Vidatox, kubanski lek protiv raka

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
corado
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Dec 06, 2011 10:58 pm

Re: Vidatox, kubanski lek protiv raka

Post od corado »

a u sred tirane je 100e isti lek,zvanicni su uvoznici,sram ih bilo,jos ljudi cekaju da im salju po turistima vidatox smijesno!!!
Ovo si licno ti napisao da je lek 100 evra ,od kad si poceo da pljujes sve redom.
Pljuj i dalje ,ne pravim ti drustvo vise vuuucino !
Vuuuk
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 04, 2012 3:36 am

Post od Vuuuk »

corado ti si glup i zao,ja u toj poruci sto sam napisao sam objasnjavao koliko sandra i vi sto je reklamirate prodaje lijek sa Kube koji isti kosta u tirani 100e,a oni ga sa Kube salju i naplacuju preko 200e,jedna se zena javila pa je rekla da je njoj naplatila 250e! Ja nikad nisam napisao niti rekao da sam ja vidatoks kupio preko tirane u kojoj toliko kosta vec sam u ko zna koliko poruka pisao da se moze dobiti na adresu preko labiofama bocica kosta 130e i sa postarinom i provizijom banke ispadne sve ukupno oko 150e,i da nije preko Tirane maloumni i zli corado,i nemam vremena da se vracam na te stare poruke i da ih opet ovdje stavljam jer vidim da ste samo redovni vi sandrini ljudi a ovi sto ih muka natjera pa dodju na forum ce procitati i starije poruke i vidjeti sve ko je i sta pisao,a ne ti da pises gluposti i lazi! I da ponovim da je vidatoks precijenjen kao lijek,samo su sandra i jelena zivojinovic sa naduvanim cijenama uspjele da od njega naprave kao neki dobar lijek za tumore i 150e mu je velika cijena,realni su Albanci bili sa cijenom od 100e,zato se cuvajte ovih dobrih "srba" kao sto su sandra i jelena koje su taj lijek po srbiji prodavale po toliko visokim cijenama uz pricu da nista ne zaradjuju vec pomazu ljudima samo,i naplate jedino taxi po havani jel tako corado.
corado
Stalni član
Stalni  član

Post od corado »

corado napisao:a u sred tirane je 100e isti lek,zvanicni su uvoznici,sram ih bilo,jos ljudi cekaju da im salju po turistima vidatox smijesno!!!
Ovo si licno ti napisao da je lek 100 evra ,od kad si poceo da pljujes sve redom.
Pljuj i dalje ,ne pravim ti drustvo vise vuuucino !
U Tirani je 130 +20 pregled dokumentacije
Na Kubi je 205 cuc ili ti 170 evra koliko je i u Bosni
100 evra nije nigde ,cuo sam bice krajem aprila i u Srbiji .To sto si ti vuuucino zadojen najgrim otrovom a sad bi da taj otrov siris ,rekao sam ti leci se covece !
Ne truj vise ljude kako su i Kubanci prevaranti ,lek ne pomaze .Pogledaj sajt ministarstva zdravlja Srbije. Dolaze Kubanci krajem aprila u BG !
Od mene toliko ,ZBOGOM ZLI VUUUUUCE !
Vuuuk
Stalni član
Stalni  član

Post od Vuuuk »

bez pregleda je mogao da se kupi prije samo vidatoks u tirani za toliko po cijeni od 100e,ej lijek koji je sa kube uvoze albanci i prodaju ga za 100e prije sad je 130 a ovi tvoji HUMANITARCI ga PRODAJU u srbiji za 250e a kao dolje kupuju za 170e pa jel iko normalan misli da je taj vidatoks na kubi 170e,u sred tirane bude je3ftiniji nego na kubi,evo sad u brckom za 170e,ja sam ga narucio po cijeni od 130e ne preko tirane da se zna a ti pises ovdje kako jelena i laura to placaju 170e u sred kube gdje se proizvodi,e maloumni corado,mnogo ste lagali ovdje narod,kazete sandra olos digla ruke od foruma,pa vrijeme je bilo i tesko onome ko ceka da mu sandra pomogne!!! ja cu svakom pomoci da dodje do vidatoksa i da ga naruci na adresu za manje od 150e a ti dobri corado promovisi ove sa kube sto ga prodaju za 250e i salju turistima a sandra dijeli dalje,pricaj kako pomazu ljudima,human si kao sandra!
Vuuuk
Stalni član
Stalni  član

