prijatelji

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
srpkinja
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 1:34 pm

Post od srpkinja »

bobans1983 napisao: moj muz je bolestan ali ima super odbrambeni sistem cim mu se neko ko je dosao u posetu ne svidi (tema koju forsira) on zmuri i onda taj koji je dosao kaze:idem ja on je zaspao ili ja kazem spava kad znam da nekog ne zeli da vidi.Cim taj jadan ode moj muz pita: el ode onaj smarac,pa ja da sam ih sve slusao pio bih i mokracu od bika i gas sacuvaj boze.
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Ko zna sta cu jos naci na ovom forumu i citiracu MIU ( treba mi vremenada popamtim sve vas sa foruma i pregledam sve sto me zanima) kod teme KAKO OPLJACKATI OSOBU SA TUMOROM rece
...dobro je smeh je i onako lek...
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 9:02 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od bobans1983 »

svaki dan zivota shvati kao poklon
:lol:

prelepo sta dodati.....pa nista

Pozdrav SRPKINJI
kat0404
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 30, 2007 8:17 am

Post od kat0404 »

Draga Eveli,
Uspela sam!Posle koliko dana ,namestila sam AVATAR.
Danas svim zaljubljenima i koji su bili i koji ce biti , zelim puno prave ljubavi i spasenje dusa nasih.
Volimo se ljudi :D
evelina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 05, 2007 7:10 pm

Post od evelina »

Cestitam draga!
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobans1983 »

A kad se Duska vraca iz Verone, zna li neko?

Za novije clanove Duska je nasa prijateljica sa foruma koja je odvela sina u Veronu na operaciju.
veca vestica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 15, 2008 4:59 pm

Post od veca vestica »

Sad sam pricala sa tatom(mi smo inace udaljeni 600km) i mami je jako lose,vise ne moze ni da hoda. Pre 10-ak dana je primila drugi deo terapije. Pre neki dan kad smo pricale bila je jako lose raspolozena,rekla je sa ju nista ne boli ali da joj je jako lose. Mena ta kompletna situacija brine,ja sam ocekivala da ce to ici na bolje...pre cht je bar bila pokretna.
Juce je vadila krv i to cak nije mogla da ide tamo,nego su dosli kuci da joj vade krv nalazi ce biti gotovi tek u ponedeljak. ja sam jako uplasena. Dali je to normalno da joj se stanje toliko pogorsa od CHT???
evelina
Aktivan član
Aktivan član

Post od evelina »

Poslednjih dva dana tata opet stalno povraca. Bukvalno povraca ako popije malo caja. Dobija i injekcije protiv povracanja, ali se jednostavno ne smiruje. Uopste ne jede. Desava se ista stvar kao i prosle nedelje. Kako zracenje odmice u toku nedelje njegovo povracanje postaje sve cesce. Danas vise nije mogao da zadrzi ni pirincanu vodu.
kat0404
Aktivan član
Aktivan član

Post od kat0404 »

Eve
Zao mi je sto je tati lose i povraca.To je verovatno reakcija na zracenje.
Mozda ce da mu ukljuce infuziju,dok se stanje ne poboljsa.
Svako dobro zelim
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobans1983 »

Slusaj Eve, evo me,

Moj muz nedelju dana nista nije jeo, samo zmuri i stenje po kad kad, od bolova.Mislili smo kraj je blizu.....Ne zbunim se ja nego daj na silu sta moze,..... infuzija.Dodju iz kucne nege lekari objasnim im sta je i kazem, da ne umre gladan, kaze doktorka Ringerov rastvor.Neznam sta je tacno taj rastvor, ali valjda je to bolje od obicnog fizioloskog.Raspitaces se.To je moj muz "radio" svesno ili nesvesno pitanje da li cemo ikada saznati.
Medjutim, rokali su mu taj rastvor svaki dan i Dolontin (kazase da je to "morfijum gospodjo nista jace nemamo") protiv bolova i ponovo CHT.

To je bilo septembru.

........Evo ga..... sad dodje iz naseg kafica, pitam ga: 'el si normalan juce ti razbijali kamen, danas dosao iz bolnice i ne skrashavas se u kuci,lepo da ga vezem nista mi drugo ne preostaje.

Tako da sve sto mislimo da je KRAJ ne mora biti bas tad.

Eve pazi malo na sebe molim te.
Poljubac samo vash nezvanicni psiholog sto rece kat.
Pozdrav ssviiiima!

P.S. Znala bih i bolje ovo da opisem da toliko ne zurim, kad biste znali kakva je meni frka kad je nekom lose sa foruma, nikad ne bih mogla lekar da budem jer svaciju patnju jaaaaako tesko podnosim zato ovo i radim i kucam kao posednuta.
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobans1983 »

A da setih se jos i ovoga Eve nemojte da mu gurate da pije nista samo par kapi vode da okvasi usta vi ga sad od straha terate da bilo sta popije a on od straha povraca pustite ga da mu se to "smiri" ne terajte ga trazice sam kad bude mogao nece nista da mu bude.

Izvini molim te sto sam ovako dosadn namere su mi najbolje veruj mi evelina draga
evelina
Aktivan član
Aktivan član

Post od evelina »

Hvala vam drage moje. Ma ja gledam one njegove cimere, njima nista! I sva se isprepada. A setim se uvek Janine mame kako je povracala pred smrt. To me uplasi jos vise.
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobans1983 »

A ono "Zuti zutuju a crveni putuju"
pa otkad je moj muz saznao da ima metastaze sahranili smo bezbroj rodjaka i poznanika.Samo infarkt, CAP i gotovo, pa koliko je samo poznatih poginulo,bez sanse da se lece i da se oproste.

Ono troje mladih is "Velikog brata", Tose Proeski, Zablacanski......
oldtimer
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 11, 2007 7:27 am

Post od oldtimer »

Evelina, draga moja, sigurna sam da ce sve biti u redu!! Pa i sama si videla kako su zene podnosile terapiju, sta se sve desavalo po bolnici, pa su ipak posle bile OK!! Mojoj mami je zracenje mnogo teze palo nego hemoterapija, bilo joj je cesto muka i sva je bila ispecena, pa ipak je sve to relativno brzo proslo. Samo sada, dok to traje, da budete jaki zbog njega, da on ne vidi koliko se vi sekirate...

Navijamo za vas!!
:D
kat0404
Aktivan član
Aktivan član

Post od kat0404 »

Bob,ti si srce.
Hvala ovo za forum.Pronasla sam.Svaki dan nesto novo naucim na kompu.
Do sada mi je najveci uspeh ,sto sam naucila da stavim avatar na ovom forumu.Na drugim je bilo jednostavnije.
Poljubci,lep dan zelim :)
evelina
Aktivan član
Aktivan član

Post od evelina »

Kat vidim te!

Dobro jutro
Odgovori