prijatelji
Pozdrav svima ,e,sad neznam dali da vam se pohvalim ili pozalim ,naime moja zaova je izasla u sredu iz bolnice i sve je bilo uredu,tumur se smanjio sa 14*9na3.4*2.8 i ona se dobro osecala i pocela pomalo i da jede sve do juce kad je pocela groznica i temperatura i naravno prolivi , nocas se i onesvestila pri povratku iz kupatila ,malaksala je i opet nemoze da jede.Juce je bila hitna i dali su joj gentamicin jednom dnevno , a danas je bila u urgentnom i vadili su joj krv sve vrednosti su ispod granice , a sutra ceda uradi urinokulturu . Lekar sa ugentnog je promenio terapiju u longacef.Dali neko moze da mi kaze sta s sad to desava da ima temperaturu ,dali je to od zracenja ili hemo ili nesto nedaj boze trece?Hvala unapred i pozdrav svima!
babicc,
jako mi je zao zbog zaove. Verovatno je u pitanju leukocitopenija (mislim da se tako strucno zove JER JA NISAM LEKAR), tj. broj leukocita je smanjen jer je terapija zaustavila razvoj novih celija, pa organizam ne moze da se bori sa infekcijama kako treba. Mozda je dobila neku upalu, ali to ce vec lekari da vide na pregledima. Postoji i vakcina koja valjda podstice razvoj leukocita ili tacno odredjenih leukocita. Moj savet je da idete kod lekara na sve moguce pretrage dok ne utvrdite sta je tacno u pitanju.
Nadam se da ce se brzo oporaviti.
Zelim Vam svima ZDRAVO!
jako mi je zao zbog zaove. Verovatno je u pitanju leukocitopenija (mislim da se tako strucno zove JER JA NISAM LEKAR), tj. broj leukocita je smanjen jer je terapija zaustavila razvoj novih celija, pa organizam ne moze da se bori sa infekcijama kako treba. Mozda je dobila neku upalu, ali to ce vec lekari da vide na pregledima. Postoji i vakcina koja valjda podstice razvoj leukocita ili tacno odredjenih leukocita. Moj savet je da idete kod lekara na sve moguce pretrage dok ne utvrdite sta je tacno u pitanju.
Nadam se da ce se brzo oporaviti.
Zelim Vam svima ZDRAVO!
Eto kratko da se javim! (Poznavajuci sebe to sigurno nece biti kratko jer ja NEMAM POJMA sta znaci biti kratak u pisanju
)
Sutra ulazim u bolnicu na procenu. Sutra/prekosutra ce odluciti da li sam zavrsila sa lecenjem ili dobijam jos dve hemo.
Sta da vam kazem? U totalnom sam rasulu! U cetvrtak sam imala takav napad panike da sam zavrsila kod psihijatra koji je odmah pojacao doze lekova. Bogu hvala sto postoje psihijatri i njihove pilulice!
Fizicki sam takodje u rasulu. Bolovi u kostima i zglobovima vise ne prestaju. Osecam se jako slabo. Vucem se poput puza i moram da stanem nakon 100m da se malo odmorim.
Danas sam vadila i tumor marker eto tek toliko da vidim kolika ce biti razlika izmedju privatne lab i onih na IORS-u.
Oldi draga, kad si vec u minus fazi sto mi se ne javis pa da napravimo jedan VELIKI PLUS!
Nadam se da cu se uskoro javiti sa dobrim vestima.

Sutra ulazim u bolnicu na procenu. Sutra/prekosutra ce odluciti da li sam zavrsila sa lecenjem ili dobijam jos dve hemo.
Sta da vam kazem? U totalnom sam rasulu! U cetvrtak sam imala takav napad panike da sam zavrsila kod psihijatra koji je odmah pojacao doze lekova. Bogu hvala sto postoje psihijatri i njihove pilulice!
Fizicki sam takodje u rasulu. Bolovi u kostima i zglobovima vise ne prestaju. Osecam se jako slabo. Vucem se poput puza i moram da stanem nakon 100m da se malo odmorim.
Danas sam vadila i tumor marker eto tek toliko da vidim kolika ce biti razlika izmedju privatne lab i onih na IORS-u.
Oldi draga, kad si vec u minus fazi sto mi se ne javis pa da napravimo jedan VELIKI PLUS!
Nadam se da cu se uskoro javiti sa dobrim vestima.
Dragi moji,
Eto me, nakon tri dugacka dana, kod kuce! Procena je bila, dobro sam procenjena i mudraci su zakljucili da vise nema znakova bolesti i da vise ne dobijam hemo. Prvi kontrola mi je zakazana vec za 25.09. i moram opet da radim skener (radila sam ga 19.06. za ovu procenu). Izgleda da ni oni nisu bas najsigurniji da li je u pitanju kompletna regresija, ali ajd sta da se radi! U svakom slucaju, primite mnogo zelja za ozdravljenje od ponavljaca!
