Vidatox, kubanski lek protiv raka

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Vuuuk
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 04, 2012 3:36 am

Re: Vidatox, kubanski lek protiv raka

Post od Vuuuk »

zakici napisao:Ovo sto sam napisala odnosno copy/paste-ovala prepisku sa te dve zene,
nije da bi se digla hajka na nekog!

Samo zelja da kazem ljudima da dobro provere sta i od koga kupuju, mnogo ih je nadrilekara, travara, znalaca
koji svoje proizvode prodaju za velike pare!

Koliko sam procitala, sandra nikom nije rekla - nemoj da ides na Kubu vec poruci od Laure ili ne znam koga
vec je ljudima skretala paznju na nepoznato poreklo navodnog Vidatoxa iz Tirane.
S obzirom da se otvorila mogucnost kupovine Vidatoxa i u Brckom
a sve preko pharmamatrixa, sve mi je to bilo sumnjivo...

Muka nas je sve ovde velika snasla, onaj ko zna kako je tesko zna, onaj ko ne zna- ne dao mu Bog da sazna.
Zakice nije ovo nikakva hajka na nekog,ovo je otkrivanje jedne bolesne prevare i obmane naroda koji se nasao u velikj muci dje se bori za svoj ili zivot svojih najrodjenijih,i tu je ova SANDRA-MAJKA TEREZA koja obmanjuje taj namuceni narod finom pricom,i zakice procitaj malo vise stranica i ovdje i one stare teme koju je ova prevarantkinja otvorila pre bila gde se sve fino vidi da ona i njeni drugi nalozi tj.kao druge osobe koji posjecuju njenu temu redovno,navode i klasicno reklamiraju LAURU I SAMO LAURU I OVU IZVIKANU CERKU BATE ZIVOJINOVICA da su samo oni sigurni prodavci vidatoxa a svi ostali sau sverceri koji prodaju ko zna sta!!!!! ova sandra osudjuje na svaki korak prodaju ljekova,i neko reklamiranje tj.samo pominjanje nekog drugog preparata ili neki drugi nacin da se dodje do vidatoxa a da nije preko ove LAURE,svi ti drugi nacini su lazni,sumnjivi,svercerski,samo je LAURA iskrena,postena i provjerena!!! Nema sta u pitanju su pravi prevaranti,pa prica za tiranu sve govori o njoj,ona vidatox koji se prodaje i tirani dovodi u pitanje,i tu igra na kartu ko zna sta siptari prodaju i sipaju!! A oni u tirani su zvanicni zastupnici,zvanicni ej bre,samo se nisu registrovali kod sandre da ona ima tal zato nisu za nju zvanicni,vec samo LAURA jer sa njom ZARADJUJE I TO DEBELO!!! Mene si sandra olosu prozivala kako hocu da prodajem vidatox kada sam nudio pomoc od srca ljudima,da im stigne na adresu za 150e preko labiofama ZVANICNI DISTRIBUTERI ZA LIJEK,i kada sam ti to na pp rekao da treba uz tvoju pomoc narod da sazna kako moze jeftyinije da dodje do lijeka rekla si da mi to nista ne treba i vise te nije bilo,isto kao i kada sam na tvoje prozivke da sam prodavac tebi ponudio da se upoznamo pa kad vidis ko sam i sta,da me ne zanima zarada na ovaj nacin vec samo pomoc i tu si nestala nije te bilo!!! Ljudi javite se svi ovde ko je kupovo preko ovog sljama snadre i te laure ,ko zna ko su te osobe uopste i samo se nadam da su makar davali pravi lijek,al kad se vidi na koji nacin su napravili mrezu obmana i razradili posao nista ne moze da cudi od njih!!! Sandra zelja mi je da te upoznam,potrudicu se da mi se ispuni!!!!
tanja47
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 10, 2012 7:21 pm

Post od tanja47 »

