prijatelji

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
evo mene
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jul 23, 2008 7:17 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od evo mene »

Zlatiborac,iskreno se nadam da ćeš češće piti ‚‚jelenka‚‚ sa tom divnom gospođom.za tvoje dobro,a i za naše,jer,kad sam pročitala prvi dio tvoje poruke,oduševila sam se.Dobila krila.hvala Bogu da ima takvih osoba,koje mogu i hoće da se bore i izbore za nešto bolje,jer ono loše što se desilo niko,nažalost,promijeniti ne može.Prijatelju dobri,samim tim što si nam ispričao o gospođi ,postao si svjestan da tako dalje ne ide.izlazi više iz te mišje rupe i ŽIVI.
To isto bih poželjela svima nama.Bez obzira na sve što nas je u životu lupilo po glavi,moramo ustati i nastaviti,ali sa malo više volje i radosti.
Svima vama,dragi prijatelji,želim da odlaskom ove stare godine,odu i sve ružne uspomene,a da nam Nova godina donese novu nadu i šansu da živimo,ali baš ŽIVIMO,a ne životarimo.Voli vas vaša S.
oper.obje dojke,maternicu i jajnike,sumnjaju da je nesto na desnom rebru...molim za razgovor.
zlatiborac
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 12, 2008 8:54 pm

Post od zlatiborac »

Narode moj,neka ova odlazeca godina odnese sa sobom sve nase tuge i patnje. Neka nam naredna svima vrati osmeh na lice. Budite mi zdravi i ne klonite duhom!!! :) :) :)
milicicljiljana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 2:26 pm

mish :-)

Post od milicicljiljana »

Hej, a ja se narocito odusevih drugim dijelom poruke u kojoj Zlatiborac opisuje malog misha :-) Pa kao da moje misli procita i napisa ih!!!! Svaka cast.
Sve Vas ljubim, sve Vam najbolje zelim i nadam se da ce nam ova 2009.godina biti mnogo bolja od prethodne....
Jedino, ali jedino sto nam treba na svijetu je zdravlje.
Pozdrav iz Banja Luke.
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Dragi moji sretna vam Nova Godina,da Vam se sve zelje ostvare u zivotu i da Vam Bog Dragi da puno srece,zdravlja,ljubavi i radosti!
Neka sve ruzno ostane proslost i neka samo znate za veselje i radost.
Pozdrav od Ontaria iz daleke Kanade
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 9:02 pm

Post od bobans1983 »

Thanks Ontario.
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 9:02 pm

Post od bobans1983 »

Slika
Natasha2
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 12:18 pm

Post od Natasha2 »

Dragi moji,najdraži,rođeni.srećna vam svima Nova godina!Zaista bi trebalo svu ovu tugu ostaviti u staroj,ali,kako?Zlatiborac,oduševio me tvoj post o susretu sa onom gospođom! Zaista je sjajna! I ja sam nekad bila pozitivna,vedra,puna života i svi su govorili da zračim,da je moj duh pokretač...ali više nisam ista!Zašto,kako,da li ću se ikada vratiti?I ja sam okitila stan kao i Bobans i tatinu kuću i okupila sve na ručku kao što je to mama uvek radila i juče i danas,ali NIŠTA NIJE ISTO BEZ NJE!I opet se derem i teško mi je i čekam da se svakog trena pojavi,da me stisne iz sve snage...joj kako mi je teško i molim Boga svake noći da mi dođe bar u snove,a evo već četiri meseca su prošla .a ja je nisam sanjala.Zašto?
Oprostite mi dragi moji,eto došlo mi... :( :( :(
evo mene
Aktivan član
Aktivan član

Post od evo mene »

Nato,ako ti nešto znači,evo jedan zagrljaj,iskreno,od mene.Ne mogu te utješiti,ali bar da ti nešto napišem,pa ...
Bobo,super si to izvela.
Poslije današnje gužve kroz kuću,konačno,sama.Pomalo mi godi ova tišina.
Javljajte se,pišite i o lijepim događajima.
oper.obje dojke,maternicu i jajnike,sumnjaju da je nesto na desnom rebru...molim za razgovor.
Natasha2
Stalni član
Stalni  član

