aglaja napisao:nije 170e, ja sam ga placala 200, plus 10 za racun u moskovskoj, plus 10 za transfer sa mog racuna na kubanski, plus 10 za nesto, plus 10 da bi oni na kubi mogli da podignu 200. tako da smo za 4 bocice, koliko smo do sada kupili, dali oko 1000 evra. a mog oca vise nema. neka je sa srecom svima koji su muljali.Vuuuk napisao:Zakice svaka cast za ovu onformaciju,i da znas da mnogim "dobronamjernim" osobama na ovoj temi nece biti dobro zbog ovoga jer oni nisu ovde da bi pomogli ljudima vec da bi zaradili,reklamiraju ovu renatu i jelenu mrtvi padose,o ovima iz tirane pisu kako nije to sigurno,ko zna sta siptari pakuju i da je najsigurnije da kupe direktno sa kube OD NARAVNO RENATE I JELENE GDE GA OVI DOBRONAMERNICI PRODAJU ZA 170E plus provizija banke,a u sred tirane je 100e isti lek,zvanicni su uvoznici,sram ih bilo,jos ljudi cekaju da im salju po turistima vidatox smijesno!!! Ja sam ovoj sandri na pp rekao da sam do vidatoxa dosao preko labiofama za 130e plus troskovi sto mu dodje oko 150e i da to ljudi treba da znaju jer je jeftinije i na adresu im se isporuci ona nije komentarisala,ta dobronamjerna dusa osim da mi to nista ne treba! Osudjuju ove sto prodaju na forumima lekove oni su makar posteni jer lepo kazu da prodaju ,nisu licemjerni kao ovi ovde sto kao pomazu ljudima a ustvari rade posao i zaradjuju,tuzni su ljudi kao ovi ovde koji u ovoj muci na ovakav nacin dolaze do para!!!!!
Vidatox, kubanski lek protiv raka
Re: Vidatox, kubanski lek protiv raka
Vuuuk napisao:Zamolicu ljude kojima stvarno trebaju informacije o djelovanju vidatoxa i o nabavci ALI NARAVNO NE O NABAVCI PREKO LAURE I SANDRE,da se otvori nova tema a da se na ovoj jave samo oni koji su imali posla sa ovim zlom od sandre,i mene zanima djelovanje vidatoxa jer ga moja sestra takodje koristi duze od mjesec dana,za sada bez nekih vidljivih rezultata,ali ovdje se to vise ne moze pisati ,jer je ovu temu otvorila osoba koja je lazov,prevarant,olos i sve ostalo! osoba koja sa svojih ko zna koliko laznih profila plasira ovdje lazne informacije da bi navela ljude da kupe od ove laure vidatox koji sandra tako dugo vec prodaje zbog bolesnika koji su ga koristili nadam se da jeste bio pravi lijek,ali to samo ovaj olos zna sta im je davala za velike pare 240e po bocici kako su do sada javili neki! Svi koji ovdje ostavljaju komentare a ne obaziru se da je ova tema otvorena radi obmane i prodaje ko zna cega od ove sandre su njeni lazni nalozi,toliko da znate ljudi!!! dosta je bilo obmane sandra a uskoro ce se ovdje naci i tvoje pravo ime i prezime nadam se!!! Informacija za vidatox preko labiofama je 130e sa troskovima banke,poste na adresu stize za 150e od 3-7dana zavisno od vas samih prilikom porudzbe,labiofam zvanicni distributer za vidatox,kome treba dajem mejl za kontakt.
Da napisem kako su ovi banditi poceli da prijete na pp ,ja ti corado ovdje pisem,ja ne prijetim jer ne trosim rijeci i ne vjerujem u prijetnje vjerujem samo djelima,,valjda bude prilike da se upoznamo!
- J e l e n a
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 09, 2012 10:08 pm
Vuce, prestani vise sa tim. Postigao si cilj. Ljudi ce se tebi javljati za u Vezi nabavke Vidatoxa. Mani se vise covece.
