Test intolerancije na hranu

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Svetlana draga, pojasni malo te proteine za veceru. A badem i lesnik ni u snu. jel moze ovako?
dorucak razene i ovsene pahuljice a malo voca
uzina sargarepa
rucak sta vec smem
uzina sargarepa 2-3
vecera zelena salata sa mladim lukom

i onda se ubijem od badema i lesnika. :evil:
Draga koliko si ti visoka? joj sta bih ja dala za tvoju tezinu sve bademe i lesnike ovoga sveta :cry:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

zaboravih da kazem juce popila 2 litre vode, danas isto, i nisam uopste gladna cokic za Svetlanu
Korisnikov avatar
CecaV
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 03, 2007 9:29 pm

Post od CecaV »

:lol: Martat,bavis se sportom?kojim?Mozda mozes malo oko toga da pomognes savetima.Cmokic!
Korisnikov avatar
CecaV
Aktivan član
Aktivan član

Post od CecaV »

CMmmmmmmmmmmmmmmmoooooooooookkkkkkkkkkkk za Grazzu i Martat!!!!!!
Dakle Grazza nepopravljiva si :

PorukaPoslao: Ned Mar 16, 2008 11:13 pm Naslov:
Svetlana draga, pojasni malo te proteine za veceru. A badem i lesnik ni u snu. jel moze ovako?
dorucak razene i ovsene pahuljice a malo voca
uzina sargarepa
rucak sta vec smem
uzina sargarepa 2-3
vecera zelena salata sa mladim lukom

i onda se ubijem od badema i lesnika.
Draga koliko si ti visoka? joj sta bih ja dala za tvoju tezinu sve bademe i lesnike ovoga sveta

Ne moze to tako!!!!Lesnike i bademe samo SAKU DNEVNO BRE-i to najbolje kao uzinu ili ujutro sa tim pahuljicama,kao musli
Vecera:
Proteini:pecurke,meso,riba...ne kapiram sta ti nije jasno ,postavi malo konkretnije pitanje.Salata se podrazumeva ,sveze povrce moze uvek

Ja visoka 164cm,samo....smrc :wink:
Korisnikov avatar
CecaV
Aktivan član
Aktivan član

Post od CecaV »

A da,ostalo je o.k.samo nisi u obavezi da se ubijas sargarepom,ima i drugog povrca ovih dana,npr.rotkvice,celer....
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

draga ja sam i na intoleranciji ne smem rotkvice, pecurke, a visoka sam 1,58 pa ti vidi. mala loptica :cry: lesnike i bademe sam skroz izbacila, salim se za to ne jedem ih vise, a i prestala sam da grickam ceo dan, valjda prolazi kriza od nepusenja, a vezbice na magicu sam ubacila redovno. a sada cu i nordijsko. Cmokic. A da, mislim da ako rucam i uzinam za veceru mi je dosta zelena salata. hej ja ne smem ni jaja a ide uskrs :cry:
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

--------------------------------------------------------------------------------

Martat,bavis se sportom?kojim?Mozda mozes malo oko toga da pomognes savetima.Cmokic!

Evo ovako.Sve dok nisam imala tezu povredu noge bavila sam se kosarkom,ali to je odavno proslost.Ja sam po prirodi vrlo temeperamentna i svaka statika me ubija i narvno utice na kilazu.Obozavam brzo hodanje i na taj nacin se mnogo lakse skidaju kilogrami nego trcanjem.Provereno.U kuci imam sobnu biciklu i posto sam kozmeticar imam i aparat za limfnu drenazu kao i anticelulit program.Uz dovoljan unos vode ali i zdrave hrane postizu se odlicni rezultati.Ne podnosim da radim trbusnjake i klasicne vezbe.Na aerobik ne idem a mislim da bi bilo korisno.Poslednjih mesec dana pauziram sa treninzima zbog zdravstvenih tegoba ali cu se uskoro vratiti u normalu.Nema tu nikakvih posebnih saveta niti otkrivanja tople vode osim da treba potrositi sto vise unetih kalorija.Ja sam dokaz da se to sedeci ispred kompa ne moze uraditi :D
Evo da budem jos malo dosadna,navli na brzo hodanje!!!Nista te ne kosta a osim gubitka kg dobices dosta pozitivne energije :D
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Martat draga a jel mogu moji kuca i maca na brzo hodanje, maca se udebljala isto :lol:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Pa to se draga Grazzo podrazumeva!!!!Oni i treba da ti nametnu tempo pa ti nikakve magicne spravice nece trebati.Cmokic za tebe tako pozitivnu :D
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Martat draga, nek si se pojavila da te cujem, sada mogu da bacim sve lesnike i bademe. jbs lesnike i bademe kada si mi ti tu slatka moja :lol: e da sam musko ja bih te zenila. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nema padanja sa stolice
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Od kad procitah poruku ne mogu da ustanem sa poda hahahhaha :P
Korisnikov avatar
CecaV
Aktivan član
Aktivan član

Post od CecaV »

Grazzaaaaaaa,daj napisi sta smes da jedes molim Te.
Martat,ja skoro svaki dan idem na fax ili sa faxa peske[55min/brz hod]nije mi to dovoljno ocigledno, :D ko zna kolika bih bila bez toga.Evo postavila sam temu na yu fitnesu i cekam odgovor od iskusnih vezbaca,hocu da krenem na fitnes,a to ranije nisam,pa mi trebaju saveti........
Korisnikov avatar
DacaYU
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 4:45 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od DacaYU »

Cao drage moje,evo i mene mrtva umorna.
Danas sam radila test i rezultati mi stizu u subotu,eventualno u nedelju.
Jedva cekam!

Sobom sam jako zadovoljna,vec cetvrtu menu sam ispostila,nista nisam skinula ali NISTA nisam ni nabacila.Znaci od kako sam zavrsila sa Nerom ja sam na istoj kilazi.LJubim vas sve.
Na Kopu je bilo ekstra skijala sam po pet sati dnevno sa mojom najstarijom cerom.
Pozdrav
Dum vivis,sperare decet.-Dok si ziv,valja da se nadas.
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Bravo za Dacuuuuuuuuuuuu :lol: i dobro nam dosla
Korisnikov avatar
CecaV
Aktivan član
Aktivan član

Post od CecaV »