Evelina blagoslovena bila medju forumasima.
Pa ti si srce najhrabrija zena koju sam imala prilike da "slusam"
malo je ovde pacijenata obicno clanovi uze ili sire porodice.
Oprosti mi samo sto moram jedno da te ispravim.Nisi ti dobila nikakav pecat vec ti je Bog dao sansu da precistis dusu kroz bolest (neki je ne dobiju nego pravo u pakao).Samo veruj i sve ce ti se samo dati.Ja imam generalni problem sa mojim muzem koji ne veruje ni u sta cak Boga zna i da psuje, sto nije cudo jer su Srbi narod koji jedini psuje Boga, slavu,sveca, sunce i ostale svetinje.
Muz mi je u bolnici i nije dobro ali on je osoba koja se uvek lako predaje.
Trenutno ga bole rike ali lekari su ubedjeni da nisu metastaze jer je on pre samo mesec dana zavrsio hemoterapiju i u junu bi trebao na kontrolu.
Te blokade nisu hteli da mu daju jer anesteziolog smatra da nema tolike bolove ili sta vec.Tesko je pretesko ali ja se smirujem kroz molitve te mirna odem kod njega pa ga hranim i presvlacim.Sestre me gledaju ko da sam nenormalna,jer bi normalna reakcija (za njih ) verovatno bilo plakanje i padanje u nesvest.Samo se molim da me sve ovo ne stigne kasnije jer i ja imam probleme sa stitnom zlezdom i tahikardije ali sto bi rekle babe: (a poznato je da babe sve znaju) nebo visoko a zemlja tvrda.
Sto u prevodu znaci nemogu ni na nebo ni u zemlju.
Kat kako se coveku izostri "VID" od molitvi.Gde god pogledam vidim ponekog djavoljeg sledbenika

lazu bre, grabe, kradu, otimaju, vredjaju,a neznaju koliko su nista.Sve im malo srebroljubci. Samozive budale, neljubazni. Poceli smo davno da se cudimo kad je neko samo mormalan.
Pa kazu:juuuu,sto je prijatna/an a ona samo normalna, nista posebno.
Pa, juuuuuu sto je ljubazna, a ona samo pristojna i lepo vaspitana.
Toliko sam ovih dana zeljna ovih gore nabrojanih da mi vase reci dodju kao melem na moju napacenu dusu. Retko zaplacem.... a suze su prociscenje duse ali eto.........
Budite mi zdravo svi i ako nesto treba tu sam ja. I ovih veceri, od sve moje muke, odgovaram na bezbroj privatnih poruka koje mi narod salje.
Laka vam noc, drage moje prijateljice.