Post od Natasha2 »

Evo mene,puno ti hvala,divna si!Pratim vas stalno i čitam sve tvoje postove,plačem i smejem se i divim ti se i bude me sramota što kukam i tugujem i svašta nešto! Veoma si hrabra žena,malo je takvih.
Danas sam uzela jednu devojčicu od 4 godine(usvojena ćerka moje koleginice),išla sa njom u šetnju,(moji su veliki pa neće baš sa mnom da se šetaju)trčale smo po gradu.jurile se,smejale,mala je prava terapija za ranjeno srce....I ,bolje sam...Ljubim vas sve,pozrav
Korisnikov avatar
Biljaa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 30, 2008 10:10 pm

Post od Biljaa »

Dragi prijatelji,

Neverovatno je to kad kazem prijatelji uopste mi nezvuci strano jer vas citam cetiri meseca i cini mi se da vas sve poznajem kao i ljude sa kojima se svaki dan nalazim na kafici.To je neverovatano al cesto uhvatim sebe kako dok radim nesto mislim o vama i pitam se dal je to normalno.Necu nikog da izdvajam jer ste mi podjednako svi dragi i cesto jedva cekam da nadjem vremena i sednem za racunar i po ko zna koji put citam ovu temu.Mogu vam reci da sam se puno puta isplakala ali dosta i nasmejala.Vodim bitku sa bolesti svog milog tate koji ima karcinom na plucima i metastaze u limfnim zlezdama.Vase poruke su mi jako pomogle pa sam zelela da vam se zahvalim i kazem da verovatno niste ni svesni koliko vas ljudi cita a nejavlja se dok god neskupi hrabrosti kao sad ja.Jako mi je zao onih koji su izgubili svoje najmilije i ovog puta im ja izjavljujem saucesce i zelim reci da se divim njihovoj hrabrosti.Natashu2 znam iz vidjenja jer smo iz istog mesta i kad je sretnem u gradu srce mi se stegne jer sam ovde videla kako se namucila a na ulici se trudi da je cvrsta,vesela i pozitivna.Ljudi divim vam se i za prvi put obracanja vama je mozda i previse.

Zelim vam srecne praznike i puno zdravlja i srece u ovoj novoj godini.

Biljana

Eto zaboravih jos nesto da vam kazem al molim vas da procitate moju poruku na Onkologiji na temu Tecnost iz dojki,to vam od srca preporucujem.Brosura je strasno dobra i detaljna.

Pozdravcic
sanči
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 02, 2008 7:33 pm

prijatelji

Post od sanči »

Dragi moji!

Konačno sam smogla malo snage da vam se javim. Svakodnevno preko mobilnog telefona pratim zbivanja na forumu al nekako mi tesko ide za rukom da sjednem na kompjuter i otkucam poruku. Vrate mi se sjećanja na vrijeme kad mi je tata bio živ i kad sam sa svima vama djelila trenutke moje borbe. Jako mi je teško, sve teže... sve češće mi se vraćaju slike tog strašnog dana kada mi je umirao na rukama... Trudim se da funkcionišem normalno, ali... svakim danom sve mi više nedostaje.. i sve je sve je teže... Zna to i Bobans i Zlatiborac i Nataša i Eveli...i dr.. mnogo nas je nažalost..

Pa upravo zato odlučih da se javim, da poželim svima vama bolju novu 2009.g., prije svega zdravlja, zdravlja i samo zdravlja!

