Sreda,11.11.2009.
Re: Sreda,11.11.2009.
Sta upisujes? Ja sam jos svez sa upisom pa daj da pomognem ako mogu 

- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
imam na umu pmf-ekologija,medjutim javlja se problem sto moram da dobro nastrebam biologiju...inace obozavam biologiju ali ne znam kako ce to da ide...
a sta si ti upisao ono?

hi...samo da te pozdravim...kako si ??? bice bolje evo idu ljepi praznicni dani , odmora sa skole i to uz slaninu sarmu ited...he he he ....ma bice dobro ...pzdravce
- Slavko_slavko
- Stalni član
cao lejla...
nisam ni pisao ovde,zaboravio covek...
ja sam dobro,mada sam psihicki rastrojen kao i uvek zbog skole ali bice bolje...uuhhh da znas da jedva cekam to,da se ugojim malo od sarmica i slaninice...
inace bio sam na magnetnoj koja je pokazala da je doslo do uvecanja limfnih cvorova u stomaku,za 4-5 mm i uradicu opet magnet za 3 meseca pa ako opet bude raslo morace da se operise...a ja ne zelim operaciju,nemam poverenja u lekare koji ce da me rade,iako su,kako kazu dobri strucnjaci,ali im ja ne verujem tako da...videcemo vec kako ce i sta ce da bude,uglavnom to se desava... 
kako si ti,kako ti muz?jel' ste isli na pet?ce se raditi transplantacija? pozdrav...

kako si ti,kako ti muz?jel' ste isli na pet?ce se raditi transplantacija? pozdrav...

zdravo slavko !!!! na magnetnoj to je bila redovan kontrola ili ??? limfni cvorovi su obrambeni mehanizam i zbog najmanje upale oni su prvi koji odma reagiraju(ivecavaju se). tako da nemora biti povezano sa problemom. vazno je ti kako se osecas, radi redovite kontrole , zivej zdravo, . pa cak i da treba neka intervencija prije nego bilo sta odlucis konsultiraj vise umava pa vidi !!!!! ne okupiraj se previse , drzi se do toga kako se ti osecas....
A mi cekamo rez sa revizije pa onda videcemo, sta dalje zavisi od toga koji ce subpodtip biti ustanovljen!!!!!prije 2 nedelje je bila 6-ta i zadnja hemo i sad 2-3 doze rituslimab kao odrzavanje , pa dr. kaze da ce da vidi da i on nije doneo odluku sta dalje!!!!! i insistira za pet pa moramo ga raditi najveovatnije u januaru!!!!!
ti si super djete !! drzi se , opusti se i osluskuj malo tvoj unutrasniji glas jer najbitnije je kako se osecas ti !!! glavu gore i psiha mora biti u plus....
pozdravljam te i javi se !!!!!
A mi cekamo rez sa revizije pa onda videcemo, sta dalje zavisi od toga koji ce subpodtip biti ustanovljen!!!!!prije 2 nedelje je bila 6-ta i zadnja hemo i sad 2-3 doze rituslimab kao odrzavanje , pa dr. kaze da ce da vidi da i on nije doneo odluku sta dalje!!!!! i insistira za pet pa moramo ga raditi najveovatnije u januaru!!!!!
ti si super djete !! drzi se , opusti se i osluskuj malo tvoj unutrasniji glas jer najbitnije je kako se osecas ti !!! glavu gore i psiha mora biti u plus....
pozdravljam te i javi se !!!!!
- Slavko_slavko
- Stalni član
helllloooo...
ma da,redovna kontrolna na tri meseca...znam da su oni prvi odbrambeni mehanizam,sad sam trenutno bolestan malo,imam gnojave krajnike,pijem lekove ali ovako sam super...vadio tumor markere koji su odlicni...
naravno,nikako ne bih ostao samo na jednom misljenju nego bi kontaktirao vise lekara,prvenstveno sto ne verujem tim lekarima,a i sto mi se ne ide ponovo pod noz...
isto vazi i za vas,kontaktirajte sto vise lekara,ostalo vam je sve jasno...uradite pet,kaze i moja doktorica da je pet najbolji kada se radi snimanje vezano za limfome,dojke i jos po neke ako se dobro secam...
hocu,ja cu se drzati,ostalo mi jos malo skole i to je jedino sto me sad koci jer stvarno je mrzim,ali ako to izuzmemo sve ce biti super...
vazi,kuckacu s'vremena na vreme,ako ne zaboravim...

isto vazi i za vas,kontaktirajte sto vise lekara,ostalo vam je sve jasno...uradite pet,kaze i moja doktorica da je pet najbolji kada se radi snimanje vezano za limfome,dojke i jos po neke ako se dobro secam...
hocu,ja cu se drzati,ostalo mi jos malo skole i to je jedino sto me sad koci jer stvarno je mrzim,ali ako to izuzmemo sve ce biti super...

"Božija volja te nikada neće odvesti tamo gde te Božija Milost neće zaštititi."
Драги Славко,
срећан ти рођендан, и да ти сви будући буду заиста срећни, без размишљања о болести,
Уживај у слављу, и у животу!
Поздрав свима,
Мила
срећан ти рођендан, и да ти сви будући буду заиста срећни, без размишљања о болести,

Уживај у слављу, и у животу!
Поздрав свима,
Мила
Slavko, sve najbolje.
Pozdrav!
Pozdrav!
- Slavko_slavko
- Stalni član
hvala vam puno...
evo ovo je moj 18. rodjus a drugi od kako sam se razboleo,prvi docekah u bolnici,drugi neizvesno kod kuce a treci kao sasvim zdrava i normalna osoba...
jos jednom vam se zahvaljujem,od srca stvarno...
pogledajte kako je jedna mlada osoba uspela da se izleci od raka,sve je moguce samo ako je sugestija na nivou... 

jos jednom vam se zahvaljujem,od srca stvarno...

- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Pridruzujem se cestitkama, srecan rodjendan i punoletstvo, sve najbolje! 

Srecan rodjendan !
Moj YouTube kanal, na kome cu odgovarati na Vasa pitanja:
https://www.youtube.com/channel/UCofiOK ... Yrbtw/feed
Facebook: https://www.facebook.com/Internet-dokto ... 066561672/
https://www.youtube.com/channel/UCofiOK ... Yrbtw/feed
Facebook: https://www.facebook.com/Internet-dokto ... 066561672/
- Slavko_slavko
- Stalni član
hvala vam puno jos jednom...