E cure pa evo i meneeeee! Meni je danas 5-ti dan ali sam juce malo krsila pravila, ali od danas nema vise zezanja. Vjera svaka cast! Ja cu vam moje rezultate javiti posle ove druge ture...
pa dr gico i ti se mucis sa nama mada i nije neka muka tj. nije muka u odnosu na to kakvi su rezultati, ja sam ubedjena da je ovo najbolja dijeta posebno zbog onih kolaca 3. dan
Ćao Gicooo!!!Nemoj se prečesto vagati,neću više ni ja mada bi dobro ide,ja ću mjeriti cm,to je najbolji pokazatelj.I odjeća naravno.Bitno je "vizuelno"se sužavati.A Jano(fenomenalno ime),to je bila šala baš naprotiv,mozak ima dovoljno šećera za rad!Samo naprijed curice,idemoooooo na modne piste jeeeeeee
Ok Vjera ako ti tako kazes . A i ja sam poslala Milici privatnu porukicu da i meni pusti recepte ali nista jos uvek. Zato Miliceeeeeeeee javi nam seeeeee tvoje UNKACEEEEEE!
nisam jos smrc smrc nema nam milice mada ko zna koliko je taj fajl veliki mozda ne moze ni da ga upload-uje, a ja se evo zene dvoumim da li da popijem kafu sa 1 kasikicom kane secera...... onaj od secerne trske..... evo danas 5. dan ne pijem kafu jer ne mogu gorku nikako..... ja volim samo sladzu hahaha i sad ne znem sta da radim mirise mi i dan i noc crci cu
Draga Vera ohrabrena tvojom podrskom skuvam ja kaficu i eto kuckam porukicu i pijuckam..... a uzela sam malu neku soljicu da bi mi ona kasicica sto vise zasladila hahaha i navalila ko da nikad kafu nisam pila i sve nesto razmisljam kad bi ova soljica umesto dna imala rupu bez dna e da to je taj secer imam i ja taj pise dark muscovado kiss
Meni se čudne stvari dešavaju na kompu Nisam ništa dirala a slova totalno majušššnaaa,ne vidim ni šta pišem.Kako ko vas?Jano,kad dobiješ recepte pošalji,moj komp sam bira svoj izgled,ja samo gledam...helpppppp
vjera verovatno si smanjila font na internet prozoru ako je to pritisni CTRL i + zajedno da povecas slova a ako hoces da ih smanjis CTRL i - zajedno, ako sam te dobro razumela oko problema, javi sta si uradila