Odakle ti tolika energija da mlatis praznu slamu? Nemas argumenata za svoje tvrdnje.
Mi smo ovde svi u istom kosu. Mislim da si i ti. Ne secam se ko je od tvojih bolestan.
Vrati se Robine u Servudsku sumu, kralj je otisao u penziju jos pre tvog dolaska.
Napravio si toliko zbrku da ce zbog toga silni ljudi morati mnogo vise napora da uloze kako bi nabavili serum.
Otvori svoju temu pa radi sta ti je volja. Ostavi nas "klonove" na golom otoku koji si napravio.
Ne znam ni sama zasto ti pisem sve ovo, kad mi je kristalno jasno da ne vredi.
Odakle ti tolika energija da mlatis praznu slamu? Nemas argumenata za svoje tvrdnje.
Mi smo ovde svi u istom kosu. Mislim da si i ti. Ne secam se ko je od tvojih bolestan.
Vrati se Robine u Servudsku sumu, kralj je otisao u penziju jos pre tvog dolaska.
Napravio si toliko zbrku da ce zbog toga silni ljudi morati mnogo vise napora da uloze kako bi nabavili serum.
Otvori svoju temu pa radi sta ti je volja. Ostavi nas "klonove" na golom otoku koji si napravio.
Ne znam ni sama zasto ti pisem sve ovo, kad mi je kristalno jasno da ne vredi.
Zasto bre lazes duso pokvarena ,ko ti preti bre retardu glupi ,nisi cist zivota mi !Vuuuk napisao:Da napisem kako su ovi banditi poceli da prijete na pp ,ja ti corado ovdje pisem,ja ne prijetim jer ne trosim rijeci i ne vjerujem u prijetnje vjerujem samo djelima,,valjda bude prilike da se upoznamo!
Ma sta cu ja da polemisem kad si iskrivljen skroz ,pazi samo takve bog kaznjava !
Ako imas tvoj vidatox fals prodaj ga tvojima ,nas SRBE ostavi na miru bre ,alooooo
Ma nisi dostojan da ti napisem ijednu rec,rece ostavices kako da dodjemo do leka za 120 evra ,a ti samo pljujes,pljujes.
Zoves me Sandra ,Jelena ili bog zna kako vec ,nisi cist zivotami!
LECI SE BRE COVECE !
lUDACIMA KAO STO SI TI NEMAM KOMENTARA ,I NECU DA TI PRAVIM DRUSTVO VISE ,NISI DOSTOJAN !
OSTALIM CLANOVIMA SE STVARNO IZVINJAVAM ZBOG OVOG RETARDA STO SAM MORAO DA MU ODGOVORIM ,ALI NECU VISE.
POSLOVAN SAM COVEK ALI OVAKVU BUDALU VERUJTE NISAM SREO.
Vuuuk napisao:Zamolicu ljude kojima stvarno trebaju informacije o djelovanju vidatoxa i o nabavci ALI NARAVNO NE O NABAVCI PREKO LAURE I SANDRE,da se otvori nova tema a da se na ovoj jave samo oni koji su imali posla sa ovim zlom od sandre,i mene zanima djelovanje vidatoxa jer ga moja sestra takodje koristi duze od mjesec dana,za sada bez nekih vidljivih rezultata,ali ovdje se to vise ne moze pisati ,jer je ovu temu otvorila osoba koja je lazov,prevarant,olos i sve ostalo! osoba koja sa svojih ko zna koliko laznih profila plasira ovdje lazne informacije da bi navela ljude da kupe od ove laure vidatox koji sandra tako dugo vec prodaje zbog bolesnika koji su ga koristili nadam se da jeste bio pravi lijek,ali to samo ovaj olos zna sta im je davala za velike pare 240e po bocici kako su do sada javili neki! Svi koji ovdje ostavljaju komentare a ne obaziru se da je ova tema otvorena radi obmane i prodaje ko zna cega od ove sandre su njeni lazni nalozi,toliko da znate ljudi!!! dosta je bilo obmane sandra a uskoro ce se ovdje naci i tvoje pravo ime i prezime nadam se!!! Informacija za vidatox preko labiofama je 130e sa troskovima banke,poste na adresu stize za 150e od 3-7dana zavisno od vas samih prilikom porudzbe,labiofam zvanicni distributer za vidatox,kome treba dajem mejl za kontakt.
