Escozul, lek protiv raka
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 18, 2008 6:10 pm
Re: Escozul, lek protiv raka
Batapaa
Molim vas da sledeci put, prilikom iznosenja ovakvih nebuloza, napisete tacnu adresu izvora vasih informacija, i ostavite link ka istima.
2 do 4 % ?? Molim vas link!!
Da li vi znate koju tezinu ima ovo vase permanentno trovanje na ovom forumu?
Lepo je neko rekao, otvorite temu "alternativa"....i na njoj do mile volje razlazite svoje teorije, ali nemojte to raditi na ovako ruzan nacin.
Ono sto me najvise cudi je to da ste upravo vi pokusali sa tom istom alternativo u vasoj porodici, i nistte uspeli...ne kazem da bi sa hemo to mogli, ali shvatite da ima jako puno ljudi koje je bas ista ta hemo izlecila.
Ja se vise necu ukljucivati, jer vidim da nema svrhe...mi o klin, vi o plocu.
Samo malkice savesti, ne bi bilo na odmet!Nek svako odabere SAM ono za sta misli da ce mu najvise pomoci! Nemojte na sebe preuzimati toliku odgovornost da nekog odvracate od potencijalne pomoci.
Pozzz
Molim vas da sledeci put, prilikom iznosenja ovakvih nebuloza, napisete tacnu adresu izvora vasih informacija, i ostavite link ka istima.
2 do 4 % ?? Molim vas link!!
Da li vi znate koju tezinu ima ovo vase permanentno trovanje na ovom forumu?
Lepo je neko rekao, otvorite temu "alternativa"....i na njoj do mile volje razlazite svoje teorije, ali nemojte to raditi na ovako ruzan nacin.
Ono sto me najvise cudi je to da ste upravo vi pokusali sa tom istom alternativo u vasoj porodici, i nistte uspeli...ne kazem da bi sa hemo to mogli, ali shvatite da ima jako puno ljudi koje je bas ista ta hemo izlecila.
Ja se vise necu ukljucivati, jer vidim da nema svrhe...mi o klin, vi o plocu.
Samo malkice savesti, ne bi bilo na odmet!Nek svako odabere SAM ono za sta misli da ce mu najvise pomoci! Nemojte na sebe preuzimati toliku odgovornost da nekog odvracate od potencijalne pomoci.
Pozzz
batapa SAD JE BILO DOSTA! OTVORI COVECE TEMU PA SAVETUJ NA NJOJ KOLIKO HOCES... I MORALISI I PRICAJ O ZAVERAMA.
OVA TEMA SE BAVI SAMO JEDNIM LEKOM A NE TVOJIM LICNIM RAZMISLJANJIMA.
Sandra
OVA TEMA SE BAVI SAMO JEDNIM LEKOM A NE TVOJIM LICNIM RAZMISLJANJIMA.
Sandra
Nabavila sam VIDATOX. Kako se upotrebljava? Da li izaziva alergiske reakcije?
Unapred hvala!
Unapred hvala!
Bojana, uzima se po 5 kapi na 8 ili 12 sati, odnosno na pola sata pre dorucka, rucka i vecere. Kapi staviti pod jezik i drzati sto duze u ustima. Narednih pola sata nista ne jesti, ne piti... ne pusiti!
Vidatox ne izaziva nikakve alergijske reakcije, i moze se koristiti zajedno sa bilo kojom vrstom terapije.
Vidatox ne izaziva nikakve alergijske reakcije, i moze se koristiti zajedno sa bilo kojom vrstom terapije.
Draga Sandra,
budući da sam potpuno nova na forumu vapim za pomoći i razumevanjem.Priznajem,od cele frke i strke sam samo paušalno pretrčala ovu temu,vezanu za Escozul i treba mi savet šta činiti.
Moja mama je operisana septembra 2007.od raka dojke,radikalno- odstranjena joj je dojka.Sve je bilo čisto i axila i dojka i druga dojka koja je zdrava.Prošla je 6 hemioterapija i 24 zračenja i već 3,5 godine je na NOLVADEX-u.
A onda smo prekjuče otišli na rutinksu kontrolu UZ abdomena (inače,ona se kontrolisala i češće nego što su lekari savetovali) i otkrivene su metastaze na jetri!Molim Gospoda da su jedine, da ih nema i na kostima...Znam da nas čeka nova hemioterapija i sve što uz to ide ali sam rešena da odmah probamo Escozul.
