prijatelji
Eto i mene! Cile i mile!
Danas mi je 5-ti dan od hemo. Dva dana kompletno prespavala jer su me bolele oci i smetalo mi svetlo.
Jes bilo mucnina, bolova u zglobovima (jos uvek traju), jedem ko ptica jer mi je zeludac van stroja, ali ide na bolje.
Najvise me muci sto se strasno umaram. 2007 sam takav umor osecala tek nakon 3-4 ciklusa. Sada ne mogu da se istusiram, a da se nakon toga ne stropostam na krevet.
Da li drbgd ima nekih info, da li na ovaj nacin moze doci do ostecenja srca?
Mada, nebih imala nista protiv da umrem od infarkta. Elegantnije je i brze neko ono truljenje od karcinoma!
Eh da, vadila sam na svoju ruku krv 08.01. u DZ. Sve ok sem Se koja je bila 22, marker mi je bio 187. Da li mozete da zamislite mog soka kada je nepunih 7 dana nakon toga na IORS-u izmereno 301!!!!!!
Da li da napomenem da sam u poprilicnoj panici zbog toga?
Moja makrobioticka ishrana lepo napreduje. Imam razne napitke za ciscenje jetre, protiv mucnine....... I mnogo mi je kratak dan!
pozz
Danas mi je 5-ti dan od hemo. Dva dana kompletno prespavala jer su me bolele oci i smetalo mi svetlo.
Jes bilo mucnina, bolova u zglobovima (jos uvek traju), jedem ko ptica jer mi je zeludac van stroja, ali ide na bolje.
Najvise me muci sto se strasno umaram. 2007 sam takav umor osecala tek nakon 3-4 ciklusa. Sada ne mogu da se istusiram, a da se nakon toga ne stropostam na krevet.
Da li drbgd ima nekih info, da li na ovaj nacin moze doci do ostecenja srca?
Mada, nebih imala nista protiv da umrem od infarkta. Elegantnije je i brze neko ono truljenje od karcinoma!
Eh da, vadila sam na svoju ruku krv 08.01. u DZ. Sve ok sem Se koja je bila 22, marker mi je bio 187. Da li mozete da zamislite mog soka kada je nepunih 7 dana nakon toga na IORS-u izmereno 301!!!!!!
Da li da napomenem da sam u poprilicnoj panici zbog toga?
Moja makrobioticka ishrana lepo napreduje. Imam razne napitke za ciscenje jetre, protiv mucnine....... I mnogo mi je kratak dan!
pozz
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 9:02 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Hvala na cestitkama za slavu Sv. Jovana Krstitelja.Nek nas cuva,zastiti i opameti za spasenje svih nas.
Eveli, veliki pozdrav.Dobro je sto je prihvatila makrobiotiku.Ja sam trebala odavno,ali mi nikako ne ide.
Jako sam umorna i moram da idem na dalja ispitivanja.
Pozz. svima
Eveli, veliki pozdrav.Dobro je sto je prihvatila makrobiotiku.Ja sam trebala odavno,ali mi nikako ne ide.
Jako sam umorna i moram da idem na dalja ispitivanja.
Pozz. svima

