UNKAČE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
dr gica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 4:00 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dr gica »

E cure pa evo i meneeeee! Meni je danas 5-ti dan ali sam juce malo krsila pravila, ali od danas nema vise zezanja. Vjera svaka cast! Ja cu vam moje rezultate javiti posle ove druge ture...
Korisnikov avatar
jana_82
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 4:19 pm

Post od jana_82 »

vjera napisao:UN uništava mozak hehehehe :wink: :wink:
e bas si me slatko nasmejala :lol:

pa dr gico i ti se mucis sa nama mada i nije neka muka tj. nije muka u odnosu na to kakvi su rezultati, ja sam ubedjena da je ovo najbolja dijeta posebno zbog onih kolaca 3. dan :lol: :lol:
vjera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 9:28 am

Post od vjera »

Ćao Gicooo!!!Nemoj se prečesto vagati,neću više ni ja mada bi dobro ide,ja ću mjeriti cm,to je najbolji pokazatelj.I odjeća naravno.Bitno je "vizuelno"se sužavati.A Jano(fenomenalno ime),to je bila šala :wink: baš naprotiv,mozak ima dovoljno šećera za rad!Samo naprijed curice,idemoooooo na modne piste jeeeeeee :D :D :D :D
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Jano,jesi dobila recepte od Milice :-?
dr gica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 4:00 pm

Post od dr gica »

Ok Vjera ako ti tako kazes :wink: . A i ja sam poslala Milici privatnu porukicu da i meni pusti recepte ali nista jos uvek. Zato Miliceeeeeeeee javi nam seeeeee tvoje UNKACEEEEEE!
Korisnikov avatar
jana_82
Aktivan član
Aktivan član

Post od jana_82 »

nisam jos smrc smrc :( nema nam milice mada ko zna koliko je taj fajl veliki mozda ne moze ni da ga upload-uje, a ja se evo zene dvoumim da li da popijem kafu sa 1 kasikicom kane secera...... onaj od secerne trske..... evo danas 5. dan ne pijem kafu jer ne mogu gorku nikako..... ja volim samo sladzu hahaha :lol: i sad ne znem sta da radim mirise mi i dan i noc crci cu :-?
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Draga Jano,ja pijem kafu najnormalnije isto sa šećerom od šećerne trske-kod mene se zove muskovado.Sami izvoli i merači bez griže savjesti.Cmok
Korisnikov avatar
jana_82
Aktivan član
Aktivan član

Post od jana_82 »

Draga Vera ohrabrena tvojom podrskom :D skuvam ja kaficu i eto kuckam porukicu i pijuckam..... a uzela sam malu neku soljicu da bi mi ona kasicica sto vise zasladila hahaha i navalila ko da nikad kafu nisam pila :lol: i sve nesto razmisljam kad bi ova soljica umesto dna imala rupu bez dna :lol: :lol: e da to je taj secer imam i ja taj pise dark muscovado kiss
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

E to je taj-Vitalijin.Hehehheehhe,tako i ja ....mala šoljica,da bude slađe...Što ti je dijetaški um :roll: Uživaj Janči!
milica m
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 01, 2006 9:29 pm

Post od milica m »

Cure, ne mogu da vam pustim na mail, fajl je bas veliki, upravo ga uploadujem na Rapidshare, pa ga preuzimajte :lol: Postavicu link cim zavrsi. :D
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Opravdano Miliceeee!!!!Samo dajjjjj!!!Evo ja raširila ruke :D :D :D Imam i slatko za dočekkkk!
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Meni se čudne stvari dešavaju na kompu :o Nisam ništa dirala a slova totalno majušššnaaa,ne vidim ni šta pišem.Kako ko vas?Jano,kad dobiješ recepte pošalji,moj komp sam bira svoj izgled,ja samo gledam...helpppppp
Korisnikov avatar
jana_82
Aktivan član
Aktivan član

Post od jana_82 »

vjera verovatno si smanjila font na internet prozoru ako je to pritisni CTRL i + zajedno da povecas slova a ako hoces da ih smanjis CTRL i - zajedno, ako sam te dobro razumela oko problema, javi sta si uradila
vjera
Aktivan član
Aktivan član

Post od vjera »

Uradila to i riješila!!!!Hvalaaaaa ti punooooo!Ali nemam recepte....hm.....
Korisnikov avatar
jana_82
Aktivan član
Aktivan član

Post od jana_82 »

pa jesi skinula sa mail-a
Odgovori