Vidatox, kubanski lek protiv raka

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Vuuuk
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 04, 2012 3:36 am

Re: Vidatox, kubanski lek protiv raka

Post od Vuuuk »

Skoro je bilo na jutarnjem programu neka sandra je govorila o vidatoxu i to da treba u srbiji da se pojavi,ako neko ima informacije da je to ovaj prevarant sa ove teme sto se predstavlja kao sandra neka javi!
Korisnikov avatar
J e l e n a
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 09, 2012 10:08 pm

Post od J e l e n a »

Vuce, moje prethodni post nije napisan da bi Vas ili bilo koga ovde edukovao. Napisan je sa razlogom da skrene paznju na ozbiljnost koja nedostaje u Vasim izjavama.
Ja ne mogu promeniti to sto Vi to ocigledno ne primecujete ili ne zelite primetiti.
Nemate nijedan argument u svojim izjavama. Pretpostavljam da bi ste o ovome uzivo govorili glasno, konfuzno i bez pauze. Tako barem delujete ovde.
Oni koji fokusirano iscitaju sve razumece. To je jedini nacin.

Ja necu vise komentarisati Vase neubedljive izjave.
Korisnikov avatar
J e l e n a
Aktivan član
Aktivan član

Post od J e l e n a »

Posecujem ovu temu u nadi da ce neko pisati o iskustvu sa Vidatoxom. Zanimaju me svakojaka iskustva.
Kada prodje 3 meseca kako moj tata uzima serum, javicu se sa informacijama o tome.
Vuuuk
Stalni član
Stalni  član

Post od Vuuuk »

[quote="J e l e n a"]Posecujem ovu temu u nadi da ce neko pisati o iskustvu sa Vidatoxom. Zanimaju me svakojaka iskustva.
Kada prodje 3 meseca kako moj tata uzima serum, javicu se sa informacijama o tome.[/quVec sam komentarisao tvoje gluposti,o tome necu vise,ali je cudno da ti nista ne komentarises ovo u vezi ove sandre,da ne kazem kako je i ovo njen lazni nalog i da si ti ustvari sandra ta ista prevarantkinja koja nastavlja da sa laznih naloga zataska i nastavi njenu obmanu ovdje ali toga vise nece biti to zapamti!!! da si neko kao sto se predstavljas,tj neko ko dolazi na forumu da cuje druga misljenja,iskustva sa vidatoxom morala bi da kazes nesto o osobi koja je otvorila temu i jos narocito kad se ta osoba predstavlja kao veliki humanitarac,neko ko samo pomaze a ispada da je u stvari obican prverant i manipulator koji obrce biznis sa vidatoxom ili ko zna cim ,to da li je stvarno sa kube i da li ona daje ljudima mozda obicnu vodu jos se ne zna,e to lutko moja moras makar u jednoj recenici da prokomentarises ako vec ovdje dolazis malo duze vremena,jer ovakve informacije nikog nece ostaviti ravnodusnim osim sandre i njenih laznih naloga,zato sandra,jelena,corado i drugi lazni nalozi dzaba ti svi ti nalozi,,zavrsila si ti svoju prevaru ovdje na forumu a i mnogo si varala narod,stici ce i cijena za to nadam se!!!!
Vuuuk
Stalni član
Stalni  član

Post od Vuuuk »

Vuuuk napisao:
J e l e n a napisao:Da li vi znate da svi ljudi koji se rode umiru?
Da li znate sta je kanser?
Da li ste se informisali u kom je stadijumu bolesnik, koja je prognoza, koja je nabolja a koja najgora varjanta?
Da li ste pazljivo procitali svako pisanije na ovoj i na prosloj temi?
Da li su vam poznati pojmovi: odluka, koncentracija, fokus, argument?

Molim vas najlepse da kad utvrdite sve ovo iznesete svoje misljenje, precizno i argumentovano.
Ovaj forum ima pp, kao stvoreno za medjusobne konsultacije.