Dajte ljudi, ja se svaki put ulogujem u nadi da ću pročitati nešto korisno u vidu informacije o tome kako preparat deluje, ili kako ga što lakše nabaviti, a biti siguran da je to što uzimamo prava stvar, a ono samo gomila citata prethodnih postova i nekakva prepucavanja.
U redu Vuuk, kontamo mi tebe, ali nije ovo mesto za ispravljanje krivih drina, svako ima mozak pa neka ga koristi, možda nekom nije bitno koliko će platiti lek već samo da ga dobije, pa nek se odluči za koju varijantu hoće, to je stvarno irelevantno.
Zamolila bih tebe i sve ostale da imate poštovanja prema muci koja nas je sve ovde i dovela i da pišete konkretno o vidatoxu, a ne o Sandri, Lauri ili bilo kome drugom, pa ne bi bile ni prve ni poslednje koje zarađuju od nečije bolesti.
Ja ne znam nikog ko je koristio vidatox, zamolila bih nekog ko ima iskustva sa njim ako može da mi pomogne oko toga da li taj preparat smeju da uzimaju ljudi koji nemaju jasnu dijagnozu, pošto u slučaju moje mame ima nekih kontradiktornosti, ali bih ja ipak uključila vidatox za svaki slučaj. Da li može naškoditi ukoliko bolest nije karcinom?
U redu Vuuk, kontamo mi tebe, ali nije ovo mesto za ispravljanje krivih drina, svako ima mozak pa neka ga koristi, možda nekom nije bitno koliko će platiti lek već samo da ga dobije, pa nek se odluči za koju varijantu hoće, to je stvarno irelevantno.
Zamolila bih tebe i sve ostale da imate poštovanja prema muci koja nas je sve ovde i dovela i da pišete konkretno o vidatoxu, a ne o Sandri, Lauri ili bilo kome drugom, pa ne bi bile ni prve ni poslednje koje zarađuju od nečije bolesti.
Ja ne znam nikog ko je koristio vidatox, zamolila bih nekog ko ima iskustva sa njim ako može da mi pomogne oko toga da li taj preparat smeju da uzimaju ljudi koji nemaju jasnu dijagnozu, pošto u slučaju moje mame ima nekih kontradiktornosti, ali bih ja ipak uključila vidatox za svaki slučaj. Da li može naškoditi ukoliko bolest nije karcinom?
