Vidatox, kubanski lek protiv raka

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
AtinaBG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 19, 2012 5:43 pm

Re: Vidatox, kubanski lek protiv raka

Post od AtinaBG »

Natasa45,

pa u tome i jeste poenta sto se NE JAVLJA NIKO KO JE VIDEO KONKRETNO POBOLJSANJE NA DUGE STAZE,a da nije koristio jos 150 drugih stvari. Upravo zato i ja dolazim na forum. I ne vidim cemu histerija. Ovaj forum je podjednako za sve, a ne samo za tebe. Preskoci postove koji ti se ne svidjaju, sto i ja radim. I nemoj da nam odredjujes o cemu cemo da pricamo. Nekoga zanima je li Jelena konzul ili nije. To sto to tebe ne zanima, stvarno me ne interesuje. Tvoj je izbor da kupis SVE ZA STA CUJES, pa i od tamo nekih nadri-baba, sto si i sama rekla u svom postu. To nije moj izbor, necu da budem ovca za sisanje koja ce u ocaju da prihvati nesto sto u svesnom stanju ne bi. Pitanja koja si na kraju postavila su postavljena MNOOOOGO puta na ovom forumu, ima i ona tema escoazul, pa mozes da proveris. Po tebi, ok je da ponavljamo jedna te ista pitanja u nedogled (bez odgovora, naravno), ali nije ok da vodimo zdravu diskusiju (bez vredjanja) o tome da li nesto pomaze ili ne, a posebno kada se radi o necemu sto je u 90% zemalja neprihvaceno. Ako si zakljucila da Vidatox definitivno pomaze (sto ja nisam, pa zato iscitavam forum), ne znam sta trazis ovde, idi lepo kupi lek u Albaniju i gotovo. Visis na ovoj temi boga pitaj otkad uz pitanje "da li Vidatox pomaze", i kad se pojavi neko ko kaze da misli da ne pomaze ne znam ni ja kako mnogo, ti kazes "ma kako ne pomaze!". Pa kupi ga onda, u cemu je problem? Ne razumem. Ovaj momak gore je rekao da je mnogo pomogao njegovoj majci, ja sam iskazala neke sumnje, ti odluci i zavrsi. Kad se budes dogovorila sama sa sobom, bices i manje histericna.
AtinaBG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 19, 2012 5:43 pm

Post od AtinaBG »

Natasa45,

mozda ce ovo uspeti da ti razjasni nesto.

http://www.escozul-cancer.com/en/escozul-questions.html

"...Over the years, the good reputation of ESCOZUL made ​​the daily number of patients in the labs go up exponentially to reach 300 per day. The laboratory could not meet this demand, especially when they had not yet managed to produce ESCOZUL industrially. The solution adopted was to begin developing a homeopathic version that requires only tiny amounts of venom of the scorpion to produce doses for thousands of patients. This version was finally registered under VIDATOX name, a product that only has analgesic properties as evidenced by the leaflet accompanying the drug.

Dakle, Vidatox je samo analgetik.

"...Currently, Cuban independent producers are the ones who produce ESCOZUL concentrated in its original form, they are the only ones who have the expertise to produce the drug in a traditional and effective way . The Cuban State laboratories just produce and * SPAM * a homeopathic version that only have analgesic, does not have anti-cancer properties.

Eto sta pise. Ovo objasnjava vase pitanje kako odrzavaju Fidela Kastra. Pa jer on dobija nesto mnogo bolje (pogledati kako se spravlja Escozul, od otrova mnogo skorpija, dok se kod Vidatoxa mala kolicina otrova rasporedi na hiljade bocica i zato je to samo analgetik). Ali tu je i Ugo Chavez. Kako njemu ne sprecise da se vrati rak, nego je u junu operisao jedan tumor prostate, pa sad opet drugi, i to veliki?