Da li je potrebno da obrazlozim svrhu ove molbe?
Ne jelena niko to nije znao dok ti ovde nisi napisala da svi ljudi umiru,hvala ti oci si otvorila svima! I niko nije za svoje najblize cuo misljenja mnogih doktora nego su cekali tebe ovdje da im objasnis kakve su prognoze i ostalo,ajde bre vrano jedna sta ti glumis ovdje ne znam da li je ovo jos jedan od tvojih laznih naloga sandra ali i ako nije ti i jelena ste isto vidi se! Zaboravila si jos da dodas da kad vec ljudi imaju tumori daju pare za razne stvari kako bi se izlijecili ili olaksali muke,da u tom slucaju kupe i ovaj vidatox ali preko sandre i laure,da bi i one nesto zaradile,sve si to zaboravila da napises!!! Sandra,jelena ,laura itd vi ste obicni prevaranti provaljeni ste to znajte,nema vise prodaje vidatoxa u obicnim bocicama bez ikakve oznake,nema vise varanja naroda,laganja,gotovo je! Mada sandrice nadam se da cemo se sresti!
Vuuuk
Stalni član
Stalni  član

Post od Vuuuk »

Vuuuk napisao:Sad citam onu tvoju zatvorenu temu escozul,lek protiv raka- i ne mogu da vjerujem sta si prodala onoj cicamaci,ej bre prodala si joj nesto u plasticnoj bocici od kapi za nos za 100e i rekla da je vidatox,ovo su vec ocigledne prevare koje ti nece proci olosu!!! ko ne zna o cemu se radi ova majka tereza-sandra je ranije imala temu escozul,lek protiv raka -koja je zakljucana tamo cete naci strana 51 gdje cicamaca devojka koju je sandra prevarila pokazuje u poruci sandrin odgovor kada je prodala vidatox u bocici od kapi za nos a sandra se pravila luda da nije,,sve cete tamo naci,,,ja ne mogu da verujem kakvih gmizavaca ima!!! Pa jos kad sam procitao da si u kombinaciji sa onom mariom sa kube bila,a ja sam se sa njom cuo kada sam poceo da trazim vidatox i raspitivao se kod ljudi koji zive na kubi o tom lijeku,imam njene sve brojeve,vidis sandrice kako je svijet mali!!!! Ljudi te tamo na staroj temi prozivali kako ne smijes da ostavis nikakve podatke,nista o tebi ne znaju kad je ispalo da si prevarila cicamacu kojoj je majka kasnije vidim umrla nazalost,ti si toj pokojnoj zeni prodala "LIJEK VIDATOX" u bocici od kapi za nos,jel shvatas ti ozbiljnost situacije lutko??? ti humanista svakom pomazes a niko ti ne zna nikakve podatke,cemu to da se krijes nije nikom bilo jasno,ali sad jeste svima!!! Neka se svi jave ovdje koji su kupovali "VIDATOX" od sandre ,nije sala ovo je zlo veliko!!!
Vuuuk
Stalni član
Stalni  član

Post od Vuuuk »

Vuuuk napisao:
Vuuuk napisao:
Vuuuk napisao:Sad citam onu tvoju zatvorenu temu escozul,lek protiv raka- i ne mogu da vjerujem sta si prodala onoj cicamaci,ej bre prodala si joj nesto u plasticnoj bocici od kapi za nos za 100e i rekla da je vidatox,ovo su vec ocigledne prevare koje ti nece proci olosu!!! ko ne zna o cemu se radi ova majka tereza-sandra je ranije imala temu escozul,lek protiv raka -koja je zakljucana tamo cete naci strana 51 gdje cicamaca devojka koju je sandra prevarila pokazuje u poruci sandrin odgovor kada je prodala vidatox u bocici od kapi za nos a sandra se pravila luda da nije,,sve cete tamo naci,,,ja ne mogu da verujem kakvih gmizavaca ima!!! Pa jos kad sam procitao da si u kombinaciji sa onom mariom sa kube bila,a ja sam se sa njom cuo kada sam poceo da trazim vidatox i raspitivao se kod ljudi koji zive na kubi o tom lijeku,imam njene sve brojeve,vidis sandrice kako je svijet mali!!!! Ljudi te tamo na staroj temi prozivali kako ne smijes da ostavis nikakve podatke,nista o tebi ne znaju kad je ispalo da si prevarila cicamacu kojoj je majka kasnije vidim umrla nazalost,ti si toj pokojnoj zeni prodala "LIJEK VIDATOX" u bocici od kapi za nos,jel shvatas ti ozbiljnost situacije lutko??? ti humanista svakom pomazes a niko ti ne zna nikakve podatke,cemu to da se krijes nije nikom bilo jasno,ali sad jeste svima!!! Neka se svi jave ovdje koji su kupovali "VIDATOX" od sandre ,nije sala ovo je zlo veliko!!!
I JOS JEDNA INFORMACIJA ZA SVE KOJI ZELE VIDATOX,,,PREKO LABIOFAMA KOSTA 130EVRA NA KUCNU ADRESU BANKA I POSTARINA IZADJE OKO 150EVRA! MOGU DA POMOGNEM OKO KONTAKTA,ZNACI PREKO LABIOFAMA KOJI JE DISTRIBUTER ZA VIDATOX NEMA VISE LAZI I PREVARE U STILU SANDRE I EKIPE OLOSI,,A OVO KAD VIDIM DA NEKO NAPISE AJDE LJUDI DA SE BAVIMO OZBILJNIM STVARIMA MI LICI NA SANDRINE IGRICE SA DRUGIH NALOGA!
tanja47
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 10, 2012 7:21 pm