Molim vas da mi napišete ako netko ima iskustva u liječenju raka prostate Vidatoxom.
Alisa021
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 01, 2011 3:06 pm

Post od Alisa021 »

Pozdrav svima.
Moje mišljenje je da ovo u Brčkom nije prevara, jer je u pitanju apoteka i preparat se ne može kupiti bez dokumentacije.
Neću jos da tvrdim 100%, preciznije informacije ću imati naredne nedelje kad moji rođaci detaljnije provere.
Ovaj mail koji ste dobili meni lično ne deluje kao neka muljaža, nego mi je sasvim moguće to što su napisali, s obzirom na probleme sa distribucijom leka u evropi o kojima je već naširoko pisano.
Korisnikov avatar
J e l e n a
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 09, 2012 10:08 pm

Post od J e l e n a »

Da li vi znate da svi ljudi koji se rode umiru?
Da li znate sta je kanser?
Da li ste se informisali u kom je stadijumu bolesnik, koja je prognoza, koja je nabolja a koja najgora varjanta?
Da li ste pazljivo procitali svako pisanije na ovoj i na prosloj temi?
Da li su vam poznati pojmovi: odluka, koncentracija, fokus, argument?

Molim vas najlepse da kad utvrdite sve ovo iznesete svoje misljenje, precizno i argumentovano.
Ovaj forum ima pp, kao stvoreno za medjusobne konsultacije.

Da li je potrebno da obrazlozim svrhu ove molbe?
Vuuuk
Stalni član
Stalni  član

Post od Vuuuk »

J e l e n a napisao:Da li vi znate da svi ljudi koji se rode umiru?
Da li ste se informisali u kom je stadijumu bolesnik, koja je prognoza, koja je nabolja a koja najgora varjanta?

Molim vas najlepse da kad utvrdite sve ovo iznesete svoje misljenje, precizno i argumentovano.

Ne jelena niko to nije znao dok ti ovde nisi napisala da svi ljudi umiru,hvala ti oci si otvorila svima! I niko nije za svoje najblize cuo misljenja mnogih doktora nego su cekali tebe ovdje da im objasnis kakve su prognoze i ostalo,ajde bre vrano jedna sta ti glumis ovdje ne znam da li je ovo jos jedan od tvojih laznih naloga sandra ali i ako nije ti i jelena ste isto vidi se! Zaboravila si jos da dodas da kad vec ljudi imaju tumori daju pare za razne stvari kako bi se izlijecili ili olaksali muke,da u tom slucaju kupe i ovaj vidatox ali preko sandre i laure,da bi i one nesto zaradile,sve si to zaboravila da napises!!! Sandra,jelena ,laura itd vi ste obicni prevaranti provaljeni ste to znajte,nema vise prodaje vidatoxa u obicnim bocicama bez ikakve oznake,nema vise varanja naroda,laganja,gotovo je! Mada sandrice nadam se da cemo se sresti!
corado
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Dec 06, 2011 10:58 pm

Post od corado »

Vuuuk napisao:Sandra provaljena si sram te bilo!!!! neka se svi jave koji su kupili lijek od "laure i kompanije" a sto su preuzeli od ove sandre foliranta i lazova,koji su humanom pricaom navlacili narod da kupuju od njih i ko zna sta su uzimali!!! Sandra nece ti biti dobro zbog ovoga vjeruj mi!!!
Vidatox na Kubi je 170 ,Laura podize novac kao i Vas imeil koji ste poslali ,podize novac ,uzima taksi ,kupuje lek i salje po turistima kad idu ,i salje Vam informaciju preko meila br telefona turiste kod koga je lek .Za sve to razlika u ceni je 30 evra ,pa sta tu ima lose ,stvarno ne razumem ???
Lek u Tirani je 120 +pregled dokumentacije oko 20 kolko ja znam .Kubanci daju Albancima promo cenu ,pa ko moze da se snadje ,ODLICNO!
Ljudi koji nabavljaju lek i kazu da je sa Kube i to za 100 evra ,eeee to je prevara i takve treba da je sramota .
JA LICNO UZIMAM LEK PREKO LAURE I STVARNO NEZNAM STA JE TU LOSE ! Mozda sto nije "LIJEK"
Ljudi idu i u Tiranu ,ali i to kosta ,put ,vreme i td.
VIDATOX na Kubi je 205 cuc
EEEEEEE onda se pojavi neki VVVVUUUUUUUUCINA i prica pricice ! a oni koji prodaju lek za 300 evra ,e to je u redu .
Ma lepo su Vam odgovorili ljudi da je regularna cena na Kubi 170 evra
BESMISLENO JE STVARNO POSECIVATI VISE OVU TEMU SVARNO MI JE ZAO !
corado
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Dec 06, 2011 10:58 pm