Draga Alisa021,ne znam zasto bi ukljucila vidatox,ako nemate konkretnu dijagnozu.Sad je veoma diskutabilno,pomaze li lek ili ne,ali koliko sam ja tragala o njemu,prevashodno je namenjen kao dopunsko sredstvo u lecenju karcinoma.Moj brat ga koristi.Ima 20-tak dana.Paralelno sa njim,koristimo sve od zvanicne medicine,i segidrin,opet kao vidatox,na svoju ruku.Ali on je u poodmaklom stadijumu,karcinoma pluca i pri tom,nema gde se nisu pojavile metastaze.Lose su mu prognoze od lekara,pisala sam,jos najvise dva meseca zivota.Ima 25.god.Ne mogu,nista da kazem o vidatoxu,jer je njegovo stanje sasvim promenljivo.Od trenutka kad je super (sto me plasi do neba),do sledeceg momenta,kad se raspada od bolova.Niko se ne javlja sa iskustvom,sta se desava posle 2-3 bocice..To me brine..Nema takvih?!? Necu da verujem..Uzgred,vidatox sam platila oko 250e iz Albanije.I opet sam tako porucila,u jedno sam sigurna,a to je covek koji ga donosi.I dalje me ne zanima.Ja da odem do Tirane,da povedem nekog sa sobom,bice puno vise od toga.I platim kad mi ga u kesici sa klinike,dopremi.O samom vidatoxu i segidrinu sam cula slucajno od zene,sa kojom sam se srela u bolnici ,koja je imala tumor na mozgu,zatvorilo joj se potpuno oko i oduzela moc govora.Pije i jedno i drugo,oko se otvorilo nakon 10-tak dana,govori,ali realna slika tumora se nije promenila.Samo dodatne metastaze posle skoro dve ispijene bocice vidatoxa,i oko 2 kutije segidrina.Kaze ona se dobro oseca,jede,ustaje,pa mozda sve to ima smisla oko koriscenja preparata.Idi u drugom pravcu Alisa,iskopaj analizu,sto je nemoguca misija,u nasem zdravstvu,na zalost.jer,DACE BOG,mozda kod tvoje mame nije nista ovako ozbiljno.I privatna praksa..Savetujem od srca,sve kod privatnih lekara,ponovi nalaze,ne gubite vreme.Citavu jednu godinu smo izgubili,zbog lose prognoze.Sad znam,sve bih prodala,svega bih se odrekla,samo da sam bila pametnija,i da smo odmah otisli u 5 privatnih klinika,na kraj Srbije,jedan bi morao da ubode pravu dijagnozu..ja sam se raspisala,ali zelim tebi,tacnije tvojoj mami i svima ostalima isto sto i mom bratu..DA OZDRAVE !! A nama,da da bog snagu da istrajemo u toj borbi i pomognemo..Alisa021 napisao:Dajte ljudi, ja se svaki put ulogujem u nadi da ću pročitati nešto korisno u vidu informacije o tome kako preparat deluje, ili kako ga što lakše nabaviti, a biti siguran da je to što uzimamo prava stvar, a ono samo gomila citata prethodnih postova i nekakva prepucavanja.
Ja sam se vec javljao pre u vezi Vidatoxa moji koristi moja majka vec 4 meseca. Pre koriscenja mislili smo da ce biti gotova do nove godine. Vadila je vodu iz pluca na svakih desetak dana u proseku, nije mogla da izadje iz kuce jel bi se zadihala i ostajala bez daha do lihta koji je na 8 metara od stana, imala je naduvenu i ruku i nogu sa te strane gde je prvo izvadjen pre 30 godina kancer dojke a pre 2 godine su krenule metastaze na pluca. Sada zena ode svaki dan napolje, proseta po 200 metara u proseku, ode do radnje, sprema rucak kao pre ove bolesti,. Lek nisam nabavljao preko sandre niti preko laure, imao sam srecu da ga nabavim sam, drugi put iAlbanije, gde sam pre nove godine 3 bocice platio 320 eura sa sve pregledom. Sada je bocica 130 eura plus "pregeld" 20 eura, koji i nije pregled vec samo da vam kazu koliko da uzima leka u toku dana. jedini problem koji moja mama ima je problem sa velikom mucninom od kada uzima lek. Od sinoc je stala sa vidatoxom i kaze da joj jutros bolje, sto se nepodnosljive mucnine tice. Sad, sta ce biti dalje, ja ne mogu da je ubedjujem da nastavi da uzima lek zbog te velike mucnine. Lek definitivno izaziva mucninu, sad, videcemo ovih dana koliku, Rekao sam joj da proba dva tri dana bez Vidatoxa, pa da vidimo koliko ce joj mucnina stati. Jednom recju Vidatox je cudo od leka, sto se tice kancera pluca, ali sa druge strane je jakao tezak za stomak verovatno, ja sam ga uzeo par puta, probe radi, i uvek posle toga sam imao tezak i opor ukus u ustima sigurno 3 do 5 sati. Lek je najbolje da nabavite u Albaniji, sva uputstva sam ostavio u zakljucanom sajtu, ne mogu da se ponavljam. To sa Kube, gde se lek ceka po turistima, gde treba da platim 200 eura plus par puta po 10 eu za neke provizije, i da se uzdam u neku lauru i kad ce nasi turisti da stignu mi je totalno suludo, sa obzirom da lek imam u Tirani za 130 eura, koja je na 700 km odavde, mozda i manje, ne znam tacno. Vidim neki se zale na preprodavce i preporucuju Lauru. Nemam nista protiv doticne, naprotiv, ali i kod nje lek izadje kad stigne ovde, skuplji za 70 eu u proseku, plus nikad ne znam kad ce stici.
