Test intolerancije na hranu

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Ja odgovorno tvrdim da ti nisi debela a ko ne veruje to je njegov problem.Videla i uverila se :D
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Hvala hvala draga, ali reci mojoj vagi da se mrdne ulevo :cry:
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 12:52 pm

Post od bockey »

grazza napisao:Hvala hvala draga, ali reci mojoj vagi da se mrdne ulevo :cry:
A ako pocnes mrko da je gledas svaki put pre stajanja na nju!? :P Ili da skaces po njoj!? ne ne.. to ce je dokusuriti ..
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 12:52 pm

Post od bockey »

grazza napisao:vidim ne smes pirinac. Pa napuni ih mesom, a mozes i da izmesas sa mesom onu sredinu sto izdubis iz tikvica one su sada mlade, pa ih malo dinstaj a onda zaopeci. Prijatno!!!!!!!!!!!!
Posto ja nisam preterani ljubitelj mesa ja ih ponekad punim sojinim ljuspicama. Ili mozes to uraditi i pireom, ali ih onda preseces po duzini, napunis pireom (izgledace kao kanu :)) pokrijes folijom i stavis u rernu. A kad su gotove serviras sa prezlom (to sam pokupila u Italiji hihih)

ps. Izvini Grazza, ne pokusavam da preotmem mesto glavne kuvarice u restoranu... ja cu da budem savetnik :P
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Hvala Bockey ali nista od navedenoh ja ne jedem tako da ce da padne meso koje inace obozavam.

A gde su nam ostale alapacice?Devojkeeeee!!!!!
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

JU!Htedoh reci intolerantne devojke hehe :D
dintel011
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 4:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dintel011 »

Jel bio mozda neko u "Analizi"?
Interesuje me jel vredi njihov test 23500 din?
Prelistao sam celu temu na brzinu i kako sam razumeo:
Dr Dobrinka Arbanovski i Dr Slavica Stefanović su kod Botanicke baste i vecina Vas je bila tamo i kao sto vidim zadovoljne ste a test kosta oko 3000 din, i radi se putem krvi.

U Analizi rade isto putem krvi za 40 namirnica za 15000 (trenutno popust na 9000) i za 93 namirnice za 23500 din.

Tu je i Centar za eliminaciju alergija u Zemunu gde rade analize putem aparata za preko 300 namirnica i kosta 4500 dinara.

Jeste zadovoljni sa Dr.D.Arbanovski samo zbog cene ili je njena analiza najdetaljnija i najbolja?
Hvala na odgovoru unapred!
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Jedino sto znam da ti kazem je da se u Analizi radi test na dosta alergena koje nisu namirnice(deterdzenti i razne hemikalije....).

Ja sam zadovoljna testom i zbog postignutih rezultata(resila sam problem varenja i lose probave a spao je i po neki kg).

Od mene toliko a ako neko zna nesto detaljnije neka se oglasi.

p.s.Moji ukucani i ja smo razgovarajuci na ovu temu pomislili(ali ne tvrdim nista)da ordinacija iz botanicke baste salje krv na analizu bas u laboratoriju"Analiza"
milica m
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 01, 2006 9:29 pm

Post od milica m »

martat napisao: A gde su nam ostale alapacice?Devojkeeeee!!!!!
Ja sam tu :lol: :lol: , kod mene ništa novo, uredno se pridržavam liste, ne jedem slatko, dobar sam dzak, ali kilogrami stoje,skroz sam se smorila :cry:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Milicem meni to zvuci neverovatno.Kako kg toliko dugo stoje?Jesi li primetila neku razliku u smislu probave na primer?Koliko se secam ti ne smes psenicu,da nisi jela neke proizvode sto je u sebi imaju?Bas mi nije jasno.Ali sve je moguce tako da ne znam sta da ti kazem
Orchid_girl
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Feb 01, 2008 11:21 pm

Post od Orchid_girl »

Bas me interesuje da li je neko bio na testu u "Analizi", jer ima puno namirnica koje uopste nisu meni na lisi a ja ih konzumiram pod pretpostavkom da ih smem jesti :oops:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Dobar dan, mozda je to zez, ja nista sto ne pise na listi ne jedem. sve sto nije napisano ja ne jedem. Mozda oni nemogu da analiziraju sve namirnice, ali ja ne jedem nista od onoga sto nije na listi poljubac. Sto volim kada ne radim pa izmisljam sta da kuvam :lol:
milica m
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 01, 2006 9:29 pm

Post od milica m »

martat napisao:Milicem meni to zvuci neverovatno.Kako kg toliko dugo stoje?Jesi li primetila neku razliku u smislu probave na primer?Koliko se secam ti ne smes psenicu,da nisi jela neke proizvode sto je u sebi imaju?Bas mi nije jasno.Ali sve je moguce tako da ne znam sta da ti kazem
Znas kako, ja sam na ovom režimu ukupno 25 dana, za to vreme sam smrsala svega 1 kg i to prvih 15 dana ništa, pa onda otišao 1kg, pa opet 10 dana ništa. E, sad, kapiram da je ovaj režim ishrane, pre svega zgodan da se organizam očisti od toksina i da to, kao nuspojavu, daje gubitak kilograma. Medjutim,ja sam se i pre toga hranila prilično zdravo, zapravo svinjsko meso, pohovano, prženo ne jedem sigurno 10 godina, slatkiše zaobilazim u širokom krugu, uglavnom živim na voću, povrću, piletini i ribi. Upražnjavam recimo jednom u deset dana jedan dan na integralnom pirinču, jedan na voću, jedan samo na povrću...Sve u svemu, ja ne vidim gde grešim. Izgleda da je moj metabolizam sporiji od puža :roll:

Inače,ni ja ne jedem namirnice koje nisu na listi, s tim što sam ja analizu radila u Zemunu, bicom aparatom, pa tamo postoji mogućnost da doneseš namirnice koje nisu na spisku da se utvrdi da kakvo je stanje sa njima, takodje moguće je i sa lekovima isto uraditi.
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Milicem kad tebi konacno krene mrsavljenje bices rekorder :D
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

joj sto sam dobro papala mljacccccccccccccccccc, e necu da kazem sta :lol: