. Cena je 200e, toliko je nas kostalo. Ako je nekome potrebno, neka posalje poruku na pp.
Hope191
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 17, 2012 8:35 pm

Post od Hope191 »

Ja bih takodje zeljela da ponudim jednu bocicu Vidatox-a. Na forumu 'Zanovidan' u rubrici oglasi sam takodje pisala o tome, malo opsirnije. Cijena je 150evra, zbog toga sto je moj otac uzeo dvije doze, tj 5 kapi ujutro i 5 navece= ukupno 10 kapi. Nazalost moj otac je preminuo, kapi su stigle kasno, ali se nadam da ce nekome pomoci sto prije.
Hope191
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 17, 2012 8:35 pm

Post od Hope191 »

Jos samo nesto: molim vas da se ne uvrijedite zbog ovoga, molim vas nemojte da mislite da na ovome zelim da zaradim! Prvo, svako ko je informisan iole o Vidatox-u zna koliko on kosta i kako se do njega dolazi! Postoje i drugi lijekovi, koji se vracaju ili npr pelene koje se nekom poklone..Naisla sam na jedan komentar koji me je jako povrijedio, jer je osoba mislila da se bavim prodajom vecih kolicina i da na njima zaradjujem.
Odgovori