Vidatox, kubanski lek protiv raka

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
vtnns
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 19, 2011 9:18 am

Re: Vidatox, kubanski lek protiv raka

Post od vtnns »

Vuuuk napisao:
vtnns napisao: Sad citam onu tvoju zatvorenu temu escozul,lek protiv raka- i ne mogu da vjerujem sta si prodala onoj cicamaci,ej bre prodala si joj nesto u plasticnoj bocici od kapi za nos za 100e i rekla da je vidatox,ovo su vec ocigledne prevare koje ti nece proci olosu!!! ko ne zna o cemu se radi ova majka tereza-sandra je ranije imala temu escozul,lek protiv raka -koja je zakljucana tamo cete naci strana 51 gdje cicamaca devojka koju je sandra prevarila pokazuje u poruci sandrin odgovor kada je prodala vidatox u bocici od kapi za nos a sandra se pravila luda da nije,,sve cete tamo naci,,,ja ne mogu da verujem kakvih gmizavaca ima!!! Pa jos kad sam procitao da si u kombinaciji sa onom mariom sa kube bila,a ja sam se sa njom cuo kada sam poceo da trazim vidatox i raspitivao se kod ljudi koji zive na kubi o tom lijeku,imam njene sve brojeve,vidis sandrice kako je svijet mali!!!! Ljudi te tamo na staroj temi prozivali kako ne smijes da ostavis nikakve podatke,nista o tebi ne znaju kad je ispalo da si prevarila cicamacu kojoj je majka kasnije vidim umrla nazalost,ti si toj pokojnoj zeni prodala "LIJEK VIDATOX" u bocici od kapi za nos,jel shvatas ti ozbiljnost situacije lutko??? ti humanista svakom pomazes a niko ti ne zna nikakve podatke,cemu to da se krijes nije nikom bilo jasno,ali sad jeste svima!!! Neka se svi jave ovdje koji su kupovali "VIDATOX" od sandre ,nije sala ovo je zlo veliko!!!
I JOS JEDNA INFORMACIJA ZA SVE KOJI ZELE VIDATOX,,,PREKO LABIOFAMA KOSTA 130EVRA NA KUCNU ADRESU BANKA I POSTARINA IZADJE OKO 150EVRA! MOGU DA POMOGNEM OKO KONTAKTA,ZNACI PREKO LABIOFAMA KOJI JE DISTRIBUTER ZA VIDATOX NEMA VISE LAZI I PREVARE U STILU SANDRE I EKIPE OLOSI,,A OVO KAD VIDIM DA NEKO NAPISE AJDE LJUDI DA SE BAVIMO OZBILJNIM STVARIMA MI LICI NA SANDRINE IGRICE SA DRUGIH NALOGA!
Sad tek vidim ovu gluppst. Lek na kubi NE KOSTA 150 eu, vec KOSTA 205 usa dolara, sto je po sadadnjem kursu oko 170 eu. Druga stvar, koja je takodje teska budalastina, je neka postarina od 150 eura. Treca stvar je sto je lek Vidatox ZABRANJEN u Srbiji, a vec postoji mnogi koji bi ovaj lek legalno distribuirali u Srbiji. Nama su i ponudli medju prvima da ga prodajemo u Srbiji, medjutim mi pratimo zakone EUa farmaceutske firme iz USA i EU nisu bas raspolozene za bilo sta sto stize sa Kube pa je samim tim lek nedostupan i ne moze se dobii dozvola od ministarstva za uvoz. Albanija ima specijalne odnose sa Kubom, jos su podaleko od EU, i drzava je dala dozvolu za distribuciju proizvoda labiofarma. Osim vidatoxa tu postoji jos podosta lekova. Doticla Laura, po mojim saznanjima, nabavlja ORIGINAL lek, sad jedino da su me svi lagali, sve do cerke bate Zivojiovica, koja je inace nas konzul na Kubi. Da i ona zaradjuje, zaradjuje. Takodje Vidatox na Kubi mogu da nabave i Kubanci, i u tom slucaju je isti taj lek, BESPLATAN. Laura, verujem, nabavi lek neki put i preko njih, jel u tom slucaju lek tamo mozete uzeti za stotinjak dolara. Takodje cuo sam da sada u Tirani ne moze da se uzme vise od dve bocice ovo leka, i da vise nije 100 eu nego 130eu. Zasto je lek jeftiniji u Tirani nego na Kubi? Jednostavno, njihovi odnosi, promo cene, sve je to relativno novo. Siguran sam da ce cena leka samo rasti u buducnosti, jel lek, DEFINITIVNO pomaze. Da ce nekog izleciti, ne verujem u to, ali da ce produziti zivot, smanjiti tegobe, tu sam da svakom POSVEDOCIM, po primeru moje mame koja ga uzima od novembra meseca, kada smo mislili da nece docekati novu godinu, u kakvom je stanju bila.[/quote]Sve si pogresno shvatio u ovoj poruci i jos nazivas da je to glupost,ja kazem da moze da se dobije na kucnu adresu pocetna cijena je 130e sa troskovima postarine i provizijom banke izadje sve UKUPNO 150e jedna bocica vidatoxa preko labiofama ja sam ga licno tako kupio,jel shvatas sad vtns ,kako si ti shvatio da je sama postarina 150e svaka ti cast,necu rec da je glupost tvoje shvatanje! uz to za informaciju i tebe i ostalih nije cerka bate zivojinovica nikakav konzul ja ne znam ko je plasirao tu informaciju,ili to ona sama mozda tako pise ljudima.[/quote]
Cuj vuuuuce, cena leka na kubi NIJE 130 eura, to je cista glupost, cea leka je 205 USA dolara sto nema dodirnih tacaka sa 130 eura, osim ako imas vremeplov pa mozes da vratis vreme od pre dve godine kad je 1eu bio 1.6 dolara. Sad je 1.25 otprilike. Druga stvar je da i ako salju lek, koji moras da platis 170 eu, i da platis tih 20 eu postarine, sto je oko 190eu, ako ti nasa carina otvorio paket, a mozda hoc, mozda nece, ostaces ZASIGURNO bez leka, jel je zabranjen na nasem trzistu, to znam provereno. Tako da nemoj da dajes pogresne informacije ljudima, lek mozes kupiti za 130 eu u Tirani, to da, ali kako znam, a odande opet mozes da rizikujes da ti neko salje postom i da ostanes bez njega. I tamo moras da platis 20 ili 30 eu za pregled. A jelena zivojinovic jeste nas konzl na kubi, i to nemoj da dajes lazne informacije, kontaktirao sam i sa njom kada sam prvu turu leka nabavljao. A evo ti i ovde da vidis, jel vidim da imas neke probleme sa informacijama, i to podebele.

