Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.
hvala vam mihajlo, sve najbolje...
hvala i tebi zokac sto si se javio...
a najnovija vest-i formalno, sa poslednjom upisanom ocenom sam zavrsio prvu godinu studija, sad sam miran celo leto, mogu da pecam na miru...
Slavko stvarno divno je čuti tako lepe vesti ,veliki pozdrav za tebe ,nadam se da ćemo i mi čuti takvu vest iz usta lekara pa da slavimo svi zajedno.A tvoja pozitivna energija pomaže da guramo dalje .Sve najbolje ti želim.
defranzza, izvini sto tek sad pisem, ja sam dokaz da je sasvim moguce izleciti se, da je izlecenje moguce ako covek veruje, ako se bori i ako su ljudi kraj njega uvek nastrojeni za salu bez suza...
danas je moj "drugi" rodjendan, cetvrti po redu, pre 4 godine mi je izvadjen primarni karcinom i od onda su vesti bile samo dobre... cak sam se i napucao kolaca, morao sam...
Славко,
срећна ти та 4. годишњица , и желим ти да их буде још много и да их све у здрављу и весељу прославиш. Сад већ сигурно смеш да једеш и те колаче, али не претеруј, да се не угојиш, јер тек треба наћи и неку девојчицу!
Оперисан си на велики празник, Покров Пресвете Богородице, па ти је можда и она помогла. У сваком случају, и треба да славиш сваке године. Живот је чудо! Уживај у њему!
Мила
hvala Mila!
slavicu ih svake godine, a ako neke zaboravim na godisnjicu onda cu lepo da je proslavim kad se setim... ja sam jako cudan, mogu jesti do sutra-necu se nesto preterano ugojiti... a jos kako se sisam na kratko, cak bi mi i dobro doslo, mislim, ne bi me niko dirao...
uzivam i uzivacu bez obzira da li je neki praznik ili ne...
hvala caciki!
u poslednje vreme sam malo ufitiljio sa porukama, niti znam sta da pisem niti kako da pomognem onima kojima je pomoc neophodna, tu su 20-ak strana pa ako nekome treba malo volje-neka prelista i naci ce ono sta mu treba...
hvala puno, pozdrav!
fortuna, izvinite sto nisam odmah odgovorio, uskoro ce mi i pravi rodjendan, za manje od mesec dana, nekako sam navikao da ih slavim, te pravi decembra, te ovi drugi u julu i oktobru...
hvala sto ste se javili!
cvitka, hvala, ja glavu uvek i drzim podignutu, osim kad me vrat zaboli pa kad moram da je malo spustim... bice sve ok ako budem pozitivno razmisljao, sad sam jaaako ravnodusan prema zivotnim problemima, nista me ne brine vise...
veliki pozdrav!