Sad tek vidim ovu gluppst. Lek na kubi NE KOSTA 150 eu, vec KOSTA 205 usa dolara, sto je po sadadnjem kursu oko 170 eu. Druga stvar, koja je takodje teska budalastina, je neka postarina od 150 eura. Treca stvar je sto je lek Vidatox ZABRANJEN u Srbiji, a vec postoji mnogi koji bi ovaj lek legalno distribuirali u Srbiji. Nama su i ponudli medju prvima da ga prodajemo u Srbiji, medjutim mi pratimo zakone EUa farmaceutske firme iz USA i EU nisu bas raspolozene za bilo sta sto stize sa Kube pa je samim tim lek nedostupan i ne moze se dobii dozvola od ministarstva za uvoz. Albanija ima specijalne odnose sa Kubom, jos su podaleko od EU, i drzava je dala dozvolu za distribuciju proizvoda labiofarma. Osim vidatoxa tu postoji jos podosta lekova. Doticla Laura, po mojim saznanjima, nabavlja ORIGINAL lek, sad jedino da su me svi lagali, sve do cerke bate Zivojiovica, koja je inace nas konzul na Kubi. Da i ona zaradjuje, zaradjuje. Takodje Vidatox na Kubi mogu da nabave i Kubanci, i u tom slucaju je isti taj lek, BESPLATAN. Laura, verujem, nabavi lek neki put i preko njih, jel u tom slucaju lek tamo mozete uzeti za stotinjak dolara. Takodje cuo sam da sada u Tirani ne moze da se uzme vise od dve bocice ovo leka, i da vise nije 100 eu nego 130eu. Zasto je lek jeftiniji u Tirani nego na Kubi? Jednostavno, njihovi odnosi, promo cene, sve je to relativno novo. Siguran sam da ce cena leka samo rasti u buducnosti, jel lek, DEFINITIVNO pomaze. Da ce nekog izleciti, ne verujem u to, ali da ce produziti zivot, smanjiti tegobe, tu sam da svakom POSVEDOCIM, po primeru moje mame koja ga uzima od novembra meseca, kada smo mislili da nece docekati novu godinu, u kakvom je stanju bila.[/quote]Sve si pogresno shvatio u ovoj poruci i jos nazivas da je to glupost,ja kazem da moze da se dobije na kucnu adresu pocetna cijena je 130e sa troskovima postarine i provizijom banke izadje sve UKUPNO 150e jedna bocica vidatoxa preko labiofama ja sam ga licno tako kupio,jel shvatas sad vtns ,kako si ti shvatio da je sama postarina 150e svaka ti cast,necu rec da je glupost tvoje shvatanje! uz to za informaciju i tebe i ostalih nije cerka bate zivojinovica nikakav konzul ja ne znam ko je plasirao tu informaciju,ili to ona sama mozda tako pise ljudima.[/quote]Vuuuk napisao:I JOS JEDNA INFORMACIJA ZA SVE KOJI ZELE VIDATOX,,,PREKO LABIOFAMA KOSTA 130EVRA NA KUCNU ADRESU BANKA I POSTARINA IZADJE OKO 150EVRA! MOGU DA POMOGNEM OKO KONTAKTA,ZNACI PREKO LABIOFAMA KOJI JE DISTRIBUTER ZA VIDATOX NEMA VISE LAZI I PREVARE U STILU SANDRE I EKIPE OLOSI,,A OVO KAD VIDIM DA NEKO NAPISE AJDE LJUDI DA SE BAVIMO OZBILJNIM STVARIMA MI LICI NA SANDRINE IGRICE SA DRUGIH NALOGA!vtnns napisao: Sad citam onu tvoju zatvorenu temu escozul,lek protiv raka- i ne mogu da vjerujem sta si prodala onoj cicamaci,ej bre prodala si joj nesto u plasticnoj bocici od kapi za nos za 100e i rekla da je vidatox,ovo su vec ocigledne prevare koje ti nece proci olosu!!! ko ne zna o cemu se radi ova majka tereza-sandra je ranije imala temu escozul,lek protiv raka -koja je zakljucana tamo cete naci strana 51 gdje cicamaca devojka koju je sandra prevarila pokazuje u poruci sandrin odgovor kada je prodala vidatox u bocici od kapi za nos a sandra se pravila luda da nije,,sve cete tamo naci,,,ja ne mogu da verujem kakvih gmizavaca ima!!! Pa jos kad sam procitao da si u kombinaciji sa onom mariom sa kube bila,a ja sam se sa njom cuo kada sam poceo da trazim vidatox i raspitivao se kod ljudi koji zive na kubi o tom lijeku,imam njene sve brojeve,vidis sandrice kako je svijet mali!!!! Ljudi te tamo na staroj temi prozivali kako ne smijes da ostavis nikakve podatke,nista o tebi ne znaju kad je ispalo da si prevarila cicamacu kojoj je majka kasnije vidim umrla nazalost,ti si toj pokojnoj zeni prodala "LIJEK VIDATOX" u bocici od kapi za nos,jel shvatas ti ozbiljnost situacije lutko??? ti humanista svakom pomazes a niko ti ne zna nikakve podatke,cemu to da se krijes nije nikom bilo jasno,ali sad jeste svima!!! Neka se svi jave ovdje koji su kupovali "VIDATOX" od sandre ,nije sala ovo je zlo veliko!!!
Cuj vuuuuce, cena leka na kubi NIJE 130 eura, to je cista glupost, cea leka je 205 USA dolara sto nema dodirnih tacaka sa 130 eura, osim ako imas vremeplov pa mozes da vratis vreme od pre dve godine kad je 1eu bio 1.6 dolara. Sad je 1.25 otprilike. Druga stvar je da i ako salju lek, koji moras da platis 170 eu, i da platis tih 20 eu postarine, sto je oko 190eu, ako ti nasa carina otvorio paket, a mozda hoc, mozda nece, ostaces ZASIGURNO bez leka, jel je zabranjen na nasem trzistu, to znam provereno. Tako da nemoj da dajes pogresne informacije ljudima, lek mozes kupiti za 130 eu u Tirani, to da, ali kako znam, a odande opet mozes da rizikujes da ti neko salje postom i da ostanes bez njega. I tamo moras da platis 20 ili 30 eu za pregled. A jelena zivojinovic jeste nas konzl na kubi, i to nemoj da dajes lazne informacije, kontaktirao sam i sa njom kada sam prvu turu leka nabavljao. A evo ti i ovde da vidis, jel vidim da imas neke probleme sa informacijama, i to podebele.
http://www.alo.rs/vesti/23496/Srbi_su_heroji_Haitija