prijatelji

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
lana_bg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 7:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od lana_bg »

:) :) :) Blago svima vama kad imate svoje probleme da podelite sa nekim. Odlicno je sto postoji ovaj topic za sve nas.

Pozdravljam vas sve.
kat0404
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 30, 2007 8:17 am

Post od kat0404 »

Gde ste prijatelji?
Bila slava ,bilo glasanje ,nesto smo se ucutali ,a mora neko i da radi u zemlji Srbiji.
Da pozelim ko je u toku lecenja da mu prodje najbolje sto moze,a mi koji smo izasli iz te faze ,da se vratimo u ,,normalu,,.
Ja sam juce bila ,kako kazu u bedaku,rastuzila sam se,valjda me sve stiglo.
Ali ,dizem se brzo ,ne valja to stanje duha.Ustvari uhvatile me emocije.
Zelim svako dobro i mislimo pozitivno :D
evelina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 05, 2007 7:10 pm

Ima li koga

Post od evelina »

Draga Kat,

To sam se i ja juce pitala. Bili smo svi redovniji za Novogodisnje i Bozicne praznike. Nemam pojma sta se desava, ali svi se ucutase.

Mama je danas odvezla oca na zracenje. Planirana su 25 zracenja zajedno sa hemo terapijom! ko za baksuz, parkirala se sva onakva sludjena na mestu ispred Ruske ambasade i pandur je vec zvao pauka, no na kraju je samo napisao kaznu za pogresno parkiranje (ima li neko pojma kolika je kazna?).

Ja sam posle posla svratila i bio je dobro raspolozen, a ja sam sve neraspolozenija. Ne mogu da kazem da sam u bedaku u kakvom smo bile sve pre neki dan, ali jednostavno nisam kao sto sam bila. Uglavnom se osecam poprilicno tupo. Znaci, ne tuzno i ne ocajno. Pretpostavljam da me antidepresiv jos drzi na okupu.

Ove nedelje vadim krv posto idem na kontrolu kod endokrinologa (i u Savetovaliste za dijetetiku) pa cu uraditi i KKS i kompletnu biohemiju, urinokulturu, vaginalni sekret. Razmisljam da li da uradim i tumor marker, a frka mi je!

Pozdrav svim lenjivicama
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 9:02 pm

Post od bobans1983 »

Cao Kat i Eve drago mi je da ste bolje i ja sam u nekom "bedaku" (pun mesec) drago mi je Evi da ti tata nije lose.Uskoro veoma uskoro to ce sve biti iza vas.
Kazna za pogresno parkiranje 1500 din moj jedan ortak platio za novu godinu.Moj muz danas primio krv.Jednu jedinicu, jedva mu dali pisacu vam, sad me mrzi.
JanaJ
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 19, 2008 7:11 pm

Post od JanaJ »

Moram i ja da vam se pridruzim u ovom "prijateljskom" delu foruma i da vam ispricam kako se osecam povodom svega sto se desava.Da li je moguce da se ovoliko zivot promeni u samo par dana?Kao da nista vise nije isto.Idem svuda,krecem se a za sobom vucem kamen-onaj veliki,najveci sto stoji na srcu.I nista ne moze da popuni ovu prazninu.Gledam jednu,drugu,petu,sve setaju s mamama i neverovatno koliko starih zena primecujem u smislu vidi dokle su one dogurale a moja majka nece jos dugo...I tesko mi je.I postajem losa osoba,smeta mi na primer svekrva koju inace ne varim a posebno sad-eto ona je godina moje mame i zdrava je,a opet samo kuka i sve joj smeta.I ja onda poludim! Losa sam znam,ali i zivot je los.
Onda me ponekad malo popusti pa kao da zivnem ali sve to kratko traje.Najteza je cinjenica da posle njene smrti vise nista nece biti isto,majka je samo jedna,a moja je posebna(znam,i vasa je :) ).
Nadam se da vas nisam smorila,ovo je samo jedan spontani izliv emocija.A sa kim drugim da ga podelim kad su hvala Bogu oko mene svima svi zdravi,samo ja muku mucim.I patim.
evelina
Aktivan član
Aktivan član

Nepravda

Post od evelina »

Draga Jana,

Nisi ti losa i to sto osecas je ljudski i prirodno. Covek kada se nadje u takvoj situaciji oseti i bes i razocaranje i postavi sebi bezbroj puta pitanja: "Zasto ja?". "Zasto ne neko ko je zao, ko je ubica, silovatelj?" Sve su to pitanja na koja ne postoje odgovori koji bi ublazili bol u nasoj dusi.
Jednostavno - desilo se. Kao izlazak i zalazak sunca! Jednostavno se desi.

