UNKAČE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

O Vjera, pa gde je ona pozitivna energija draga, otisla sa kilicama? nono :-?
vjera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 9:28 am

Post od vjera »

Naprotiv,pozzz energije imam na izvoz...Samo konstatujem žalosnu činjenicu da ovde svi manje-više traže čarobni štapić a toga nema.Svrati da vidim mrda li se iko na vagi ali kako vidim.... sitno,sitno...BIla sam na plivanju večeras i baš sam se fino iskupala i istrenirala.Sad radim na učvršćivanju i zatezanju.
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

a sta zatezes draga???????????? :o i ko trazi carobni stapic, pa ja se ubih od vezbi, tri dana sam imala takvu upalu misica od leg magica da nisam mogla ni da hodam. Kakav stapic i ko trezi stapic bre, svi se trude da smrsaju na zdrav nacin. Nono biti negativna :P
vjera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 9:28 am

Post od vjera »

vježbaš-super ali sama si rekla čini mi se na pirinču,nije bitno,da te klopa zeza i da non-stop nešto grickaš...ne kažem,bože dragi,svako sebi bira način ali evo vidiš bez malo gladovanja nema ništa.Možeš da se ubijaš vježbajući ali je fakat da 80 % uspjeha čini redukovan unos hrane.
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Pa draga svi to znamo, nista novo nam nisi rekla, ja pokusavam samo da te oraspolozim, a ti se bas nedas :cry:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Moj problem je sto sam u isto vreme prestala i da pusim i zato grickam po ceo dan, ali i to dovodim u red polako, a i povecala sam unos vode na 2 litra dnevno, znaci samo pokusavam da prilagodim sta odgovara mom organizmu i treba malo vremena. Ma ne brini bicu ja mrsavica, to sam sebi zacrtala, a od toga ne odustajem tako lako, ipak sam ja jarac. :lol:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Ni ovde niko. e sada sam bas ljuta :evil:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

grazza napisao:Ni ovde niko. e sada sam bas ljuta :evil:

:D :D :D :D :D :D
Lutash svuda po netu :wink: Ali ipak na rizici se okupljaju :lol: :lol: :lol:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

ma letim kao leptir sa cveta na cvet ali nigde nikogaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

eto opet nema nikogaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :cry: :cry: :cry:
Korisnikov avatar
jana_82
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 4:19 pm

Post od jana_82 »

gde ste cure, zene , devojke i ostale zenkice :lol: :lol: sta ima kako ste mi ovako ko coveci??? :lol: :lol: i naravno kako napreduje dijeta jeste mi smrsale ili ste malo varale dok mene nije bilo :D meni se smanjijo apetit pa iako nesto u zadnje vreme i nisam na striktnoj dijeti ipak polako mrsam i odrzavam se ........... veeeeeeeeeeeeeliqa pusa za sve
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

OOOOOOOOOOOOOO janoooooooooooooooooooooooo, gde si bona? :lol:
Korisnikov avatar
jana_82
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 4:19 pm

Post od jana_82 »

pa gde si grazza puska te ub'la sto te nema :lol: :lol: hehe sta ima bre zeno nesto ste mi zatajile :D jel aktuelna neka druga dijeta ili i dalje pijes pirinac :D a nesto nam nema ni Vjere da se javi i ona nam se uspavala
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

O janoooooooooooooooooooo, ne pijem pirinac, nego sam na intoleranciji i radim vezbe u ogromnim kolicinama. Sta ima kod tebe, jesi mi se zaljubiska kada te nije bilo ovoliko dugo 8)
Korisnikov avatar
CecaV
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 03, 2007 9:29 pm

Post od CecaV »

Mozeteli vi koji ste izdrzali un dijetu do kraja da mi kazete koliko je ko smrsao????Znam da postoji tvrdnja da se skida 18-35kg za 90 dana,ali mene zanimaju pojedinacna iskustva,a ne ono sto je na papiru
Unapred zahvalana
Pozdrav
Odgovori