Zato u zadnje vreme sam smanjila slatkise i bacila se na makrobiotiku i pocela da mrsam

E a sto se tice mleka postoji mnogo stvari koji nasi prababe i pradede nisu koristili prvi i najgori neprijatelj ulje!!!! to su ljudi pre koristili samo za slave i to vrlo retko a sad fast food i masna hrana- ubice krvnih sudova i srca zato to ulje treba izbegavati ili bar stavljati malo hladno cedjenog maslinovog ulja,
mleko takodje u sebi sadrzi zasicene masne kiseline, znas pre ljudi nisu krave hranili raznim sranjima vec travom, recimo evo primer grupa naucnika iz Sidneja hranila je krave sojom i krave su proizvele mleko bez zasicenih masnih kiselina sto je bilo nevidjeno otkrice jer se smatralo da je to nemoguce........ procitala sam ja dosta knjiga o ovim sranjima i sad se pravim pametnica hahaha ..... ipak mozda vam nekad to i zatreba u zivotu

e da vel pozdrav i za tebe martat mleka sam kupovala u makrobiotici u hilandarskoj a sad sam kupila aparat za pravljenje mleka od zitarica pa vecinom mleko i jogurt pravim sama ...........kiss svima poooosebno Vjeri