Post od corado »

Vuuuk napisao:

Ne jelena niko to nije znao dok ti ovde nisi napisala da svi ljudi umiru,hvala ti oci si otvorila svima! I niko nije za svoje najblize cuo misljenja mnogih doktora nego su cekali tebe ovdje da im objasnis kakve su prognoze i ostalo,ajde bre vrano jedna sta ti glumis ovdje ne znam da li je ovo jos jedan od tvojih laznih naloga sandra ali i ako nije ti i jelena ste isto vidi se! Zaboravila si jos da dodas da kad vec ljudi imaju tumori daju pare za razne stvari kako bi se izlijecili ili olaksali muke,da u tom slucaju kupe i ovaj vidatox ali preko sandre i laure,da bi i one nesto zaradile,sve si to zaboravila da napises!!! Sandra,jelena ,laura itd vi ste obicni prevaranti provaljeni ste to znajte,nema vise prodaje vidatoxa u obicnim bocicama bez ikakve oznake,nema vise varanja naroda,laganja,gotovo je! Mada sandrice nadam se da cemo se sresti!
Pa kako se secam i ti VUUUCINO si imao neke tvoje "LIJEKOVE" prirodne ,pa ajd otvori tvoj post ,to da za 150 evra stize lek iz Tirane i to na kucnoj adresi ,ma ajd..... i ne vredjaj ljude ,budi bar malo civilizovan iako se ocigledno vidi ,BBBBAAAAA odakle si !!!
Vuuuk
Stalni član
Stalni  član

Post od Vuuuk »

corado napisao:
Vuuuk napisao:

