Test intolerancije na hranu
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Ako se pitanje odnosi na kg,ja sam o tome vec pisala ali ponovicu.Prvog meseca sam skinula 3kg a za 4 dana ce biti tacno dva meseca pa se tada merim i javicu ti.Sto se celulita tice znatno ga manje ima.Ja pijem i caj od kukuruzne svile,odlican je za detoxikaciju i protiv celulita.Sve u svemu ja sam zadovoljna ali verujem da sada nastupa period zatisja.Tako su bar prosli oni koji su duze od mene na ovom rezimu.Ali od svega vaznije je konacno regulisana probava i krvna slika.Pa od ovolikih zitarica i povrca nije ni cudo hehe 

-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 10:44 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ovde je analiza IgG90 200 Eura ali ta što se radi iz prsta jeste 3000din ali nikako nije preciznija od IgG90 . Ovo sam se dobro raspitala kod raznih imunologa jer sam stvarno imala problema sa alergijama i bilo mi je jako važno da uradim pravi test. Test iz prsta koji se radi u pomenutoj lab. je skrining test i nije precizan. To sam i sama potvrdila jer sam pre 3 godine radila test u Bulevaru (iz prsta) i zatim sam ponovila još dva puta u laboratoriji u Engleskoj i u Orthomedicare-u. Rezultati iz Orthomedicare'a i Engleske su bili isti dok test iz prsta mi je pokazao senzitivnosti na još 13 namirnica, praktično po njihovom nisam smela ništa da jedem. IgG iz venske krvi ukazuje na blagu, srednju i naj jaču senzitivnost (+1, +2, +3, +4, ili +5). Kada imate +1 ili +2 to ne znači da nesmete da unosite te namirnice ali znači da one ne smeju biti prisutne u ishrani svakodnevno.
Hvala mnogo na preciznim informacijama. Ali imaj u vidu da mi sve (ili makar velika vecina ovde) radi taj test sa ciljem gubitka kilograma, pa nam i nije potrebna tolika preciznost. Ako si imala problem sa alergijama, onda je tu svakako potreban ozbiljniji pristup stvari.
Reci nam onda kako si se prilagodila novom nacinu, da li si se testirala posle 3 meseca ponovo, i naravno, koliko si oslabila?
Reci nam onda kako si se prilagodila novom nacinu, da li si se testirala posle 3 meseca ponovo, i naravno, koliko si oslabila?
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 10:44 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja sam se testirala zbog tegoba koje sam imala pri unosu određene hrane (nadimanje, sinusitis). Što se tiče kilograma, ukoliko postoji jaka intolerancija na hranu to može da utiče na zadržavanje vode u organizmu i to do 4% ukupne telesne težine, što znači ako je neko 10kg teži nego što bi trebao da bude, intolerancija na hranu verovatno nije jedini uzrok već postoji dublja priča. Mislim da u tom slučaju nije loše proveriti metabolizam. To ova lab. takođe radi.
Nakon 6 meseci kada sam retestirala bila sam još samo na jaja senzitivna tako da ih i dan danas ne jedem.
Nakon 6 meseci kada sam retestirala bila sam još samo na jaja senzitivna tako da ih i dan danas ne jedem.

Drugi problem,zbog kog ti se stalno nesto jede je sto ne znas sta ces sa rukama,mozes da uzmes brojanicu,onu kocku sto treba da se sloze boje na svakoj strani,ili izmisli nesto trece,samo uposli ruke,tako ces biti i manje nervozna...