Ja vas iscitavam vec nekoliko nedelja, trazeci mom bratu leka..
Pomislila sam da bi Vidatox bila prava stvar za njega, da je to to sto ce mu pomoci.
Onda sam saznala da je njegov rak pluca u IV stadijumu i to me je dotuklo.
Ali rekoh da pokusam, mozda mu Vidatox pomogne...
Obratila sam se Labiofamu da ih pitam da li je klinika u Tirani zaista njihov zastupnik.
Labiofam ima online shop, mozete videti link direktno sa njihovog sajta vidatox.co.uk i
samo sam htela da podelim ovu info sa vama a koju mi je prosledila gospodja Renata:
Svetlana,
this is official Labiofams internet shop. You can * SPAM * directly from this site and it will be shipped to Bosnia without problem.
There is no partner in Brcko , so I can not say anything about a product. It is not official reseller.
The price of Vidatox is 130 Euros per bottle of 30 ml plus shipping (EMS courier - 10 Euros).
If you wish to order send please your address and full name, so we could send you an invoice.
You can pay in a bank by a bank transffer
If you have any questiones do not hesitate to contact me
With kindest regards,
Renata Kapusin
Vektralab
Official online reseller of Labiofam s.a. Cuba
Elem obratila sam se i navodnoj klinici u Brckom i dobila identican mail kao i neko par postova pre mene
Postovana xxxx,
Zahvaljujemo vam se za vase interesovanje i dozvolite, da vam predstavimo nekolicinu bitnih informacija o Protokolu Vidatox.
Nedavno je bila otvorena klinika u Brckom. Klinika je zvanicno registrirana i ima sve licence za rad. Imamo direktnu saradnju sa kubanskim drzavnim produzecem Labiofam, koji proizvodi homeopatski lek Vidatox. Na zalost, imamo jos nekih administrativnih problema sa dozvolom za uvoz ljekova; od zadnje prezentacije nam je ostala neka manja kolicina.
Kubanska originalna cena za lek je 167,00 € za bocicu, koja je dovoljna za mjesec do dva terapije, sto ovisi o vrsti i stadiju bolesti.
Kopiju vase dokumentacije, koju ce pregledati nasi strucnjaci i savetovati terapiju Vidatoxom, mozete poslati na adresu nase klinike, koja je Sakiba Edhemovica br.2, 76120 Brcko, distrikt Brcko, Bosna i Hercegovina. Kontaktirati nas mozete na telefonski broj 00387 49 217 487, mobilni broj 00387 66 912 709 ili putem e-poste na
[email protected].
Sve klinicke analize i statistike ukazuju, da je lek Vidatox koristan u svim stadiumima bolesti. U prvom i drugom stadiumu postoji velika mogucnost potpunog ozdravljenja, u kasnijim stadiumima je ta mogucnost, na zalost, manja, ali se bitno produzuje zivotni vek i kvalitet zivota. I u zadnjoj fazi se Vidatox vrlo uspesno upotrebljava kao sedativ, uspesniji cak i od najjacih sedativa (morfij…).
Vidatox se mora cuvati na temperaturama od +5 do +30 stepeni Celziusa; ne sme se cuvati u frizideru i ne sme biti izlozen zracenjima.
Za osobni dolazak u Brcko, molimo vas, da se prethodno dogovorite telefonom ili putem e-maila.
Sa postovanjem,
Natalija Mihajlovic
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Znate, zlo mi je od ljudi koji pokusavaju zaraditi na nasim mukama.
Ovo je strasno