Pa kako se secam i ti VUUUCINO si imao neke tvoje "LIJEKOVE" prirodne ,pa ajd otvori tvoj post ,to da za 150 evra stize lek iz Tirane i to na kucnoj adresi ,ma ajd..... i ne vredjaj ljude ,budi bar malo civilizovan iako se ocigledno vidi ,BBBBAAAAA odakle si !!!
Jos jedan sandrin nalog govori u ime "naroda" ej bre prevaranti jedni obicni,koja laura,koja sandra,prodajete maglu ovde,koji vidatox za 170e,pa ljude izadje 240e preko sandre i naravno majka tereza im donosi na ruke ovdje u bg,ona dijeli vidatox naravno za dzabe,ni taxi ne uzima kao laura,I KO KOME MOZE DA GARANTUJE DA JE TO UOPSTE SA KUBE KAD SE OVAKKVIM OBMANAMA SLUZITE OVDJE NA FORUMU DA BI PRIVUKLI KUPCE!!!! Corado je vidite upucen u marsrutu ove lauru u metar,on zna sve gde ide po kubi koliko je taxi izadje,koliko joj naplate javni wc dok ceka lijek u apoteci,sve zna ovaj corado,samo ne zna da mu je dzabe sto pise u muskom rodu a u stvari je to ova sandra koja je uzela pare od mucenog naroda i sad nastavlja sa njenim igrama ovdje na forumu i njenim laznim nalozima!!! Samo si u jednom pravu corado tj sandra,nece vise narod kupovati ni preko jednog prodavca koji su za vas posteni ljudi jer kazu da lijepo nesto prodaju nisu licemjeri,a tek nece niko vise kupovati preko sandre,jelene,laure,corada i kompanije,jer cu svakom dati mejl adresu da ga naruce preko labiofama sto nema veze nikakve sa tiranom ali te vase fore ne prolaze dosta je bilo,i imace vidatox na kucnu adresu za 150e preko labiofama nece im ga sandra donositi po bg i pricati da je stigao sa kube a mogla je u nekom podrumu da ga spakuje i uzme za vodu 240e a kakvi ste prevaranti ne bi cudilo to,kao sto je nekima i davala flasice bez ikakvog natpisa ,polako se javljaju ljudi i pricaju o iskustvima sa sandrom i njenom isporukom vidatoxa ili sta vec bude u nekim obicnim bijelim flasicama!!! To jel neko prica ijekavski li ekavski je skroz nebitno,tebi corado-sandra vidim smeta ijekavica,sve ti smeta samo ne kad neko kupi preko laure i kompanije vidatox ,olosu najgori!!! Smeta ti sandra svaki drugi biljni preparat jer nemas zaradu oko toga,pa dosta si i uzela para od naroda kog je muka naterala da trazi svaki moguci lijek za svoje rodjene da bi im spasio zivot,a kad na takav nacin uzmete pare necete ih na lijepo potrositi sigurno!!! Taj preparat koji sam pomenuo je dobar to pominjem zbog drugih ljudi koji ce ovo procitati,pricam iz iskustva ,ne prodajem maglu zbog muke sa ovom bolescu sam dosao na ovaj forum ali sam ovdje otkrio ovo drugo zlo koje se krije pod nickom- sandra,jellena,corado,itd,,,necete vise varati ljude humanim radom,a ako zelite da cujete moju ijekavicu uzivo ostavite kontakt broj na pp da razmijenimo misljenja,olosu!!! Zapamtite ljudi ova je tema i ova sandra klasicna prevara a tek ce se javiti ljudi koji su nazalost imali iskustva sa ovim organizovaniim olosima!!!
Vuuuk
Stalni član
Stalni  član

Post od Vuuuk »

Sad citam onu tvoju zatvorenu temu escozul,lek protiv raka- i ne mogu da vjerujem sta si prodala onoj cicamaci,ej bre prodala si joj nesto u plasticnoj bocici od kapi za nos za 100e i rekla da je vidatox,ovo su vec ocigledne prevare koje ti nece proci olosu!!! ko ne zna o cemu se radi ova majka tereza-sandra je ranije imala temu escozul,lek protiv raka -koja je zakljucana tamo cete naci strana 51 gdje cicamaca devojka koju je sandra prevarila pokazuje u poruci sandrin odgovor kada je prodala vidatox u bocici od kapi za nos a sandra se pravila luda da nije,,sve cete tamo naci,,,ja ne mogu da verujem kakvih gmizavaca ima!!! Pa jos kad sam procitao da si u kombinaciji sa onom mariom sa kube bila,a ja sam se sa njom cuo kada sam poceo da trazim vidatox i raspitivao se kod ljudi koji zive na kubi o tom lijeku,imam njene sve brojeve,vidis sandrice kako je svijet mali!!!! Ljudi te tamo na staroj temi prozivali kako ne smijes da ostavis nikakve podatke,nista o tebi ne znaju kad je ispalo da si prevarila cicamacu kojoj je majka kasnije vidim umrla nazalost,ti si toj pokojnoj zeni prodala "LIJEK VIDATOX" u bocici od kapi za nos,jel shvatas ti ozbiljnost situacije lutko??? ti humanista svakom pomazes a niko ti ne zna nikakve podatke,cemu to da se krijes nije nikom bilo jasno,ali sad jeste svima!!! Neka se svi jave ovdje koji su kupovali "VIDATOX" od sandre ,nije sala ovo je zlo veliko!!!
malada
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 11, 2012 9:31 pm

