UNKAČE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
draganaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 12:58 pm

Post od draganaa »

e pa evo i ja da se javima i prijavim medju unovce...
evo vec sam 41 dan na njoj....6-7kg je otislo...valjda ce jos toliko u ovih 50 dana sto je ostalo...pozdrav svima i drago mi je sto vas ima :P :wink:
vjera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 9:28 am

Post od vjera »

Doooobroooo juutroooo :D Dragana,samo naprijed!Ja evo,ne mogu doručkovati,popiću samo sok.Nešto mi se i kava gadi trenutno,bljakkk :( ali samo neka kile idu :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

draganaa napisao:e pa evo i ja da se javima i prijavim medju unovce...
evo vec sam 41 dan na njoj....6-7kg je otislo...valjda ce jos toliko u ovih 50 dana sto je ostalo...pozdrav svima i drago mi je sto vas ima :P :wink:
Ja bih veoma rado medju unovce, ali neznam shta se jede i kako jer ja sam diabetichar :cry: i jako mi je teshko sa dietama.Ova sa rizom mi odgovara jer rizu smem,a i ne uzimam nishta shta diabetichari nebih smeli.Jer ima mnogo voca koje mi nesmemo :( .Tako da???? :oops:
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Tako da....Mikalja imaš dijetu na prvoj ili drugoj strani,pogledaj i prilagod sebi i pitaj doktora smiješ li.Što se tiče voće mislim da smiješ zelene jabuke,kisele,i tako to neslatko voće a imaš i dijabetičarskih čokolada i slično za uh dan.Kupiš recimo integralnu tjesteninu i eto.Drugi dan jedi žito-heljdu proso umjesto krompira i graška.....pitaj doktora možeš li to,pa se javi.Cmok
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

vjera napisao:Tako da....Mikalja imaš dijetu na prvoj ili drugoj strani,pogledaj i prilagod sebi i pitaj doktora smiješ li.Što se tiče voće mislim da smiješ zelene jabuke,kisele,i tako to neslatko voće a imaš i dijabetičarskih čokolada i slično za uh dan.Kupiš recimo integralnu tjesteninu i eto.Drugi dan jedi žito-heljdu proso umjesto krompira i graška.....pitaj doktora možeš li to,pa se javi.Cmok
Hvala mnogo na podrzci !Znam da smem jabuke zelene (kisele) bem ti kiselo vishe sve.Chokolade ima dijabeticharske ali ni nje nesmem mnogo :cry: zavisi s`koim je zasladjivachem sladjena .Ovo integralno i jedem shta cu? :( Videt cu neshto pa chut cemo se .Prochitat cu dietu i videti,mada nesmem sokove nesmem ovo ono uh teshko bre :( .Pozdrav pa se chumepo tj pishemo :roll:
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Ok...nadam se da ćeš se snaći ili neka to ovo bude grubi plan a ti prilagodi sebi npr.uzimaj light jogurt za doručak sa pahuljicama i taakooo..javi se!
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

unkice-ovako:*(un dijeta).Ima 40 strana(ja pročitala 5) pa pogledajte...kada vam treba motiv.Ima super savjeta.Recimo na voćni dan možete napraviti veliku salatu ili povrtnu čorbicu i lakše se pregura-kome teže pada voće.Ili čak možete do 2 voćna jogurta na voćni dan.Definitivno mogu 2 banane....Kolač može i čokoladni sa lješnjacima :o a može i plazma ko nema apetit....Dalje....za večeru može i voće ko baš više ne može da zine(ja sam na tom putu),3.dan špagete sa slobodno malo parmezana i paradajz-sosom(mmmmmmm).....ali bilo bi dobro malo fizikalisanja...čisto da ide brže.....Uglavnom,to je ta adresa pa kad Jano budeš pila kaficu :D prelistaj.Veeeeelika pusa za moje sapatnice!
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Zaboravih-ja sam mislila da može samo kuvani krompir ali može i (čak je i poželjno)zapečen u rerni sa lukom..mmm......i svježa kupus-salata.......Pa to je čist gurmanluk što se mene tiče!A možete svaki 3.krug i pomfrit :D Ja radim drugu a svi su u prvoj očito :roll:Eto....
Korisnikov avatar
jana_82
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 4:19 pm

