dorucak razene i ovsene pahuljice sa cimetom i dekstrozom
rucak lignje na zaru, pirinac, salata od cvekle i sargarepe, sutlijas sa cimetom i dekstrozom. stvarno ce mi se iskose oci
Pre otprilike 2 nedelje Milicam mi je predlozila da pijem caj od kukuruzne svile.
Taj caj je fenomenalan(naravno ako niste intolerantne na kukuruz).
Ja popijem 1 litar dnevno a moze slobodno i vise.Od srca preporucujem jer je odlican proziv celulita.
Milicem,hvala ti jos jednom.A posto skromnost nije moja vrlina zamolicu te za jos neki koristan savet.Pozz
Pre otprilike 2 nedelje Milicam mi je predlozila da pijem caj od kukuruzne svile.
Taj caj je fenomenalan(naravno ako niste intolerantne na kukuruz).
Ja popijem 1 litar dnevno a moze slobodno i vise.Od srca preporucujem jer je odlican proziv celulita.
Milicem,hvala ti jos jednom.A posto skromnost nije moja vrlina zamolicu te za jos neki koristan savet.Pozz
Znaci tebi se za 2 nedelje celulit znacajno/vidno smanjio samo od tog caja? Kilogrami? Centimetri?
E,pa pride sa ovom netolerantnom dijetom krenula sam i jos neku koja glasi ovako:
1. dan kuvano povrce
2. dan kuvano meso, mogu i virsle
3. dan kuvani pirinac
4. dan mleko i mlecni proizvodi
5. dan kuvana jaja
6. dan meso sa rostilja
7. dan voce
Kolicina namirnica je neogranicena. E,sad ja sam danas na ovom mleku i mlecnim proizvodima, sutra bih trebala ta jaja, ali vec mi muka od njih. Videcu, planirala sam da izdrzim dva kruga.