prijatelji

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Korisnikov avatar
Biljaa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 30, 2008 10:10 pm

Post od Biljaa »

Neznam kako al poruka je poslata dva puta.
Dakle ako imate neku sugestiju sta je dobro za kasalj pisite jer tata nemoze od njega nocu da spava i iscrpljen je.

Pozdrav
evo mene
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jul 23, 2008 7:17 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od evo mene »

Pošto sam i ja ''kontinentalka'',znam kako svi mislimo(pa i ja sam tako),da je super kad živiš na moru.Ja se ne žalim,meni je super gdje god da sam,kad nađem pravu raju.Nadam se da ćete mi se javiti,bar oni koje put dovede na CG more.Kat,molim te,učini mi jednu sitnicu,a vjerujem da ćeš se i ti bolje osjećati.Uvijek mi je bila želja da u nekom Pariškom kafeu,u bašti ,popijem kaficu i pojedem kroasan.To mi je nekako ...baš romantično.Isto kao što bih voljela da u Grčkoj odigram sirtaki,onako,merački,mada nisam sigurna da li znam prave korake.Baš me briga,meni noge same lete,kad čujem grčku muziku.
Biljo,meni je pomogao čaj od lovorovog lista.Tri listića se kuvaju u vodi,3 dl, zajedno sa 5 kašičica šećera,dok se ne smanji nivo tečnosti za trećinu.Pila sam ga samo uveče,mada bi bilo dobro i ujutro.Srećno,Biljo.
Narode,laku noć svima.
Korisnikov avatar
Biljaa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 30, 2008 10:10 pm

Post od Biljaa »

Evo mene,necu ti reci HVALA,al zaista si me odusevila sa svojim brzim odgovorom.
Naravno,sutra idem da mu spremim i taj napitak.

Pozdrav i laku noc svima.
evo mene
Aktivan član
Aktivan član

Post od evo mene »

(':)')Samo da znate da u kišovitom Tivtu neko misli na sve vas.Pozdravčić.
uuups,zamalo da zaboravim.danas slavimo 25 godina braka(ili mraka,kako kad).Voljela bih da i naš sin ovako provede prvih 25 godina zajedničkog života sa svojom budućom.Da ste bliže,pa da navalite na tortu...
Jasna-
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 09, 2009 2:20 pm

Post od Jasna- »

Da li na forumu ima i lekara koji mogu da odgovore na pitanja?Postavila sam novu temu.Molim vas da pogledate i nesto mi kazete ako znate.Ocajni smo!
evo mene
Aktivan član
Aktivan član

Post od evo mene »

Jasna,jako mi je žao .Vama koji ostajete,treba snage.Nadam se da ćete je pronaći.(pročitala sam šta ste napisali).
oper.obje dojke,maternicu i jajnike,sumnjaju da je nesto na desnom rebru...molim za razgovor.
Jasna-
Novi član
Novi član

Post od Jasna- »

Evo da postavim i ovde pitanje,a postavila sam ga i na temi koju sam otvorila pa ako moze neko da odgovori,da li je to kraj.hvala na odgovoru
evelina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 05, 2007 7:10 pm

Post od evelina »

Draga Jasna,

Ovde vise nema lekara koji bi ti mogao dati strucan odgovor. Preporucujem ti da odes na * REKLAMA * i da tamo postavis pitanje, mada ni tamo nema onkologa. Onkologija je zaista specificna i svi lekari beze od nje. Ili idi na * REKLAMA *

Mnogo mi je zao sto ni ovde ne mozes pronaci odgovor na svoje pitanje.

pozz
Jasna-
Novi član
Novi član

Post od Jasna- »

hvala ti puno sto si mi dala savet. na stetoskop cekamo odgovor u roku od pet dana.Ima jedan onkolog.

pozdrav
evelina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 05, 2007 7:10 pm

Post od evelina »

Da, mada meni se je cesto desavalo da dobijem odgovor i pre.
Znam da ti je tesko, ali od toga se nemoze pobeci. Tvoje je samo da budes prisutna.

pozz
Natasha2
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 12:18 pm

Post od Natasha2 »

Šta je ovo,nikog nema?
Svi se razbežali na godišnji odmor.E neka vam je srećno i opušteno.Lepo je kad čovek može da ode nekud,promeni sredinu,okruženje...
Bilja se ne javlja,a srele smo se u Kamenici.Tata joj je opet tamo,nažalost.
Veliki pozdrav,dragi moji i laka vam ova tropska noć
damja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 15, 2009 12:04 am

Post od damja »

evo jedno pitanje..posto je bila prva hemoterapija koju moja majka za sada podnosi bez teskoca *danas je treci dan* da li smije odmah da koristi prirodne #preparate# za dizanje imuniteta i jacanje organizma..sok od cvekle, noni sirup, aloju itd.
oldtimer
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 11, 2007 7:27 am

Post od oldtimer »

Samo da se prijavim...

Kontrola 17. jula prosla za trideset sekundi (toliko je trebalo MENI da prijavim da me nesto bolucka sa leve strane, a doktorki da otkuca uput za mamografiju, :)), i sada sam mirna do posle Nove godine (tada su mi zakazali mamografiju, :)).

U medjuvremenu, klinci su mi nekoliko puta rasturili racunar (tacnije, DVA), pa je vise bio u servisu nego kod kuce, :)

Pozdrav i javljajte se!!
Jasna-
Novi član
Novi član

Post od Jasna- »

damja napisao:evo jedno pitanje..posto je bila prva hemoterapija koju moja majka za sada podnosi bez teskoca *danas je treci dan* da li smije odmah da koristi prirodne #preparate# za dizanje imuniteta i jacanje organizma..sok od cvekle, noni sirup, aloju itd.

Mislim da ta prirodna terapija nikada ne moze da skodi,cak ni zdravom coveku a ne bolesnom.Po meni neka pocne odmah s tim
verica70
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jun 13, 2009 6:09 pm

damja

Post od verica70 »

noni sok ali orginal ja sam sinu pocela od prvog dana a kasnije i ekomer tablete...mislim da je pomoglo puno,lakse je podnosio hemo i zracenje, i dalje pije noni u manjoj kolicini jer je i hemo blaza.Cveklu nije smeo jer boji urin a on se prati,boja.Ma treba probati sve prvi put kada je imao nista mu nismo davali ,sada se kajem slepo smo slusali doktora, treba sve probatiii.A da i caj od ledenog zita i to je pijo malo ,neodgovara mu ukus,mada ga puno njih koristi skim sam u kontaktu.Veliki poz.i srecno!
Odgovori