Deluje ulje koje ima i 20% thc-a ali ne leci cancer,u tome je stvar.Nemoze se ulje testirati odokativno ,na taj nacin moze se izgubiti dragoceno vreme i nista vise.Dobronamerno.sanja5678 napisao:Niste upravu da ovde mogu da vam prodaju svasta moja drugarica je preko jednog sajta saznala za jednog coveka pozvala ga on joj sve lepo objasnio ona ga pitala kako da zna dali je to pravo ulje on joj je rekao da se dogovore da se vide licno i on joj odma daje da proba kada je probala za pola sat je osetila da deluje, tj da joj se jede sto znaci da odma dize imunitet i jos neka lekovita dejstva je osetila.Borajak napisao:Ima mnogo eksperata kada je u pitanju Cannabis ulje.Zelim da napomenem da
pravo ulje mozete nabaviti jedino u Amsterdamu.To sto vam predloze ovde izgubicete
dragoceno vreme a od delotvornosti nece biti nista.
Prvo za dobro ulje neophodna je dobra biljka,medicinska organski gajena sa sadrzajem
thc-a 20%. Uglavnom biljke koje se koriste za ulje su Indica 60-70% i Sativa 30-40%.
Za lecenje cancera ulje mora da sadrzi izmedju 70-80% thc-a.Sve ostalo je bezvredno
a vi nemate mogucnosti da proverite sta ste kupili.Zato platite vise i koristite ono sto
je provereno.
Ulje od kanabisa-Canabis Oil, leči sve
Re: Ulje od kanabisa-Canabis Oil, leči sve
[quote="studenjakovic7"]Poštovani,
molim vas da mi se javi neko ko je koristio ulje kanabisa i ko je imao boljitka od toga- u smislu da se rak počeo povlačiti. Zaista sam verovala da to ulje leči, ali su me ljudi počeli uveravati da ono samo umanjuje tegobe ali da ne leči i da stvara zavisnost. Molim Vas ako neko ima povodom toga nešto da mi kaže da mi se javi na mejl. Iskreno bih volela upoznati nekog koj e imao pozitivna iskustva. Ovo preko interneta može biti samo virtuelna priča, nije mi sigurno. Majka mi je bolesna i razmišljam da li početi sa kanabisom ili ne. Nemamo puno vremena, bolest je metastazirala.
Unapred se zahvaljujem.
Evo moje iskustvo pa proceni i sama.
Ulje od kanabisa nisam kupovao,jer je to kupovina macke u dzaku...stoga sam se odlucio da ga sam napravim od cistog cveta kanabisa i da izvucem maxs kolicinu thc-a.
Ulje sam napravio po receptu Rika S.
Dobio sam katranastu masu koju sam skladistio u spriceve po 10ml.(ukupno napravio 60ml.)
Prvo sam ga sam probao,progutao malu kolicinu u kapsuli i posle 2 sata osetio utrnutost u telu i slican osecaj u galavi kao kada se uduvas.
Od oktobra sam poceo u malim dozama 3 puta na dan,da dajem svom ocu,koji je imao kancer pluca.Prvih 5 dana,doze su bile velicine zrna pirinca.
Posle 5 dana treba povecati dozu. Tu noc prvog povecanja doze mom ocu su se oduzele noge,mama ga je jedva odvela do wc-a.
Sutradan ponovo jaca doza...balsumiran u krevetu i otezano prica.
Iskreno,uplasio sam se i vratim se na malu pocetnu dozu da mu dajem.
Sve u svemu 10-15ml razvukao sam na 4 meseca i napravio gresku.Tako mala kolicina nije mogla dosta pomoci.
79 njegovih godina nije moglo podneti 0,33ml. po kapsuli 3 puta na dan,t.j. citav 1ml.za citav dan.
Doktorica iz kucne nege pre 3meseca je dolazila da prepise infuziju mom ocu i prosto nije mogla poverovati da moj otac cak ni trodone ne koristi protiv bolova.
Jedino sto sa sigurnoscu mogu tvrditi je to da pri koriscenju ulja kanabisa oboleli nemaju bolove,bas nikakve.
Moj otac do poslednjeg dana nije koristio nikakve lekove za bolove.
Preminuo je 1-ga aprila,a da u toku bolesti nije se ni jednom pozalio na bol.