Post od tanja47 »

planiram nabaviti lijek preko svojih izvora i ne želim čitati prepucavanja dok želim pomoći bliskoj osobi., ako postoji netko kom je lijek POMOGAO neka se javi (ne jedna žena ili prijatelj mog rođaka).Molim tu osobu neka napiše da li su mu opali markeri, da li se bolje osjećala bolje jela itd.
Vuuuk
Stalni član
Stalni  član

Post od Vuuuk »

Zamolicu ljude kojima stvarno trebaju informacije o djelovanju vidatoxa i o nabavci ALI NARAVNO NE O NABAVCI PREKO LAURE I SANDRE,da se otvori nova tema a da se na ovoj jave samo oni koji su imali posla sa ovim zlom od sandre,i mene zanima djelovanje vidatoxa jer ga moja sestra takodje koristi duze od mjesec dana,za sada bez nekih vidljivih rezultata,ali ovdje se to vise ne moze pisati ,jer je ovu temu otvorila osoba koja je lazov,prevarant,olos i sve ostalo! osoba koja sa svojih ko zna koliko laznih profila plasira ovdje lazne informacije da bi navela ljude da kupe od ove laure vidatox koji sandra tako dugo vec prodaje zbog bolesnika koji su ga koristili nadam se da jeste bio pravi lijek,ali to samo ovaj olos zna sta im je davala za velike pare 240e po bocici kako su do sada javili neki! Svi koji ovdje ostavljaju komentare a ne obaziru se da je ova tema otvorena radi obmane i prodaje ko zna cega od ove sandre su njeni lazni nalozi,toliko da znate ljudi!!! dosta je bilo obmane sandra a uskoro ce se ovdje naci i tvoje pravo ime i prezime nadam se!!! Informacija za vidatox preko labiofama je 130e sa troskovima banke,poste na adresu stize za 150e od 3-7dana zavisno od vas samih prilikom porudzbe,labiofam zvanicni distributer za vidatox,kome treba dajem mejl za kontakt.
CharlieBlonde
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 12, 2012 5:11 pm

Post od CharlieBlonde »

Vuuuk ako nije problem posaljite mi mejl na pp. Hvala
Korisnikov avatar
J e l e n a
Aktivan član
Aktivan član

Post od J e l e n a »

Argument (http://www.networksolutions.com/whois-s ... atox.co.uk):

Domain name:
vidatox.co.uk
Registrant:
Alen Kosanovic
Registrant type:
UK Individual
Registrant's address:
Frankopanska 22
Zagreb
Zagrebacka
10000
Croatia
Registrar:
eNom, Inc. [Tag = ENOM]
URL: http://www.enom.com
Relevant dates:
Registered on: 11-Jul-2011
Renewal date: 11-Jul-2013
Last updated: 20-Sep-2011
Registration status:
Registered until renewal date.
Name servers:
ns1.ng-portal.com
ns2.ng-portal.com
Korisnikov avatar
J e l e n a
Aktivan član
Aktivan član

