evo juce sam saznao da mi starac (punac) boluje od karcinoma

Procitao sam ceo ovaj topik..ne znam sta da kazem..izgubljen sam!!! Tek sad nista ne znam...sa moje strane sad gledano, totalno sam zbunjen.....danas sam 17h proveo citajuci i pisuci mejlove....intezivno tragam gde da nadjem provereno i dobro ulje a osecam da mi vreme curi

Zato, iskreno molim da mi izadjete u susret na pravi nacin, novac nije problem samo da se dokopam dobrog kvaliteta ulja i da sto pre nadjem...valja mi i svaki iskren savet za pocetak...
Trenutno, ovde je cela zbrka, i oni koji iskreno bi nesto da kazu, budu izvrgnuti ruglu, sa druge strane, prevaranti deluju ubedljivo...molim za pomoc i za dobre iskrene komentare...
Ako Bog'da od ovog momenta pa na dalje, pisacu sve kako ide historoloski, ako treba ima i da skeniram rezultate i nalaze trenutne, apliciramo ulje i sve da zapisem kako se odigrava, jer znam da jedino tako, ako sve prodje ili ne bude u redu, barem cu jednom imati pravu pricu koju neko procita pa mu pomogne...da ne bude ko je lagao ko je prevarant, ko nije i sl...to mi sad pada na pamet..jer i mene muka sad hvata,,nista ne mogu da rezonujem kako treba od svega procitanog..
Hvala jos jednom unapred,
puno pozzz,
Milan