Test intolerancije na hranu

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 12:52 pm

Post od bockey »

Glavu gore! Izdrzaces tih mesec dana... evo i ja cekam svoj 15.3. Nego, reci nam kako su reagovali na pominjanje sajta? Jel su ti dali popust? :P
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Jeeeeeeea Leajj

Jedva cekam da nam se pridruzis!!!!!!!
leajj
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 06, 2007 3:31 pm

Post od leajj »

moz mislit hehehe kad udarim po toleranciji hehehehe mada... meni to draga moja malo komplikovano deluje
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

bockey napisao:Glavu gore! Izdrzaces tih mesec dana... evo i ja cekam svoj 15.3. Nego, reci nam kako su reagovali na pominjanje sajta? Jel su ti dali popust? :P
hehe samo su me usmeno pohvalili i potapsali po ramenu hehehehehe popust nisu pominjali hehe :wink:
znam nigde ne zurim hehe
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

[leajj"]moz mislit hehehe kad udarim po toleranciji hehehehe mada... meni to draga moja malo komplikovano deluje

Mi smo tu da ti olaksamo.Mi imamo 1000 recepata za preziveti dan :D .
leajj
Aktivan član
Aktivan član

Post od leajj »

:wink: srecan je onaj ko vas poznavao
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

jeeeeeeeeeeeeeeeee za laajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj. Martat ti je majstor za sve vrste hleba i kolaca, ja vise za povrce i buckurise hehehe. ma ne brini draga, necemo ti dati da budes gladna.Pitaj Martat kako sam ja kukala :cry:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

danas sam u zdravoj hrani nasla razene pahuljice. To se prokuva u vodi par minuta i onda moze i slatko i slano. Kome treba recept saljem na pp :lol:
dr gica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 4:00 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dr gica »

grazza, meni trba recept :)
dr gica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 4:00 pm

Post od dr gica »

pardon, treba
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

pa vrlo jednostavno, skuvas u vodi oko 3 minute i mesas s vremena na vreme i kada je gotovo mozes da dodas so pa da jedes kao prilog ili neko voce koje smes. pa kao kolac.

Jojjjjjjjjjjjjjj meni macka bila u serpi sa klopom za danas. Nista od moje boranije i mesa buuuuuuuuuuuuuuuu :cry: Zaboravila sam da stavim u frizider a ona lepo sklonila poklopac i buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :cry:

E ja moram da smanjim unos klope, ne vredi ovako. Pocecu da jedem na 2-3 sata a izmedju hektolitre vode i u 18,oo zavrsavam sa jelom, inace cu biti prvi primer kako intolerancija nije pomogla. Sinoc sam imala 5oo grama vise. Uzas :evil:
milica m
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 01, 2006 9:29 pm

Post od milica m »

Grazza, nemoj uvece da se meris, ujutru posle toaleta najbolje. Uvece si napunila stomak i normalno je da si teza, meni jutarnja i vecernja kilaza zna da se razlikuje i po 2kg. :roll:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

I ja sam za jutarnje merenje!!!! :D Uvece vagu zaobilazim u sirokom luku.

Grazza,uvece slobodno pojedi nesto ako si gladna,nece nista strasno da ti se desi.Ja sam sinoc pojela corbicu,koju u zivotu uvece nisam jela i super mi je prijala :D
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Joj,,,,,,,,,, rekoh ja meni samo ostaje da ne jedem nistaaaaaaaaa. :evil:
Korisnikov avatar
DacaYU
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 4:45 pm
Kontakt:

Post od DacaYU »

I ja se merim samo ujutru,preko dana nema sanse da stanem na vagu,a kamoli uvece.
Moram da vam priznam da sam sinoc zresila(inace ne jedem posle 18h),moj muz mene izveo na veceru.Pojela sam po pola porcije lignji i pecuraka na zaru,a i malo sam dala muzu.Joj mnogo je bilo lepo.A kasnije sam mu dala jos nesto pa sam bar pola potrosila.Bas sam luda.
Dum vivis,sperare decet.-Dok si ziv,valja da se nadas.
Odgovori