Elem, fora bi bila nabaviti ESCOZUL, a ne Vidatox.
Korisnikov avatar
Natasa45
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 16, 2012 9:43 am

Post od Natasa45 »

AtinaBG napisao:Natasa45,

pa u tome i jeste poenta sto se NE JAVLJA NIKO KO JE VIDEO KONKRETNO POBOLJSANJE NA DUGE STAZE,a da nije koristio jos 150 drugih stvari. Upravo zato i ja dolazim na forum. I ne vidim cemu histerija. Ovaj forum je podjednako za sve, a ne samo za tebe. Preskoci postove koji ti se ne svidjaju, sto i ja radim. I nemoj da nam odredjujes o cemu cemo da pricamo. Nekoga zanima je li Jelena konzul ili nije. To sto to tebe ne zanima, stvarno me ne interesuje. Tvoj je izbor da kupis SVE ZA STA CUJES, pa i od tamo nekih nadri-baba, sto si i sama rekla u svom postu. To nije moj izbor, necu da budem ovca za sisanje koja ce u ocaju da prihvati nesto sto u svesnom stanju ne bi. Pitanja koja si na kraju postavila su postavljena MNOOOOGO puta na ovom forumu, ima i ona tema escoazul, pa mozes da proveris. Po tebi, ok je da ponavljamo jedna te ista pitanja u nedogled (bez odgovora, naravno), ali nije ok da vodimo zdravu diskusiju (bez vredjanja) o tome da li nesto pomaze ili ne, a posebno kada se radi o necemu sto je u 90% zemalja neprihvaceno. Ako si zakljucila da Vidatox definitivno pomaze (sto ja nisam, pa zato iscitavam forum), ne znam sta trazis ovde, idi lepo kupi lek u Albaniju i gotovo. Visis na ovoj temi boga pitaj otkad uz pitanje "da li Vidatox pomaze", i kad se pojavi neko ko kaze da misli da ne pomaze ne znam ni ja kako mnogo, ti kazes "ma kako ne pomaze!". Pa kupi ga onda, u cemu je problem? Ne razumem. Ovaj momak gore je rekao da je mnogo pomogao njegovoj majci, ja sam iskazala neke sumnje, ti odluci i zavrsi. Kad se budes dogovorila sama sa sobom, bices i manje histericna.
Cico,definitivno ti ne vodis zdravu diskusiju..Kad hoces monolog na temu ,"ja ne verujem i ne koristim",krenes da postavis blog..pa ako me bas iz dan u dan zanima sta ti volis ili ne ja uzmem i iscitam...ovako je besmisleno.Ali ne zasluzuje svako prostor,i zao mi je sto sam ti svojim postom dala priliko da raspalis jos dva..Sto se histerije tice,mozes ti i gluplje da etiketiras,ne sumnjam..Ali,cenim sto ljudi imaju potrebu da se predstave zanimljivijim nego sto jesu,pa pisu li pisu...Pa ja da hocu da cujem sta ti mislis da li da idem u Albaniju ili na Kubu,zvala bi te na kucni telefon...iskljuci se mila,ne trazi da trosimo energiju na periferne likove kao sto si ti.I ovde prestaje svaka moja prepiska sa tobom,jer apsolutno nista pametno od tebe nisam cula,a koliko ces da vredjas,to je vec tvoja stvar.Uzmi ubaci se negde gde ces biti interesantnija,ima foruma..recimo dokle moze ljudska glupost..Ili kreni sa oglasom : "Vredjam sve one koji se meni suprotstave"...
corado
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Dec 06, 2011 10:58 pm

Post od corado »

LJUDI ,KORISCENJE VIDATOXA ,ISKUSTVA ,SHVATATE LI TO NEKAKO UOPSTE ,ILI CETE SAMO DA SE PLJUJETE KO OVAJ ZLI VUUUUK KOJI NIJE RASKRSTIO SAM SA SOBOM .KOLIKO VIDIM ON SVE NAPADA ,POPIO SVU PAMET OVOG SVETA ,OTKINUO SE VUUUK SA LANCA I TO JE TO.NJEGOVE POSTOVE UOPSTE NE CITAM ,ZAOBILAZIM IH POSTO SU PUNI ZLA.To dali ne neko nabavio za 150 ili 200 evra ama to me ne zanima kao i mnoge na ovom forumu.Ljude interesuje iskustvo koriscenja leka ! AKO NABAVLJAJU LEK ZA 150 EVRA U BOSNI ,CRNOJ GORI ,NA KUCNOJ ADRESI ,MA AKO ,NEMAM AMA BAS NISTA PROTIV ,SAMO ZNAM DA U SRBIJI NEEEEMA.DAJ BOZE DA BUDE !
UBEDJEN SAM DA VIDATOX POMAZE KAD NEMA METASTAZA ,A KAD IH IMA USPORAVA I POBOLJSAVA KVALITET ZIVOTA.
Korisnikov avatar
Natasa45
Novi član
Novi član

