Ulje od kanabisa-Canabis Oil, leči sve

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
tomcat36
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 03, 2015 1:40 pm

Re: Ulje od kanabisa-Canabis Oil, leči sve

Post od tomcat36 »

Ti ili si lud il se pravis lud!? Al kako god,sa budalom se ne vredi raspravljati! :lol:
cubica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 20, 2015 9:39 pm

Post od cubica »

@tomcat36, hvala puno za korisne info...mogle bi da se kupe semenke, napravi rezerva i kad nekom treba imao bi odmah a ne da juri u panici gde da nadje i to jos macku u dzaku. I vise bi toga imalo, lakse bi se dolazilo do ulja bukvalno komsijski i rodbinski a ne totalnim nepoznanicama preko neta.
i slazem se da treba i pomoci a ne samo lesinjariti i globiti nesretnike koji su u nevolji (kao zdrebe u blatu) i malu ljudskosti i dobrote da se uvede medju narod.

ja imam nesto propolisa u rezervi i mogu dzabe da posaljem kome treba, sam sam ga pravio ektrakcijom propolisa, daleko je iznad onog klasicnog kojeg prave pcelari i ovaj moj je isao kao baza u kapsule uglavnom za lecenje prostate i sticanje imuniteta...

a znamo da je imunitet glavno u borbi protiv svake bolesti!! pa i ovog prokletog karcinoma...

imao bih oko 25 flasica da napunim po 200ml, profesor koji me obucavao da to radim mi je potvrdio da ima vesti sa seminara u Izraelu da jako dobro deluje na karcinom narocito jetre!!! Jedini problem je sto je radjen sa 96% etanolom...tako da treba pustiti 1-2h da ispari pre upotrebe, jer ih ima i koj ine podnose alkohol, i jos je problem sto kad pocnu da se lece niko ne jede secer!!! a on se nakapa na secer....to bi moralo da se smisli kako onda da se primeni ...navodno, rekao mi je da kod takvih slucajeva (karcinom) uzima se 3 x 50 kapi dnevno...normalno ga treba uzimati po nekoliko kapi na kocku secera...ja to inace radim stalno narocito zimi i nikad nemam ni kijavicu!! a slamam se po servisu, smrzavam i svasta...narocito kad radim oko auta i napolju sam po mrazu :(

eto..ajde onda da pocnemo i da se pomazemo malo i napredujemo...ja mogu ovako da pomognem, mozda jos neko ima neku ideju da se narodu pomogne sto vise...

pozz,
MIlan
tomcat36
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 03, 2015 1:40 pm

Post od tomcat36 »

Bravo Milane,to se zove ljudskost!!!
tatastrofa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 01, 2015 9:32 pm

Post od tatastrofa »

Evo mene ponovo. Radili smo rengen pluca.Na snimku se vidi da je smanjenje tumora oko 50%. Doktorka kaze da je mozda i vise. Znaci, tumor na dojci se smanjio, na plucima se smanjio, cekamo nalaz scintigrafije kostiju, pa na konzilijum. Mene naravno plasi scintigrafija, jer su joj na magnetnoj u novembru videli promene na karlici. Mi se tesimo da je osteroporoza koju ima i mamina majka, ali... Javljam se posle konzilijuma.
kapor1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 04, 2015 5:18 pm

Post od kapor1 »

tatastrofa napisao:Evo mene ponovo. Radili smo rengen pluca.Na snimku se vidi da je smanjenje tumora oko 50%. Doktorka kaze da je mozda i vise. Znaci, tumor na dojci se smanjio, na plucima se smanjio, cekamo nalaz scintigrafije kostiju, pa na konzilijum. Mene naravno plasi scintigrafija, jer su joj na magnetnoj u novembru videli promene na karlici. Mi se tesimo da je osteroporoza koju ima i mamina majka, ali... Javljam se posle konzilijuma.
Tatastrofa, baš mi je drago čuti za mamine rezultate! To na karlici ima i moja komšinica od samog početka (3 godine), ali nije vezano za ovu bolest. Imala je prije toga problema sa kukom. Tako da ne mora značiti da je i tvojoj mami vezano za to. Puno sreće vam želim.
micika88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 18, 2013 12:46 pm

Post od micika88 »

Ako neko ima provereno ulje od kanabisa neka mi se javi u pp.
Tata mi boluje od karcinoma prostate koji se prosirio na kosti, i bolest je uzela maha.

