bockey napisao:Glavu gore! Izdrzaces tih mesec dana... evo i ja cekam svoj 15.3. Nego, reci nam kako su reagovali na pominjanje sajta? Jel su ti dali popust?
hehe samo su me usmeno pohvalili i potapsali po ramenu hehehehehe popust nisu pominjali hehe
znam nigde ne zurim hehe
jeeeeeeeeeeeeeeeee za laajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj. Martat ti je majstor za sve vrste hleba i kolaca, ja vise za povrce i buckurise hehehe. ma ne brini draga, necemo ti dati da budes gladna.Pitaj Martat kako sam ja kukala
pa vrlo jednostavno, skuvas u vodi oko 3 minute i mesas s vremena na vreme i kada je gotovo mozes da dodas so pa da jedes kao prilog ili neko voce koje smes. pa kao kolac.
Jojjjjjjjjjjjjjj meni macka bila u serpi sa klopom za danas. Nista od moje boranije i mesa buuuuuuuuuuuuuuuu Zaboravila sam da stavim u frizider a ona lepo sklonila poklopac i buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
E ja moram da smanjim unos klope, ne vredi ovako. Pocecu da jedem na 2-3 sata a izmedju hektolitre vode i u 18,oo zavrsavam sa jelom, inace cu biti prvi primer kako intolerancija nije pomogla. Sinoc sam imala 5oo grama vise. Uzas
Grazza, nemoj uvece da se meris, ujutru posle toaleta najbolje. Uvece si napunila stomak i normalno je da si teza, meni jutarnja i vecernja kilaza zna da se razlikuje i po 2kg.
I ja sam za jutarnje merenje!!!! Uvece vagu zaobilazim u sirokom luku.
Grazza,uvece slobodno pojedi nesto ako si gladna,nece nista strasno da ti se desi.Ja sam sinoc pojela corbicu,koju u zivotu uvece nisam jela i super mi je prijala
I ja se merim samo ujutru,preko dana nema sanse da stanem na vagu,a kamoli uvece.
Moram da vam priznam da sam sinoc zresila(inace ne jedem posle 18h),moj muz mene izveo na veceru.Pojela sam po pola porcije lignji i pecuraka na zaru,a i malo sam dala muzu.Joj mnogo je bilo lepo.A kasnije sam mu dala jos nesto pa sam bar pola potrosila.Bas sam luda.
Dum vivis,sperare decet.-Dok si ziv,valja da se nadas.