Post od Vuuuk »

i za tvoju informaciju corado glupi nikad nisam rekao da su kubanci prevaranti u vezi vidatoksa,oni su napravili neki komercijalni lijek koji nije nista posebno,po nekim normalnim cijenama su poceli da ga izvoze sa kube,ali sam rekao da su prevaranti kao sandra napravili famu od njega da bi zaradili pare,digli mu veliku cijenu i obmanjuju narod koji je u situaciji da proba sve jer tesko da sta mogu izgubiti,sandra,jelena zivojinovic su podmukli sverceri !!! kubanska medicina je mozda i najbolja,na kubi ima mnogo dobrih ljekova za sve bolesti,koji se na ovaj nacin ne mogu dobiti,i koji su daleko skuplji!!! sjecam se da je na staroj temi olos od sandre pisala dok je obmanjivala narod ovdje na forumu pa navela primjer kastra i caveza kako su se izlijecili vidatoksom ja nisam mogao da vjerujem kakav je to prevarant i sta sve pise da bi navukla ljude da kupuju taj vidatoks od nje ona je za zatvor! Za ozbiljno lijecenje mora da se ode na kubu bude u njihove bolnice i plati mnogo para!
corado
Stalni član
Stalni  član

Post od corado »

Svim pravoslavnim Srbima ,dobrim ljudima, želim srećan uskrs
Od srca želim svim bolesnim da ozdrave i svi zajedno se izborimo sa ovom opakom bolešću.
HRISTOS VOSKRESE
srdjanp
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 16, 2012 4:11 pm

Post od srdjanp »

Za sve one koji nisu znali, predstavnistvo u BIH.

Dear Srdjan,

We have a partner in Bosnia Herzegovina i live you there contact:

e-mail address: [email protected]
Mobile No.00387 66 912 709 Phone No.00387 49 217 487
Bosnia and Hercegovina
District Brcko
76120 Brcko
Sakiba Edhemovica br.2
Interlinea-Pharm d.o.o.

If you need more info contact us:

Best regards,
luca Rossi
Pharma-Matrix.
mivena
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Dec 16, 2011 11:24 am

Post od mivena »

SVEKAR MI JE NA ZALOST PREMINUO 6.APRILA DVA SATA PRE NEGO SMO STIGLI DA GA VIDIMO , ETO ZA MALO SMO ZAKASNILI...
VIDATOX
B81
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2012 8:00 pm

Post od B81 »

Ostala mi je neotvorena bocica Vidatoxa, uzela sam je preko Laure za 200e. Ako nekome treba nek me kontaktira.
Drazen
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 29, 2006 10:26 am

Post od Drazen »

AtinaBG napisao:PSN, hvala na odgovoru. Imam jos jedno pitanje, a to je da mi preporucis dobar sokovnik koji dobro cedi to tvrdo povrce. Ja sam ih do sada imala nekoliko i oni su odstrane mnogo, a naprave malo soka, pa bi mi za pola litra soka od cvekle trebalo sigurno 2-3 kg cvekli. Imala sam i neki Gorenje koji je odmah pregoreo (haha taman da opravdava naziv). Da li mozes da mi kazes koji sokovnik koristis?
Pogledaj VerVita Hurom sokovnik nove generacije, ja ga imam i prezadovoljan sam.

http://www.youtube.com/watch?v=1fOIzeS2FR8
AtinaBG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 19, 2012 5:43 pm

Post od AtinaBG »

Nema potrebe za vredjanjem, ali istina je da je lek bezobrazno, perverzno skup. Cena homeopatskih lekova je dosta niska, recimo u Barseloni bocica sa 80 granula homeopatskog leka je 2 evra

http://www.tufarmaciavirtual.com/homeop ... patia-tubo

nema potrebe da ovaj blagi rastvor bude bas toliko skup i onda se svi pitamo sto Vidatoxa nema u Nemackoj, Svedskoj itd. Pa nema jer njih ne mogu da sisaju kao ovce, vec samo nas, mi smo na to navikli.
Vuuuk
Stalni član
Stalni  član

Post od Vuuuk »