Post od Natasa45 »

Upravo to i pokusavam..Moj brat ga pije 20-tak dana.Zanima me,te propratne pojave kod koriscenja,kad prestaju i da li prestaju za izvesno vreme ili traju do kraja koriscenja.Mucnina, temperatura...U jednom momentu je dobro,bez bolova,dok u drugom ima temperaturu,povraca,raspada se od bolova.Da li se to desava i drugima koji ga koriste i da li neko ima konkretne rezultate posle druge,trece bocice?
corado
Stalni član
Stalni  član

Post od corado »

Vidatox kod metastaza ,usporava metastaze i poboljsava kvalitet zivota ,smanjuje bol , kamo srece da moze da izleci u poodmaklom stadijumu.
Nece se videti rezultati posle pola bocice vec posle 2-3.Treba biti uporan ,a vidatox koristiti mimo terapije lekara,znaci kao pomocno sredstvo .
Vise od toga neznam ni ja ,sandra je bila najupucenija ali koliko vidim digla je ruke od foruma sto je sigurno i u pravu!
corado
Stalni član
Stalni  član

Post od corado »

Natasa45 napisao:Upravo to i pokusavam..Moj brat ga pije 20-tak dana.Zanima me,te propratne pojave kod koriscenja,kad prestaju i da li prestaju za izvesno vreme ili traju do kraja koriscenja.Mucnina, temperatura...U jednom momentu je dobro,bez bolova,dok u drugom ima temperaturu,povraca,raspada se od bolova.Da li se to desava i drugima koji ga koriste i da li neko ima konkretne rezultate posle druge,trece bocice?
Natasa 45 ,nadam se da je mucnina tvom bratu prestala posle uzimanja vidatoxa ,desava se to ali prolazi ,mucnine ce biti sve manje.Moja majka uzima vidatox evo trecu flasicu i fala bogu dobro je.Pisao sam ranije kako je vidatox kod majke mog druga napravio cudo ,sto i sami doktori nisu verovali!
Korisnikov avatar
Natasa45
Novi član
Novi član

Post od Natasa45 »

corado napisao:
Natasa45 napisao:Upravo to i pokusavam..Moj brat ga pije 20-tak dana.Zanima me,te propratne pojave kod koriscenja,kad prestaju i da li prestaju za izvesno vreme ili traju do kraja koriscenja.Mucnina, temperatura...U jednom momentu je dobro,bez bolova,dok u drugom ima temperaturu,povraca,raspada se od bolova.Da li se to desava i drugima koji ga koriste i da li neko ima konkretne rezultate posle druge,trece bocice?
Natasa 45 ,nadam se da je mucnina tvom bratu prestala posle uzimanja vidatoxa ,desava se to ali prolazi ,mucnine ce biti sve manje.Moja majka uzima vidatox evo trecu flasicu i fala bogu dobro je.Pisao sam ranije kako je vidatox kod majke mog druga napravio cudo ,sto i sami doktori nisu verovali!
Pa mozda je za nijansu bolje stanje sto se tice mucnine,ali nekog bitnog poboljsanja jos nema.Lose je,ne jede,ne ustaje..Mozda su i bolovi slabiji,ali nikako da krene nesto na bolje sa apetitom.Znam sve,stadijum bolesti je takav kakav jeste,sve to otezava stvar sa vidatoxom i treba strpljenja,ali se iskreno nadam,da ce mu bog dati dovoljno vremena da dodjemo do te trece bocice..Samo kad bi krenuo da jede i ustaje!!!
Raduje me Corado da je tvojoj mami bolje.To mi uliva dodatnu nadu i poverenje.
laradi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jun 20, 2006 3:39 am

Post od laradi »

Ja predlažem da se od sada javljaju ljudi :
1. Koji imaju iskustvo sa uzimanjem ovog leka
2. Oni koji nam mogu reći siguran način za nabavku
Ostale diskutante bih zamolila da otvore posebnu temu "Za i Protiv" ili "Prevaranti ili humanisti". Pustite nas koji imamo muku da tragamo za rešenjem.
una2007
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 02, 2012 3:28 pm