Svako dobro i da svako od nas pobedi ovu neman i bolest.
Svako dobro i da svako od nas pobedi ovu neman i bolest.
Sad tek vidim ovu gluppst. Lek na kubi NE KOSTA 150 eu, vec KOSTA 205 usa dolara, sto je po sadadnjem kursu oko 170 eu. Druga stvar, koja je takodje teska budalastina, je neka postarina od 150 eura. Treca stvar je sto je lek Vidatox ZABRANJEN u Srbiji, a vec postoji mnogi koji bi ovaj lek legalno distribuirali u Srbiji. Nama su i ponudli medju prvima da ga prodajemo u Srbiji, medjutim mi pratimo zakone EUa farmaceutske firme iz USA i EU nisu bas raspolozene za bilo sta sto stize sa Kube pa je samim tim lek nedostupan i ne moze se dobii dozvola od ministarstva za uvoz. Albanija ima specijalne odnose sa Kubom, jos su podaleko od EU, i drzava je dala dozvolu za distribuciju proizvoda labiofarma. Osim vidatoxa tu postoji jos podosta lekova. Doticla Laura, po mojim saznanjima, nabavlja ORIGINAL lek, sad jedino da su me svi lagali, sve do cerke bate Zivojiovica, koja je inace nas konzul na Kubi. Da i ona zaradjuje, zaradjuje. Takodje Vidatox na Kubi mogu da nabave i Kubanci, i u tom slucaju je isti taj lek, BESPLATAN. Laura, verujem, nabavi lek neki put i preko njih, jel u tom slucaju lek tamo mozete uzeti za stotinjak dolara. Takodje cuo sam da sada u Tirani ne moze da se uzme vise od dve bocice ovo leka, i da vise nije 100 eu nego 130eu. Zasto je lek jeftiniji u Tirani nego na Kubi? Jednostavno, njihovi odnosi, promo cene, sve je to relativno novo. Siguran sam da ce cena leka samo rasti u buducnosti, jel lek, DEFINITIVNO pomaze. Da ce nekog izleciti, ne verujem u to, ali da ce produziti zivot, smanjiti tegobe, tu sam da svakom POSVEDOCIM, po primeru moje mame koja ga uzima od novembra meseca, kada smo mislili da nece docekati novu godinu, u kakvom je stanju bila.Vuuuk napisao:I JOS JEDNA INFORMACIJA ZA SVE KOJI ZELE VIDATOX,,,PREKO LABIOFAMA KOSTA 130EVRA NA KUCNU ADRESU BANKA I POSTARINA IZADJE OKO 150EVRA! MOGU DA POMOGNEM OKO KONTAKTA,ZNACI PREKO LABIOFAMA KOJI JE DISTRIBUTER ZA VIDATOX NEMA VISE LAZI I PREVARE U STILU SANDRE I EKIPE OLOSI,,A OVO KAD VIDIM DA NEKO NAPISE AJDE LJUDI DA SE BAVIMO OZBILJNIM STVARIMA MI LICI NA SANDRINE IGRICE SA DRUGIH NALOGA!Vuuuk napisao:Sad citam onu tvoju zatvorenu temu