Post od J e l e n a »

Argument (http://www.networksolutions.com/whois-s ... atox.co.uk):

Domain name:
vidatox.co.uk
Registrant:
Alen Kosanovic
Registrant type:
UK Individual
Registrant's address:
Frankopanska 22
Zagreb
Zagrebacka
10000
Croatia
Registrar:
eNom, Inc. [Tag = ENOM]
URL: http://www.enom.com
Relevant dates:
Registered on: 11-Jul-2011
Renewal date: 11-Jul-2013
Last updated: 20-Sep-2011
Registration status:
Registered until renewal date.
Name servers:
ns1.ng-portal.com
ns2.ng-portal.com
Korisnikov avatar
J e l e n a
Aktivan član
Aktivan član

Post od J e l e n a »

Savetujem sve kojima je potreban Vidatoks da [pazljivo i skoncentrisano procitaju sve postove na ovoj temi i http://www.doktor.rs/forum/onkologija/e ... 34464.html
Korisnikov avatar
J e l e n a
Aktivan član
Aktivan član

Post od J e l e n a »

Oprostite na spamovanju, greskom sa kliknula "Posalji" (odnosi se na prethodni post).

Savetujem sve kojima je potreban Vidatoks da pazljivo i skoncentrisano procitaju sve postove na ovoj temi i onkologija/escozul-lek-protiv-raka-t34464.html
To je jedini nacin da se snadjete u ovoj zbrci koja se se napravila ovde.

Sto se tice moje ili bilo cije verodostojnosti, to nije teko proveriti. Procitajte sve postove koje je osoba koja je osoba, predmet vaseg intersovanja, napisala.

Sandra je mnogim ljudima ovde pomogla na razlicite nacine. I najmanje sto mogu da uradim je da pozelim njoj i svim njenima sve zdravlja i prosperiteta u buducnosti.
Vuuuk
Stalni član
Stalni  član

Post od Vuuuk »

[quote="Vuuuk"]Zamolicu ljude kojima stvarno trebaju informacije o djelovanju vidatoxa i o nabavci ALI NARAVNO NE O NABAVCI PREKO LAURE I SANDRE,da se otvori nova tema a da se na ovoj jave samo oni koji su imali posla sa ovim zlom od sandre,i mene zanima djelovanje vidatoxa jer ga moja sestra takodje koristi duze od mjesec dana,za sada bez nekih vidljivih rezultata,ali ovdje se to vise ne moze pisati ,jer je ovu temu otvorila osoba koja je lazov,prevarant,olos i sve ostalo! osoba koja sa svojih ko zna koliko laznih profila plasira ovdje lazne informacije da bi navela ljude da kupe od ove laure vidatox koji sandra tako dugo vec prodaje zbog bolesnika koji su ga koristili nadam se da jeste bio pravi lijek,ali to samo ovaj olos zna sta im je davala za velike pare 240e po bocici kako su do sada javili neki! Svi koji ovdje ostavljaju komentare a ne obaziru se da je ova tema otvorena radi obmane i prodaje ko zna cega od ove sandre su njeni lazni nalozi,toliko da znate ljudi!!! dosta je bilo obmane sandra a uskoro ce se ovdje naci i tvoje pravo ime i prezime nadam se!!! Informacija za vidatox preko labiofama je 130e sa troskovima banke,poste na adresu stize za 150e od 3-7dana zavisno od vas samih prilikom porudzbe,labiofam zvanicni distributer za vidatox,kome treba dajem mejl za kontakt.[/qu Sama sebe branis i hvalis sandra kao i uvijek sto si radila ovdje na forumu,pitaj cicamacu kako je to kad sandra pomaze,a bice tek ljudi koji ce se javiti i pisati o tome samo polako sandra,mnogo je bolje ljudima kad im ti ne pomazes,vi ste obicni gmizavci koji su uzimali pare od mucenih ljudi na najgori moguci nacin!!!! I da te zamolim da se vise ne javljas sa tvojih glupih laznih naloga sandra olosu,za cijelo ovo vrijeme se svi tvoji lazni profili javise samo majke tereze jos nema da kaze slovo istine na njen nacin,sljamu jedan!!!
Odgovori