http://www.alo.rs/vesti/23496/Srbi_su_heroji_Haitija
corado
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Dec 06, 2011 10:58 pm

Post od corado »

vtnns nemoj da dokazujes vuuucini ,ne vredi .Znas ima takvih ljudi ,ako mu kazes da je zid beo reci ce ti nije ,crn je!
Njemu Fidel Kastro salje direkno aksom sa kube i to za 130 evra ,a molio sam ga da postavi to ,da pomogne ljudima a on samo pljuje,pljuje sve redom.Znas nema polemike sa takvim ljudima ,mene zove Sandra .....,mozda ce i tebe .Ja sam shvatio da covek ima problema sam sa sobom .Iskreno neznam koji mu je cilj ,mozda hoce da bude distributer za Srbiju posto vidis da nije iz Srbije ,pa ce nama da prodaje maglu ,uzas ,sta reci...
mivena
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Dec 16, 2011 11:24 am

Post od mivena »

Ma svi mo mi Sandre samo je on jeda jedinstven :D
VIDATOX
AtinaBG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 19, 2012 5:43 pm

Post od AtinaBG »

Jelena Zivojinovic nije konzul (ne znam odakle vam ta informacija), vec drugi sekretar, jedino ako je za vas to dvoje isto.
Zena se tako i potpisuje u svojim mejlovima, kao drugi sekretar... Tako da bih rekla da vi imate zesce probleme s informacijama. A to sta pisu dnevne novine... pa kad bi samo znali ko ih pise, polu-nepismeni nazovi novinari bez skole koji dobijaju posao preko veze. Bas oni znaju sistematizaciju radnih mesta u diplomatiji. Kako da ne. Lupa ko sta stigne.

Ps. pitala sam prijatelja iz Moskve je li nekad cuo za onaj ruski lek, Sehydrin, kaze nikad cuo. Ko zna sta sve dolazi do nas u ovu nasu napacenu zemlju pod reklamom senzacionalnih lekova koji spasavaju zivote. Treba sve to dobro proveriti, necu da trujem oca tim glupostima ni krivog ni duznog.
vtnns
Novi član
Novi član

Post od vtnns »

AtinaBG napisao:Jelena Zivojinovic nije konzul (ne znam odakle vam ta informacija), vec drugi sekretar, jedino ako je za vas to dvoje isto.
Zena se tako i potpisuje u svojim mejlovima, kao drugi sekretar... Tako da bih rekla da vi imate zesce probleme s informacijama. A to sta pisu dnevne novine... pa kad bi samo znali ko ih pise, polu-nepismeni nazovi novinari bez skole koji dobijaju posao preko veze. Bas oni znaju sistematizaciju radnih mesta u diplomatiji. Kako da ne. Lupa ko sta stigne.

