Ja punila paprike sa mesom(bez pirinca).Mnoooogo su dobre.Ali posto sam imala icorbu pojela sam samo jednu.Ne moze vise da stane u stomak .A tako su ukusne.Smrc
Jao pa sto nisi zvala ja jedem kao tajfun hohoho, ali sam sisla sa 24 i popela se na 7 pesaka. sada cu kod mame isto pesaka. Ako se ne javim, pala sam za skiladnje kg. hehe
Stiglo je prolece!!! Ja sam dinstala tikvice i od gore stavila sir da se malo istopi. Steta sto nije mladi beli. Pa.. ja jos uvek nemam nedozvoljene namirnice pa mogu da gurmanisem, mljac!
jel smes pirinac draga?
a tikvice mozes i da izdinstas iseckas na kockice i dinstas na malo ulja. kada su gotove, lepo je staviti mirodjiju ako smes i naravno soli.
vidim ne smes pirinac. Pa napuni ih mesom, a mozes i da izmesas sa mesom onu sredinu sto izdubis iz tikvica one su sada mlade, pa ih malo dinstaj a onda zaopeci. Prijatno!!!!!!!!!!!!
Ih bre ja uvek mastala da otvorim restoran, jos ovako debela prava reklama za klopu. A restoran bi mogao da se zove :GRAZA-DEBELJUCA
hrana sa dusom i srcem ili volim i ja vas. Opet sam otkacila hehe. Ma ovaj pirinac cudno utice na mene _