Test intolerancije na hranu

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Pa daca postala riba i po :lol:
Korisnikov avatar
DacaYU
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 4:45 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od DacaYU »

Hvala,hvala,nemojte pocrvenela sam :oops: :oops:
Moguce da sam nabacila miscnu masu, gooza mi je tako cvrsta.hehe :lol:
Poslednja izmena od DacaYU u Uto Mar 18, 2008 3:58 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Dum vivis,sperare decet.-Dok si ziv,valja da se nadas.
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Nigde niko :evil:
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Pa rucamo draga Grazzo.I malo da odmorimo pa da radimo vezbice.
:P :P :P :P :P :P :P :P
Pa da i mi imamo cvrstu guzu a ne samo sike :P
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Pa jeste vi rucate a ja gladna i spava mi se i hocu kuciiiiiiiiiiiiiiiiiiii :cry:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Zasto nisi ponela rucak i zelenu salatu i omiljeni ti mladi luk?Pa nek crknu kolege.Ovde sneg da ne verujes,sve je belo kao prava zima.Razmisljam da malo ukljucim rernu pa da ispecem neku zitaricu hehe :D
Korisnikov avatar
CecaV
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 03, 2007 9:29 pm

Post od CecaV »

evo i ja sad, stigla sa faxa i malo klopala,pa rekoh da vidim sta sa radi na forumu
Korisnikov avatar
CecaV
Aktivan član
Aktivan član

Post od CecaV »

Martat,blago tebi,ovde kiiiiiiiisssssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,uzas,kad je ovakvo vreme samo mi se jede i spava,a moram da ucim....
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Ma nista mi ne pricaj,uzas kad sam u kuci samo bih nesto spremala i grickala.Ali ne dam se!Navalila sam od juce na prolom vodu pa povremeno presecem sa cajem od nane hehe.Pila sam dugo caj od kukuruzne svile ali mi je nesto dosadio.Eh kako se ja lepo tesim a pojela bih sad cokoladu ili palacinkice ili...Ma svasta bih,ali NE ja sam karakter.Jos 3 kg da skinem pa cu biti zadovoljna.Ali ti kilogrami na kraju najteze i spadaju.Ma izguracu nekako.Kako ti napredujes?
Korisnikov avatar
CecaV
Aktivan član
Aktivan član

Post od CecaV »

joj,"patim se ko gresnik s dusom",sto bi nasi stari rekli.Mericu se u ponedeljak,ipak je tek 3.dan od kad sam na ovom rezimu,muke tantalove,ali koliko se secam,prva 3,4 dana su mi bila problem i prosli put kad sam se ovako hranila,samo sad je tu i intolerancija,a ja zivim sa deckom pa njemu kuvam normalnu hranu i onda mi je jos teze,al ne dam se :x .Evo kupila sam novu trenercicu i cekam par dana jos da dobijem neke parice pa konacno krecem u teretanu :D
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

I ja kuvam mojima posebno.Pa tek kada im spremim nesto sto 2 meseca nisam okusila a volim bas to e onda je stvarno iskusenje.A sto se ovog drugog rezima tice,mislim na tvoj nacin ishrane ,pa prva 3-4 dana su problem i meni bila ranije a posle kao da nista nije bilo.Jos da je lepo vreme pa da sam vise napolju bilo bi lakse.Ali stize nam i prolece uskoro.Javljaj kako napredujes :D
Korisnikov avatar
CecaV
Aktivan član
Aktivan član

Post od CecaV »

Ma ova zima ce da traje jos par dana i gotovoooo-nadam se,a onda mmmm,obozavam prolece,sve je lako kad je prolece,a za rezultate ne brini,javljacu redovno dok ne skinem sav visak :D
Korisnikov avatar
CecaV
Aktivan član
Aktivan član

Post od CecaV »

Grazza gde si?????Ma grazza nam zabusava,nece da posalje onaj spisak sta sme da jede
:evil:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Sme ona svasta ali su joj najdrazi lesnici i bademi.Sad je prestala da ih jede pa klopa salatice :D Velikiii kiss za moju Grazzu!
Korisnikov avatar
CecaV
Aktivan član
Aktivan član

Post od CecaV »

:wink:
Odgovori