Otkako sam se razbolela nemam strpljenja da slusam tudje jadikovke oko bezveznih stvari. Isto tako mogu da spomenem svoju svekrvu koja sa 70 godina moze volu rep da iscupa, a prenemaze se oko upale grla.

I ja na ulicama, vise nego ranije, zapazam stare ljude i pomislim "Boze, vidi dokle su oni dogurali, a ja?"

Znam da ce sve to polako da nestaje i da cu nastaviti da zivim bez svih tih pitanja, ali dok se to ne desi ja sam svesna da je sve to deo mog procesa psihickog oporavka.

Zato, budi tuzna, ljuta, besna. Sve su to stranice iste knjige. Nase duse!
duskastefa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:47 pm

Verona

Post od duskastefa »

PRIJATELJIIIII
:D Jel idemo dalje???? :D

Ova dva tri dana,po ~bedaku~, su iza nas.
Ja nisam imala vremena ovih dana al reci cu vam razlog.

25 idemo za Veronu

Posle silnih prepreka, iscekivanja, jurnjave, NAPOKON TERMIN.
U stvari - ostala jos jedna - sutra ambasada. Al me nece razoruzati. Tu ste i vi kao moralna podrska, i moja i svih nas.

Kat, Bob, Eve, Kaj i novi prijatelji nek vas ponese ovo moje raspolozenje i kad se vratimo da cujem samo lepe vesti od VAS a i naravno i vi od mene.

Ako ikako ugrabim priliku eto mene i iz V na forumu.

Bob dobices iscrpan izvestaj o "diktorima".

Pozz i mislite na nas.
kat0404
Aktivan član
Aktivan član

Post od kat0404 »

Ko jos vari svekrvu?
Svaka cast sto su rodile musku decu,ali se mnogo razlikuju od majki zenske dece.O tome bih mogla da napisem disertaciju.
Jana ,procice te to raspolozenje,nije lepo ,ali je razumljivo.Vazno je da si ga prepoznala ,to je prvi korak.
Treba nauciti ,da se neopterecujmo,a to je malo teze.Uf, sta sam ja prosla sve u mojim mislima i taman mislim da sam krenula napred,napravim jedan korak,a onda unazad dva,pa tako stalno.
To je borba neprestana....
Nego nema Bob,nesto nam je ,,pala,,.Drzi se,tu smo ...
Laku vam noc moje dame :wink:
P.S.Veliki pozdrav za Dusku,javni se ,ako budes pri kompu.
evelina
Aktivan član
Aktivan član

Verona

Post od evelina »

Duska,

Sretan vam put i jos sretniji povratak!

Mislicemo na vas dvoje i drzati palceve.
duskastefa
Stalni član
Stalni  član

Post od duskastefa »

I ja cu misliti na vas.

:wink: :D BOB "DIZI" SE. 8)
oldtimer
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 11, 2007 7:27 am

Post od oldtimer »

...a kad sve lepo prodje, nemoj da zaboravis da se slikate (sa ili bez zgodnih doktora u pozadini, svejedno, :D ) u Veroni!!

I, naravno, da okacite slicice na ovaj forum, :D

Srecno!!!
duskastefa
Stalni član
Stalni  član

Post od duskastefa »

:cry: Previse rano sam se pocela radovati.
:cry:
Ambasada me dva puta odbila danas.
evelina
Aktivan član
Aktivan član

Ambasada

Post od evelina »

Draga Duska,

Jednostavno nemam sta da kazem na ovo!

Pokusala sam jos nesto da napisem, ali sam opet sve izbrisala.
Ma, sve cesce zalim sto zivim u ovoj zemlji!
kao da smo svi kuzni i prokleti.
kat0404
Aktivan član
Aktivan član

Post od kat0404 »

Draga Duska,
Nadam se da ces to brzo da sredis sa vizom.Koliko sam upoznata Italija trenutno ima najbrzi rezim za dobijanje sengen vize,sada su problem neke druge zemlje,narocito Francuska.Treba samo da imas odgovarajucu dokumentaciju.Inace su svi oni jako rapoozeni ,kada je u pitanju lecenje.Pa oni su veliki,, humanisti,,.
duskastefa
Stalni član
Stalni  član

Post od duskastefa »

Ne, nece me ni jedna Maria sputati.
Imam jos dva dana.
Uostalom svi sad vole predizborno da se angazuju u raznim slucajevima.
A ja sam u stanju da se borim i angazujem na sve moguce strane.
Ne dam se tako lako omesti. :evil:, niti ce se ovako zavrsiti, ja ne mogu da cekam jos 4 nedelje do sledeceg termina.
Odgovori