poslato u PM,zokibasic napisao:Postovani,
Ko ima proveren kotakt za ulje kanabisa u Holandiji, Poljskoj ili Ceskoj, molim da mi javi u PP. Radi se o raku pluca.
pozz,
Milan
poslato u PM,zokibasic napisao:Postovani,
Ko ima proveren kotakt za ulje kanabisa u Holandiji, Poljskoj ili Ceskoj, molim da mi javi u PP. Radi se o raku pluca.
javljenodanchi napisao:cubica
Molim vas da mi se javite na PM.
Divno što mama napreduje. Hvala Bogu pa ima pomoći od ulja. Samo naprijed. Želim vam sve najbolje.tatastrofa napisao:Evo ja da javim rezultate posle prve kontrole.
Za one koji se ne secaju moja mama ima rak dojke i pluca. Dva razlicita, nije metastaza. Pocela je da koristi ulje redovno 15.12.2014.god. i do sada je popila 23ml-kazem popila iako se ne pije, ali ne znam koju drugu rec da upotrebim. U medjuvremenu je imala 4 ture hemoterapije po PROCLCARB protokolu, koje je super podnela. Jedan do dva dana malo mucnine i jedan dan bol u listovima i to je bilo sve. Svi rezultati krvi su joj se vratili u normalu- mislim na LDH L, GAMA GT, Alkalnu fosfotazu, CRP, a sedimentacija je sa 70 i nesto pala na 23.
Juce smo bili na prvoj kontroli. Radila je ulrazvuk dojke. Tumor je bio okruglog oblika precnika 26mm, a sada je nepravilnog oblika 20x15mm. Ja moram da priznam da nisam bas odusevljana, ali doktori kazu da je to odlicno. Ostalo nam je da uradimo rengen pluca i scintografiju kostiju i 20.04. ima zakazanu komisiju u Kamenici, pa cemo videti sta dalje. Ona svakako nastavlja sa uljem.
U ovoj meri u kojoj se smanjio samo hemoterapija bi bila dovoljna...drugim recima ulje mozda pomaze da se bolje oseca i da lakse podnese hemo ali uticaja na tumor mislim da nema..kao i sve ostalo i za ovo ulje mislim da ne moze pomoci Bog zna koliko a bez zvanicne medicine nista..razocarana sam sa svim preparatima koji se trenutno reklamiraju na trzistu kao cudotvorne vodice a izgleda da su samo to sarena lazatatastrofa napisao:Evo ja da javim rezultate posle prve kontrole.
Za one koji se ne secaju moja mama ima rak dojke i pluca. Dva razlicita, nije metastaza. Pocela je da koristi ulje redovno 15.12.2014.god. i do sada je popila 23ml-kazem popila iako se ne pije, ali ne znam koju drugu rec da upotrebim. U medjuvremenu je imala 4 ture hemoterapije po PROCLCARB protokolu, koje je super podnela. Jedan do dva dana malo mucnine i jedan dan bol u listovima i to je bilo sve. Svi rezultati krvi su joj se vratili u normalu- mislim na LDH L, GAMA GT, Alkalnu fosfotazu, CRP, a sedimentacija je sa 70 i nesto pala na 23.
Juce smo bili na prvoj kontroli. Radila je ulrazvuk dojke. Tumor je bio okruglog oblika precnika 26mm, a sada je nepravilnog oblika 20x15mm. Ja moram da priznam da nisam bas odusevljana, ali doktori kazu da je to odlicno. Ostalo nam je da uradimo rengen pluca i scintografiju kostiju i 20.04. ima zakazanu komisiju u Kamenici, pa cemo videti sta dalje. Ona svakako nastavlja sa uljem.
sanchymax napisao: U ovoj meri u kojoj se smanjio samo hemoterapija bi bila dovoljna...drugim recima ulje mozda pomaze da se bolje oseca i da lakse podnese hemo ali uticaja na tumor mislim da nema..kao i sve ostalo i za ovo ulje mislim da ne moze pomoci Bog zna koliko a bez zvanicne medicine nista..razocarana sam sa svim preparatima koji se trenutno reklamiraju na trzistu kao cudotvorne vodice a izgleda da su samo to sarena laza