e pa evo i ja da se javima i prijavim medju unovce...
evo vec sam 41 dan na njoj....6-7kg je otislo...valjda ce jos toliko u ovih 50 dana sto je ostalo...pozdrav svima i drago mi je sto vas ima
draganaa napisao:e pa evo i ja da se javima i prijavim medju unovce...
evo vec sam 41 dan na njoj....6-7kg je otislo...valjda ce jos toliko u ovih 50 dana sto je ostalo...pozdrav svima i drago mi je sto vas ima
Ja bih veoma rado medju unovce, ali neznam shta se jede i kako jer ja sam diabetichar i jako mi je teshko sa dietama.Ova sa rizom mi odgovara jer rizu smem,a i ne uzimam nishta shta diabetichari nebih smeli.Jer ima mnogo voca koje mi nesmemo .Tako da????
Tako da....Mikalja imaš dijetu na prvoj ili drugoj strani,pogledaj i prilagod sebi i pitaj doktora smiješ li.Što se tiče voće mislim da smiješ zelene jabuke,kisele,i tako to neslatko voće a imaš i dijabetičarskih čokolada i slično za uh dan.Kupiš recimo integralnu tjesteninu i eto.Drugi dan jedi žito-heljdu proso umjesto krompira i graška.....pitaj doktora možeš li to,pa se javi.Cmok
vjera napisao:Tako da....Mikalja imaš dijetu na prvoj ili drugoj strani,pogledaj i prilagod sebi i pitaj doktora smiješ li.Što se tiče voće mislim da smiješ zelene jabuke,kisele,i tako to neslatko voće a imaš i dijabetičarskih čokolada i slično za uh dan.Kupiš recimo integralnu tjesteninu i eto.Drugi dan jedi žito-heljdu proso umjesto krompira i graška.....pitaj doktora možeš li to,pa se javi.Cmok
Hvala mnogo na podrzci !Znam da smem jabuke zelene (kisele) bem ti kiselo vishe sve.Chokolade ima dijabeticharske ali ni nje nesmem mnogo zavisi s`koim je zasladjivachem sladjena .Ovo integralno i jedem shta cu? Videt cu neshto pa chut cemo se .Prochitat cu dietu i videti,mada nesmem sokove nesmem ovo ono uh teshko bre .Pozdrav pa se chumepo tj pishemo
Ok...nadam se da ćeš se snaći ili neka to ovo bude grubi plan a ti prilagodi sebi npr.uzimaj light jogurt za doručak sa pahuljicama i taakooo..javi se!
unkice-ovako:*(un dijeta).Ima 40 strana(ja pročitala 5) pa pogledajte...kada vam treba motiv.Ima super savjeta.Recimo na voćni dan možete napraviti veliku salatu ili povrtnu čorbicu i lakše se pregura-kome teže pada voće.Ili čak možete do 2 voćna jogurta na voćni dan.Definitivno mogu 2 banane....Kolač može i čokoladni sa lješnjacima a može i plazma ko nema apetit....Dalje....za večeru može i voće ko baš više ne može da zine(ja sam na tom putu),3.dan špagete sa slobodno malo parmezana i paradajz-sosom(mmmmmmm).....ali bilo bi dobro malo fizikalisanja...čisto da ide brže.....Uglavnom,to je ta adresa pa kad Jano budeš pila kaficu prelistaj.Veeeeelika pusa za moje sapatnice!
Zaboravih-ja sam mislila da može samo kuvani krompir ali može i (čak je i poželjno)zapečen u rerni sa lukom..mmm......i svježa kupus-salata.......Pa to je čist gurmanluk što se mene tiče!A možete svaki 3.krug i pomfrit Ja radim drugu a svi su u prvoj očito :roll:Eto....
zdravo devojke Bravo!!! za Draganu 7kg laksu.... samo hrabro zene nece nas pobediti ti odvratni kilogrami koji zatrpavaju nase lepo telo ma nema sanse, ima da budemo najbolje mackice haha znate ono kad Milena Dravic kaze u filmu " RIBE nose suknje! A MACKE nose farmerke !!! a ja hocu da budem MACKA!!!!!!! I TACKA!!!!!!" e pa tako i mi ima da udjemo u male brojeve i TACKA! Ajde VJERA vracaj se s posla da pijemo kafu zajedno i malo cantramo valjda ce i Mikalja uspeti da nadje nacin da nam se pridruzi...... kiss za sve
Evo me na poslu-nemam klijente trenutno pa forumašim.Eh,mogla sam i knjigu ponijeti pa učiti.Jano blesice...luda si..ali si pravu.I znaš šta jošššš-ne bilo kakve farmerke već uskeeeeee,a ne one vrećaste...bem im...Poslije posla imam obaveze u gradu pa ću se nakačiti oko 10 naveče mislim da ći iduće nedelje uzeti odmooooorrrrrr!Jano 82-šta ti je 82?Godište?Cmok
Da '82 sam godiste i tako polako ali sigurno zavrsavam FON ,a ti jesmo tu negde istih godina? vidim da i radis i ucis, ustvari cime se bavis? odoh i ja malo tu do kraja da se raspitam ima neka plesna skola i tu drze neki kubanci casove salse, pa nesto kontam bilo bi dobro da se malo bacim na neku aktivnost a usput i ubrzam ovo moje topljenje salcica.......... a uz vrele ritmove i kubance bice i mnogoooo zabavnije hahaha eto tako draga pa se pisemo u 10 kiss
Vršnjakinje smo!Ja sam u januaru pa već imam 26.Osjećam se tako staro,valjda zbog obaveza Inače sam sekretarica u jednoj firmi i ok mi je na poslu,gazda mi je normalan čovjek,vidiš,pušta me da forumašim ponekad.... Imali smo neki sastanak pa sam sad skuhala sebi kavu....da odahnem....A to za salsu ti je super stvar,ako imaš vremena-samo naprijed.A da,umalo da zaboravim,apsolvent sam na pravu..zato me ovde i drže inače bi me šutnuli davno....Valjaću im kao pravnik.A šta je FON?Cmok
Fon- Fakultet organizacionihg nauka, imas 4 smera ja sam informacioni sistemi i tehnologije to ti ustvari dodje programiranje i zato ja 24 sata blejim u ovaj kompjuter bas lepo sto smo vrsnjakinje a jel zivis u Beogradu? Moja mama je pravnik, pravnici su opasni ljudi
A zato si ti tata-mata za komp...sad je meni jasno...Nisam iz Beograda već iz RS.A to da su pravnici opasni-pa ima tu istine...dosta toga nam je poznato iz političko-pravnih i administrativnih stvari pa..samo je dosadnoooooo....Nekad poželim da sam šoubizerka ali onda bi valjda bila površna šta ja znam....
Ja inače nisam večerala-jednostavno ne mogu možda je to i bolje....Danas sam se najela pomfrita iz fišeka,nije mi drago ali nisam ništa drugo mogla,nisam bila kući da spremim kvalitetan obrok.Pišite malo šta jedete.Pusssss-a