Prvi test sam radila krajen Juna 2007...Videla sta sve ne bih smela i izignorisala citavu stvar...Pocela sam toga da se pridrzavam tek pre 3 nedelje, a ni nemam nameru, iskreno ni mogucnost, da to drzim 3 meseca...Sada, znam kako to zvuci malo neozbiljno (iako ja uopste nisam takva), ali moram da znam sta se desava, jer dosta namirnica na koje sam navodno inteolerantna su namirnice koje sam u vreme testa non stop jela (krastavci i soja)...ne bi me cudilo da sada ispadnem inteolerantna na ovas, kukuruz i pirinac, a ne na soju...Sto se tice psenice i mlecnih proizvoda, mislim da ce to ostati...
U svakom slucaju hocu da se testiram, da bi bila sigurna.
To je lepo,jela sam juce.Danas cu puding od maline sa dodatkom jagodica.Obrni-okreni opet voce.U zivotu nisam pojela voca kao za ovih mesec ipo od kada sam na intoleranciji.
martat napisao:Kao sto rekoh Bebo,ne dozvoli da te pojedini demoralisu.Ovde pojedine osobe u nedostatku licnih zadovoljstava popunjavaju svoje slobodno vreme minirajuci tudje postove.
Na tebi je da se opredelis koji nacin mrsavljenja ces da izaberes.Sta god to bilo potrudi se da ti ishrana bude izbalansirana.
U svakom slucaju srecno!
p.s.jako je vazno da taj test odradis u dobroj laboratoriji ili nekoj proverenoj ordinaciji.Predlazem ti,da ne bi citala sve strane ove teme jer ih je bas mnogo,vrati se na prvih 5-6 strana i naci ces odgovore koji te zanimaju.
Hvala vam puno, zaiste ste sjajne. Sutra ujutru idem na testiranje pa cemo videti sta ce testovi pokazati. Pridrzavacu se uputa i jesti samo ono sto smem tj hranu na koju sam tolerantna. Javljam vam se cim dobijem rezultate da menjamo recepte hehe.