Da mu je organizam bio jaci i da je mogao da podnosi predvidjenu dozu od 1ml.danas bi bio jos uvek ziv.
Krivo mi je sto su ga i godine stigle,pa se nisam u potpunosti mogao uveriti u lekovitost te cudesne biljke.
Ubedjen sam da kanabis ulje moze da pobedi ovu opaku bolest!
Ovo je moja ispovest i najiskrenije iskustvo u vezi kanabis ulja.
molim vas da mi se javi neko ko je koristio ulje kanabisa i ko je imao boljitka od toga- u smislu da se rak počeo povlačiti. Zaista sam verovala da to ulje leči, ali su me ljudi počeli uveravati da ono samo umanjuje tegobe ali da ne leči i da stvara zavisnost. Molim Vas ako neko ima povodom toga nešto da mi kaže da mi se javi na mejl. Iskreno bih volela upoznati nekog koj e imao pozitivna iskustva. Ovo preko interneta može biti samo virtuelna priča, nije mi sigurno. Majka mi je bolesna i razmišljam da li početi sa kanabisom ili ne. Nemamo puno vremena, bolest je metastazirala.
Unapred se zahvaljujem.
Evo moje iskustvo pa proceni i sama.
Ulje od kanabisa nisam kupovao,jer je to kupovina macke u dzaku...stoga sam se odlucio da ga sam napravim od cistog cveta kanabisa i da izvucem maxs kolicinu thc-a.
Ulje sam napravio po receptu Rika S.
Dobio sam katranastu masu koju sam skladistio u spriceve po 10ml.(ukupno napravio 60ml.)
Prvo sam ga sam probao,progutao malu kolicinu u kapsuli i posle 2 sata osetio utrnutost u telu i slican osecaj u galavi kao kada se uduvas.
Od oktobra sam poceo u malim dozama 3 puta na dan,da dajem svom ocu,koji je imao kancer pluca.Prvih 5 dana,doze su bile velicine zrna pirinca.
Posle 5 dana treba povecati dozu. Tu noc prvog povecanja doze mom ocu su se oduzele noge,mama ga je jedva odvela do wc-a.
Sutradan ponovo jaca doza...balsumiran u krevetu i otezano prica.
Iskreno,uplasio sam se i vratim se na malu pocetnu dozu da mu dajem.
Sve u svemu 10-15ml razvukao sam na 4 meseca i napravio gresku.Tako mala kolicina nije mogla dosta pomoci.
79 njegovih godina nije moglo podneti 0,33ml. po kapsuli 3 puta na dan,t.j. citav 1ml.za citav dan.
Doktorica iz kucne nege pre 3meseca je dolazila da prepise infuziju mom ocu i prosto nije mogla poverovati da moj otac cak ni trodone ne koristi protiv bolova.
Jedino sto sa sigurnoscu mogu tvrditi je to da pri koriscenju ulja kanabisa oboleli nemaju bolove,bas nikakve.
Moj otac do poslednjeg dana nije koristio nikakve lekove za bolove.
Preminuo je 1-ga aprila,a da u toku bolesti nije se ni jednom pozalio na bol.
Da mu je organizam bio jaci i da je mogao da podnosi predvidjenu dozu od 1ml.danas bi bio jos uvek ziv.
Krivo mi je sto su ga i godine stigle,pa se nisam u potpunosti mogao uveriti u lekovitost te cudesne biljke.
Ubedjen sam da kanabis ulje moze da pobedi ovu opaku bolest!
Ovo je moja ispovest i najiskrenije iskustvo u vezi kanabis ulja.
Da li svako ali bas svako ulje od kanabisa kada se utrlja na papir treba da bude zlatne boje.
Kupio sam jedna spric majka je pocela da koristi , prvi put kad je uzela izgleda da je uzela malo vise i base ju je dobro puklo spavala je preko 12h.
Sada uzima manje ali ga stavi na desne ispod zuba i nehvata je.
Moje pitanje je da li moze da udara a da nema THC?
Nisam ga mazao na papir. Nisam siguran ina koji papir masan ili obican.
Kupio sam jedna spric majka je pocela da koristi , prvi put kad je uzela izgleda da je uzela malo vise i base ju je dobro puklo spavala je preko 12h.