Ps. pitala sam prijatelja iz Moskve je li nekad cuo za onaj ruski lek, Sehydrin, kaze nikad cuo. Ko zna sta sve dolazi do nas u ovu nasu napacenu zemlju pod reklamom senzacionalnih lekova koji spasavaju zivote. Treba sve to dobro proveriti, necu da trujem oca tim glupostima ni krivog ni duznog.
Atina, bilo kako bilo, ona je na Kubi 10 godina ako ne i vise i radi u nasem konzulatu i na Kubi je cenjenija i od naseg konzula, premda ja mislimd a je ona bila konzul, ako sad vec nije. A sto se tice trovanja oca, koji nije ni kriv ni duzan, slobodno ga "truj" sa vidatoxom. Malos e treba potruditi i nabaviti ovaj lek iz Tirane, a od tog truda mozes pomoci ocu. Najgore je ne verovati u NISTA. Moja majka je prestala pre 7 mesecis a citostaticima koji su je jos vise razarali, i JEDINO sto uzima od lekova je Vidatox, osim njenih nekih lekova za srce i za izbacivanje vode koji pije jednom u tri dana. I mi smo bili skeptici prema ovom leku, premda sam duboko verovao u ovaj lek, kao sto i verujem pre svega u dobronamernost kubanske medicine i uopste ljudi, za razliku od faraceutske zapadna mafije koja svojim skupim citostaticima drzi monopol. Njima ni ne odgovra da te izlece. Necu nikom da kazem, e nemojte da uzimate citostatike, ali znam masu primera, nazalost, iz mog okruzenja, gde su se ljudi povratili organskom i zdravom ishranom, kao i koriscenjem alternatvnih lekova, kao sto je Vidatox.
Tako da je moguce da si u pravu za Jelenu Zivojinovic, ali za sumnju u ovaj lek nisi, mogu ti poslati rezultate mame pre koriscenja ovog leka, vodili smo je na svakih deset do petnest dana u belmedic. Zena nije mogla da ustane a sve sto je htela bilo je da ode sa ovog sveta od vse problema. Sada ima problema sa mucninom, ali sve ostalo je dalekoooooo bolje nego sto je bilo, hvala Bogu, i hvala Kubi! Mi smo hteli da je saljemo na Kubu i imao sam kontakte sa njihovim doktorima koji s mi rekali da, na zalost, kad su metastaze u pitanju ne lece to, mozemo da probamo, vec kad je primarni kancer, tada imaju dobre rezultate. I takodje su mi preporucili Vidatox, narocito za smanjenje patnji i za zaustavljanje napredovanja ove opake bolesti.
Vuuuk
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 04, 2012 3:36 am

Post od Vuuuk »

