UNKAČE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
vjera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 9:28 am

Post od vjera »

Ja sam Jano glupača neviđena.Imam komp tek 5 mjeseci(ovaj moderni)pa se nismo još dobro upoznali.Milica je rekla "poslaću vam link na rapidshare".Sad tek uviđam da nemam pojma šta je rapidshare!A ono što je stiglo,pa ne znam gdje da kliknem i otvorim!Vidim samo neke adresice!Jadniče ja :cry:
milica m
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 01, 2006 9:29 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od milica m »

vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Ahhhhaaaaa!!!!Hvala Milkić!Janči,šta će biti ako kliknem na "save attachments"i ako kliknem na recepte ili dijetu?Otvara mi se winzip i onda?
Korisnikov avatar
jana_82
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 4:19 pm

Post od jana_82 »

pa onda samo ok i skinula si :D
Korisnikov avatar
jana_82
Aktivan član
Aktivan član

Post od jana_82 »

e al evo sad je mica okacila ovaj rapidsher pa cu da ti objasnim kako to da skines
samo kliknes na ovo i kad ti se otvori novi prozor tu kliknes free u donjem desnom uglu tabele, onda moras da sacekas da prodje par sekundi pise ti iznad nove tabele i onda ti se tu otvori neka sifra i ti moras da je prekucas tamo na oznaceno mesto gde pise here:______, ali tacno kako pise , i onda ce opet da ti se otvori winzip i ti ok. i VOILA skida se. :D :D eto ako budes imala jos problemcica javljaj kiss
Poslednja izmena od jana_82 u Ned Feb 24, 2008 10:15 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Okić :D
milica m
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 01, 2006 9:29 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od milica m »

Samo slusajte janu :lol: , ja pokusavam klinca da uspavam :evil: ,pa nemam vremena da objasnjavam
Korisnikov avatar
jana_82
Aktivan član
Aktivan član

Post od jana_82 »

joj mico hvala puno za ovo :D
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Samo ti gledaj svoju bebicu i puno ti hvala za ovo!!!Recepti su ekstraaaaaa!!!!Jeeeeeeeee,Jano kako ima dobrih stvari!!!!Poljubac veeeeeeeelikiiiii za moje cureeeee!!!!
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Jano,izvini što smaram..ja otvorila recepte i isprintala i to je ok ali.....Ovaj rapidshare :evil: reci mi je li se tu nešto plaća :oops: i je li to taj "downlode"mislim,moram li imati neke cd unutra da bi uradila to sve sa rapidshare?Znam da lupa ali niko se nije naučen rodio...hehehehe :oops: Evo,ovde i učimo i mršamo :D :D :D
Korisnikov avatar
jana_82
Aktivan član
Aktivan član

Post od jana_82 »

tako vjera slatka :D ima site da se nacitamo recepata, e znas sta je dobro aj za ova prva 3 dana al imaju recepti i za ovaj 4. ladno ne verujem ludnica ima svi ukucani da mi polude kad ovde krenem da pirjam jabike i breskve heheheh :lol:
Korisnikov avatar
jana_82
Aktivan član
Aktivan član

Post od jana_82 »

tek sad procitah tvoju poslednju poruku, pa ne treba nista da placas samo pokusaj da uradis ono gore sto sam ti napisala ako ti nije jasno pitaj :D
Korisnikov avatar
jana_82
Aktivan član
Aktivan član

Post od jana_82 »

uspevas li draga :D
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Ja otišla na večeru hehehehe.....Uradiću sve što si mi rekla,ali sutra,odoh malo učiti sada.Super su mi recepti,malo odstupaju ali ok.Cmokić i čujemo se sutra!
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

e,da,pirjanje jabuka i breskviiii :D :D :D :D dinstanje jagoda i slično hehehehe....
Odgovori