Zasto nisi ponela rucak i zelenu salatu i omiljeni ti mladi luk?Pa nek crknu kolege.Ovde sneg da ne verujes,sve je belo kao prava zima.Razmisljam da malo ukljucim rernu pa da ispecem neku zitaricu hehe
Ma nista mi ne pricaj,uzas kad sam u kuci samo bih nesto spremala i grickala.Ali ne dam se!Navalila sam od juce na prolom vodu pa povremeno presecem sa cajem od nane hehe.Pila sam dugo caj od kukuruzne svile ali mi je nesto dosadio.Eh kako se ja lepo tesim a pojela bih sad cokoladu ili palacinkice ili...Ma svasta bih,ali NE ja sam karakter.Jos 3 kg da skinem pa cu biti zadovoljna.Ali ti kilogrami na kraju najteze i spadaju.Ma izguracu nekako.Kako ti napredujes?
joj,"patim se ko gresnik s dusom",sto bi nasi stari rekli.Mericu se u ponedeljak,ipak je tek 3.dan od kad sam na ovom rezimu,muke tantalove,ali koliko se secam,prva 3,4 dana su mi bila problem i prosli put kad sam se ovako hranila,samo sad je tu i intolerancija,a ja zivim sa deckom pa njemu kuvam normalnu hranu i onda mi je jos teze,al ne dam se .Evo kupila sam novu trenercicu i cekam par dana jos da dobijem neke parice pa konacno krecem u teretanu
I ja kuvam mojima posebno.Pa tek kada im spremim nesto sto 2 meseca nisam okusila a volim bas to e onda je stvarno iskusenje.A sto se ovog drugog rezima tice,mislim na tvoj nacin ishrane ,pa prva 3-4 dana su problem i meni bila ranije a posle kao da nista nije bilo.Jos da je lepo vreme pa da sam vise napolju bilo bi lakse.Ali stize nam i prolece uskoro.Javljaj kako napredujes
Ma ova zima ce da traje jos par dana i gotovoooo-nadam se,a onda mmmm,obozavam prolece,sve je lako kad je prolece,a za rezultate ne brini,javljacu redovno dok ne skinem sav visak