Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.
zdravo zokac, hvala sto ste se javili i na lepim recima...
zaista mi je zao sto je u ovom podforumu sve tuzno i zalosno, veoma malo lepih vesti...voleo bih da je drugacije, da ovog foruma nema i da su svi zdravi...
velii pozdrav...
nisam se javljao relativno dugo, evo sa lepim vestima-dao sam godinu na faxu...
veliki uspeh, mislio sam da cu neke predmete i preneti ali sam uspeo da ih slistim kao od sale...
inace, idem na kontrolu kod onkologa 02.07., vec znam sta ce reci: super su ti nalazi, magnet za toliko i toliko vremena...
pozdrav svima...
Slavko_slavko napisao:nisam se javljao relativno dugo, evo sa lepim vestima-dao sam godinu na faxu...
veliki uspeh, mislio sam da cu neke predmete i preneti ali sam uspeo da ih slistim kao od sale...
inace, idem na kontrolu kod onkologa 02.07., vec znam sta ce reci: super su ti nalazi, magnet za toliko i toliko vremena...
pozdrav svima...
Bravo Slavko, od tebe nista manje nismo ni ocekivali
zokac-idemo, naravno, nema posustajanja nikad, sve se u zivotu moze prebroditi i sve se moze postici uz puno volje...
hvala snovak, jako mi je drago da ste se javili u ovoj temi...
Slavko_slavko napisao:zokac-idemo, naravno, nema posustajanja nikad, sve se u zivotu moze prebroditi i sve se moze postici uz puno volje...
hvala snovak, jako mi je drago da ste se javili u ovoj temi...
oboma saljem veliki pozdrav...
Citam ja razne teme, samo nemam nekako povoda da se ukljucim u svaku
nisam pisao juce, bio sam kod onkologa i rekao je ovako: super, savrseno, savrseno, izlecen covek...
prvi put sam cuo od nekog lekara da sam izlecen, i to od(kako svi kazu) vrsnog onkologa(iako nas je nekada puno nervirao), idem na kontrolu za mesec dana sa nalazima krvi jer doktorka opste prakse nije htela da nam da uput...
uglavnom, sve je ok...
hvala jelena, pozitivan cu ostati nadam se zauvek, takav sam...
evo danas su tri godine od druge operacije, mama je spremila omiljene kolace i vec sam pojeo dobar deo... uzivam...
pozdrav svima...