[quote="djzoran75"]Da li svako ali bas svako ulje od kanabisa kada se utrlja na papir treba da bude zlatne boje.
Pa idi logikom,cim je tako odvalilo i spavala 12h.mora da ima THC-a.
Interesuje me koliko si platio taj 1 špric(pretpostavljam 10ml?)
Ako nije tajna...
Pa idi logikom,cim je tako odvalilo i spavala 12h.mora da ima THC-a.
Interesuje me koliko si platio taj 1 špric(pretpostavljam 10ml?)
Ako nije tajna...
Lekovitost cannabis ulja manje vise poznata je velikom broju korisnika interneta.
Ono sto treba imati u vidu ulje koje se koristi kao terapija za cancer i druga teska
oboljenja,nemoze se praviti od bilo koje biljke.
U Holandiji se gaji medicinska organska biljka bez ikakvog tretiranja koja sadrzi
60-70% indicu i 30-40% sativu.
Ulje koje se dobija od ovih biljaka sadrzi od 70-80% thc-a koji je neophodan
kod lecenje cancera.
Ukoliko vam je potrebna adresa za tu vrstu ulja pisite na:
[email protected]
Nemojte kupovati ulje za koje neznate od cega i kako je proizvedeno jer
cete izgubiti dragoceno vreme.Sto pre pocntete terapiju uspeh je veci i
terapija se nemoze prekidati jer u tom slucaju nema efekta.Ukoliko niste
spremni i odlucni bolje da i ne pokusavate.
Pored ulja neophodna je dijeta koja iskljucuje meso,mlecne proizvode,beli hleb
secer.Koristiti sto vise sokova od voca i povrca,prirodni med,limun,zacine,
biber,kurkumu,graviolu,proso i kontrolisati Ph.
Kiselost je osnova za sve vrste oboljenja zato kontrolisite Ph.
Ono sto treba imati u vidu ulje koje se koristi kao terapija za cancer i druga teska
U Holandiji se gaji medicinska organska biljka bez ikakvog tretiranja koja sadrzi
kod lecenje cancera.
[email protected]
Pored ulja neophodna je dijeta koja iskljucuje meso,mlecne proizvode,beli hleb
secer.Koristiti sto vise sokova od voca i povrca,prirodni med,limun,zacine,
Procitala sam vecina komentara i htela sam da zamolim za pomoc gde mogu da nabavim ulje od kanabisa? Ja sam iz Mekadonije i hitno mi treba ulje jer je moj otac imao rak na levom plucnom krilo pa su mu napravili operaciju i su mu ostranili celo levo plucno krilo. Pred nekoliko dana imao je teske vrtoglavice i poceo je da povraca. Nakon toga smo uradili snimanje na glavu i rak mu se pojavio na malog mozga od leve strane. Htela sam da zamolim svim ljudima da mi pomogne oko informacije kako i gde mogu nabaviti cu da platim koliko treba jer moj otac je mlad.
Javite se na tel.+381649092420Tanja M91 napisao:Procitala sam vecina komentara i htela sam da zamolim za pomoc gde mogu da nabavim ulje od kanabisa? Ja sam iz Mekadonije i hitno mi treba ulje jer je moj otac imao rak na levom plucnom krilo pa su mu napravili operaciju i su mu ostranili celo levo plucno krilo. Pred nekoliko dana imao je teske vrtoglavice i poceo je da povraca. Nakon toga smo uradili snimanje na glavu i rak mu se pojavio na malog mozga od leve strane. Htela sam da zamolim svim ljudima da mi pomogne oko informacije kako i gde mogu nabaviti cu da platim koliko treba jer moj otac je mlad.
treba neko da dodje u Beograd
Javite se ili pisite na [email protected]bjak napisao:Javite se na tel.+381649092420Tanja M91 napisao:Procitala sam vecina komentara i htela sam da zamolim za pomoc gde mogu da nabavim ulje od kanabisa? Ja sam iz Mekadonije i hitno mi treba ulje jer je moj otac imao rak na levom plucnom krilo pa su mu napravili operaciju i su mu ostranili celo levo plucno krilo. Pred nekoliko dana imao je teske vrtoglavice i poceo je da povraca. Nakon toga smo uradili snimanje na glavu i rak mu se pojavio na malog mozga od leve strane. Htela sam da zamolim svim ljudima da mi pomogne oko informacije kako i gde mogu nabaviti cu da platim koliko treba jer moj otac je mlad.
treba neko da dodje u Beograd
Boris
bjak napisao:Lekovitost cannabis ulja manje vise poznata je velikom broju korisnika interneta.
kod lecenje cancera.
