Sreda,11.11.2009.
Re: Sreda,11.11.2009.
heyyy..zdravo.!!!
evo da podignem temu i cestitam ti novu godinu i sretne bozicn e praznike !!!!
kako si??? nadfam se dobro i tako i ostani ! jios malo pa skola te nece muciti...ajde napredddd ....
evo da podignem temu i cestitam ti novu godinu i sretne bozicn e praznike !!!!
kako si??? nadfam se dobro i tako i ostani ! jios malo pa skola te nece muciti...ajde napredddd ....
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
hiiii... 
hvala ti puno na lepim cestitkama,i ja tebi i tvojoj porodici zelim sve najbolje u ovoj godini...
ja sam super,malo me glava muci od ove promene vremena,kada su velike oscilacije u temperaturi bude svasta...ma skola me i ne muci,skola mi super ide...
ne damo se...kako je tvoj muz,sta su mu rekli?ste bili na pet-ct snimanju?

hvala ti puno na lepim cestitkama,i ja tebi i tvojoj porodici zelim sve najbolje u ovoj godini...

ja sam super,malo me glava muci od ove promene vremena,kada su velike oscilacije u temperaturi bude svasta...ma skola me i ne muci,skola mi super ide...

Ej Slavko kad ideš na kontrolu?
Nisam u toku baš, nema me previše na forumu.
Jesi se smislio sa ekologijom???
Puno te pozdravljam i svako dobro ti želim
Nisam u toku baš, nema me previše na forumu.
Jesi se smislio sa ekologijom???
Puno te pozdravljam i svako dobro ti želim

Evo da se i ja pridruzim pozdravima! 

- Slavko_slavko
- Stalni član
bokily idem sutra na kontrolu,tacnije imam magnet pa onda cekamo rezultat pa kod hirurga,onkologa pa onda na onkolosku komisiju(kakve smo srece opet ce nas slati kod onkologa) i tako...
tebe pritisla medicina,a mene lenjost...
i jesam i nisam,tacnije ove godine cu da napravim pauzu a sledece cu da probam da upisem,imacu vise vremena da spremam prijemni pa cemo da vidimo sta ce biti...valjda cu uspeti da promenim nesto u ovoj nasoj zemlji...
hvala,veliki pozdrav,drz' se...
hvala didi...
kako ste vi,pisite slobodno... 
pozdrav svima...

tebe pritisla medicina,a mene lenjost...

i jesam i nisam,tacnije ove godine cu da napravim pauzu a sledece cu da probam da upisem,imacu vise vremena da spremam prijemni pa cemo da vidimo sta ce biti...valjda cu uspeti da promenim nesto u ovoj nasoj zemlji...

hvala,veliki pozdrav,drz' se...

hvala didi...

pozdrav svima...

Držim se
, baš sam u četvrtak položila ispit pa odmaram malo
.
Ako, i treba malo da pauziraš, napuniš baterije, jedna godina ne znači ništa... samo nemoj baš baš da se ulenjiš da te mi ovde ne bi grdili
.
Srećno sutra sa doktorima
, nadam se da će sve proći ok.
Javi rezultate...
Pozz

Ako, i treba malo da pauziraš, napuniš baterije, jedna godina ne znači ništa... samo nemoj baš baš da se ulenjiš da te mi ovde ne bi grdili

Srećno sutra sa doktorima

Javi rezultate...
Pozz

Evo i ja da se pridruzim zeljama da ti rezultati budu dobri.
Nije me bilo jedno vreme,prosle nedelje sam bila u bolnici da primim prvi ciklus hemioterapije.
Ne mogu reci da se bas sjajno osecam, ali nije ni lose. Vrlo cudno se osecam. Videcu sledeci put.
Nije me bilo jedno vreme,prosle nedelje sam bila u bolnici da primim prvi ciklus hemioterapije.
Ne mogu reci da se bas sjajno osecam, ali nije ni lose. Vrlo cudno se osecam. Videcu sledeci put.
- Slavko_slavko
- Stalni član
evo da se javim,snimio sam se i dobio rezultate i dobri su...

s'obzirom na sve,ok su skroz...
sad sam i ja neki programm skinuo sa interneta pa gledam ove snimke da vidim kako izgledam i iznutra...
bokily,super,cestitam napolozenom ispitu i ne daj se bre,ajde da sto pre postanes doktorica da predjem kod tebe...
hehehe mislim da od ove lenjosti vise i ne moze... 
ganadra,hvala i izgleda da su vase zelje uslisene...

naravno da se cudno osecate,pijte sto vise vode i jedite sto vise voca da bi ste to izbacili iz organizma sto pre...
sve najbolje vam zelim,pisite... 

s'obzirom na sve,ok su skroz...

bokily,super,cestitam napolozenom ispitu i ne daj se bre,ajde da sto pre postanes doktorica da predjem kod tebe...

ganadra,hvala i izgleda da su vase zelje uslisene...

naravno da se cudno osecate,pijte sto vise vode i jedite sto vise voca da bi ste to izbacili iz organizma sto pre...

Slavko, hvala bogu!!!!!
Samo tako!!!!!
I svaki sledeci neka bude takav.
Sredices ti tog gada.
Samo tako!!!!!
I svaki sledeci neka bude takav.
Sredices ti tog gada.
- Slavko_slavko
- Stalni član
hvalaaa... :DDD
ja sam gada odavno pobedio,kao sto sam rekao,ne moze neko ko jena mikroskopskom nivou da pobedi mene 'vakog(junak ki cak noris)...
ja sam gada odavno pobedio,kao sto sam rekao,ne moze neko ko jena mikroskopskom nivou da pobedi mene 'vakog(junak ki cak noris)...

Slavko_slavko napisao:hvalaaa... :DDD

Драги Славко,
драго ми је да чујем овако лепе вести,
поздрав

драго ми је да чујем овако лепе вести,
поздрав

Čak Norise
,
obradovala sam se onoliko! Za tebe granice ne postoje. Postići ćeš sve što želiš, ako budeš želeo kao i ovu pobedu što si!!!

obradovala sam se onoliko! Za tebe granice ne postoje. Postići ćeš sve što želiš, ako budeš želeo kao i ovu pobedu što si!!!
- Slavko_slavko
- Stalni član
hvala vam puno sto me i sada podrzavate i u neku ruku radujete samnom...

hahaha,od sad menjam ime u:cak noris...
nadam se da hocu,hvala na lepim zeljama...
mada,zivot je cudan,i zao mi je sto nisam toliko uporan u nekim stvarima kao sto sam bio za vreme bolesti dok sam se trudio da ozdravim... 

hahaha,od sad menjam ime u:cak noris...

nadam se da hocu,hvala na lepim zeljama...

Motiv je vazan
Za ozdravljenje si imao jak motiv i uspeo si da se izboris
Sada se motivisi isto tako da postignes jos vece stvari, jer je tebi, pretpostavljam, zivot jos vredniji nego tvojim vrsnjacima, jer si se sam za njega izborio, pa bori se i za uspesan zivot.
Za ozdravljenje si imao jak motiv i uspeo si da se izboris
Sada se motivisi isto tako da postignes jos vece stvari, jer je tebi, pretpostavljam, zivot jos vredniji nego tvojim vrsnjacima, jer si se sam za njega izborio, pa bori se i za uspesan zivot.