Post od una2007 »

laradi napisao:Ja predlažem da se od sada javljaju ljudi :
1. Koji imaju iskustvo sa uzimanjem ovog leka
2. Oni koji nam mogu reći siguran način za nabavku
Ostale diskutante bih zamolila da otvore posebnu temu "Za i Protiv" ili "Prevaranti ili humanisti". Pustite nas koji imamo muku da tragamo za rešenjem.
Ja sam nabavila iz Brckog pre par dana, neki poznanik je bio u tom kraju. Pre toga sam se cula sa ljudima iz Interlineafarm-a (Natalija) i telefonom i preko mail-a, cekala sam par dana da nabave, poslala im moju dokumentaciju mail-om. Prijatelj koji je doneo , kaže da mu sve deluje skroz regularno.Koliko sam videla na zvanicnom sajtu, i ova bočica i ambalaža mi deluju skroz regularno.Platila sam 167e kapi i 25e da nalaze pogleda doktor( valjda da proceni dozu).
Ovo mi je tek prva bočica tako da o iskustvima ne bih imala sta reći.Nadam se najboljem
Lola x
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 18, 2011 1:47 pm

Post od Lola x »

Ja sam se vec javljala na ovom forumu ,doduse postavila sm samo jedan post,i naravno niko mi nista nije odgovorio ,pa sad molim ,ako netko zna da mi kaze ,da li se kapi Vidatoksa uzimaju na sam dan terapije ,koja ,meni tece ceo dan ,a izmedju ostalog veoma tesko podnosim terapije .
Vidatoks pijem 15 dana ,a u ponedeljak trebam da idem u bolnicu ,radi primanja druge po redu tertapije .Prvu sam jako lose podnela ,mnogo sam povracala ,primala infuziju ,nekoliko kg smrsala ,uopste ,jako ,jako lose sam odreagovala .
Inace primam PAC,i nije mi prva terapija,vec sam isprimala ,jednom 6 ,a drugi put 8 taxsol karbo.ni tu se nisam bas proslavila ,ali bilo je podnosljivije ,zato me jako intertesuje da li smem ,da korstim kapi Vidatoksa dok primam terapiju ,ili da prekinem sa kapima na dan dva ,i da li uopste ima ,smisla da se prekida ,tj mora li da se pije u kontinuitetu.
A ko ima neko ko pouzdano zna ,ja jos jednom molim da mi se javi .
Inace dosta sam iscitavala ,neko kaze pije se po 5 kapi na 12 sati ,neko kaze 3 puta dnevno .
Ja cu ici po semi 15 dana 5 kapi na 12 sati ,a posle 3 puta na dan.
Da li je neko upoznat sa semom kako se pije ,ili svi piju isto.
U nadi da ce netko odgovoriti unapred zahvaljujem
Korisnikov avatar
Natasa45
Novi član
Novi član

Post od Natasa45 »

