Naprotiv,pozzz energije imam na izvoz...Samo konstatujem žalosnu činjenicu da ovde svi manje-više traže čarobni štapić a toga nema.Svrati da vidim mrda li se iko na vagi ali kako vidim.... sitno,sitno...BIla sam na plivanju večeras i baš sam se fino iskupala i istrenirala.Sad radim na učvršćivanju i zatezanju.
a sta zatezes draga???????????? i ko trazi carobni stapic, pa ja se ubih od vezbi, tri dana sam imala takvu upalu misica od leg magica da nisam mogla ni da hodam. Kakav stapic i ko trezi stapic bre, svi se trude da smrsaju na zdrav nacin. Nono biti negativna
vježbaš-super ali sama si rekla čini mi se na pirinču,nije bitno,da te klopa zeza i da non-stop nešto grickaš...ne kažem,bože dragi,svako sebi bira način ali evo vidiš bez malo gladovanja nema ništa.Možeš da se ubijaš vježbajući ali je fakat da 80 % uspjeha čini redukovan unos hrane.
Moj problem je sto sam u isto vreme prestala i da pusim i zato grickam po ceo dan, ali i to dovodim u red polako, a i povecala sam unos vode na 2 litra dnevno, znaci samo pokusavam da prilagodim sta odgovara mom organizmu i treba malo vremena. Ma ne brini bicu ja mrsavica, to sam sebi zacrtala, a od toga ne odustajem tako lako, ipak sam ja jarac.
gde ste cure, zene , devojke i ostale zenkice sta ima kako ste mi ovako ko coveci??? i naravno kako napreduje dijeta jeste mi smrsale ili ste malo varale dok mene nije bilo meni se smanjijo apetit pa iako nesto u zadnje vreme i nisam na striktnoj dijeti ipak polako mrsam i odrzavam se ........... veeeeeeeeeeeeeliqa pusa za sve
pa gde si grazza puska te ub'la sto te nema hehe sta ima bre zeno nesto ste mi zatajile jel aktuelna neka druga dijeta ili i dalje pijes pirinac a nesto nam nema ni Vjere da se javi i ona nam se uspavala
O janoooooooooooooooooooo, ne pijem pirinac, nego sam na intoleranciji i radim vezbe u ogromnim kolicinama. Sta ima kod tebe, jesi mi se zaljubiska kada te nije bilo ovoliko dugo
Mozeteli vi koji ste izdrzali un dijetu do kraja da mi kazete koliko je ko smrsao????Znam da postoji tvrdnja da se skida 18-35kg za 90 dana,ali mene zanimaju pojedinacna iskustva,a ne ono sto je na papiru
Unapred zahvalana
Pozdrav