[email protected]
Pored ulja neophodna je dijeta koja iskljucuje meso,mlecne proizvode,beli hleb,secer.
Vise informacija na +381649092420 ili
E mail- [email protected]
.Koristiti sto vise sokova od voca i povrca,prirodni med,limun,zacine,
Pozdrav grupi,vec neko vreme pratim postove vezane za lecenje uljem od kanabisa. Da li neko moze da mi da kontakt adresu proverenog proizvodjaca ulja.Neko je napisao da su dobri rezultati iz Ceske.
Moja majka je preminula u petak. Nije više bilo pomoći, izgleda. Ja ne vjerujem više ni u ulje ni u kakvu alternativu posebno. Vjerujem da rak može zaustaviti samo operacija ako je moguća, drugo nešto-teško. Šta sve nismo probali ali nije moglo dalje. To je opaka bolest koja uzima svoje. Sad valja savladati ovaj šok i ovaj bol. Sve najbolje i čuvajte se.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Жао ми је због твоје мајке, али немој да доносиш погрешне закључке. После две године константних хемотерапија и зрачења не може се донети закључак да алтернатива не делује. Здрав човек би умро од толико токсина и зрачења.
Problem je u velikom broju slucajeva sto zbog neobavestenosti sto zbog nedostatkadekipo napisao:Pozdrav grupi,vec neko vreme pratim postove vezane za lecenje uljem od kanabisa. Da li neko moze da mi da kontakt adresu proverenog proizvodjaca ulja.Neko je napisao da su dobri rezultati iz Ceske.
informacija,ljudi kupuju sve i svasta i nakon toga citamo,koristili smo ulje nije
pomoglo.Nazalost niko ne pise gde je ulje nabavio.Iz neophodnosti zbog svojih clanova
poroica kojima je bilo neophodno ulje za lecenje,proveravali smo ulja iz Slovenije,
Hrvatske i Srbije i nismo pronasli nista sto bi odgovaralo standardima za lecenje
cancera.Kada smo pronasli ulje u Amsterdamu,takodje smo vrsili vise puta proveru
i potvrdilo se da je to jedino kvalitetno,pravo ulje.Upotrebom tog ulja zabelezili smo
i uspehe u lecenju kod cancera na mozgu,na plucima i zeludcu.Jedna osoba koja je
imala cancer na grudima,nakon tri meseca terapije posle kontrole utvrdjeno je da
je cancer u potpunosti nestao.Osoba je doktor medicine.
Iz gore navedenog nemojte eksperimentisati sa uljima nepoznatog porekla jer nece
biti ocekivanog rezultata a izgubicete dragoceno vreme.
Ukoliko ipak odlucite da koristite terapiju uljem pisite na:
[email protected],pomocicemo da dodjete do kvalitetnog preparata.
Ne propagiramo nikakve proizvodjace vec nastojimo da dobronamerno podelimo
informacije koju smo proverili.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Avg 06, 2015 7:56 pm
Želim vam reći da je moj otac razbolio i morao sam dosta razgovora s ljudima iz foruma da me savjetovati kako postupiti. Svatko hvali svoje i svaka ostavi sve znaju bolje od liječnika ili tko su bili. Pročitajte me, ali me smeta kad bilo koji savjet da odmah uklonite sve kemoterapija terapija i radioterapiju, a to je ono 100% radno. Konačno sam našao nizozemski proizvođač i legla u Nizozemskoj pravna kanabisa biljaka i je došao u kontakt. Poslao sam mu sve papire i dijagnozu. On mi je odgovorio iskreno da je bolest uznapredovala i malo je potencijal za oporavak. Ja mu ponudio da nema problema da plati. Oni su rekli da ako su imali lijek 100% za rak biti najbogatija tvrtka u svijetu. Suočeni s ovim odgovorom, odlučio sam za njih.
Nakon 30 dana situacija se počela poboljšavati.
Nakon 60 dana, otac je počeo hodati na kratke šetnje.
