Sreda,11.11.2009.

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Re: Sreda,11.11.2009.

Post od Dejanbg »

Sta upisujes? Ja sam jos svez sa upisom pa daj da pomognem ako mogu :)
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Post od Slavko_slavko »

imam na umu pmf-ekologija,medjutim javlja se problem sto moram da dobro nastrebam biologiju...inace obozavam biologiju ali ne znam kako ce to da ide... :D a sta si ti upisao ono?
lejlallal
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jul 20, 2010 4:04 pm

Post od lejlallal »

hi...samo da te pozdravim...kako si ??? bice bolje evo idu ljepi praznicni dani , odmora sa skole i to uz slaninu sarmu ited...he he he ....ma bice dobro ...pzdravce
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član

Post od Slavko_slavko »

cao lejla... :) nisam ni pisao ovde,zaboravio covek... :D ja sam dobro,mada sam psihicki rastrojen kao i uvek zbog skole ali bice bolje...uuhhh da znas da jedva cekam to,da se ugojim malo od sarmica i slaninice... :D inace bio sam na magnetnoj koja je pokazala da je doslo do uvecanja limfnih cvorova u stomaku,za 4-5 mm i uradicu opet magnet za 3 meseca pa ako opet bude raslo morace da se operise...a ja ne zelim operaciju,nemam poverenja u lekare koji ce da me rade,iako su,kako kazu dobri strucnjaci,ali im ja ne verujem tako da...videcemo vec kako ce i sta ce da bude,uglavnom to se desava... :)

kako si ti,kako ti muz?jel' ste isli na pet?ce se raditi transplantacija? pozdrav... :)
lejlallal
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jul 20, 2010 4:04 pm

Post od lejlallal »

zdravo slavko !!!! na magnetnoj to je bila redovan kontrola ili ??? limfni cvorovi su obrambeni mehanizam i zbog najmanje upale oni su prvi koji odma reagiraju(ivecavaju se). tako da nemora biti povezano sa problemom. vazno je ti kako se osecas, radi redovite kontrole , zivej zdravo, . pa cak i da treba neka intervencija prije nego bilo sta odlucis konsultiraj vise umava pa vidi !!!!! ne okupiraj se previse , drzi se do toga kako se ti osecas....

A mi cekamo rez sa revizije pa onda videcemo, sta dalje zavisi od toga koji ce subpodtip biti ustanovljen!!!!!prije 2 nedelje je bila 6-ta i zadnja hemo i sad 2-3 doze rituslimab kao odrzavanje , pa dr. kaze da ce da vidi da i on nije doneo odluku sta dalje!!!!! i insistira za pet pa moramo ga raditi najveovatnije u januaru!!!!!

ti si super djete !! drzi se , opusti se i osluskuj malo tvoj unutrasniji glas jer najbitnije je kako se osecas ti !!! glavu gore i psiha mora biti u plus....
pozdravljam te i javi se !!!!!
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član

Post od Slavko_slavko »

helllloooo... :D ma da,redovna kontrolna na tri meseca...znam da su oni prvi odbrambeni mehanizam,sad sam trenutno bolestan malo,imam gnojave krajnike,pijem lekove ali ovako sam super...vadio tumor markere koji su odlicni... :D naravno,nikako ne bih ostao samo na jednom misljenju nego bi kontaktirao vise lekara,prvenstveno sto ne verujem tim lekarima,a i sto mi se ne ide ponovo pod noz...

isto vazi i za vas,kontaktirajte sto vise lekara,ostalo vam je sve jasno...uradite pet,kaze i moja doktorica da je pet najbolji kada se radi snimanje vezano za limfome,dojke i jos po neke ako se dobro secam...

hocu,ja cu se drzati,ostalo mi jos malo skole i to je jedino sto me sad koci jer stvarno je mrzim,ali ako to izuzmemo sve ce biti super... :) vazi,kuckacu s'vremena na vreme,ako ne zaboravim...
Korisnikov avatar
Biljaa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 30, 2008 10:10 pm

Post od Biljaa »

Slavkooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!

Srećan rođendan!!!

Slika

Uploaded with ImageShack.us
"Božija volja te nikada neće odvesti tamo gde te Božija Milost neće zaštititi."
kat0404
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 30, 2007 8:17 am

Post od kat0404 »

:lol: SRECAN RODJENDAN :D
ko otrpi do kraja, spasice se
gile952
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 16, 2010 9:59 pm

Post od gile952 »

Драги Славко,
срећан ти рођендан, и да ти сви будући буду заиста срећни, без размишљања о болести, :D :D :D
Уживај у слављу, и у животу!
Поздрав свима,
Мила
Batapaa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jul 09, 2009 6:09 pm

Post od Batapaa »

Slavko, sve najbolje.

Pozdrav!
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član

Post od Slavko_slavko »

hvala vam puno... :D evo ovo je moj 18. rodjus a drugi od kako sam se razboleo,prvi docekah u bolnici,drugi neizvesno kod kuce a treci kao sasvim zdrava i normalna osoba... :D

jos jednom vam se zahvaljujem,od srca stvarno... :) pogledajte kako je jedna mlada osoba uspela da se izleci od raka,sve je moguce samo ako je sugestija na nivou... :D
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

Pridruzujem se cestitkama, srecan rodjendan i punoletstvo, sve najbolje! :D
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am