Lola x napisao:Ja sam se vec javljala na ovom forumu ,doduse postavila sm samo jedan post,i naravno niko mi nista nije odgovorio ,pa sad molim ,ako netko zna da mi kaze ,da li se kapi Vidatoksa uzimaju na sam dan terapije ,koja ,meni tece ceo dan ,a izmedju ostalog veoma tesko podnosim terapije .
Vidatoks pijem 15 dana ,a u ponedeljak trebam da idem u bolnicu ,radi primanja druge po redu tertapije .Prvu sam jako lose podnela ,mnogo sam povracala ,primala infuziju ,nekoliko kg smrsala ,uopste ,jako ,jako lose sam odreagovala .
Inace primam PAC,i nije mi prva terapija,vec sam isprimala ,jednom 6 ,a drugi put 8 taxsol karbo.ni tu se nisam bas proslavila ,ali bilo je podnosljivije ,zato me jako intertesuje da li smem ,da korstim kapi Vidatoksa dok primam terapiju ,ili da prekinem sa kapima na dan dva ,i da li uopste ima ,smisla da se prekida ,tj mora li da se pije u kontinuitetu.
A ko ima neko ko pouzdano zna ,ja jos jednom molim da mi se javi .
Inace dosta sam iscitavala ,neko kaze pije se po 5 kapi na 12 sati ,neko kaze 3 puta dnevno .
Ja cu ici po semi 15 dana 5 kapi na 12 sati ,a posle 3 puta na dan.
Da li je neko upoznat sa semom kako se pije ,ili svi piju isto.
U nadi da ce netko odgovoriti unapred zahvaljujem
Nisam sigurno ja kompetentna da dam bilo kakav savet,ali onako,posto sam procitala tvoj post,imala sam potrebu da ti nesto napisem.Moja prosta logika govori,da nema potrebe da iskljucis vidatox tog dana.Tacnije,on ide paralelno sa svakom terapijom zvanicne medicine.Tako smo svi informisani,zar ne?
Sad,drugo je pitanje,kako je tebi tog dana kad je terapija? Kazes lose..Popijes probiotik,klometol ili ranisan verovatno..Inace ti vidatox ne smeta? Nemas mucninu i tegobu u zelucu od njega? Ako je tako,mozda da ga ne prekidas,ali ako ti on inace izaziva mucninu,mislim licno da nije greska i ako ga iskljucis na dan, dva.
Ne znam zaista,nemam neko posebno iskustvo,moj brat nije ispio jos ni prvu bocicu,ali mislim da oslusnes svoje telo i da uradis tako.Taj dan je izuzetno tezak i mucan,pa kako god da procenis i uradis,neces da pogresis.
corado
Stalni član
Stalni  član

Post od corado »

Lola x ,pa pisano je vise puta samo ti ne citas. Obavezno uporedo sa terapijom se uzima i vidatox posto jaca imunitet i lakse se podnosi hemoterapija.
uzima se ujutru i uvece ,ne mora da bude to bas na 12 sati ,bitno je samo pre i posle uzimanja vidatoxa nista ne jesti i piti minimum 20 minuta ,nesmes cak ni cigaretu ! U koliko je stanje lose , i ima metastaza, moze se uzimati 3puta dnevno.Plasticnom kasicicom ispod jezika i zadrzavati ga sto duze ,ne progutati odmah.
Zelim ti puno uspeha i glavu gore ,moze se !
Lola x
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 18, 2011 1:47 pm

Post od Lola x »

hvala Natasa 45 i corado na odgovorima.Ja licno jako lose podnosim hemotreapiju ,pa sam cak i prvih 10 dana imala mucninu(doduse blagu) i od vidatoksa,pa sam stoga uplasena da bi mi bilo losije .U ponedeljak nosim sa sobom u bolnicu (po preporuci lekara ) lek protiv mucnine ,koji nazalost nije na pozitivnoj listi ,jako je skup,i ima samo 3 tabletice .Nadam se da ce mi bar upola pomoci ,stoga sam i oprezna po pitanju vidatoksa i terapije uporedo ta dva dana dok mi tece terapija .
Ja jesam procitala ,da se terapija uzima uporedo sa vidatoksom ,ali nisam bas sigurna zbog onoga "ne uzimati nista 20 -30 min,nista pre i posle uzimanja vidatoksa",a meni je recimo ukjucena terapija u venu i tece .Jedino mogu da preskocim taj treci put ,posto ja od danas krecem da uzimam 3 puta dnevno ,tako su mi odgovorili na mejl,iz Tirane,neznam dal ,je netko pokusavao ,na pharmamatrix,da ih kontaktira u Tirani .
Inace ja imam karcinom jajnika ,koji je posle operacije i prodjenih 6 terapija taxsol karbo ,bio doveden u stanje remisije .medjutim posle 9 meseci se vratio ,pa na mestu oziljka i zida vagine postoji promena koju sada lecim,takodjer i na limfnim cvorovima ,mislim i trbusne maramice ,zato je meni mozda receno da pijem 3 puta dnevno
Inace o vidatoksu sam cula mnogo dobrih stvari ,van ovog foruma .
Moji su se prijatelji i rodjaci raspitivali o vidatoksu i u drugim zemljama ,i svi imaju pozitivna iskustva ,tjpozitivno misljenje.
Za sad ja ne mogu nista da pricam o delovanju ,tek 15 dana pijem ,i ne mogu reci da sam,primetila nesto ,ali moja cimerka ,koja ga je pocela uzimati,posle 4 terapije (jako losa krvn slika ,neutrofili ispod granice) na 5-tu terapiju dosla sa izvrsnom krvnom slikom i to pripisuje vidatoksu ,jer je sve pre toga pokusavala ,i nije mogla da utice sa nicim na krvnu sliku ,a narocito na neutrofile ,koji se bez inekcije sporo i tesko dizu.
Ja sam malo oduzila ,ali htela sam da pojasnim neke stvari oko svoje dijagnoze.
Puno srece svima koji se lece od ove bolesti ,a naravno strpljenja i ljubavi ,onima koji su sa nama ,jer ja iz prve ruke ,znam da nije lako ni jednima ni drugima.
Korisnikov avatar
Natasa45
Novi član
Novi član