Ma kakav lijek Atina ove kapi su obicna glupost,i ako mozda imaju neko djejstvo to je minimalno,samo su ovi prevaranti na celu sa sandrom ovdje na forumu napravili famu oko toga da bi uzeli pare od bolesnih ljudi,prodaju po bg 250e do 300 bocicu ovog ne zna se ni sta je bre,nabavljaju to preko one jelene zivojinovic za DZABE sa kube a to sve ide i preko ambasade nase,klasican biznis na muci naroda,kome je ovo pomoglo da se javio i rekao ili da neko stvarno nekog zna kome je pomoglo,meni se javljali samo oni kojima je kao malo pomogao uz hemoterapiju ili ovako a to je pitanje da li je vidatoks ili druge stvari ili sama psiha kod covjeka,,glupost obicna u to sam se uvjerio licno,i cijena od 130e po kojoj sam ja nabavio je preskupa jer ne vrijedi nista ni 1e!!!! Ja sam podijelio mejl za narucivanje ko mi se javio da mu treba vidatoks ali vise necu jer ljudi nista nece dobiti a nekome moze biti da bude lose kao mojoj sestri sto je bilo! vidatoks je najveca prevara sto se tumora tice i sto je najzalosnije od ambasade su napravili salter za narucivanje kod jelene zivojinovic na kubi,sljam obican ,mogao sam tih bocica prodati ovdje koliko sam htio nikad to ne bih mogao uraditi sve i da je dobar lijek a ne za ovu glupost!!! onaj ko misli da dobije pravo i ozbiljno lijecenje mora otici na kubu sve drugo je glupost !
Korisnikov avatar
zokac24
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 21, 2012 10:07 am

Post od zokac24 »

Nazalost posle svega sto sam procitao ovde na forumu VIDATOKS nije uopste lek za rak.Nema dakaza da je nekog izlecio!A ako stvarno neko toliko zaradjuje za nesto sto nije (Vidatoks,kubanski lek protiv raka) onda je to bezboznost i ne postoje reci koje koje bi mogle da opisu to sto cine! KAZACE I SLACE POSTOVE KOJI SU SAMI NAPISALI PA POMOGAO JE MALO DA SE NEKO OSECA BOLJE PA KAO IMA REZULTATA EJ !!!TO JE KAO KAD UZMU SREDSTVO PROTIV BOLOVA PA SE MALO BOLJE OSECAJU PRIVREMENO! DOSTA JE BILO ! ZIVOT JE JEDAN I NEMOJTE TO DA RADITE BOG SVE GLEDA !
Jos jedan pozdrav svima koji se bore sa ovom bolescu i onima koji se bore za nekog svog najmilijeg. Ne dajte se i BORBA!

LJUBAV,VERA,NADA NIKADA NE UMIRU!

zokac24
vtnns
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 19, 2011 9:18 am

Post od vtnns »

