posto ste i sami rekli da vasi doktori ne razgovaraju sa vama - ja najljudskije, i vama na ovom i nekim drugim clanovima foruma pokusavam da skrenem paznju da to, iako vam se u tom trenutku ne cini tako, ipak nije normalno! i da postoji i za to pomoc, i mogucnost da se ublaze patnje!
uteha u bolu se nalazi u sagledavanju realnosti! desi! i jedini lek je da se sagleda realnost
Dakle ovako, ja bih srecna i vesela trebala da odem u kafanu sad sa drustvom, da pevam i igram po stolovima, a znam da moj otac nece doziveti moju udaju, rodjenje prvog unuka i sl?!!!! Sokirana ovakvom izjavom.
I sta, hocete da kazete da je lekar mog oca, umesto da nam lepo pojasni, isprica, pomogne, trebalo da preporuci psihijatra da mu izjadam svoje muke?!
Ovo je samo dokaz Vase drskosti "doktore". Moj post je bila molba da nas ostavite na miru tamo gde vam savet nismo trazili, a vi me napadate. To samo govori o Vasoj kulturi izrazavanja i tumacenja reci, jer ceo moj post govori o tome da vi niste doziveli nesto slicno (i ne daj nikad da dozivite) i ne mozete da shvatite stanje stvari.