Test intolerancije na hranu
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Posto ja nisam preterani ljubitelj mesa ja ih ponekad punim sojinim ljuspicama. Ili mozes to uraditi i pireom, ali ih onda preseces po duzini, napunis pireom (izgledace kao kanugrazza napisao:vidim ne smes pirinac. Pa napuni ih mesom, a mozes i da izmesas sa mesom onu sredinu sto izdubis iz tikvica one su sada mlade, pa ih malo dinstaj a onda zaopeci. Prijatno!!!!!!!!!!!!

ps. Izvini Grazza, ne pokusavam da preotmem mesto glavne kuvarice u restoranu... ja cu da budem savetnik

-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 4:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Jel bio mozda neko u "Analizi"?
Interesuje me jel vredi njihov test 23500 din?
Prelistao sam celu temu na brzinu i kako sam razumeo:
Dr Dobrinka Arbanovski i Dr Slavica Stefanović su kod Botanicke baste i vecina Vas je bila tamo i kao sto vidim zadovoljne ste a test kosta oko 3000 din, i radi se putem krvi.
U Analizi rade isto putem krvi za 40 namirnica za 15000 (trenutno popust na 9000) i za 93 namirnice za 23500 din.
Tu je i Centar za eliminaciju alergija u Zemunu gde rade analize putem aparata za preko 300 namirnica i kosta 4500 dinara.
Jeste zadovoljni sa Dr.D.Arbanovski samo zbog cene ili je njena analiza najdetaljnija i najbolja?
Hvala na odgovoru unapred!
Interesuje me jel vredi njihov test 23500 din?
Prelistao sam celu temu na brzinu i kako sam razumeo:
Dr Dobrinka Arbanovski i Dr Slavica Stefanović su kod Botanicke baste i vecina Vas je bila tamo i kao sto vidim zadovoljne ste a test kosta oko 3000 din, i radi se putem krvi.
U Analizi rade isto putem krvi za 40 namirnica za 15000 (trenutno popust na 9000) i za 93 namirnice za 23500 din.
Tu je i Centar za eliminaciju alergija u Zemunu gde rade analize putem aparata za preko 300 namirnica i kosta 4500 dinara.
Jeste zadovoljni sa Dr.D.Arbanovski samo zbog cene ili je njena analiza najdetaljnija i najbolja?
Hvala na odgovoru unapred!
Jedino sto znam da ti kazem je da se u Analizi radi test na dosta alergena koje nisu namirnice(deterdzenti i razne hemikalije....).
Ja sam zadovoljna testom i zbog postignutih rezultata(resila sam problem varenja i lose probave a spao je i po neki kg).
Od mene toliko a ako neko zna nesto detaljnije neka se oglasi.
p.s.Moji ukucani i ja smo razgovarajuci na ovu temu pomislili(ali ne tvrdim nista)da ordinacija iz botanicke baste salje krv na analizu bas u laboratoriju"Analiza"
Ja sam zadovoljna testom i zbog postignutih rezultata(resila sam problem varenja i lose probave a spao je i po neki kg).
Od mene toliko a ako neko zna nesto detaljnije neka se oglasi.
p.s.Moji ukucani i ja smo razgovarajuci na ovu temu pomislili(ali ne tvrdim nista)da ordinacija iz botanicke baste salje krv na analizu bas u laboratoriju"Analiza"
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Feb 01, 2008 11:21 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 01, 2006 9:29 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Znas kako, ja sam na ovom režimu ukupno 25 dana, za to vreme sam smrsala svega 1 kg i to prvih 15 dana ništa, pa onda otišao 1kg, pa opet 10 dana ništa. E, sad, kapiram da je ovaj režim ishrane, pre svega zgodan da se organizam očisti od toksina i da to, kao nuspojavu, daje gubitak kilograma. Medjutim,ja sam se i pre toga hranila prilično zdravo, zapravo svinjsko meso, pohovano, prženo ne jedem sigurno 10 godina, slatkiše zaobilazim u širokom krugu, uglavnom živim na voću, povrću, piletini i ribi. Upražnjavam recimo jednom u deset dana jedan dan na integralnom pirinču, jedan na voću, jedan samo na povrću...Sve u svemu, ja ne vidim gde grešim. Izgleda da je moj metabolizam sporiji od pužamartat napisao:Milicem meni to zvuci neverovatno.Kako kg toliko dugo stoje?Jesi li primetila neku razliku u smislu probave na primer?Koliko se secam ti ne smes psenicu,da nisi jela neke proizvode sto je u sebi imaju?Bas mi nije jasno.Ali sve je moguce tako da ne znam sta da ti kazem

Inače,ni ja ne jedem namirnice koje nisu na listi, s tim što sam ja analizu radila u Zemunu, bicom aparatom, pa tamo postoji mogućnost da doneseš namirnice koje nisu na spisku da se utvrdi da kakvo je stanje sa njima, takodje moguće je i sa lekovima isto uraditi.