Post od malada »

Hajde da se bavimo za trenutak cinjenicama. U istom sam problemu kao i svi ovdje. Vec 3 dana (od kako je mom ocu postavljena diagnoza adenokarcinoma prostate) iscitavam prethodnu (onu od 61 stranu) i ovu temu.
Pretpostavimo da zvanicni sajt labiofam-a nije prevara. Dakle uzmimo da je zvanicni sajt firme koja proizvodi Vidatox http://www.labiofam.cu/
Istina je da na zvanicnom sajtu ne moze da se pronadje kontakt ljudi u Albaniji, niti igdje stoji da su oni zvanican njihov distributer.
Prvo pitanje koje se postavlja je da li neko ima POUZDAN dokaz ili kontakt ljudi sa Kube ili bilo sta sto ukazuje na to da je firma Pharmamatrix (http://www.pharmamatrix.net) zastupnik lijeka u Albaniji?
Jedna stvar koja me navodi na sumnju da jesu zastupnik je ta sto kada ukucate pharmamatrix u google izbacuje sponzorisan link. To znaci da su oni uplatili guglu da njihov link izadje prvi u pretrazi kao "sponsored link". Oni koji imaju malo vise iskustva sa internetom znaju sta je to. To, naravno, ne mora da bude nikakav dokaz, ali generalno kada pretrazujem internet sponzorisani linkovi me ne vode na pravi trag.
Druga stvar koja mi je zapala za oko je sajt http://www.vidatox.co.uk. Za njih sam skoro siguran da je prevarantski sajt iz vise razloga. Navescu samo neke:
-odmah na prvoj stranici vam nude da vam prodaju lijek
-na dnu ekrana imaju link "Labiofam new site" a na tom linku je ISKOPIRAN sajt http://www.labiofam.cu samo na drugom domenu.
-nigdje na sajtu http://www.labiofam.cu ne mozete pronaci link http://www.vidatox.co.uk dakle korisnica "zakici" se nije dobro izrazila. Link http://www.vidatox.co.uk NE POSTOJI nigdje na zvanicnom sajtu Labiofam-a. Dakle, po meni, postoji VELIKA sumnja da je sajt http://www.vidatox.co.uk mjerodavan po bilo kojoj osnovi.
Pitanje koje bih svima htjeo da uputim je da li imate pouzdane informacije da je firma Pharmamatrix distributer originalnog lijeka sa Kube? Ako jeste ja bih odmah otisao do Brckog ili Tirane da uzmem lijek za svog oca.
Unaprijed hvala svim dobronamjernima.
Vuuuk
Stalni član
Stalni  član

Post od Vuuuk »