Eto me, nakon tri dugacka dana, kod kuce! Procena je bila, dobro sam procenjena i mudraci su zakljucili da vise nema znakova bolesti i da vise ne dobijam hemo. Prvi kontrola mi je zakazana vec za 25.09. i moram opet da radim skener (radila sam ga 19.06. za ovu procenu). Izgleda da ni oni nisu bas najsigurniji da li je u pitanju kompletna regresija, ali ajd sta da se radi! U svakom slucaju, primite mnogo zelja za ozdravljenje od ponavljaca!
Evelina,zaista si mi ulepsala vece!To je predivna vest i nemoj molim te da razmisljas da su ti dali kontrolu sa CT-om jer nisu sigurni vec da su samo obazrivi i da nista neprepustaju slucaju.
Ja bih bila presretna da su tatini lekari takvi.
Sad se opusti i uzivaj ova dva i po meseca.
Pozdrav za sve forumase.
Ja bih bila presretna da su tatini lekari takvi.
Sad se opusti i uzivaj ova dva i po meseca.
Pozdrav za sve forumase.
Draga Eveli,radujem se ovoj vesti.Zelim ti,veliko opustanje i zaboravi
sve ruzno.
Zazluzeno je jedno ,dugo ,lepo leto.U krajoliku i drustvu,gde se ne prica o bolesti.
Pozdrav svima i ko moze neka ide na odmor,a drugima saljemo pozitivne misli.
Mozda ,zvuci cudno,ali posle svake bolesti ,covek izadje,duhovno jaci.
Ima u narodu izreka,sto me ne ubi to me ojaca,ili tako nekako.
...
sve ruzno.
Zazluzeno je jedno ,dugo ,lepo leto.U krajoliku i drustvu,gde se ne prica o bolesti.
Pozdrav svima i ko moze neka ide na odmor,a drugima saljemo pozitivne misli.
Mozda ,zvuci cudno,ali posle svake bolesti ,covek izadje,duhovno jaci.
Ima u narodu izreka,sto me ne ubi to me ojaca,ili tako nekako.

ko otrpi do kraja, spasice se
Bravo Eveli konacno lepa vest,a kontrole su obavezne sa svim pretragama to vec znas,nego sad opusteno i ne razmisljaj o bolesti ! E,mojoj zaovi je danas pala temperatura i to posto su joj sinoc opet promenuli terapiju.Lekari misle da je infekcija mokracne besike i u ponedeljak ce biti gotovi rezultati urinokulture pa cemo videti sta je mada prolivi i dalje traju nemam pojma od cega ,kako sta pojede samo prodje kroz nju ,a jede kao mis uopste nema apetit .Nadam se da ce da se sve stabilizuje sad kad je pala temperatura.Pozdrav svima i srecno!!!
Draga Evelina,
bas mi je drago kad ovde procitam lepe vesti:)
I daj Boze, da ih bude sto vise!!!
Ulepsala si mi vece koje mi nije bas najbolje krenulo. Prvo mala rasprava sa partnerom, a posle tatina temperatura, pre dva dana je primio tesku polihemioterapiju. Sad mu skidamo temp.
Pozdrav svima i mnogo zdravlja
bas mi je drago kad ovde procitam lepe vesti:)
I daj Boze, da ih bude sto vise!!!
Ulepsala si mi vece koje mi nije bas najbolje krenulo. Prvo mala rasprava sa partnerom, a posle tatina temperatura, pre dva dana je primio tesku polihemioterapiju. Sad mu skidamo temp.
Pozdrav svima i mnogo zdravlja
Dragi miji prijatelji,
Evo da vam se javim.Čitam vas redovno,ali ovaj kraj školske godine i piskaranje dnevnika,knjižica,matične knjige me totalno uništio.Od danas sam konačno na raspustu.Ne mogu reći da mi je drago da ste tu,ali lepo je da savetima pomažete jedni drugima,jer ja bez vas u najtežim trenucima nisam mogla.Evelina ,draga,presrećna sam zbog tebe!Čim se konektujem na forum,a ja prvo tražim tebe,Evo mene,Bilju,Duplubaku...Zlatiborca nema...On se,kao ni ja, nikada neće oporaviti od gubitka majke.Za mesec dana ,evo,godina će,a meni je jednako teško.Imam krize,strašne.Kažu,prva godina je najteža jer svaki dan na nešto podseća...meni će sve godine bez nje biti teške i zauvek će mi nedostajati...Vidim,na žalost,ima i novih,dece,roditelja...I šta reći,budite hrabri,borite se,ne posustajte...Ljubim vas i molim se za sve
Evo da vam se javim.Čitam vas redovno,ali ovaj kraj školske godine i piskaranje dnevnika,knjižica,matične knjige me totalno uništio.Od danas sam konačno na raspustu.Ne mogu reći da mi je drago da ste tu,ali lepo je da savetima pomažete jedni drugima,jer ja bez vas u najtežim trenucima nisam mogla.Evelina ,draga,presrećna sam zbog tebe!Čim se konektujem na forum,a ja prvo tražim tebe,Evo mene,Bilju,Duplubaku...Zlatiborca nema...On se,kao ni ja, nikada neće oporaviti od gubitka majke.Za mesec dana ,evo,godina će,a meni je jednako teško.Imam krize,strašne.Kažu,prva godina je najteža jer svaki dan na nešto podseća...meni će sve godine bez nje biti teške i zauvek će mi nedostajati...Vidim,na žalost,ima i novih,dece,roditelja...I šta reći,budite hrabri,borite se,ne posustajte...Ljubim vas i molim se za sve
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jul 23, 2008 7:17 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kat,u pravu si.i kod mene važi ona''što me ne ubije ,ojača me'',nego,koliko udaraca do sada,bojim se da ću postati supermenka.(ili kako već).Narode,svima ,koji idu na odmor ,želim da se dobro odmore i opuste,a onima koji ostaju,kao i ja ,kod kuće,pa...uživajte u svakom lijepom danu,(kojih je u Tivtu jako malo).Pozdravčić svima.