escozul,lek protiv raka- i ne mogu da vjerujem sta si prodala onoj cicamaci,ej bre prodala si joj nesto u plasticnoj bocici od kapi za nos za 100e i rekla da je vidatox,ovo su vec ocigledne prevare koje ti nece proci olosu!!! ko ne zna o cemu se radi ova majka tereza-sandra je ranije imala temu escozul,lek protiv raka -koja je zakljucana tamo cete naci strana 51 gdje cicamaca devojka koju je sandra prevarila pokazuje u poruci sandrin odgovor kada je prodala vidatox u bocici od kapi za nos a sandra se pravila luda da nije,,sve cete tamo naci,,,ja ne mogu da verujem kakvih gmizavaca ima!!! Pa jos kad sam procitao da si u kombinaciji sa onom mariom sa kube bila,a ja sam se sa njom cuo kada sam poceo da trazim vidatox i raspitivao se kod ljudi koji zive na kubi o tom lijeku,imam njene sve brojeve,vidis sandrice kako je svijet mali!!!! Ljudi te tamo na staroj temi prozivali kako ne smijes da ostavis nikakve podatke,nista o tebi ne znaju kad je ispalo da si prevarila cicamacu kojoj je majka kasnije vidim umrla nazalost,ti si toj pokojnoj zeni prodala "LIJEK VIDATOX" u bocici od kapi za nos,jel shvatas ti ozbiljnost situacije lutko??? ti humanista svakom pomazes a niko ti ne zna nikakve podatke,cemu to da se krijes nije nikom bilo jasno,ali sad jeste svima!!! Neka se svi jave ovdje koji su kupovali "VIDATOX" od sandre ,nije sala ovo je zlo veliko!!!
Ljudi,
znate li da li lekovi mogu da se salju postom? Razmisljam da zamolim drugaricu iz Londona da mi posalje Vidatox. Ona ce da vidi koliko on tamo kosta, ako nije nesto mnogo skup (posto Engleska ima nenormalne cene) bolje ona da mi posalje nego da ga nabavljam iz Tirane, ili da cekam sto godina da mi stigne sa Kube.
znate li da li lekovi mogu da se salju postom? Razmisljam da zamolim drugaricu iz Londona da mi posalje Vidatox. Ona ce da vidi koliko on tamo kosta, ako nije nesto mnogo skup (posto Engleska ima nenormalne cene) bolje ona da mi posalje nego da ga nabavljam iz Tirane, ili da cekam sto godina da mi stigne sa Kube.
Moras da pozoves carinu i da pitas,ja sam bila zvala posto smo trebaloi za Hrvatsku da posaljemo VIDATOX koji smo kupili u Tirani i rekli su mi da ne moze, a ne znam br zagubila sam ga, znam da sam zvala postexpres i da su mi onio dali neki br carine.