Vuuuk napisao:Sad citam onu tvoju zatvorenu temu escozul,lek protiv raka- i ne mogu da vjerujem sta si prodala onoj cicamaci,ej bre prodala si joj nesto u plasticnoj bocici od kapi za nos za 100e i rekla da je vidatox,ovo su vec ocigledne prevare koje ti nece proci olosu!!! ko ne zna o cemu se radi ova majka tereza-sandra je ranije imala temu escozul,lek protiv raka -koja je zakljucana tamo cete naci strana 51 gdje cicamaca devojka koju je sandra prevarila pokazuje u poruci sandrin odgovor kada je prodala vidatox u bocici od kapi za nos a sandra se pravila luda da nije,,sve cete tamo naci,,,ja ne mogu da verujem kakvih gmizavaca ima!!! Pa jos kad sam procitao da si u kombinaciji sa onom mariom sa kube bila,a ja sam se sa njom cuo kada sam poceo da trazim vidatox i raspitivao se kod ljudi koji zive na kubi o tom lijeku,imam njene sve brojeve,vidis sandrice kako je svijet mali!!!! Ljudi te tamo na staroj temi prozivali kako ne smijes da ostavis nikakve podatke,nista o tebi ne znaju kad je ispalo da si prevarila cicamacu kojoj je majka kasnije vidim umrla nazalost,ti si toj pokojnoj zeni prodala "LIJEK VIDATOX" u bocici od kapi za nos,jel shvatas ti ozbiljnost situacije lutko??? ti humanista svakom pomazes a niko ti ne zna nikakve podatke,cemu to da se krijes nije nikom bilo jasno,ali sad jeste svima!!! Neka se svi jave ovdje koji su kupovali "VIDATOX" od sandre ,nije sala ovo je zlo veliko!!!
I JOS JEDNA INFORMACIJA ZA SVE KOJI ZELE VIDATOX,,,PREKO LABIOFAMA KOSTA 130EVRA NA KUCNU ADRESU BANKA I POSTARINA IZADJE OKO 150EVRA! MOGU DA POMOGNEM OKO KONTAKTA,ZNACI PREKO LABIOFAMA KOJI JE DISTRIBUTER ZA VIDATOX NEMA VISE LAZI I PREVARE U STILU SANDRE I EKIPE OLOSI,,A OVO KAD VIDIM DA NEKO NAPISE AJDE LJUDI DA SE BAVIMO OZBILJNIM STVARIMA MI LICI NA SANDRINE IGRICE SA DRUGIH NALOGA!
malada
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 11, 2012 9:31 pm

Post od malada »

Izvinjavam se na sumnji koju sam ranije iskazao, ali ipak sam pronasao link http://www.vidatox.co.uk na zvanicnom sajtu firme Labiofam. Link se nalazi na ovoj stranici: http://www.labiofam.cu/en/pagina/links.html
Dakle http://www.vidatox.co.uk JESTE zvanicni zastupnik Vidatox-a. Moja greska, izvinjavam se jos jednom i korisniku "zakici".

Lijep pozdrav svima i nadam se da cemo saznati da li su lijekovi iz Tirane originalni.
Vuuuk
Stalni član
Stalni  član

Post od Vuuuk »

Vuuuk napisao:Sad citam onu tvoju zatvorenu temu escozul,lek protiv raka- i ne mogu da vjerujem sta si prodala onoj cicamaci,ej bre prodala si joj nesto u plasticnoj bocici od kapi za nos za 100e i rekla da je vidatox,ovo su vec ocigledne prevare koje ti nece proci olosu!!! ko ne zna o cemu se radi ova majka tereza-sandra je ranije imala temu escozul,lek protiv raka -koja je zakljucana tamo cete naci strana 51 gdje cicamaca devojka koju je sandra prevarila pokazuje u poruci sandrin odgovor kada je prodala vidatox u bocici od kapi za nos a sandra se pravila luda da nije,,sve cete tamo naci,,,ja ne mogu da verujem kakvih gmizavaca ima!!! Pa jos kad sam procitao da si u kombinaciji sa onom mariom sa kube bila,a ja sam se sa njom cuo kada sam poceo da trazim vidatox i raspitivao se kod ljudi koji zive na kubi o tom lijeku,imam njene sve brojeve,vidis sandrice kako je svijet mali!!!! Ljudi te tamo na staroj temi prozivali kako ne smijes da ostavis nikakve podatke,nista o tebi ne znaju kad je ispalo da si prevarila cicamacu kojoj je majka kasnije vidim umrla nazalost,ti si toj pokojnoj zeni prodala "LIJEK VIDATOX" u bocici od kapi za nos,jel shvatas ti ozbiljnost situacije lutko??? ti humanista svakom pomazes a niko ti ne zna nikakve podatke,cemu to da se krijes nije nikom bilo jasno,ali sad jeste svima!!! Neka se svi jave ovdje koji su kupovali "VIDATOX" od sandre ,nije sala ovo je zlo veliko!!!
zakici
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 03, 2006 3:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od zakici »