vtnns napisao:
Vuuuk napisao:
vtnns napisao: Sad citam onu tvoju zatvorenu temu escozul,lek protiv raka- i ne mogu da vjerujem sta si prodala onoj cicamaci,ej bre prodala si joj nesto u plasticnoj bocici od kapi za nos za 100e i rekla da je vidatox,ovo su vec ocigledne prevare koje ti nece proci olosu!!! ko ne zna o cemu se radi ova majka tereza-sandra je ranije imala temu escozul,lek protiv raka -koja je zakljucana tamo cete naci strana 51 gdje cicamaca devojka koju je sandra prevarila pokazuje u poruci sandrin odgovor kada je prodala vidatox u bocici od kapi za nos a sandra se pravila luda da nije,,sve cete tamo naci,,,ja ne mogu da verujem kakvih gmizavaca ima!!! Pa jos kad sam procitao da si u kombinaciji sa onom mariom sa kube bila,a ja sam se sa njom cuo kada sam poceo da trazim vidatox i raspitivao se kod ljudi koji zive na kubi o tom lijeku,imam njene sve brojeve,vidis sandrice kako je svijet mali!!!! Ljudi te tamo na staroj temi prozivali kako ne smijes da ostavis nikakve podatke,nista o tebi ne znaju kad je ispalo da si prevarila cicamacu kojoj je majka kasnije vidim umrla nazalost,ti si toj pokojnoj zeni prodala "LIJEK VIDATOX" u bocici od kapi za nos,jel shvatas ti ozbiljnost situacije lutko??? ti humanista svakom pomazes a niko ti ne zna nikakve podatke,cemu to da se krijes nije nikom bilo jasno,ali sad jeste svima!!! Neka se svi jave ovdje koji su kupovali "VIDATOX" od sandre ,nije sala ovo je zlo veliko!!!
I JOS JEDNA INFORMACIJA ZA SVE KOJI ZELE VIDATOX,,,PREKO LABIOFAMA KOSTA 130EVRA NA KUCNU ADRESU BANKA I POSTARINA IZADJE OKO 150EVRA! MOGU DA POMOGNEM OKO KONTAKTA,ZNACI PREKO LABIOFAMA KOJI JE DISTRIBUTER ZA VIDATOX NEMA VISE LAZI I PREVARE U STILU SANDRE I EKIPE OLOSI,,A OVO KAD VIDIM DA NEKO NAPISE AJDE LJUDI DA SE BAVIMO OZBILJNIM STVARIMA MI LICI NA SANDRINE IGRICE SA DRUGIH NALOGA!
Sad tek vidim ovu gluppst. Lek na kubi NE KOSTA 150 eu, vec KOSTA 205 usa dolara, sto je po sadadnjem kursu oko 170 eu. Druga stvar, koja je takodje teska budalastina, je neka postarina od 150 eura. Treca stvar je sto je lek Vidatox ZABRANJEN u Srbiji, a vec postoji mnogi koji bi ovaj lek legalno distribuirali u Srbiji. Nama su i ponudli medju prvima da ga prodajemo u Srbiji, medjutim mi pratimo zakone EUa farmaceutske firme iz USA i EU nisu bas raspolozene za bilo sta sto stize sa Kube pa je samim tim lek nedostupan i ne moze se dobii dozvola od ministarstva za uvoz. Albanija ima specijalne odnose sa Kubom, jos su podaleko od EU, i drzava je dala dozvolu za distribuciju proizvoda labiofarma. Osim vidatoxa tu postoji jos podosta lekova. Doticla Laura, po mojim saznanjima, nabavlja ORIGINAL lek, sad jedino da su me svi lagali, sve do cerke bate Zivojiovica, koja je inace nas konzul na Kubi. Da i ona zaradjuje, zaradjuje. Takodje Vidatox na Kubi mogu da nabave i Kubanci, i u tom slucaju je isti taj lek, BESPLATAN. Laura, verujem, nabavi lek neki put i preko njih, jel u tom slucaju lek tamo mozete uzeti za stotinjak dolara. Takodje cuo sam da sada u Tirani ne moze da se uzme vise od dve bocice ovo leka, i da vise nije 100 eu nego 130eu. Zasto je lek jeftiniji u Tirani nego na Kubi? Jednostavno, njihovi odnosi, promo cene, sve je to relativno novo. Siguran sam da ce cena leka samo rasti u buducnosti, jel lek, DEFINITIVNO pomaze. Da ce nekog izleciti, ne verujem u to, ali da ce produziti zivot, smanjiti tegobe, tu sam da svakom POSVEDOCIM, po primeru moje mame koja ga uzima od novembra meseca, kada smo mislili da nece docekati novu godinu, u kakvom je stanju bila.
Sve si pogresno shvatio u ovoj poruci i jos nazivas da je to glupost,ja kazem da moze da se dobije na kucnu adresu pocetna cijena je 130e sa troskovima postarine i provizijom banke izadje sve UKUPNO 150e jedna bocica vidatoxa preko labiofama ja sam ga licno tako kupio,jel shvatas sad vtns ,kako si ti shvatio da je sama postarina 150e svaka ti cast,necu rec da je glupost tvoje shvatanje! uz to za informaciju i tebe i ostalih nije cerka bate zivojinovica nikakav konzul ja ne znam ko je plasirao tu informaciju,ili to ona sama mozda tako pise ljudima.[/quote]
Cuj vuuuuce, cena leka na kubi NIJE 130 eura, to je cista glupost, cea leka je 205 USA dolara sto nema dodirnih tacaka sa 130 eura, osim ako imas vremeplov pa mozes da vratis vreme od pre dve godine kad je 1eu bio 1.6 dolara. Sad je 1.25 otprilike. Druga stvar je da i ako salju lek, koji moras da platis 170 eu, i da platis tih 20 eu postarine, sto je oko 190eu, ako ti nasa carina otvorio paket, a mozda hoc, mozda nece, ostaces ZASIGURNO bez leka, jel je zabranjen na nasem trzistu, to znam provereno. Tako da nemoj da dajes pogresne informacije ljudima, lek mozes kupiti za 130 eu u Tirani, to da, ali kako znam, a odande opet mozes da rizikujes da ti neko salje postom i da ostanes bez njega. I tamo moras da platis 20 ili 30 eu za pregled. A jelena zivojinovic jeste nas konzl na kubi, i to nemoj da dajes lazne informacije, kontaktirao sam i sa njom kada sam prvu turu leka nabavljao. A evo ti i ovde da vidis, jel vidim da imas neke probleme sa informacijama, i to podebele.

http://www.alo.rs/vesti/23496/Srbi_su_heroji_Haitija[/quote]
Ko tebi rekao ko zidu isto mu dodje vtns,niti sta cujes tj procitas nit sta razumijes!!! toliko dezinformacija plasiras ovdje da je smijesno!! ja sam vidatox kupio i dobio na adresu za 150e,preko labiofama koji ce otvoriti svoje zastupnistvo valjda brzo ali ne u srbiji vec u drugoj zemlji i preko njih sam uzeo!!! posto volis da budes pametan al si slab sa informacijama labiofam je distributer vidatoxa,i zato mu cijena nije kao sto je u slobodnoj prodaji na kubi,tj za strance. Da je tvoja folizofija ispravna vidatox bi u tirani bio preko 200e,jer je na kubi 170e!!! koliko gluposti sa tvoje strane!!! ta jelena zivojinovic je sekretar ljudi ja ne znam ko je nju prozvao konzulom,nije svak ambasador ko radi u ambasadi,a i ona se sama potpisuje tako, sto napisa i atina,,toliko o tvojoj obavijestenosti vtns i ovi sandrini idoli corado i jelena! i da se zna osim one marie koja radi sa ljekovima sa kojom sa bio u kotaktu,al nije da znam povezana sa nasima iz konzulata ,laura radi zajedno sa jelenom zivojinovic "konzulom" ,kada neko kontaktira nas konzulat da bi dosao do vidatoxa,dobice vidatox preko turista a preuzima ga i urucuje sad vec legendarna humanistkinja sandra,toliko o tome kako su povezani i kako su razradili posao jelena "konzul" laura i ostali a zadnja karika svega toga mu dodje majka tereza sandra! glupo je to sto neko pominje kako ta jelena uziva veliko postovanje kubanaca,vi to radite ankete po havani jel! preuvelicano je sve u vezi te jelene,znam da je bio njen mejl kao odogovor nekom ovdje na forumu kada komentarise da to za tiranu i prodaju vidatoxa ona ne zna dal je u pitanju ORIGINAL vec da original ova laura moze poslati kome treba,kakav bezobrazluk da tako nekome kaze i to dovoljno govori o njoj kao osobi, a ovo u tirani je zvanicno predstavnistvo i to svi znaju,i samo onaj ko zeli da zaradi i da preko njega kupuju moze tako nesto lagati i reci! jos je ovdje neuki ljudi prozvase konzulom,a sigurno je vole ti kubanci sa kojima posluje oko vidatoxa jer im dosta para ona obrne i zarade,tako da je logicno da je neki kubanci vole,za postovanje izbacite zvanicnu anketu pa da vjerujemo,to ce vtns i corado sigurno odradit! postovaoci laure,sandre i "konzula" jelene nek uvijek uzimaju od njih vidatox po tim njihovim cijenama ,za druge vidatox moze da se dobije preko labiofama na adresu za 150e!
Vuuuk
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 04, 2012 3:36 am