Post od jana_82 »

zdravo devojke :D Bravo!!! za Draganu 7kg laksu.... :D samo hrabro zene nece nas pobediti ti odvratni kilogrami koji zatrpavaju nase lepo telo :lol: :lol: ma nema sanse, ima da budemo najbolje mackice haha znate ono kad Milena Dravic kaze u filmu " RIBE nose suknje! A MACKE nose farmerke !!! a ja hocu da budem MACKA!!!!!!! I TACKA!!!!!!" :D :lol: :D :lol: e pa tako i mi ima da udjemo u male brojeve i TACKA! :lol: Ajde VJERA vracaj se s posla da pijemo kafu zajedno i malo cantramo :D valjda ce i Mikalja uspeti da nadje nacin da nam se pridruzi...... kiss za sve
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Evo me na poslu-nemam klijente trenutno pa forumašim.Eh,mogla sam i knjigu ponijeti :roll: pa učiti.Jano blesice...luda si..ali si pravu.I znaš šta jošššš-ne bilo kakve farmerke već uskeeeeee,a ne one vrećaste...bem im...Poslije posla imam obaveze u gradu pa ću se nakačiti oko 10 naveče :evil: :( mislim da ći iduće nedelje uzeti odmooooorrrrrr!Jano 82-šta ti je 82?Godište?Cmok
Korisnikov avatar
jana_82
Aktivan član
Aktivan član

Post od jana_82 »

Da '82 sam godiste i tako polako ali sigurno zavrsavam FON :) ,a ti jesmo tu negde istih godina? vidim da i radis i ucis, ustvari cime se bavis? :D :D odoh i ja malo tu do kraja da se raspitam ima neka plesna skola i tu drze neki kubanci casove salse, pa nesto kontam bilo bi dobro da se malo bacim na neku aktivnost a usput i ubrzam ovo moje topljenje salcica.......... a uz vrele ritmove i kubance bice i mnogoooo zabavnije hahaha :lol: eto tako draga pa se pisemo u 10 kiss
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Vršnjakinje smo!Ja sam u januaru pa već imam 26.Osjećam se tako staro,valjda zbog obaveza :roll: Inače sam sekretarica u jednoj firmi i ok mi je na poslu,gazda mi je normalan čovjek,vidiš,pušta me da forumašim ponekad.... :D Imali smo neki sastanak pa sam sad skuhala sebi kavu....da odahnem....A to za salsu ti je super stvar,ako imaš vremena-samo naprijed.A da,umalo da zaboravim,apsolvent sam na pravu..zato me ovde i drže inače bi me šutnuli davno....Valjaću im kao pravnik.A šta je FON?Cmok
Korisnikov avatar
jana_82
Aktivan član
Aktivan član

Post od jana_82 »

Fon- Fakultet organizacionihg nauka, imas 4 smera ja sam informacioni sistemi i tehnologije to ti ustvari dodje programiranje i zato ja 24 sata blejim u ovaj kompjuter :) bas lepo sto smo vrsnjakinje :D a jel zivis u Beogradu? Moja mama je pravnik, pravnici su opasni ljudi :D
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

A zato si ti tata-mata za komp...sad je meni jasno...Nisam iz Beograda već iz RS.A to da su pravnici opasni-pa ima tu istine...dosta toga nam je poznato iz političko-pravnih i administrativnih stvari pa..samo je dosadnoooooo....Nekad poželim da sam šoubizerka ali onda bi valjda bila površna :roll: šta ja znam....
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Ja inače nisam večerala-jednostavno ne mogu :( možda je to i bolje....Danas sam se najela pomfrita iz fišeka,nije mi drago ali nisam ništa drugo mogla,nisam bila kući da spremim kvalitetan obrok.Pišite malo šta jedete.Pusssss-a
Odgovori