malada napisao:Hajde da se bavimo za trenutak cinjenicama. U istom sam problemu kao i svi ovdje. Vec 3 dana (od kako je mom ocu postavljena diagnoza adenokarcinoma prostate) iscitavam prethodnu (onu od 61 stranu) i ovu temu.
Pretpostavimo da zvanicni sajt labiofam-a nije prevara. Dakle uzmimo da je zvanicni sajt firme koja proizvodi Vidatox http://www.labiofam.cu/
Istina je da na zvanicnom sajtu ne moze da se pronadje kontakt ljudi u Albaniji, niti igdje stoji da su oni zvanican njihov distributer.
Prvo pitanje koje se postavlja je da li neko ima POUZDAN dokaz ili kontakt ljudi sa Kube ili bilo sta sto ukazuje na to da je firma Pharmamatrix (http://www.pharmamatrix.net) zastupnik lijeka u Albaniji?
Jedna stvar koja me navodi na sumnju da jesu zastupnik je ta sto kada ukucate pharmamatrix u google izbacuje sponzorisan link. To znaci da su oni uplatili guglu da njihov link izadje prvi u pretrazi kao "sponsored link". Oni koji imaju malo vise iskustva sa internetom znaju sta je to. To, naravno, ne mora da bude nikakav dokaz, ali generalno kada pretrazujem internet sponzorisani linkovi me ne vode na pravi trag.
Druga stvar koja mi je zapala za oko je sajt http://www.vidatox.co.uk. Za njih sam skoro siguran da je prevarantski sajt iz vise razloga. Navescu samo neke:
-odmah na prvoj stranici vam nude da vam prodaju lijek
-na dnu ekrana imaju link "Labiofam new site" a na tom linku je ISKOPIRAN sajt http://www.labiofam.cu samo na drugom domenu.
-nigdje na sajtu http://www.labiofam.cu ne mozete pronaci link http://www.vidatox.co.uk dakle korisnica "zakici" se nije dobro izrazila. Link http://www.vidatox.co.uk NE POSTOJI nigdje na zvanicnom sajtu Labiofam-a. Dakle, po meni, postoji VELIKA sumnja da je sajt http://www.vidatox.co.uk mjerodavan po bilo kojoj osnovi.
Pitanje koje bih svima htjeo da uputim je da li imate pouzdane informacije da je firma Pharmamatrix distributer originalnog lijeka sa Kube? Ako jeste ja bih odmah otisao do Brckog ili Tirane da uzmem lijek za svog oca.
Unaprijed hvala svim dobronamjernima.

Pre nego sto nesto tvrdite proverite cinjenice : i POGLEDAJTE OVDE
http://www.labiofam.cu/en/pagina/links.html

pise li VIDATOX SHOP?
E sad kliknite na to pa ce se otvoriti novi link
vidatox.co.uk

tek sad videh da ste ga pronasli...

U Vidatox.co.uk kazu da Brcko NIJE njihov zvanicni zastupnik.
Pogledajte sajt pharmamatrixa, nije li on suvise drecav i napadan za jednu zdravstvenu instituciju?
Da li ga Kubanci igde spominju?
Spominju Argentinu, al Albaniju nigde!
Vuuuk
Stalni član
Stalni  član

Post od Vuuuk »

Vuuuk napisao:
I JOS JEDNA INFORMACIJA ZA SVE KOJI ZELE VIDATOX,,,PREKO LABIOFAMA KOSTA 130EVRA NA KUCNU ADRESU BANKA I POSTARINA IZADJE OKO 150EVRA! MOGU DA POMOGNEM OKO KONTAKTA,ZNACI PREKO LABIOFAMA KOJI JE DISTRIBUTER ZA VIDATOX NEMA VISE LAZI I PREVARE U STILU SANDRE I EKIPE OLOSI,,A OVO KAD VIDIM DA NEKO NAPISE AJDE LJUDI DA SE BAVIMO OZBILJNIM STVARIMA MI LICI NA SANDRINE IGRICE SA DRUGIH NALOGA!
Odgovori