Pomozite mi,molim vas, savetom da se ne vraćam unazad na forum- gde se kupuje definitivno, koliko košta, pod kojim imenom i da li se za svaku bolest tj. fazu bolesti specifično pije tj. dozira...?
Ne bih čekala, jer bez nje- ne znam kako ću dalje...
Unapred zahvalna!
budući da sam potpuno nova na forumu vapim za pomoći i razumevanjem.Priznajem,od cele frke i strke sam samo paušalno pretrčala ovu temu,vezanu za Escozul i treba mi savet šta činiti.
Moja mama je operisana septembra 2007.od raka dojke,radikalno- odstranjena joj je dojka.Sve je bilo čisto i axila i dojka i druga dojka koja je zdrava.Prošla je 6 hemioterapija i 24 zračenja i već 3,5 godine je na NOLVADEX-u.
A onda smo prekjuče otišli na rutinksu kontrolu UZ abdomena (inače,ona se kontrolisala i češće nego što su lekari savetovali) i otkrivene su metastaze na jetri!Molim Gospoda da su jedine, da ih nema i na kostima...Znam da nas čeka nova hemioterapija i sve što uz to ide ali sam rešena da odmah probamo Escozul.
Pomozite mi,molim vas, savetom da se ne vraćam unazad na forum- gde se kupuje definitivno, koliko košta, pod kojim imenom i da li se za svaku bolest tj. fazu bolesti specifično pije tj. dozira...?
Ne bih čekala, jer bez nje- ne znam kako ću dalje...
Unapred zahvalna!
Да ли неко има поуздене информације где тачно у Албанији може да се набави лек?
"Adresa:
Matrix je Pharma-klinike
RR. Irfan Tomini broj 30 / 1, Tirani, Albanija.
Mobitel: 00355 (0) 692415842 (09.00-12.30 / 15.30-19.30)"
На овај број се нико не јавља, а ни на адреси која је овде наведена, људи који су ишли у Тирану нису успели никога да нађу. Уколико неко има поуздане информације у вези са адресом и бројем телефона где у Тирани може да се нађе лек нека остави поруку овде или нека јави на број 063-450-686, Јован.
Унапред захвалан.
"Adresa:
Matrix je Pharma-klinike
RR. Irfan Tomini broj 30 / 1, Tirani, Albanija.
Mobitel: 00355 (0) 692415842 (09.00-12.30 / 15.30-19.30)"
На овај број се нико не јавља, а ни на адреси која је овде наведена, људи који су ишли у Тирану нису успели никога да нађу. Уколико неко има поуздане информације у вези са адресом и бројем телефона где у Тирани може да се нађе лек нека остави поруку овде или нека јави на број 063-450-686, Јован.
Унапред захвалан.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Jul 16, 2011 9:09 pm
Nemoras juriti preko albanije jer lek donose i mozes ga ovde kupiti bez da ides tamo i to po jako pristupacnoj ceni od 110e. Meni je nudjen preko PP. Mozda ga trenutno nema, ali ce ti se sigurno neko javiti i ponuditi, samo moras biti uporan kao i ja sto sam bio. Lek je predobar bar sto se mog slucaja tice, pa ga svima preporucujem sa zeljom da pomogne kao meni.
Ako neko ima Vidatox ili zna kako da do njega dodjem u Srbiji neka mi se javi! H I T N O mi je potreban!
064 61 70 136
064 61 70 136
Можеш ли да ми даш неки контакт где код нас може да се набави лек? Није проблем ни у Албанију да се оде, само што на број, који сам навео у претходној поруци, нико се не јавља. А било би пожељно да у наредних 10ак дана дођем до лека.JakoZabrinut napisao:Nemoras juriti preko albanije jer lek donose i mozes ga ovde kupiti bez da ides tamo i to po jako pristupacnoj ceni od 110e. Meni je nudjen preko PP. Mozda ga trenutno nema, ali ce ti se sigurno neko javiti i ponuditi, samo moras biti uporan kao i ja sto sam bio. Lek je predobar bar sto se mog slucaja tice, pa ga svima preporucujem sa zeljom da pomogne kao meni.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Sep 02, 2011 11:22 am
mene zanima gdje se moze nabaviti, jer sam ja dala ovu adresu na koju se niko ne javlja maminom prijatelju... i kako neko na svoju ruku moze piti kapi ako mu prethodno ne pogledaju nalaze...jer sam shvatila da sa svim nalazima se ide u tu kliniku i onda oni propisu terapiju s lijekom...JakoZabrinut napisao:Nemoras juriti preko albanije jer lek donose i mozes ga ovde kupiti bez da ides tamo i to po jako pristupacnoj ceni od 110e. Meni je nudjen preko PP. Mozda ga trenutno nema, ali ce ti se sigurno neko javiti i ponuditi, samo moras biti uporan kao i ja sto sam bio. Lek je predobar bar sto se mog slucaja tice, pa ga svima preporucujem sa zeljom da pomogne kao meni.
