prijatelji

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
veca vestica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 15, 2008 4:59 pm

Post od veca vestica »

Draga Jano,
primi moje iskreno saucesce,tako me je to rastuzilo.
Nemogu ni da zamislim koliko je to tesko i znam da zvuci glupo ali zivot ide dalje i mi moramo biti jaki. Cuvaj svoju bebicu i sve najbolju u zivotu ti zelim.
evelina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 05, 2007 7:10 pm

Post od evelina »

Jano,

Iskreno saucesce.
Kajalena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 09, 2007 10:56 pm

Post od Kajalena »

Nije me bilo neko vreme, pa krenuh da iscitavam od ove teme.

Jano - zao mi je... tim pre sto, citajuci temu redom, izdvojih upravo tvoj komentar o tome kako gledas druge zene koje su dozivele duboku starost i mislis o tome kakva je nepravda sto tvoja majka nece imati tu priliku... jer se veoma identifikujem sa tim osecanjem, moja majka ima 60. Ovih dana je umrla jos jedna forumska majka - nisam citala druge teme jos uvek pa ne znam da li je stvar javna... Eto, toliko smo dugo ovde da su i te stvari, nazalost, pocele da se desavaju...

Bob - odusevljena sam rezultatima tvog muza... pa strava, covece, moram priznati da sama nisam ocekivala tako nesto...

Pozdrav svima, obidjem i druge teme kad stignem...
oldtimer
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 11, 2007 7:27 am

Post od oldtimer »

Draga Jano,

Primi moje najiskrenije saucesce!
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 9:02 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od bobans1983 »

Draga Jano moje iskreno saucesce,
drzi se svi se molimo da ti Bog da snage u ovim teskim trenucima.
Hvala sto si javila pretpostavljam da neki to ne urade.
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobans1983 »

Ljudi javila se Kajalena, ja taman pomislila QQ sta je s ovom zenom.
kat0404
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 30, 2007 8:17 am

Post od kat0404 »

Draga Jano,
Primi moje saucesce.
To je zivotni ciklus.Idu dani tuge,oprosta ,zivot ide dalje...
Nije utesno ,ali se mora.
U mojoj porodici se pricalo,kada je mojoj prabaki umro sin ,rekla je ,Bog je tako hteo.
Sto sam starija u svemu vidim Boziju promisao i da je nama zacrtan cas odlaska......
Moje lepe dame budite pozdravljene i oprostite ,ako sam nekog povredila nekom svojom ,,upadicom,,.
kat0404
Aktivan član
Aktivan član

Post od kat0404 »

Draga Kajalena,
Divno je sto si se javila. :lol:
Stalno dobijam grdnju od druge polovine sto se muvam po forumima,ali :evil: ne da mira.
Covek nekada lakse podeli nesto sa nekim ko je daleko ,ali mu je jako blizak.Kako? Ne znam.
Jos jedan pozz.za Kaj :D
evelina
Aktivan član
Aktivan član

KAT

Post od evelina »

Kat,

Sta bi sa tvojim analizama? Da li je sve ok?
A gde se ti to spremas, draga moja? Pravis nam zazubice. Ah, ti divni penzionerski dani!

Mi proslog leta nismo isli na more i bas mi nedostaje. Kada sam bila u bolnici, pricale su zene da necu ni sledeceg leta moci da idem, ali pitacu lekarku na sledecoj kontroli pa da znam da planiram!

inace i za vreme hemoterapije zabranjeno je izlaganje suncu. Zasto? Nemam pojma! Tako rece meni moja doktorka ali mi usta duzna za objasnjenje.

pozz
kat0404
Aktivan član
Aktivan član

Post od kat0404 »

Nisam bila ,nekoliko dana na netu,a danas me docekala tuzna vest,tako da sam ja otisla u drugi plan.
Analize su mi dobre,imam malo leukocita 3400,ali to je neka moja norma.
Sto se tice puta to je znak pitanja ,jos uvek.Cerka mi zivi u Parizu, ima malo dete,a ja sa mojim obavezama nisam bila u mogucnosti da pomognem.
Sada se polako sticu uslovi,pa cemo videti.
Zivot je cudo.Prosle godine sam krenula na 2 meseca,ali sam zbog bolesti muza morala da se vratim posle 3 nedelje.
I moji penzionerski dani me bacaju levo ,desno,pa nije cudo da pocinjem da imam smetnje,zasada je pod kontrolom.
Eve ,sto se tice mora ,ja znam da nije preporucljivo sunce,ali uvek mozes da uzmes period ,prolece ,jesen.Tako je radila moja prijateljica,posle operacije i hemioterapije.Ona je imala ca dojke.Proslo je od tada 15god. i hvala Bogu sve je u redu.
evelina
Aktivan član
Aktivan član

Post od evelina »

Jednostavno ne mogu da prestanem da mislim na Janinu mamu. Otisla je za dva meseca.
*Mica*
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 20, 2007 10:46 am

Post od *Mica* »

Jano, iskreno saucesce.
crnka
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Maj 07, 2007 10:11 pm

Post od crnka »

Jano, iskreno saucesce. Mnogo mi je zao zbog tvoje mame....
Verujte, svaki dan iscitavam vase poruke, da bih videla da li ste vi ili vasi bliznji koji je bolestan dobro, kakvi su rezultati, kako napreduje lecenje... uporedjujem to sa stanjem moje mame, trazim razlike, slicnosti, savete, preporuke.... Bila sam ljuta kad je Tartufa otisla, i mozda je neka moja poruka to i pokazala, nisam imala losu nameru, sorry.
Devojke, samo napred, ponekad ste tako jake i pune optimizma da se mi zdravi postidimo!
kat0404
Aktivan član
Aktivan član

Post od kat0404 »

Draga Bob i devojke
Izgleda da su nas,,culi,,pa postavljaju kodeks ponasanja u zdravstvu.
Dobra vest,mada se mnogi bune.Nisam bas u toku ,ali se krece sa mrtve tacke.
Mozda,Bob ,vise neces biti u situaciji,da nam plasticno ,scenski, opises tvoje susrete sa medicinskim osobljem.
Pozdravljavam vas ,drzite se. :)
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobans1983 »

Ej prijatelji kad se vraca Duska iz Verone?
Odgovori