Hvala unapred
Borajak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 28, 2015 6:15 pm

Post od Borajak »

Ima mnogo eksperata kada je u pitanju Cannabis ulje.Zelim da napomenem da
pravo ulje mozete nabaviti jedino u Amsterdamu.To sto vam predloze ovde izgubicete
dragoceno vreme a od delotvornosti nece biti nista.
Prvo za dobro ulje neophodna je dobra biljka,medicinska organski gajena sa sadrzajem
thc-a 20%. Uglavnom biljke koje se koriste za ulje su Indica 60-70% i Sativa 30-40%.
Za lecenje cancera ulje mora da sadrzi izmedju 70-80% thc-a.Sve ostalo je bezvredno
a vi nemate mogucnosti da proverite sta ste kupili.Zato platite vise i koristite ono sto
je provereno.
milica2904
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 13, 2014 3:16 pm

Post od milica2904 »

Prodajem ulje od kanabisa uvezeno iz Slovenije. U pitanju je jedan špric. Placen je 450e. Imam još jedan špric kupljen u Srbiji za 100e. Ako je neko zainteresovan molim da me kontaktira preko pp
sanja5678
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 15, 2014 7:07 pm

Post od sanja5678 »

Borajak napisao:Ima mnogo eksperata kada je u pitanju Cannabis ulje.Zelim da napomenem da
pravo ulje mozete nabaviti jedino u Amsterdamu.To sto vam predloze ovde izgubicete
dragoceno vreme a od delotvornosti nece biti nista.
Prvo za dobro ulje neophodna je dobra biljka,medicinska organski gajena sa sadrzajem
thc-a 20%. Uglavnom biljke koje se koriste za ulje su Indica 60-70% i Sativa 30-40%.
Za lecenje cancera ulje mora da sadrzi izmedju 70-80% thc-a.Sve ostalo je bezvredno
a vi nemate mogucnosti da proverite sta ste kupili.Zato platite vise i koristite ono sto
je provereno.
Niste upravu da ovde mogu da vam prodaju svasta moja drugarica je preko jednog sajta saznala za jednog coveka pozvala ga on joj sve lepo objasnio ona ga pitala kako da zna dali je to pravo ulje on joj je rekao da se dogovore da se vide licno i on joj odma daje da proba kada je probala za pola sat je osetila da deluje, tj da joj se jede sto znaci da odma dize imunitet i jos neka lekovita dejstva je osetila.
studenjakovic7
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 17, 2015 9:11 am

Post od studenjakovic7 »

Poštovani,
molim vas da mi se javi neko ko je koristio ulje kanabisa i ko je imao boljitka od toga- u smislu da se rak počeo povlačiti. Zaista sam verovala da to ulje leči, ali su me ljudi počeli uveravati da ono samo umanjuje tegobe ali da ne leči i da stvara zavisnost. Molim Vas ako neko ima povodom toga nešto da mi kaže da mi se javi na mejl. Iskreno bih volela upoznati nekog koj e imao pozitivna iskustva. Ovo preko interneta može biti samo virtuelna priča, nije mi sigurno. Majka mi je bolesna i razmišljam da li početi sa kanabisom ili ne. Nemamo puno vremena, bolest je metastazirala.
Unapred se zahvaljujem.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

А шта можеш да изгубиш користећи то уље? Имаш ли бољи лек? Лично бих узео да користим петролеј и соду бикарбону.
oli1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 13, 2015 8:15 pm