Post od Natasa45 »

Lola x napisao:hvala Natasa 45 i corado na odgovorima.Ja licno jako lose podnosim hemotreapiju ,pa sam cak i prvih 10 dana imala mucninu(doduse blagu) i od vidatoksa,pa sam stoga uplasena da bi mi bilo losije .U ponedeljak nosim sa sobom u bolnicu (po preporuci lekara ) lek protiv mucnine ,koji nazalost nije na pozitivnoj listi ,jako je skup,i ima samo 3 tabletice .Nadam se da ce mi bar upola pomoci ,stoga sam i oprezna po pitanju vidatoksa i terapije uporedo ta dva dana dok mi tece terapija .
Ja jesam procitala ,da se terapija uzima uporedo sa vidatoksom ,ali nisam bas sigurna zbog onoga "ne uzimati nista 20 -30 min,nista pre i posle uzimanja vidatoksa",a meni je recimo ukjucena terapija u venu i tece .Jedino mogu da preskocim taj treci put ,posto ja od danas krecem da uzimam 3 puta dnevno ,tako su mi odgovorili na mejl,iz Tirane,neznam dal ,je netko pokusavao ,na pharmamatrix,da ih kontaktira u Tirani .
Inace ja imam karcinom jajnika ,koji je posle operacije i prodjenih 6 terapija taxsol karbo ,bio doveden u stanje remisije .medjutim posle 9 meseci se vratio ,pa na mestu oziljka i zida vagine postoji promena koju sada lecim,takodjer i na limfnim cvorovima ,mislim i trbusne maramice ,zato je meni mozda receno da pijem 3 puta dnevno
Inace o vidatoksu sam cula mnogo dobrih stvari ,van ovog foruma .
Moji su se prijatelji i rodjaci raspitivali o vidatoksu i u drugim zemljama ,i svi imaju pozitivna iskustva ,tjpozitivno misljenje.
Za sad ja ne mogu nista da pricam o delovanju ,tek 15 dana pijem ,i ne mogu reci da sam,primetila nesto ,ali moja cimerka ,koja ga je pocela uzimati,posle 4 terapije (jako losa krvn slika ,neutrofili ispod granice) na 5-tu terapiju dosla sa izvrsnom krvnom slikom i to pripisuje vidatoksu ,jer je sve pre toga pokusavala ,i nije mogla da utice sa nicim na krvnu sliku ,a narocito na neutrofile ,koji se bez inekcije sporo i tesko dizu.
Ja sam malo oduzila ,ali htela sam da pojasnim neke stvari oko svoje dijagnoze.
Puno srece svima koji se lece od ove bolesti ,a naravno strpljenja i ljubavi ,onima koji su sa nama ,jer ja iz prve ruke ,znam da nije lako ni jednima ni drugima.
Neka si nam Lola x i rekla sve ovo.Mi i jesmo tu da razmenimo iskustva,da budemo podrska jedni drugima.Podjednako je tesko i onima sto boluju i onima sto su im najblizi.Ali nisam htela danas sa tobom o tome.Zelim da ti kazem da ti saljem hiljadu pozitivnih misli,da se narednih dana molim za tebe,kao za mog brata,kao za sve one sto se bore..Zelim da ti nareda dva dana dobro prodju,a nadam se od srca da ce vidatox kod svih da napravi cudo.Hrabra si ti cura,verujem ja da se sve to super da bude!
Odgovori