prijatelji
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jul 23, 2008 7:17 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pošto sam i ja ''kontinentalka'',znam kako svi mislimo(pa i ja sam tako),da je super kad živiš na moru.Ja se ne žalim,meni je super gdje god da sam,kad nađem pravu raju.Nadam se da ćete mi se javiti,bar oni koje put dovede na CG more.Kat,molim te,učini mi jednu sitnicu,a vjerujem da ćeš se i ti bolje osjećati.Uvijek mi je bila želja da u nekom Pariškom kafeu,u bašti ,popijem kaficu i pojedem kroasan.To mi je nekako ...baš romantično.Isto kao što bih voljela da u Grčkoj odigram sirtaki,onako,merački,mada nisam sigurna da li znam prave korake.Baš me briga,meni noge same lete,kad čujem grčku muziku.
Biljo,meni je pomogao čaj od lovorovog lista.Tri listića se kuvaju u vodi,3 dl, zajedno sa 5 kašičica šećera,dok se ne smanji nivo tečnosti za trećinu.Pila sam ga samo uveče,mada bi bilo dobro i ujutro.Srećno,Biljo.
Narode,laku noć svima.
Biljo,meni je pomogao čaj od lovorovog lista.Tri listića se kuvaju u vodi,3 dl, zajedno sa 5 kašičica šećera,dok se ne smanji nivo tečnosti za trećinu.Pila sam ga samo uveče,mada bi bilo dobro i ujutro.Srećno,Biljo.
Narode,laku noć svima.
Draga Jasna,
Ovde vise nema lekara koji bi ti mogao dati strucan odgovor. Preporucujem ti da odes na * REKLAMA * i da tamo postavis pitanje, mada ni tamo nema onkologa. Onkologija je zaista specificna i svi lekari beze od nje. Ili idi na * REKLAMA *
Mnogo mi je zao sto ni ovde ne mozes pronaci odgovor na svoje pitanje.
pozz
Ovde vise nema lekara koji bi ti mogao dati strucan odgovor. Preporucujem ti da odes na * REKLAMA * i da tamo postavis pitanje, mada ni tamo nema onkologa. Onkologija je zaista specificna i svi lekari beze od nje. Ili idi na * REKLAMA *
Mnogo mi je zao sto ni ovde ne mozes pronaci odgovor na svoje pitanje.
pozz
Samo da se prijavim...
Kontrola 17. jula prosla za trideset sekundi (toliko je trebalo MENI da prijavim da me nesto bolucka sa leve strane, a doktorki da otkuca uput za mamografiju,
), i sada sam mirna do posle Nove godine (tada su mi zakazali mamografiju,
).
U medjuvremenu, klinci su mi nekoliko puta rasturili racunar (tacnije, DVA), pa je vise bio u servisu nego kod kuce,
Pozdrav i javljajte se!!
Kontrola 17. jula prosla za trideset sekundi (toliko je trebalo MENI da prijavim da me nesto bolucka sa leve strane, a doktorki da otkuca uput za mamografiju,

U medjuvremenu, klinci su mi nekoliko puta rasturili racunar (tacnije, DVA), pa je vise bio u servisu nego kod kuce,

Pozdrav i javljajte se!!
damja napisao:evo jedno pitanje..posto je bila prva hemoterapija koju moja majka za sada podnosi bez teskoca *danas je treci dan* da li smije odmah da koristi prirodne #preparate# za dizanje imuniteta i jacanje organizma..sok od cvekle, noni sirup, aloju itd.
Mislim da ta prirodna terapija nikada ne moze da skodi,cak ni zdravom coveku a ne bolesnom.Po meni neka pocne odmah s tim
damja
noni sok ali orginal ja sam sinu pocela od prvog dana a kasnije i ekomer tablete...mislim da je pomoglo puno,lakse je podnosio hemo i zracenje, i dalje pije noni u manjoj kolicini jer je i hemo blaza.Cveklu nije smeo jer boji urin a on se prati,boja.Ma treba probati sve prvi put kada je imao nista mu nismo davali ,sada se kajem slepo smo slusali doktora, treba sve probatiii.A da i caj od ledenog zita i to je pijo malo ,neodgovara mu ukus,mada ga puno njih koristi skim sam u kontaktu.Veliki poz.i srecno!