Post od oli1 »

Zelim da podelim svoje iskustvo. Kod mog oca, 84 god,sa vestackom aortnom valvulom i ekstrakcijom oka od pre dve godine zbog melanoma, dijagnostikovan je pre par meseci adenokarcinom zeludca i meta na jetri. Nakon neuspele operacije (otvoreno-zatvoreno), koristi Todoxin preparate, ulje canabisa i dijetalni rezim ishrane. Nakon dva meseca po operaciji i dijagnostikovanju kancera porastao je hemoglobin na 130, gvozdje je u granicama normale, Er oko 4,4mil, tumor markeri u granicama normale. Pozitivan je i optimistican, svakog dana predje minimum 2km. Sada cemo poceti i sa Vidatoxom-donesen iz Havane uz pomoc prijatelja po ceni od 60 eura po bocici. Verujem, ako ne u potpuno ozdravljenje obzirom na njegove godine, ono bar da ce i dalje voditi kvalitetan zivot.
bokilit
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 03, 2015 11:31 am

Post od bokilit »

Da napisem i ja dosadasnje iskustvo u primjeni ulja. Majka ima ca pluca, III a stadium, kao i vjestacki srcani zalizak. 52 godine. U roku od 2 godine prosla kroz 25 ciklusa hemoterapije i 10 zracenja. Hemoterapija obustavljena zbog progresije. Ukljucili smo ulje, popila je 12 ml od planiranih 60. Prvih mjesec dana koristenja je bio grozan. Vidjela je mrtve ljude, duplu sebe, nije mogla da.funkcionose normalno. Bila je omamljena i oslabljena. prodavac ulja je rekao da.mora da koristi i dijetu u smislu da ne jede nista zivotinjsko osim ribe i sami voce i povrce. Nista secer, ulje, brasno, so. u prvih mjesec dana smrsala 6 kg. Obustavili smo dijetu. Sad koristi ulje ali jede sve sto mislimo da je zdravo. Dobila je 3 kg, lagano joj se vraca snaga. Ako ulje pomaze, pomocice i bez dijete, to nam je nekako logicno. Nastavlj ga piti, svakim danom malo vecu kolicinu. Vecina pocetnih simptoma se izgubila. Nismo jos radili nalaze, kad budemo pisacu ovdje da ljudi dobiju informaciju o ljekovitosti kanabisa.
Borajak
Novi član
Novi član

Post od Borajak »

studenjakovic7 napisao:Poštovani,
molim vas da mi se javi neko ko je koristio ulje kanabisa i ko je imao boljitka od toga- u smislu da se rak počeo povlačiti. Zaista sam verovala da to ulje leči, ali su me ljudi počeli uveravati da ono samo umanjuje tegobe ali da ne leči i da stvara zavisnost. Molim Vas ako neko ima povodom toga nešto da mi kaže da mi se javi na mejl. Iskreno bih volela upoznati nekog koj e imao pozitivna iskustva. Ovo preko interneta može biti samo virtuelna priča, nije mi sigurno. Majka mi je bolesna i razmišljam da li početi sa kanabisom ili ne. Nemamo puno vremena, bolest je metastazirala.
Unapred se zahvaljujem.
Ako niste nabavili pravo ulje javite se 0649092420 Boris
Borajak
Novi član
Novi član

Post od Borajak »

Borajak napisao:
studenjakovic7 napisao:Poštovani,
Unapred se zahvaljujem.
Razgovarao sam licno sa Rckom Simsonom u Beogradu,on je od 5 teskih bolesnika sa
metastazama uspevao da 4 spase.
Neophodno je pravo ulje ne to sto se pravi neznam od cega i neznam gde.
Za sada provereno ulje kojim su se ljudi izlecili kao i knjizevnica Isidora kupujemo ga
u Amsterdamu.Ako niste nabavili to ulje javite se dacu vam adresu 0649092420.
Odgovori