Test intolerancije na hranu

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

e ja progutah pola slova. Koji mi je :evil: Idem jedem zelenu salaticu :cry:
Korisnikov avatar
CecaV
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 03, 2007 9:29 pm

Post od CecaV »

Propusila,j*** ga,ups,sta cu kad volim :oops: A to sto sam ti rekala da smanjis ugljene hidrate,za to kazes da je problem?Ne lazi Grazza,sram te bilo!Jedi povrce,salaticu,sigurno nesto od mesa smes,samo nemoj hleb,pasulj,grasak,boraniju,voce i slatkise,to sve smes do 4-5h.aposle ionako jedes jos jednom ili @ puta...I da,2-3hpre spavanja nemoj jesti nista,ma bices ko bombona-zdrava,cist ten i jos zgodna-mmmmmm prava cica.
Evo i ja cu da pocnem od ujutro da se pridrzavam tih pravila-ponovo,najbolji rezultati,iskustveno ti kazem
Orchid_girl
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Feb 01, 2008 11:21 pm

Post od Orchid_girl »

moonlight napisao: Mislim da u tom slučaju nije loše proveriti metabolizam. To ova lab. takođe radi.
Mozes li da mi kazes nesto vise o tom testu, molim te?!
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

ma ja se ubijala od lesnika i badema to me dokuurilo. :cry: to smem po testu intolerancije, a voce jedem samo ujutru, poslepodne salatica i sargarepa. Kazem ti ubio me badem i lesnik. :roll:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

i ko bre laze, nemoj sad da bijem :evil:
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

="grazza"]i ko bre laze, nemoj sad da bijem :evil:[/

Al sam gadan kad sam gladan :evil:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll:
Korisnikov avatar
CecaV
Aktivan član
Aktivan član

Post od CecaV »

Ma,de,de,urazumu se,nisam to bas tako mislila :D Samo ti pokusaj da se pridrzavas toga i videces.Kazes da doruckujes voce,to je super,lesnike i bademe mozes kao uzinu[1.saku dnevno;rucaj te silne ugljene hidrate koje smes,a za veceru proteini i salatice,nemoj samo jesti na svakih pola sata,a vodu stvarno stalno po malo,naspi u flasicu i kud god ti tu i voda]Ajde srecno,pa za 10-ak dana da cujemo rezultate!
Korisnikov avatar
CecaV
Aktivan član
Aktivan član

Post od CecaV »

:oops: htedoh reci urazumi se...lapsus
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

salim se draga, cokic hvala na savetima :lol:
Korisnikov avatar
CecaV
Aktivan član
Aktivan član

Post od CecaV »

:D Ja sada imam 63kg[idealna tezina mi je 52],juce sam se merila,krenula sam danas i ja sa tim rezimom ishrane,pa javljam na 7 dana rezultate,kreni i ti pa da se i tu podrzavamo.
Sestre po nevolji,j*** ga....ali,ajde bicemo i sestre po uspehu.Drzi se!
Primamo i druge clanove,a? :wink:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Cao Svetlana,

Ja sam danas tacno 2 meseca na ovom rezimu.Prvog meseca sam skinula vise nego ovog drugog.Prvog-3 a sada -1.I ja sam se drugog meseca poprilicno opustila,grickala previse badema i kojekakvih zitarica.Sinoc sam svesno prekrsila i danas pre podne mi je bilo bas lose u smislu da mi se naduo stomak i da sam imala grozne grceve u stomaku.Popila sam puno vode i caja od nane pa se srecom smirilo.Veruj mi da mi nece skoro pasti na pamet da to ponovim.Bilo je to jedno jako bolno iskustvo hehe.Od danas sam i ja na tvom rezimu.tj.proteini u vecernjim satima.Nekada sam na taj nacin i bez ovog testa intolerancije za 2 meseca skinula 10 kg.Sada srecom nemam toliko viska.Ja bih da skinem jos 3kg i onda sam na idealnoj tezini.Imala sam neke zdravstvene tegobe pa nisam bila fizicki aktivna a mislim da je i to jako bitan faktor.Pojasni mi samo malo taj dorucak,ja nema sanse da jedem samo voce.Ja sam onaj tip kome fali slana a ne slatka hrana.A od kada sam na intoleranciji jedem mnogo vise voca nego ranije(naravno u prepodnevnim satima).Ja na primer ujutru pojedem 2 kivija,posle 2 sata pojedem projicu sa sokom od paradaiza.Posto izbacujem badem to znaci da nema nista do rucka.Posle rucka cu ipak pojesti nesto slatko(naravno od zitarica).I mislila sam da oko 19h jedem tunjevinu ili belo meso sa salatom.Jel to ok?
Korisnikov avatar
CecaV
Aktivan član
Aktivan član

Post od CecaV »

Martat,sasvim O.K. Fora je da se jede na svaka 3h po malo.Sto se voca tice,najbolje ga je jesti ujutro na prazan stomak,jer telo tada najbolje koristi hranjive sastojke iz njega,stvarno smes sacicu badema-to je oko 30gr.U sustini sve sto si rekla meni izgleda sasvim u redu,ukljucujuci i tu projicu.Kao sto rekoh Grazzi,vazno je da se ne mesaju babe i zabe u 1.obroku-moze se pojesti nesto slatko,ali 1.parce i to se racuna kao obrok,ni slucajno kao dezert i naravno ne posle 4-5h.
Korisnikov avatar
CecaV
Aktivan član
Aktivan član

Post od CecaV »

I devojke/zene,malo manje sedenja ispred kompa,a malo vise setnje,ili jos bolje nekog sporta!!!! :D
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Glasam za sport.Jedva cekam da se oporavim pa da nastavim sa sportskim aktivnostima.Bas mi nedostaje.Za one koje ne vole da se naprezu mnogo preporucujem setnju brzim hodom sat vremena dnevno.Necete moci da verujete kakav rezultat cete postici.Kilice samo spadaju.Da bih vratila izgubljenu kondiciju prvo pocinjem sa setnjom a onda cu lagano da uvodim ostale vezbice.Cmokic za Svetlanu :D
Odgovori