Na zalost vuuuka i zokac24, ja sam ovde dugo davao informacije o promenama kod moje majke kako uzima Vidatox. SAd je na petoj bocici, uzima ga od pocetka novembra, nabavio sam jos dve i duboko verujem u ovaj lek. Vidim da doticni ovde sire negativne stavove prema svemu, takvih ljudi imam i previse u okruzenju. Njima bi i preporucio da ne koriste NISTA kao lek, jel NISTA nece ni delovati ljudima koji sire iskljucivo negativnu energiju. Ponovicu ukratko, mozda vec peti put, sa stanovista nekog ko svaki dan prati situaciju svoje majke koja ima metastaze tumora pluca. Moja majka je prestala sa bilo kakvim lekovima, citostaticima i bilo kakvim lekovima vezanim za tumor, ako se ne racunaju lekovi za srce, pritisak, izbacivanje vode i stomacne tegobe. Znaci apsolutno NISTA ne koristi od hemoterapija, citostatika jos od septembra prosle godine. Dok je koristila sve to, bolest se ubrzavala, nismo videli neke rezultate. Pocetkom novembra nabavljam prve bocice Vidatoxa sa kube, i tad smo mislili, pre nego sto je pocela sa Vidatoxom, da nece docekati novu godinu, koliko je tesko disala. Nakon mesec dana pocinju da se vide prve promene na bolje, vise vazduha, vise predjenih metara. Nakon dva meseca, negde oko nove godine jos naprednije se vide promene. Mamu pocinjemo da izvodimo napolje, odlasci do restorana, sa prijateljicama, rodbinom, zivot se nekako cak vratio u normalu, normalno, ne skroz, ali od nove godine negde do sredine aprila poboljsanje je fantasticno. Od sredine aprila situacija pocinje opet da se malo pogorsava, problemi sa disanjem se vracaju, svo vreme slabo jede, gubitak ukusa, apetita, i ima stalne mucnine. I sad, mozda je i tih 4 meseca koliko je imala normalnog zivota u ovoj godini posledica neke srece, nekog drugog faktora u organizmu, ali mi duboko verujemo da je to posledica Vidatoxa. Ovaj lek sigurno ne nudi soluciju izlecenja, ovaj lek se koristi da bi bolesniku omogucio kvalitetniji zivot. O ceni leka necu da polemisem, kako ga ko nabavlja i koliko zaradjuje, to neka je na cast tim ljudima, ni to me interesuje. Ni sam nemam previse novca ali da li je lek 150 ili 200eura me ne intereusje puno. Lek trenutno kosta 145 eura u Albaniji, potpuno je isti kao sa Kube, tu nemam dilemu jer sam nabavljao i iz albanije, probao sve sam, uporedjivao, sve je 100% potpuno isto, od bocice, ukusa leka, pakovanja, a i sam kubanski proizvodjac daje informaciju da prodaje Vidatox u albaniji, pharma matrix, i ne vidim zasto bi mi, vecno sumnjicavi, znali da oni ne pridaju original lek? Jedno mogu da porucim svima, ne ocekuje cuda od ovog leka, jel ni oni sami ne tvrde da cete se izleciti od njega, ali verovanjem u ovaj lek, i uzimanjem ovog leka imate sasne za poboljasanjem. A ko nema problema sa ovom opakom bolescu u svojoj kuci ne zna sta znaci imati i jedan promil poboljsanja i boljeg dana kod obolelog. Cini mi se da Vuuuuk i zokac24 nemaju problema oko ove bolesi, i zelim im da tako i ostane. Vise mi se cini da su dezurni pljuvaci ovde necega sa cim se NIKAD nisu ni suocili. Vuuuk je cak vise puta pisao o tome kako lek moze da stigne na kucnu adresu za 140eu, kada sam ga pitao da objasni kako, da informaciju NIKAD se nije javio niti uradio isto, Ko da svako kome ovaj lek mozda moze da pomogne ne bi voleo da mu stigne original lek za 140 eu. A leka nema u Nemackoj, kao ni u celoj EU jer EU, kao ni amerika iz svojih nekih razloga ne priznaju NISTA sto dolazi sa Kube. U Italiji se Vidatox prodaje i za 400eu bocica, nalazio sam na ebay i cenu od 500 eura cak, tako da ni ta prica da oni nisu glupi i slicno ne drzi vodu i nema veze sa istinom. Cena leka u Albaniji je 145 eura, imam racun, lek mi licno uzeo dobar kucni prijatelj. Ovaj put mi nisu naplatili pregled, sto su nekad naplacivali. Ne znam za to u Bosni, premda verujem da je i to original takodje.
Jedno znam, a to je da zelim SVAKOM ko se bori sa ovom opoakom bolescu da ima rezlutate sta god da koristi, da sebi, ili nekom svom clanu familije, prijatelju, omoguci bolje dane i kvalitetnije dane i zivot, jer je to JEDINO sto se kod metastaza pluca moze omoguciti, na zalost.
Korisnikov avatar
zokac24
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 21, 2012 10:07 am

Post od zokac24 »

Pozdrav svima ponovo!

VTNNS ne citate izmedju redova .Na vase provokacije necu odgovoriti (sem da vama i vasoj majci zelim sve najbolje u BORBI!) jer me ne poznajete i niste citali moje postove i ne znate nista o meni USPUT DRAGO MI JE JA SAM ZORAN!.Ukljucio sam se na forum kad je mom ocu konstatovan adenokarcinom pluca pocetkom marta i dajem sve od sebe danocno da mu pomognem.I DELIM ISKUSTVA SA DRUGIMA,ISTRAZUJEM.I DA VERUJEM DA CU IZLECITI MOG OCA!!!LEK POSTOJI SAMO GA TREBA NACI. A NA NEPRAVDU SAM OSETLJIV PRONACICE SE ONI NA KOJIMA SE OVO ODNOSI!

zokac24
Odgovori