VIDATOX
Sve si pogresno shvatio u ovoj poruci i jos nazivas da je to glupost,ja kazem da moze da se dobije na kucnu adresu pocetna cijena je 130e sa troskovima postarine i provizijom banke izadje sve UKUPNO 150e jedna bocica vidatoxa preko labiofama ja sam ga licno tako kupio,jel shvatas sad vtns ,kako si ti shvatio da je sama postarina 150e svaka ti cast,necu rec da je glupost tvoje shvatanje! uz to za informaciju i tebe i ostalih nije cerka bate zivojinovica nikakav konzul ja ne znam ko je plasirao tu informaciju,ili to ona sama mozda tako pise ljudima.vtnns napisao:Sad tek vidim ovu gluppst. Lek na kubi NE KOSTA 150 eu, vec KOSTA 205 usa dolara, sto je po sadadnjem kursu oko 170 eu. Druga stvar, koja je takodje teska budalastina, je neka postarina od 150 eura. Treca stvar je sto je lek Vidatox ZABRANJEN u Srbiji, a vec postoji mnogi koji bi ovaj lek legalno distribuirali u Srbiji. Nama su i ponudli medju prvima da ga prodajemo u Srbiji, medjutim mi pratimo zakone EUa farmaceutske firme iz USA i EU nisu bas raspolozene za bilo sta sto stize sa Kube pa je samim tim lek nedostupan i ne moze se dobii dozvola od ministarstva za uvoz. Albanija ima specijalne odnose sa Kubom, jos su podaleko od EU, i drzava je dala dozvolu za distribuciju proizvoda labiofarma. Osim vidatoxa tu postoji jos podosta lekova. Doticla Laura, po mojim saznanjima, nabavlja ORIGINAL lek, sad jedino da su me svi lagali, sve do cerke bate Zivojiovica, koja je inace nas konzul na Kubi. Da i ona zaradjuje, zaradjuje. Takodje Vidatox na Kubi mogu da nabave i Kubanci, i u tom slucaju je isti taj lek, BESPLATAN. Laura, verujem, nabavi lek neki put i preko njih, jel u tom slucaju lek tamo mozete uzeti za stotinjak dolara. Takodje cuo sam da sada u Tirani ne moze da se uzme vise od dve bocice ovo leka, i da vise nije 100 eu nego 130eu. Zasto je lek jeftiniji u Tirani nego na Kubi? Jednostavno, njihovi odnosi, promo cene, sve je to relativno novo. Siguran sam da ce cena leka samo rasti u buducnosti, jel lek, DEFINITIVNO pomaze. Da ce nekog izleciti, ne verujem u to, ali da ce produziti zivot, smanjiti tegobe, tu sam da svakom POSVEDOCIM, po primeru moje mame koja ga uzima od novembra meseca, kada smo mislili da nece docekati novu godinu, u kakvom je stanju bila.Vuuuk napisao:I JOS JEDNA INFORMACIJA ZA SVE KOJI ZELE VIDATOX,,,PREKO LABIOFAMA KOSTA 130EVRA NA KUCNU ADRESU BANKA I POSTARINA IZADJE OKO 150EVRA! MOGU DA POMOGNEM OKO KONTAKTA,ZNACI PREKO LABIOFAMA KOJI JE DISTRIBUTER ZA VIDATOX NEMA VISE LAZI I PREVARE U STILU SANDRE I EKIPE OLOSI,,A OVO KAD VIDIM DA NEKO NAPISE AJDE LJUDI DA SE BAVIMO OZBILJNIM STVARIMA MI LICI NA SANDRINE IGRICE SA DRUGIH NALOGA!Vuuuk napisao:Sad citam onu tvoju zatvorenu temu escozul,lek protiv raka- i ne mogu da vjerujem sta si prodala onoj cicamaci,ej bre prodala si joj nesto u plasticnoj bocici od kapi za nos za 100e i rekla da je vidatox,ovo su vec ocigledne prevare koje ti nece proci olosu!!! ko ne zna o cemu se radi ova majka tereza-sandra je ranije imala temu escozul,lek protiv raka -koja je zakljucana tamo cete naci strana 51 gdje cicamaca devojka koju je sandra prevarila pokazuje u poruci sandrin odgovor kada je prodala vidatox u bocici od kapi za nos a sandra se pravila luda da nije,,sve cete tamo naci,,,ja ne mogu da verujem kakvih gmizavaca ima!!! Pa jos kad sam procitao da si u kombinaciji sa onom mariom sa kube bila,a ja sam se sa njom cuo kada sam poceo da trazim vidatox i raspitivao se kod ljudi koji zive na kubi o tom lijeku,imam njene sve brojeve,vidis sandrice kako je svijet mali!!!! Ljudi te tamo na staroj temi prozivali kako ne smijes da ostavis nikakve podatke,nista o tebi ne znaju kad je ispalo da si prevarila cicamacu kojoj je majka kasnije vidim umrla nazalost,ti si toj pokojnoj zeni prodala "LIJEK VIDATOX" u bocici od kapi za nos,jel shvatas ti ozbiljnost situacije lutko??? ti humanista svakom pomazes a niko ti ne zna nikakve podatke,cemu to da se krijes nije nikom bilo jasno,ali sad jeste svima!!! Neka se svi jave ovdje koji su kupovali "VIDATOX" od sandre ,nije sala ovo je zlo veliko!!!