ko otrpi do kraja, spasice se
-
- Aktivan član
Duplabako,ne mogu da verujem da neki tamo kreteni dodeljuju sebi ulogu Gospoda Boga pa znaju da nema pomoći,da je izgubljen slučaj,da tu više niko ne može da pomogne...svašta!Nekada neko sa najboljom prognozom ode mnogo pre onih sa najgorom!Nažalost sve više je takvih koji sebi dozvoljavaju taj luksuz,tako su i mojoj sirotoj majci rekli da je gotovo,da se prekasno javila i da ima još mesec dana života.(ustvari meni su rekli)Živela je godinu dana i veoma mi je teško izgovoriti tu strašnu reč...nema je više...kao poboljšaće joj kvalitet života,uvesti malo hemoterapija da joj produže život ,ma straaaašnoooo!
Drži se,čuvaj svoje zlato,voli ga i ne znam šta bih ti rekla...pozdrav
Drži se,čuvaj svoje zlato,voli ga i ne znam šta bih ti rekla...pozdrav
-
- Aktivan član
Evo dragi prijatelji da se javim.Tata je u ponedeljak imao leukocite 8,9 i taman sam odahnula kad danas dobio temperaturu 38,5.Nije mi hteo javiti al kad sam otisla tamo imala sam sta da vidim.Nadam se da to nije povezano sa bolesti i sa hemo i zracnom terapijom vec samo prehlada.Sad se samo nadam da ce ozdraviti do ponedeljka jer ima cetvrti ciklus HT.
Pozdravljam vas punoooooooo
Pozdravljam vas punoooooooo
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jan 16, 2009 3:24 pm
- Kontakt:
Hvala za podrsku
Natasha hvala na podrsci!Znas i sama da snagu nesmemo da izgubimo to je osnova opstanka.nazalost sreli smo se sa nedacama koje nemozemo da uklonimo ali bar mozemo da ih kontrolisemo.U nasoj zemlji postoji citava armija mladih lekara zeljnih posla i spremnih da uce i usavrsavaju se ali to nevidi onaj ko treba.pitam se samo da li cemo konacno jednom imati taj osecaj da smo sigurni u rukama lekara?(cast izuzetnim osobama koje sam imala cast da upoznam dok sam tragala za adekvatnom negom za svog sina).Nesmemo dozvoliti da sav bol itru nasih bliznjih bude uzaludna.Budi jaka i dalje!U svetu postati profesor,neznaci i stati sa radom i napretkom.Tek tada treba prihvatiti da je medicina nauka koja se stalno izucava i napreduje....Ja sam se nazalost naslusala reci,,mi znamo,mi imamo sve sto ima u evropi,,niko nezna ko mi,,,,Sreca da ih nisam poslusala,,,poslusala sam one mladje koji su mi ,,nezvanicno rekli da vodim dete dalje,,
zdravlje dece najvece blago
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jul 23, 2008 7:17 pm
Duplabako,prsti mi stoje iznad tastature i ne znam šta da napišem.A,imam potrebu da saznaš da sam tu,da smo svi tu ,uz tebe,uz tvoje dijete,uz sve kojima je podrška potrebna.Nije važno što smo u virtualnom svijetu,naše brige i problemi su itekako stvarni.Lakše je,najčešće,reći nepoznatom,nego najbližima.
Da li vam se ikada dogodilo da vam u čekaonici neko,sasvim nepoznat,ispriča svoju životnu priču?
Danas sam dobila injekciju,na bazi bilja,(tako su mi rekli)koja bi mi trebala ublažiti bolove,koji traju od jula.Ništa ne osjećam,ali možda će biti bolje poslije nekoliko.Javiću .Pozdrav.
Da li vam se ikada dogodilo da vam u čekaonici neko,sasvim nepoznat,ispriča svoju životnu priču?
Danas sam dobila injekciju,na bazi bilja,(tako su mi rekli)koja bi mi trebala ublažiti bolove,koji traju od jula.Ništa ne osjećam,ali možda će biti bolje poslije nekoliko.Javiću .Pozdrav.
oper.obje dojke,maternicu i jajnike,sumnjaju da je nesto na desnom rebru...molim za razgovor.
Suzi,samo hrabro,biće to sve dobro.Ja sam danas opet nešto pod stresom,sestra mi otišla na operaciju vena,ono,čupaju sve iz prepone,strašno,pa dok sam dočekala da se probudi i javi mislila sam da ću umreti. ali,biće dobro,daće Bog,javila se,hoda...
A i nešto sam u frci,krvarim već tri meseca na svakih 15 dana,ne znam da li je stres,godine,klimaks,sve nešto crno.Dok se mama nije razbolela išla sam svakih 6 meseci na detaljan pregled,sve po redu,papa test obavezno,pa pregled dojki palpatorno i mamografija u Kamenici,ali već godinu i po dana sam propustila pa me sad nešto strah da odem,šta ako...
A drugarica mi na sve to šalje poruku:"Sutra moram da vodim mačora na sterilizaciju,radi se pod totalnom,u frci sam,mnogo smo ga zavoleli"
Pa, nasmejala sam se,šta ću,nadam se da ćete i vi!
Biljo,verujem da je kod tate samo viroza u pitanju,jer moja majka je imala temperaturu 40,41,a ponekad toplomer nije mogao da izmeri,ali ona je bila u terminalnom stadijumu,pomoći nije bilo,a organizam se još borio,a da ti ne pričam šta sam ja sve radila kada vidim da počne da pada u bunilo i da je gubim...uh,teško mi je sećati se
Pozdrav i poljubac
A i nešto sam u frci,krvarim već tri meseca na svakih 15 dana,ne znam da li je stres,godine,klimaks,sve nešto crno.Dok se mama nije razbolela išla sam svakih 6 meseci na detaljan pregled,sve po redu,papa test obavezno,pa pregled dojki palpatorno i mamografija u Kamenici,ali već godinu i po dana sam propustila pa me sad nešto strah da odem,šta ako...
A drugarica mi na sve to šalje poruku:"Sutra moram da vodim mačora na sterilizaciju,radi se pod totalnom,u frci sam,mnogo smo ga zavoleli"

Biljo,verujem da je kod tate samo viroza u pitanju,jer moja majka je imala temperaturu 40,41,a ponekad toplomer nije mogao da izmeri,ali ona je bila u terminalnom stadijumu,pomoći nije bilo,a organizam se još borio,a da ti ne pričam šta sam ja sve radila kada vidim da počne da pada u bunilo i da je gubim...uh,teško mi je sećati se
Pozdrav i poljubac
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jul 23, 2008 7:17 pm
Nato,nemoj zamjeriti drugarici.Hvala Bogu da joj je to najveći problem.Inače,svi oko mene su u nekom bedaku,a zvanično je objavljeno na jednoj TV da je sve posljedica vremena,tj.vremenskih neprilika.Kod nas ,kiša ne prestaje.Još malo ,pa ću ispod balkona imati bazen.
Narode,idem na spavanje.Eto me opet sutra,a kako je krenulo,na kraju će to biti jedan dugi monolog.
JAVLJAJTEEEEE SEEEE!!!
Narode,idem na spavanje.Eto me opet sutra,a kako je krenulo,na kraju će to biti jedan dugi monolog.
JAVLJAJTEEEEE SEEEE!!!
oper.obje dojke,maternicu i jajnike,sumnjaju da je nesto na desnom rebru...molim za razgovor.
Dragi moji prijatelji,ushicena sam,presretna.Tata je danas snimao pluca i tumor se maltene i nevidi.Na snimku od 12.12.se isto bas dosta smanjio al ovo danas je prosto neverovatno.Sva treperim od uzbudjenja i nadam se da necu ureci (kucajte i vi da neureknemo).Boze moj ja bas nisam sujeverna i neznam sta se ovo desava samnom
.Jos danas da budu rezultati krvi dobri pa u ponedeljak na HT.Jedva cekam da mu rade neke ozbiljnije pretrage pa da bude opet lepih vesti.
Nadam se da vas negnjavim al prosto nekom moram da prenesem ovo moje ushicenje.
Puno vas pozdravljam i saljem vam poljupce.

Nadam se da vas negnjavim al prosto nekom moram da prenesem ovo moje ushicenje.
Puno vas pozdravljam i saljem vam poljupce.