Test intolerancije na hranu

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
CecaV
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 03, 2007 9:29 pm

Post od CecaV »

Srecan 8.mart :oops:
hijena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 07, 2008 10:35 pm

Post od hijena »

Ljudi pomagajte! Osecam se ko trudna foka! Htela bih i ja da uradim taj test, pa me zanima kako se krecu cene otprilike. Na sve sam spremna samo da se vise ne osecam ovako svaki dan! HELP
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

hijena, iscitaj postove da se ne ponavljam. srecno.
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

dobro jutro intolerantne dame :lol:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Zabavite se uz savršenu formulu uspeha, oslabite posle prazničnog prejedanja!

Mlitavi Amerikanci uvek su u potrazi za novom dijetom. Problem s većinom dijeta je taj što se čovek ne može najesti (gladovanje), ili su jednolične (pijete čorbice do iznemoglosti), ili bankrotirate ("mesna" dijeta). Zato ljudi "varaju", često odustanu nakon tri dana ili počnu da se prežderavaju odmah nakon dijete.

Ipak, da li postoji nada?! Postoji - to je nova "Čudotvorna bebi dijeta"! Sigurno ste primetili da je većina dvogodišnjaka fit. Možda je to zbog njihove ishrane. Nije skupa, nudi raznovrsnu i kvalitetnu hranu, a i ludo ćete se zabaviti!

PRVI DAN

Doručak: Kajgana od jednog jajeta. Kriška tosta s marmeladom. Pomoću prstiju pojedite dva zalogaja kajgane, ostatak bacite na pod. Pojedite jedan zalogaj tosta, zatim razmažite marmeladu po licu i odeći.

Ručak: Četiri bojice (bilo koje boje), šaka čipsa i čaša mleka. Potegnite tri gutljaja, a ostatak prolijte.

Užina: Grisina, četiri gutljaja ustajalog piva.
Večera: Ispržite tost i bacite ga na kuhinjski pod.

DRUGI DAN
Doručak: Pokupite jučerašnji tost s kuhinjskog poda i pojedite ga.

Ručak: Pola crvenog karmina i cigareta (mora se pojesti, ne popušiti). Jedna kocka leda po želji.

Poslepodnevni zalogaj: Ližite lizalicu dok ne postane lepljiva. Izađite iz kuće i bacite je u prašinu. Uzmite je nazad i cuclajte dok ponovno ne bude čista. Zatim je unesite u kuću i bacite na tepih.

Večera: Kamenčić koji ste doneli spolja i dooobro ga sakrili. Prelijte pire od krompira ledenim čajem. Jedite kašikom.

TREĆI DAN

Doručak: Dve palačinke s mnogo preliva. Jedite prstima, koje obrišete o kosu. Čaša mleka. Popijte pola, zatim čašu napunite palačinkama. Nakon doručka, pokupite jučerašnju lizaljku s tepiha, poližite i sklonite je pod jastuk svog najskupljeg naslonjača.

Ručak: Puter od kikirikija i hleb s marmeladom. Između zalogaja pljuckajte na pod. Razlijte času mleka po stolu i poigrajte se s baricama.

Večera: Činija sladoleda, šaka čipsa, malo vina i kafe.

ZADNJI DAN

Doručak: Četvrt tube paste za zube (bilo koji ukus), komadić sapuna, maslina. Prelijte činiju pahuljica čašom mleka i dodajte pola šoljice šećera. Kad su pahuljice omekšale, popijte mleko, a pahuljicama nahranite psa.

Ručak: Uzmite jabuku i žvaćite je dok ne razdvojite kožicu do mesa, a onda sve pljunite. Potom pronađite onu lizalicu i dovršite je.

Večera: Čaša špageta i čokoladno mleko. Ostavite loptu od testa na tanjiru. Za desert - maskara.

Napomena: Svakim obrokom obavezno usput hranite ukućane, plišane mede svojih klinaca, gumene lutke!

Izvor: Blic

dijete | Permalink | Dodaj komentar | Trekbekovi (0)

Preko hrane
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Nigde nikooooooooooooo :o
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

i opet nigde nikooooooooooooooooooooo (drugi minus za sve) da vam dodju roditelji ne priimam nikakva opravdanja na papirima. :evil:
Korisnikov avatar
CecaV
Aktivan član
Aktivan član

Post od CecaV »

Jao meni kuku!!!!Zub me boli vec 2 dana,a kod zubara tek sutra u 16:30...
A sto su se ostali ulenjili???
Nego prekrsite li vi nekad ovu svoju netolerantnu dijetu?Ja danas pojela virsle 2.Valjda nije mnogo strasno,idemo dalje...
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Ja sam cula da kada prekrsis nesto u ishrani treba da popijes sto vise vode,valjda da bi se to sto pre izbacilo iz organizma.ja do sada nisam"varala",bar ne svesno,jedino ako sam unela nesto sto nisam znala da ne smem.Planirala sam da sebe pocastim"gresnom hranom"ali nikako da se odlucim sta bi to bilo.Dosta toga sam pozelela da pojedem npr.pizzu,palacinke sa nutelom a ne bi bila losa ni solja jogurta haha.Bas me zanima kako cu se tada izboriti grickanjem savesti :oops:
Korisnikov avatar
CecaV
Aktivan član
Aktivan član

Post od CecaV »

Hvala za savet sa vodom.Sto se tice grize savesti,hmmm...Nisam se previse uznemirila,ipak sam skoro krenula na ovaj nacin ishrane i nisam se jos sasvim privikla,a osim toga,meni nije apsolutno nista od "gotovih jela" dozvoljeno,a danas definitivno nisam imala snage da nesto skuvam...Na tvom mestu[cini mi se da se vec dugo pridrzavas dijete],ja ne bih varala,kad vec nisi do sad,jer ce ti ako istrajes ta 3 meseca,porasti lista dozvoljenih namirnica,a ako varas,mozda nista od toga,sta znam,nemam iskustva...
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

hehe ja uzela prekjuce malu cokoladicu. gleda ona mene gledam ja nju. sve oci u oci ona izdrzala pogled ja nisam i pojela je :oops:
Korisnikov avatar
CecaV
Aktivan član
Aktivan član

Post od CecaV »

ja se navukla na kukuruzni griz spremljen sa ovsenim mlekom,dextrozom i cimetom...
Drage moje dame,Vi koje ste na " terapiji" vise od mesec dana,jeste li primetile nekakav pomak u kilazi i celulitu?
Korisnikov avatar
CecaV
Aktivan član
Aktivan član

Post od CecaV »

I da,pronasla sam u Veru expandirani jecam,psenicu,pirinac,pahuljice ovsene i ne znam sta sve jos,bez ikakvih dodataka,tako da znate ima svacega i za netolerantne.I malo sam jurila po netu,bolje da se koristi fruktoza nego dextroza,za nas koji hocemo da smrsamo,dextroza direktno ulazi u krv,pa je bilderi koriste posle treninga da odmah nahrane misice,bez varenja
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Ovseno mleko u sebi sadrzi lecitin(vodi poreklo iz soje i jajeta)pa ako su ti to zabranjene namirnice pokusaj da izbegavas.Taj griz nije los i kada se umesto tog mleka stavi obicna voda :D
Korisnikov avatar
CecaV
Aktivan član
Aktivan član

Post od CecaV »

iz soje,pise.Nego Martat,a odgovor na pitanje?????
Odgovori