Post od Vuuuk »

Prvo kazes konzul je a posle kad ti atina rece da nije ,onda kazes bilo kako bilo ona je na kubi 10godina,,tuzno,,ti imas sve provjerene informacije,dok ti neko ne kaze da lupas gluposti vtns ! i ja sam cuo kako je vise postuju i cijene nego kastra,nego da sacekamo zvanicnu anketu kad urade vtns i corado pa ce nam sve bit jasnije! najgore je kad se neko pravi pametan za nesto sto uopste nije bitno na ovoj temi,nego samo lupa ciste gluposti!!!
AtinaBG
Novi član
Novi član

Post od AtinaBG »

vtnns,

slazem se da ne treba biti neverni Toma, apsolutno, ali opet nije lose ni proveriti kakav je to lek i da li je prihvacen u najrazvijenijim zemljama, tipa Nemacka, Svajcarska, Svedska jer oni cuvaju svoje dupe samo tako, Nemci i na najmanji kasalj jure kod lekara i zive po 90 i nesto godina. Jer ipak su Kuba, Albanija, Srbija sve bedne zemlje gde je pojedinac potpuno nezasticen i moze da nam se prodaje ono sto jedan Svajcarac nece da uzme ni lud.

Sto se tice efekata, mnogo mi je drago sto joj je bolje, ali treba imati u vidu jednu stvar: ne moze se govoriti da je to samo of Vidatoxa ako je ona pre toga 1) operisana 2) koristila hemoterapiju ili zracenje, dakle sve konvencionalne metode lecenja. Jer svi znaju da hemoterapija i zracenje imaju i odlozeno dejstvo, mislim da se tacno zna koliko nakon prestanka zracenja ta radijacija i dalje ubija celije raka. Prema tome, mogli bismo da pricamo da je SAMO Vidatox zasluzan za poboljsanje stanja ako OSOBA NIJE OPERISANA I AKO NIKAD NIJE PRIMILA NI HEMOTERAPIJU, NI ZRACENJE. A ti sto sve prvo ispucaju, pa onda uzmu bocicu Vidatoxa i kazu "e sve mi se povuklo samo od Vidatoxa", to je ipak samo rekla kazala. To bi bilo kao kad bih ja imala upalu pluca, pa se nagutala antibiotika i onda pocela da pijem caj od kamilice i da onda zakljucim kako sam se zapravo izlecila od caja od kamilice. Nazalost, ja ne znam nijedan slucaj iz stvarnog zivota gde se neko izlecio od raka a da nije bio ni operisan, niti je korisito hemioterapiju i radijaciju, vec je samo izmenio ishranu i uzimao alternativne lekove. Kamo srece da je tako, koliko bi sve bilo lakse. Ali opet, ne znaci da se nece pojaviti i takav neko (ali neko iz stvarnog zivota, iz komsiluka, a ne neko tamo o kome se ispreda neka prica...)

A osim toga, da li je moguce da multimilioner Steve Jobs koji je nedavno umro od raka pankreasa nakon 7 godina borbe nije znao za Vidatox? :)
vtnns
Novi član
Novi član

Post od vtnns »

AtinaBG napisao:vtnns,

slazem se da ne treba biti neverni Toma, apsolutno, ali opet nije lose ni proveriti kakav je to lek i da li je prihvacen u najrazvijenijim zemljama, tipa Nemacka, Svajcarska, Svedska jer oni cuvaju svoje dupe samo tako, Nemci i na najmanji kasalj jure kod lekara i zive po 90 i nesto godina. Jer ipak su Kuba, Albanija, Srbija sve bedne zemlje gde je pojedinac potpuno nezasticen i moze da nam se prodaje ono sto jedan Svajcarac nece da uzme ni lud.

