Da li je mamografija uspesna za dijagnozu?

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Draga moja prijateljice,nisam bila dugo na kompjuteru jer sam radila neke glupave smene.Inace cekam nalaze gastroskopije/biopsije........
Idem na ultrazvuk dojke(ricala sam ti)u Martu,a u Aprilu na ultrazvuk stitne.Vadila sam krv,posao me doktor za sve pa cu videti sledece nedelje.Inace jako se slabo osecam,ne dobijam te inekcije b12 vitamina, a ne pijem ni tablete ni zeljeza pa misim da je to razlog.
Videcu sta ce reci kada pogleda krvnu sliku.Nisam zdrava to znam........
Mama je jos uvek u jakim bolovima,cesto ustaje Hvala Dragom Bogu i ide videti specijalistu oko 20-og.Sekiram se za nju jako.........jadna koliko se napati.Inace ova zena je super sto je sa njom i jako sam zadovoljna.
Kako si mi ti?
Kako je u Tiftu?
Ovde kod nas je otisao sneg,bila je jaka kisa i temperatura je oko -5 sto nije strasno za Februar.Neki dan nam je bilo u plusu samo sto je potrajalo 2-3 dana.Inace sve cu ti napisati kada budem vise znala o mojim rezultatima.
Poljubac od Ontaria za tebe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
evo mene
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jul 23, 2008 7:17 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od evo mene »

Ćao,gdje si ?Evo,danas kod nas sipa snijeg,da ne povjeruješ.
ne znam da li sam ti pisala da sam pila ampule‚‚Tothema‚‚ Meni su pomogle,a imala sam jako lošu krvnu sliku.samo ti razmišljaj pozitivno,vidjećeš kako djeluje.pozdrav tebi i porodici.Ja čekam da proradi magnetna.Ko čeka,dočeka.Javi se kad budeš mogla.
oper.obje dojke,maternicu i jajnike,sumnjaju da je nesto na desnom rebru...molim za razgovor.
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Draga moja prijateljice,kako si?
Izvini sto se dugo nisam javljala imam dosta problema ne znam gde mi je glava.
Sada mi je secer povisen,mislim da imam pred dijabeetis.Po nalazima krvi na samoj sam granici.Moram skidati hitno kile tako mi je receno.
Zeljezo je opet malo u krvi.Bila sam na gastroskopiji i kolonoskopiji i nije videno nista.Drago mi je zbog toga naravno ali sam jako zbunjena jer su nalazi krvi pokazali bakteriju.Danas sam se vratila za ultrazvuka dojke i ova kaze da nista nije videla-nikakav fibroadenom i nije joj jasno o cemu pricam.Veruj mi ovo ovde je luda kuca.Pojma nemaju!
Zato se bojim da ce me zavuci jer uvek kada odem je druga prica.
Ne znam vise kome da se obratim,svaki nalaz mi je drugaciji.
Kako si mi ti?Da li si mi bolje sa zdravljem?
Puno te grli Ontario iz daleke zemlje
Odgovori