Nisi Vuuuce u pravu,jeste ona sekretarica u konzulatu,pisalo je u novinama..evo ti par recenica o tome...JELENA ŽIVOJINOVIĆ, konzulica Srbije na Kubi i kći poznatog glumca Bate Živojinovića u beogradskom je listu Alo nahvalila srpske policajce zbog nesebične pomoći nastradalim građanima Haitija, konstatirajući kako su "Srbi heroji Haitija".
Sad koliko ima ona veze sa vidatoxom,ne znam,licno ne verujem.Ali...
Sto se transporta leka kod nas tice preko granice,mislim da ne moze..Ja sam neki caj htela da posaljem za inostranstvo brzom postom DHL,receno mi je da mora da ga prati fitosanitarni pregled,odnosno da ima potvrdu o tom pregledu,koji ti ne mozes da odradis,jer je skup i rade ga firme.tad su me uputili na odredbu sta sve moze da predje carinu,pa po secanju to ne mogu biti lekovi,pa cak ni semenke cveca..Ali prelistaj malo po netu i u krajnjem slucaju pitaj..Negde sam procitala da leka ima i u Italiji,kao zvanicni distributer osim Albanije je i Italija,ali nikakav kontakt ne pronalazim..
Sad koliko ima ona veze sa vidatoxom,ne znam,licno ne verujem.Ali...
Sto se transporta leka kod nas tice preko granice,mislim da ne moze..Ja sam neki caj htela da posaljem za inostranstvo brzom postom DHL,receno mi je da mora da ga prati fitosanitarni pregled,odnosno da ima potvrdu o tom pregledu,koji ti ne mozes da odradis,jer je skup i rade ga firme.tad su me uputili na odredbu sta sve moze da predje carinu,pa po secanju to ne mogu biti lekovi,pa cak ni semenke cveca..Ali prelistaj malo po netu i u krajnjem slucaju pitaj..Negde sam procitala da leka ima i u Italiji,kao zvanicni distributer osim Albanije je i Italija,ali nikakav kontakt ne pronalazim..
na Kubi kolko ja znam vidatox je 205 cuc ,pogledajte kursnu listu ,to je oko 170 evra , za kubance je oko 120 evra ,znaci nije besplatan i ne pise vidatox vec trj-c30 .e sad dali laura zaradi 30 ili 40 evra to mi je manje bitno.Da treba da se ceka i to je tacno ali bitno mi je da stigne a stigle su vec 3 bocice fala bogu!
Moja majka koristi evo trecu bocicu od novembra ,kaze da je mnogo gorak ali dobro je fala bogu! Cuo sam da je u Tirani bio 120 evra+20 pregled dokumentacije ,sad vidim da je 130+20 ,pa dobro ,kad preracunam i put do Tirane ,nije strasno.Daj boze da bude i u Srbiji kao sto je sad u Brckom ,to bi svima nama skratilo muke.
Svima koji boluju od ovog zla zelim od srca da se izbore sa ovim zlom.
Moja majka koristi evo trecu bocicu od novembra ,kaze da je mnogo gorak ali dobro je fala bogu! Cuo sam da je u Tirani bio 120 evra+20 pregled dokumentacije ,sad vidim da je 130+20 ,pa dobro ,kad preracunam i put do Tirane ,nije strasno.Daj boze da bude i u Srbiji kao sto je sad u Brckom ,to bi svima nama skratilo muke.
Svima koji boluju od ovog zla zelim od srca da se izbore sa ovim zlom.