Sto se tice efekata, mnogo mi je drago sto joj je bolje, ali treba imati u vidu jednu stvar: ne moze se govoriti da je to samo of Vidatoxa ako je ona pre toga 1) operisana 2) koristila hemoterapiju ili zracenje, dakle sve konvencionalne metode lecenja. Jer svi znaju da hemoterapija i zracenje imaju i odlozeno dejstvo, mislim da se tacno zna koliko nakon prestanka zracenja ta radijacija i dalje ubija celije raka. Prema tome, mogli bismo da pricamo da je SAMO Vidatox zasluzan za poboljsanje stanja ako OSOBA NIJE OPERISANA I AKO NIKAD NIJE PRIMILA NI HEMOTERAPIJU, NI ZRACENJE. A ti sto sve prvo ispucaju, pa onda uzmu bocicu Vidatoxa i kazu "e sve mi se povuklo samo od Vidatoxa", to je ipak samo rekla kazala. To bi bilo kao kad bih ja imala upalu pluca, pa se nagutala antibiotika i onda pocela da pijem caj od kamilice i da onda zakljucim kako sam se zapravo izlecila od caja od kamilice. Nazalost, ja ne znam nijedan slucaj iz stvarnog zivota gde se neko izlecio od raka a da nije bio ni operisan, niti je korisito hemioterapiju i radijaciju, vec je samo izmenio ishranu i uzimao alternativne lekove. Kamo srece da je tako, koliko bi sve bilo lakse. Ali opet, ne znaci da se nece pojaviti i takav neko (ali neko iz stvarnog zivota, iz komsiluka, a ne neko tamo o kome se ispreda neka prica...)

A osim toga, da li je moguce da multimilioner Steve Jobs koji je nedavno umro od raka pankreasa nakon 7 godina borbe nije znao za Vidatox? :)
Pa Atina dok je to kratko vreme bila na citostatcima, do oktobra meseca prosle godine bila je i ljako lose. kosa joj je opadala, problemi su bili bas poveliki. Kako je prestala da ih uzima i kad je pocetkom novembra pocela sa Vidatoxom stanje je dalekoooooooooooo bolje, da kucnem u drvo i da zahvalim Bogu. I pored njenog slucaja znam jos za mnogo slucajeva ljudi kojima je bolje, koji se nisu izlecili, ali kojima je bolje. To za zapad sto pricas i za njihovu "brigu" o bolesnicima od kancera, to nisi u pravu. U USA ili Kanadi se raspitaj koliko cekaju ljudi na hemoterapiju i kako se tretiraju stariji ljudi koji imaju metastaze u poodmaklom stadiumu. Da li zive duze, aj to da verujem, premda ako to gledas kubacni zive isto u proseku ko Svedjani, a u daleko su gorem stanju nego mi, sto se tice siromastva. To da hemoterapije pocnu da deluju nakon 8 meseci, sa zadrskom, nisam bas cuo, al ajde, sve se nauci. Ti atina nemojd a verujes, ja cu da verujem, i kraj price, tebi ni ne treba taj lek. I ja sam to isto rekao za Vidatox kad je umro stiv dzobs, u to vreme sam i nabavljao prvu turu leka za mamu, potpuno isto. E onda sam se malo informisano pa sam video da covek nije ima metastaze na plucima, a Vidatox je lek koji je pre svea pravlje za plucni kancer. A i malo kad bolje pogledas, onaj fidel kastro je obelo od kancera jos pre desetak godina pa da odrzavaju u zivotu sa skoro 90 godina. Ima tu neceg, moras priznati?
A ti Vuce, ne kapiram koji je tvoj problem? Pa daj ljudima pomozi kako da uzmu lek da im stigne ovde za 150eu n kucnu adresu? pises romane ovde a nigde konkretno adresa i sta i kako. Izgelda mi kao damti hoces da prodajes neku vodicu za 150 eu, jer je prosto nemoguce da to moze. Aj daj adresu i kako stize, ja znam da je lek ovde zabranjen, pa me zivo interesuje
Korisnikov avatar
Natasa45
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 16, 2012 9:43 am

Post od Natasa45 »