hvala puno
Za Albaniju i pharmamatrix sam ostavila sve linkove koji postoje - sa telefonima i kontaktima. I oni su se vise puta ponavljali.
Za Kubu saljem kontakte na pp, kao i do sad, svima kojima treba pomoc.
Crvenajabuko, kako se lek nalazi u prodaji moze se kupiti bez dokumentacije. Kao i antibiotik sto moze da se kupi bez recepta. Ali kako ima razlicitih potreba i pitanja, na neke od njih mogu odgovoriti samo lekari koji su ovaj lek i pravili.
S
Za Kubu saljem kontakte na pp, kao i do sad, svima kojima treba pomoc.
Crvenajabuko, kako se lek nalazi u prodaji moze se kupiti bez dokumentacije. Kao i antibiotik sto moze da se kupi bez recepta. Ali kako ima razlicitih potreba i pitanja, na neke od njih mogu odgovoriti samo lekari koji su ovaj lek i pravili.
S
Nisam stigla ranije da se zahvalim.
HVALA PUNO SANDRA NA SAVETU!
Sta bi mi bez tebe?!
Pozz!
HVALA PUNO SANDRA NA SAVETU!
Sta bi mi bez tebe?!
Pozz!
da li moja mama puno gresi ako pije lek na 12 sati a ne na svakih 8.
Boluje od mikrocelularnog carcinoma pluca sa metastazama na limfe.
Kaze da joj je od leka samo gore....
a stvar je evidentno u psihi...
Boluje od mikrocelularnog carcinoma pluca sa metastazama na limfe.
Kaze da joj je od leka samo gore....

Cicamaco, kod homeopatski lekova to je normalna reakcija, koja udruzena sa samom dijagnozom daje takvo razmisljanje. Pogotovo ako ne postoji zelja kod nje same, vec je ukucani vrse pritisak.
Dobra vest je sto joj nikako ne moze biti gore, moze da joj bude samo bolje. Ipak morate biti strpljivi sa njom. Dok ne dobije potvrdu od samih lekara da se tu nesto na bolje ne desava, tako ce se opirati.
Za samu dozu - ako su joj lekari prepisali na 8h, a ona pije na 12h, ne gresi mnogo. Rezultati ce stizati mozda malo sporije, ali ce ih biti. Samo nemojte nadoknadjivati brojem kapi taj termin koji propusta.
Samo napred. Neka ne odustaje, neka kuka, ali da ne odustaje.
Dobra vest je sto joj nikako ne moze biti gore, moze da joj bude samo bolje. Ipak morate biti strpljivi sa njom. Dok ne dobije potvrdu od samih lekara da se tu nesto na bolje ne desava, tako ce se opirati.
Za samu dozu - ako su joj lekari prepisali na 8h, a ona pije na 12h, ne gresi mnogo. Rezultati ce stizati mozda malo sporije, ali ce ih biti. Samo nemojte nadoknadjivati brojem kapi taj termin koji propusta.
Samo napred. Neka ne odustaje, neka kuka, ali da ne odustaje.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 18, 2008 6:10 pm
Citala sam juce iu nekim novinama da su Brazilci ( mislim) ili KUbanci, pronasli lek protiv raka pluca. Ne znam koliko je ova informacja pouzdana, ali je bila u novinama, pa se ne bi bilo lose raspitati.
napisali su da je u pitanju inekcija koja se daje kako bi se zaustavilo svako sirenje raka, i tako bi rak pluca postao hronicna bolest od koje se ne umire.
Inekcije su podelili njihovim bolnicama.
Mozda se vredi raspitati.
Sretno!
napisali su da je u pitanju inekcija koja se daje kako bi se zaustavilo svako sirenje raka, i tako bi rak pluca postao hronicna bolest od koje se ne umire.
Inekcije su podelili njihovim bolnicama.
Mozda se vredi raspitati.
Sretno!