Ma nemoj ko da mi dira moju Vjeru bosancicu nemoj ko da mi je dira za srce mi je prirasla haha , ima sve tri da se vidimo i da se zapijemo negde u sto kracim suknjama i sto uzim pantalonama haha Vjera draga proba li taj kapuchino valja li sta? ja evo dosla sad iz grada Kiss
Ima neko ko mene ovde voli Ćao Srbijančice,kako prolazi dan?Ja jela pileće batake sa sve kožicom ponijela me euforija i taaakooo.....A ona hrskava i čipsasta...mmmmm....Ma nek'ide život reko' A to napijanje mora da se dogovori samo na ma treba neki organski,integralni alkohol hehehehe Kafa..pfff nije loša...Ali ostajem vjerna turskoj(htjela sam reći domaćoj) Cmokić za moje curke
jela si kozicu haha pa verovatno ti je organizam trazio... nije ni strasno ako covek ponekad pojede, nego zene niko se ne vaze ili se meni cini nema izvestaja??? ja ne smem da stanem na vagu evo kanim se Grazzo jesi ti na un ili....?
Ja citala malo po forumu i nabasala sam negde da ste pisale o nekom testu intolerancije na hranu pa mi nije jasno o cemu se radi objasnite mi bas me zainteresovalo kiss
Ćao mačko To znači da postoje određene grupe namirnica koje tvoj organizam ne toleriše i ako tu hranu unosiš,unosiš i šljaku i toksine u svoj organizam.Procedura nije uvijek ista,nekome vade krv a nekoga(kao mene)tretiraju nekim "katodama"ili "antenama"...Poslije 3 mjeseca ideš ponovo na pregled i tada se lista namirnica proširuje.Cilj je da se organizam očisti,oporavi i da se usput-smrša izbjegavanjem hrane koja ti smeta.Obrati se Martat,ona je dosta upućena.Ja sam bila na tom režimu 2.5 mjeseca bez ikakvog pomaka i u smislu kila a i zdravstveno ,ali ima i ljudi kojima je pomoglo.Ja sam bila i na Herbalife-u 6 mjeseci,na jelovniku koji su mi oni sastavili i smršala sam samo 4 kg dok su se ljudi oko mene istopili.Ta 4 kg sam vratila brzinom setlosti.Bila sam na makrobiotici par meseci-ništa i na nultoj dijeti pod nadzorom ljekara-takođe slabi rezultati a dobila sam samo "hroničnu" anemiju.Meni je UN preporod ali mislim da ne bi bilo loše da odradiš taj test,možda za tebe bude radio.Sretno!
gde ste zene nema vas danas da cavrljamo gde pobegosta, ja evo stigoh iz grada, Vjera lutko ja ceo dan nista nisam jela, nemam apetit ne znam sta cu jutros sam pojela 1 malu jabuku i nista vise da si blize bar da odemo negde na kafu da ti se izjadam svadjala sam se sa deckom ma ceo dan mi je grozan
Grazza samo te pogledom pratim znas draga pa ja i jesam za nekoga kucka za nekoga macka kako za koga hahaha ali definitivno svakom po zasluzi
Gde si Vjera lutko..... ima li kolaca danas ....moji ukucani kupili neku cokoladnu tortu ........ pa sam sad na testu izdrzljivosti citam ovde razne postove i svi ispricaste razne dijete a niko bre da da neki konkretan savet ........... Sta kad dodjes u iskusenje???? ili mozda takvog saveta i nema
upravo dođoh iz grada...pa,Janči,to ti je sad volja....tu samo sama sebi možeš pomoći..zamisli svoju krv,ćelije....kako im je dobro kad se zdravo jede.Mada,znam ljude koji čitav život žderu i masno i slatko i ljuto,ma samo metal što nisu počeli jesti a čak su zdraviji od ovih ortoreksičara istina živa...ko god pazi-bolestan je,ko ne pazi-nije mu ništa.To su moja zapažanja.Kako ja jedem integralno,organsko,nerafinisano,bla,bla a opet navlačim viruse,infekcije,boli ovo,boli ono a moja kolegica živi na piceti-i nikad ništa!Bukvalno tako!Druga kolegica svako jutro uz kafu(na poslu) drma rum a ja neke kojekakve zdrave čajeve i napitke i vječito meni nešto fali.One meni kažu da sam luda ja vjerujem da su i upravu.