Moram da zakljucim,da stvarno nema vise svrhe posecivanje temu.Nikakvu iformaciju vise ne mozemo da dobijemo,jer par njih sto idu u paketu se samo "sele" i nastavljaju polemiku.Ne razumem ni potrebu nekih da nam iz dana u dan objasnjavaju kako lek ne deluje,kako nema nista od toga,a pri tom ga ne koristi.Mislim na tebe Atina kokretno,jer ti stvarno ne odustajes.Tebe bi trebalo za ministra zdravlja,savrseno bi se uklopila..otvori,zatvori,nema ti leka,idi i cekaj da umres..Nije teca iz Rusije cuo za SEGIDRIN!!!!.Nisam ni ja dok mi nije trebalo.Pa sam nasla Ruskinju,na facebook,koja je rekla da moze omah da mi kupi i posalje,ali je transport do Srbije nemoguc.Ne znas ti,i ne daj boze da treba da saznas,kako je kad se boris za nekog do koga ti je stalo.Ne stidim se da kazem da smo svaku babu koja prodaje bilo kakav melem kontaktirali i isti kupili.Davljenik se i za penu vata,jasno j to.Ali osecaj da negde postoji neki lek,koji mozda moze da pomogne,a ti ga ne trazis i ne nabavljas,nije nimalo dobar.Nisam besna,sto si protiv leka,ne verujes,to je OK,al nemas argumente,ne koristi ga niko iz tvog okruzenja,a ti si uporna...
Briga me cime se bavi necija cerka i da joj navedete tacnu funkciju..
Zanima me,i o tome zelim da citam ( to je i tema:VIDATOX):
ima li nekog ko je popio dve i vise bocica?
ima li nekog sa konkretnm rezultatima?
ima li nekog ko je imao prilike da proba vidatox sa kube i vidatox iz Tirane,ima li razlike i u cemu?
naravno i svi oni koji su imali iskustva i na zalost izgubili bitku,(mislim na najblize)nek se jave da nam kazu jesu li primetili da li je nesto islo na bolje,ili nije bas nista..
AtinaBG
Novi član
Novi član

Post od AtinaBG »

Natasa45,

pa u tome i jeste poenta sto se NE JAVLJA NIKO KO JE VIDEO KONKRETNO POBOLJSANJE NA DUGE STAZE,a da nije koristio jos 150 drugih stvari. Upravo zato i ja dolazim na forum. I ne vidim cemu histerija. Ovaj forum je podjednako za sve, a ne samo za tebe. Preskoci postove koji ti se ne svidjaju, sto i ja radim. I nemoj da nam odredjujes o cemu cemo da pricamo. Nekoga zanima je li Jelena konzul ili nije. To sto to tebe ne zanima, stvarno me ne interesuje. Tvoj je izbor da kupis SVE ZA STA CUJES, pa i od tamo nekih nadri-baba, sto si i sama rekla u svom postu. To nije moj izbor, necu da budem ovca za sisanje koja ce u ocaju da prihvati nesto sto u svesnom stanju ne bi. Pitanja koja si na kraju postavila su postavljena MNOOOOGO puta na ovom forumu, ima i ona tema escoazul, pa mozes da proveris. Po tebi, ok je da ponavljamo jedna te ista pitanja u nedogled (bez odgovora, naravno), ali nije ok da vodimo zdravu diskusiju (bez vredjanja) o tome da li nesto pomaze ili ne, a posebno kada se radi o necemu sto je u 90% zemalja neprihvaceno. Ako si zakljucila da Vidatox definitivno pomaze (sto ja nisam, pa zato iscitavam forum), ne znam sta trazis ovde, idi lepo kupi lek u Albaniju i gotovo. Visis na ovoj temi boga pitaj otkad uz pitanje "da li Vidatox pomaze", i kad se pojavi neko ko kaze da misli da ne pomaze ne znam ni ja kako mnogo, ti kazes "ma kako ne pomaze!". Pa kupi ga onda, u cemu je problem? Ne razumem. Ovaj momak gore je rekao da je mnogo pomogao njegovoj majci, ja sam iskazala neke sumnje, ti odluci i zavrsi. Kad se budes dogovorila sama sa sobom, bices i manje histericna.
AtinaBG
Novi član
Novi član

Post od AtinaBG »

Natasa45,

mozda ce ovo uspeti da ti razjasni nesto.

http://www.escozul-cancer.com/en/escozul-questions.html

"...Over the years, the good reputation of ESCOZUL made ​​the daily number of patients in the labs go up exponentially to reach 300 per day. The laboratory could not meet this demand, especially when they had not yet managed to produce ESCOZUL industrially. The solution adopted was to begin developing a homeopathic version that requires only tiny amounts of venom of the scorpion to produce doses for thousands of patients. This version was finally registered under VIDATOX name, a product that only has analgesic properties as evidenced by the leaflet accompanying the drug.

Dakle, Vidatox je samo analgetik.

"...Currently, Cuban independent producers are the ones who produce ESCOZUL concentrated in its original form, they are the only ones who have the expertise to produce the drug in a traditional and effective way . The Cuban State laboratories just produce and * SPAM * a homeopathic version that only have analgesic, does not have anti-cancer properties.

Eto sta pise. Ovo objasnjava vase pitanje kako odrzavaju Fidela Kastra. Pa jer on dobija nesto mnogo bolje (pogledati kako se spravlja Escozul, od otrova mnogo skorpija, dok se kod Vidatoxa mala kolicina otrova rasporedi na hiljade bocica i zato je to samo analgetik). Ali tu je i Ugo Chavez. Kako njemu ne sprecise da se vrati rak, nego je u junu operisao jedan tumor prostate, pa sad opet drugi, i to veliki?