Puno vas pozdravljam!
evo mene
Aktivan član
Aktivan član

Post od evo mene »

Narode,pa prijatelji i jesu tu da pomognu,na ovaj ili na onaj način.Dobro je da ljudi čitaju sve što se napiše,jer će ,možda ,neko malo više posvetiti pažnje svom zdravlju ili zdravlju svojih najbližih.
Sanči,neka ti je utjeha to,što si do posljednjeg trena bila sa svojim tatom.Teško ti je,sigurno,kao i svima koji su izgubili svoje najmilije,ali nema ništa od toga da se mučiš,kad ništa ne možeš promijeniti.Nažalost.
Nadam se da će nam svima ova godina donijeti malo više srećnih dana,a manje bolesti.Voli vas vaša S.
Natasha2
Stalni član
Stalni  član

Post od Natasha2 »

Evo me opet,baš sam se navukla!Zaista je lepo što ljudi čitaju sve što napišemo,smeju se,plaču,pronalaze slamku spasa kao svi mi koji smo danonoćno bili ovde.Draže mi je bilo svratiti tu nego odspavati koji sat.
Biljo,lepo je znati da te ljudi doživljavaju tako,pa ne mora baš svako da zna koliko patim i kako se osećam.Ako imaš potrebu,slobodno me zaustavi,možda ti mogu uputiti koju toplu reč,savet,šta god.Pročitala sam da si naručila SEGIDRIN.Meni je to prepručila jedna doktorka na specijaluizaciji radiologije,javila mi se na PP,imala je isto iskustvo sa ocem i bila spremna da pomogne.Žena lavica,toliko mi je pomogla svojim savetima i lepim rečima ,a kad je mama umrla napisala je rečenicu koju nikada neću zaboraviti:JEDINA TUGA LJUDI U RAJU ,JE TUGA ,ZBOG TUGE ONIH KOJE OSTSVLJAJU.
Da,Sanči,potpuno te razumem i biće sve teže!Misli na sebe,a i na njega i na sve koji te na ovom svetu vole i kojima si potrebna...Pozdrav svima
Korisnikov avatar
Biljaa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 30, 2008 10:10 pm

Draga Natasa

Post od Biljaa »

Draga Natasa,cim te sretnem zaustavljam te i idemo na pice.Opet si me rasplakala a ja cu pokusati biti cvrsta spolja kao i ti.I ja sam ovde maltene danonocno,cak sam kupila i racunar koji koristim samo ja (imala sam problem sa decom jer njima uvek njihovi racunari trebaju).Poradim nesto u kuci pa opet sedam,kao neki zavisnik.Cini mi se kao da trazim iglu u plastu sena.Jeste nabavila sam Segidrin al su mi Dr.preporucili ipak Isorel ampule pa tata sad to prima.Neznam,zbunjena sam,koristi tata sve i svasta,sta god mu odnesem a zna se nasaliti da cu mu kupiti i kozu jer sam cula da je to mleko jako dobro.Ako je neko koristio te ampule molila bih da mi javi kakve su,moj tata je dobio tek 6 komada.

Pozdrav za sve prijatelje.

Bilja
zlatiborac
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 12, 2008 8:54 pm

Post od zlatiborac »

Dragi moj narode!
Ostao sam na stranicama ovog foruma da bih pruzio podrsku svim ljudima koji se i dalje bore sto za sebe,sto za svoje najmilije. Ta podrska zaista nije neosnovana jer sam bio svedok i nekih teskih prica sa srecnim zavrsetkom. Zato sam ostao ovde da kazem njima svima da moraju da veruju!
Medjutim,prelistavajuci veceras ove nase prijateljske strane primetio sam da se u poslednje vreme vise bavim svojim bolom. Nemojte me pogresno shvatiti ali ja na to zaista nemam pravo,bar na ovim stranicama jer mislim da ovde zaista nema mesta emocijama kakve su depresija,destruktivnost,tuga i slicno. Zato je moja odluka da se povucem,bar privremeno...Citacu vas redovno ali vise necu pisati. Ne klonite duhom,glavu gore,sve moze da bude bas onako kako vi budete zeleli. Budite jaki jer mnogo toga od vas zavisi. Neka vam je srecan Badnjidan i Praznik Rodjenja Svevisnjeg. Nek vam Tvorac uvek bude zaledjina! Volim vas sve!
Odgovori