Nakon 60 dana smo imali CT i dobiti odgovor koji je mnogo manje metastatski mekog tkiva.
Nakon 140 dana bilo je ok, na prvi pogled, a radio je savršeno zdrav. U krvi se otkrije prisutnost.
Sada je gotovo godinu dana nakon ovog i normalnim životima. Nadamo se da je bolest pokraj.
Želio bih vam reći koliko još što se tiče liječenja, jer ja vjerujem da je sve to dobra pomoć. Ali ja mogu reći samo da smo nakon njihovog program koristiti puno stvari čak i oni koji nikada neće povjerovati da su ok.
Stoga, dajem sve informacije nikada nasedite prve prodavača ulja, pogotovo kada je u pitanju si potpuno kamenovan od pušenja trave.
Ja mogu reći da ne žalim što smo odlučili ići s medicinskim i put prema naprijed i da jedan program koristi, koje smo dobili na nizozemskom, a zatim od njihovih predstavnika u Sloveniji. Kao proizvod pokriven KN zabranjenih tvari nebu zove ovo sredstvo, jer on ne želi naškoditi možete mi da vam dati informacije o nizozemskom društvu i neka ih daju podatke o osobi koja ih predstavlja u SLO i HR.
Stoga, dajem sve pacijente koji pate dušu razmislite što radite i raditi ono što radite svjesno, jer leđa rutama.
[email protected]
Nakon 30 dana situacija se počela poboljšavati.
Nakon 60 dana, otac je počeo hodati na kratke šetnje.
Nakon 60 dana smo imali CT i dobiti odgovor koji je mnogo manje metastatski mekog tkiva.
Nakon 140 dana bilo je ok, na prvi pogled, a radio je savršeno zdrav. U krvi se otkrije prisutnost.
Sada je gotovo godinu dana nakon ovog i normalnim životima. Nadamo se da je bolest pokraj.
Želio bih vam reći koliko još što se tiče liječenja, jer ja vjerujem da je sve to dobra pomoć. Ali ja mogu reći samo da smo nakon njihovog program koristiti puno stvari čak i oni koji nikada neće povjerovati da su ok.
Stoga, dajem sve informacije nikada nasedite prve prodavača ulja, pogotovo kada je u pitanju si potpuno kamenovan od pušenja trave.
Ja mogu reći da ne žalim što smo odlučili ići s medicinskim i put prema naprijed i da jedan program koristi, koje smo dobili na nizozemskom, a zatim od njihovih predstavnika u Sloveniji. Kao proizvod pokriven KN zabranjenih tvari nebu zove ovo sredstvo, jer on ne želi naškoditi možete mi da vam dati informacije o nizozemskom društvu i neka ih daju podatke o osobi koja ih predstavlja u SLO i HR.
Stoga, dajem sve pacijente koji pate dušu razmislite što radite i raditi ono što radite svjesno, jer leđa rutama.
[email protected]
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Feb 01, 2015 9:32 pm
Evo mene ponovo posle duzeg vremena. Mama je danas bila na konzilijumu. Imamo i dobre i lose vesti. Na plucima se tumor skoro povukao. To citiram doktora. Pluca vise nisu problem, ali je zato tumor na dojci lose. Vratio se skoro na stanje kakvo je bilo kada je otkriven u novembru prosle godine. Tumor markeri za dojku su porasli i rezultati krvi su losi, sto doktori povezuju sa stanjem na dojci. Mama sad opet krece na hemoterapiju i pice neke hormonske tablete. Ulje ne uzima redovno od maja. Nismo imali mogucnosti da nabavimo, pa smo razvukli poslednju dozu.Lose se i hranila i nista nije postovala iako smo je terali i da se zdravo hrani i da pije cajeve, ali ona nista. Stalno je negativna i nista nece da slusa. Bas imamo problema sa njom. Od zene koja je kad je saznala za bolest istog dana ostavila pusenje, hranila se zdravo, pila sve sto smo culi da valja, postala je razmazena, neposlusna i negativna. Zavukla se u kucu i sve joj smeta i sve joj je tesko. Mislim da je sad stigla depresija, jer se na pocetku previse dobro nosila sa bolescu.Nadam se da ce je ovo danas osvestiti. Nabavili smo i Imunofan pa cemo probati i sa tim.