E,draga Suzi,ti si na moru,a mi to uglavnom ,podrazumevamo,kao odmor.
Vreme ce se prolepsati,samo da ne budu tropske vrucine.
Uh,ja imam,teskih problema,koji nisu vezani za bolest,ali to se cesto i zavrsi telesnom bolescu.
Danas je cetiri godine od smrti ,moje majke i bas sam tuzna....
Mogu da zamislim,kako je tesko mladima,kada izgube roditelje.
Kada sam bila mala i mama bila bolesna i pojam smrti mi je bio neshvatljiv,mislila sam ako mama umre,ja cu da udjem u kola i odem sa njom.
Eto,tako moje nedeljno raspolozenje ,iako se nalazim u gradu svetlosti i zaista je sve uzavrelo i setala sam,popila pice na Monparnasu,ali...
pozz.zelim vam svako dobro,sreca je u nama,kakve misli takav zivot
Vreme ce se prolepsati,samo da ne budu tropske vrucine.
Uh,ja imam,teskih problema,koji nisu vezani za bolest,ali to se cesto i zavrsi telesnom bolescu.
Danas je cetiri godine od smrti ,moje majke i bas sam tuzna....
Mogu da zamislim,kako je tesko mladima,kada izgube roditelje.
Kada sam bila mala i mama bila bolesna i pojam smrti mi je bio neshvatljiv,mislila sam ako mama umre,ja cu da udjem u kola i odem sa njom.
Eto,tako moje nedeljno raspolozenje ,iako se nalazim u gradu svetlosti i zaista je sve uzavrelo i setala sam,popila pice na Monparnasu,ali...
pozz.zelim vam svako dobro,sreca je u nama,kakve misli takav zivot
ko otrpi do kraja, spasice se
Baš tako.Suzi je na moru i pije kaficu s pogledom.Ja godinama letujem u Stolivu( na putu između Tivta i Kotora) i nadala sam se da ću doleteti ovih dana jer prošle godine nisam mogla, niti želela da idem.Ovih dana čekamo da spomenik bude gotov,pa kad ga postavimo,možda i dođem sa porodicom,mada nešto,nemam volju.Toliko sam svake godine čekala to more,po mesec dana ostajala ,obožavam sunce i velike vrućine,prevrtanje na pontama i
parapetu, a šta mi se desilo posle majčinog odlaska,ne znam,znam samo da više nikad neću biti ona ista Nataša.A Kat je u pravu"kakve misli,takav život".Hvala na ovoj rečenici,trudiću se da je ponavljam.
Veliki pozdrav svima
parapetu, a šta mi se desilo posle majčinog odlaska,ne znam,znam samo da više nikad neću biti ona ista Nataša.A Kat je u pravu"kakve misli,takav život".Hvala na ovoj rečenici,trudiću se da je ponavljam.
Veliki pozdrav svima
Dragi moji,evo da vam se javim i pozalim a mozda neko uspe da mi i pomogne.Naime tata ima stravican kasalj i znam da je to maltene normalno zbog prirode njegove bolesti ali ja bih da mu pomognem a neznam kako.Vec sam dosta toga probala al nepomaze.Danas smo mu tetka i ja rendali ren i med pa cemo videti dal ce mu to makar olaksati malo muke.
Sto se tice mora isto kao i Natasa nemam ni volje ni snage da odem a inace vec tri godine letujem sa porodicom u Grckoj a ove neplaniram tamo al mozda ako Bog da i tati bude dobro odemo do Crne Gore.
Jako mi je tesko kad citam poruke od vas koji ste izgubili svoje najmilije i pitam se kako cu i dal cu moci podneti tako nesto.
Puno vas pozdravljam i uvek se obradujem kad vidim da ste opet na ovim stranicama a najezim se kad vidim da ima i novih.
Sto se tice mora isto kao i Natasa nemam ni volje ni snage da odem a inace vec tri godine letujem sa porodicom u Grckoj a ove neplaniram tamo al mozda ako Bog da i tati bude dobro odemo do Crne Gore.
Jako mi je tesko kad citam poruke od vas koji ste izgubili svoje najmilije i pitam se kako cu i dal cu moci podneti tako nesto.
Puno vas pozdravljam i uvek se obradujem kad vidim da ste opet na ovim stranicama a najezim se kad vidim da ima i novih.