Elem, fora bi bila nabaviti ESCOZUL, a ne Vidatox.
Korisnikov avatar
Natasa45
Novi član
Novi član

Post od Natasa45 »

AtinaBG napisao:Natasa45,

pa u tome i jeste poenta sto se NE JAVLJA NIKO KO JE VIDEO KONKRETNO POBOLJSANJE NA DUGE STAZE,a da nije koristio jos 150 drugih stvari. Upravo zato i ja dolazim na forum. I ne vidim cemu histerija. Ovaj forum je podjednako za sve, a ne samo za tebe. Preskoci postove koji ti se ne svidjaju, sto i ja radim. I nemoj da nam odredjujes o cemu cemo da pricamo. Nekoga zanima je li Jelena konzul ili nije. To sto to tebe ne zanima, stvarno me ne interesuje. Tvoj je izbor da kupis SVE ZA STA CUJES, pa i od tamo nekih nadri-baba, sto si i sama rekla u svom postu. To nije moj izbor, necu da budem ovca za sisanje koja ce u ocaju da prihvati nesto sto u svesnom stanju ne bi. Pitanja koja si na kraju postavila su postavljena MNOOOOGO puta na ovom forumu, ima i ona tema escoazul, pa mozes da proveris. Po tebi, ok je da ponavljamo jedna te ista pitanja u nedogled (bez odgovora, naravno), ali nije ok da vodimo zdravu diskusiju (bez vredjanja) o tome da li nesto pomaze ili ne, a posebno kada se radi o necemu sto je u 90% zemalja neprihvaceno. Ako si zakljucila da Vidatox definitivno pomaze (sto ja nisam, pa zato iscitavam forum), ne znam sta trazis ovde, idi lepo kupi lek u Albaniju i gotovo. Visis na ovoj temi boga pitaj otkad uz pitanje "da li Vidatox pomaze", i kad se pojavi neko ko kaze da misli da ne pomaze ne znam ni ja kako mnogo, ti kazes "ma kako ne pomaze!". Pa kupi ga onda, u cemu je problem? Ne razumem. Ovaj momak gore je rekao da je mnogo pomogao njegovoj majci, ja sam iskazala neke sumnje, ti odluci i zavrsi. Kad se budes dogovorila sama sa sobom, bices i manje histericna.
Cico,definitivno ti ne vodis zdravu diskusiju..Kad hoces monolog na temu ,"ja ne verujem i ne koristim",krenes da postavis blog..pa ako me bas iz dan u dan zanima sta ti volis ili ne ja uzmem i iscitam...ovako je besmisleno.Ali ne zasluzuje svako prostor,i zao mi je sto sam ti svojim postom dala priliko da raspalis jos dva..Sto se histerije tice,mozes ti i gluplje da etiketiras,ne sumnjam..Ali,cenim sto ljudi imaju potrebu da se predstave zanimljivijim nego sto jesu,pa pisu li pisu...Pa ja da hocu da cujem sta ti mislis da li da idem u Albaniju ili na Kubu,zvala bi te na kucni telefon...iskljuci se mila,ne trazi da trosimo energiju na periferne likove kao sto si ti.I ovde prestaje svaka moja prepiska sa tobom,jer apsolutno nista pametno od tebe nisam cula,a koliko ces da vredjas,to je vec tvoja stvar.Uzmi ubaci se negde gde ces biti interesantnija,ima foruma..recimo dokle moze ljudska glupost..Ili kreni sa oglasom : "Vredjam sve one koji se meni suprotstave"...
corado
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Dec 06, 2011 10:58 pm

Post od corado »

LJUDI ,KORISCENJE VIDATOXA ,ISKUSTVA ,SHVATATE LI TO NEKAKO UOPSTE ,ILI CETE SAMO DA SE PLJUJETE KO OVAJ ZLI VUUUUK KOJI NIJE RASKRSTIO SAM SA SOBOM .KOLIKO VIDIM ON SVE NAPADA ,POPIO SVU PAMET OVOG SVETA ,OTKINUO SE VUUUK SA LANCA I TO JE TO.NJEGOVE POSTOVE UOPSTE NE CITAM ,ZAOBILAZIM IH POSTO SU PUNI ZLA.To dali ne neko nabavio za 150 ili 200 evra ama to me ne zanima kao i mnoge na ovom forumu.Ljude interesuje iskustvo koriscenja leka ! AKO NABAVLJAJU LEK ZA 150 EVRA U BOSNI ,CRNOJ GORI ,NA KUCNOJ ADRESI ,MA AKO ,NEMAM AMA BAS NISTA PROTIV ,SAMO ZNAM DA U SRBIJI NEEEEMA.DAJ BOZE DA BUDE !
UBEDJEN SAM DA VIDATOX POMAZE KAD NEMA METASTAZA ,A KAD IH IMA USPORAVA I POBOLJSAVA KVALITET ZIVOTA.
Korisnikov avatar
Natasa45
Novi član
Novi član

Post od Natasa45 »

Upravo to i pokusavam..Moj brat ga pije 20-tak dana.Zanima me,te propratne pojave kod koriscenja,kad prestaju i da li prestaju za izvesno vreme ili traju do kraja koriscenja.Mucnina, temperatura...U jednom momentu je dobro,bez bolova,dok u drugom ima temperaturu,povraca,raspada se od bolova.Da li se to desava i drugima koji ga koriste i da li neko ima konkretne rezultate posle druge,trece bocice?
Odgovori