Evo i ja da se javim i da vas sve pozdravim.
Ako mi verujete ne stizem svuda, par epizoda sa muzem (o tome cu posle), telefon (da poludim, svaki cas neko pita kako ti je muz,treba mi sekretarica) pa na privatne poruke, zanimljivo da mi se ljudi javljaju i treba im samo lepa rec.To je vec uzelo maha.Jednom je Kat napisala da sam nezvanicni psiholog

sto su neki zaista shvatili a sto je najzanimljivije i meni bude lakse kad im odgovaram."Krenuli ljudi u svet da traze COVEKA". Najvise ovde na forumu fali ta blaga,topla, ljudska rec. Zar je to toliko tesko ljudi!!
Davila sam jadnog Severusa na urologiji jer je moj muz imao nenormalne bolove i nagon za mokrenjem sto je u njegovom slucaju nemoguce jer ima urostomu i nema besiku.Trazila sam od naseg urologa da mu uradi urinokultura te bris glansa.Opet je bila ona reakcija lekara:"Pa sta vas cudi kad on ima rak". Medjutim nadjose mu bakterije razne. Dadose mu po antibiogramu, antibiotike i to se smiri. Onda krece dalje, bolovi u vratu koji se "setaju", lopatice leva strana, pazuh desna strana, levi kuk itd. Danas evo sake i ruke nigde mesta da nadje.Iz "Kucne nege" dolaze i daju mu diklofen injekcije koji mu koliko - toliko pomazu.
Ja ga u medjuvremenu mazem "Pegaz" (konjskom mascu) i diklofen mascu-naizmenicno.Da ga masiram ne smem jer on ima metastaze na kostima, da mu nesto ne slomim, vec samo blago utrljavam a njemu to prija.Danas sam zvala neseg poznanika neurologa, rekao mi je da mu opet ukljucim po pola Karbapina jer je to lek bas za neuralgijske bolove,od njega mu kao, maloooo bolje ali Karbapin ga uspavljuje pa moram da ga budim da jede i da popije antibiotike pa ga to ljuti.
U medjuvremenu se molim svim svecima za bilo kakvu pomoc jer lekari su i onako digli ruke od njega sve na silu moram.
Sve gore pobrojano pomaze po malo, generalno on i dalje ima jake bolove koliko toliko podnosljive. Bez svega ovoga kuka na glas.
Da mi nije severusa i ovih par lekara koje privatno znam pa nemogu da me "otkace"

a i njima je, vidim, muka vise od mene,verujte mi da neznam sta bih,jedino da legnem pored njega, pa kad na glas kuka da kukam i ja.
Imam Metadon kapi u kuci koji su mu pre hemoterapije zbog bolova prepisali lekari ali mu ih jos nikada nisam davala.Plasim se ubicu ga necim. Danas sednem, pa ponovo prostudiram uputstvo i slogiram se kakva sve nezeljena dejstva taj metadon daje:gusenje,alergijske reakcije,te halucinacije,tako da vise nisam pametna, sta cu dalje.Opet cu morati da gusim lekare jer ovo je slucaj za hospitalizaciju a ne za mene laika, mada lekari uvek kazu da je takvom pacijentu mesto kuci, u svom okruzenju a sto ja oboleh i pokidah decu to nista.................
Toliko ljudi, da odgovorim svima koji me na PP pitaju kako sam i sta radim.Dobro je borimo se dalje do konacnog obracuna.