Test intolerancije na hranu
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Okt 28, 2007 8:46 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 01, 2006 9:29 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Dobra ideja
Ja cu prva, da podsetim samo da ja netolerisem samo psenicu,jecam, ovas i raz.
Evo jucerasnjeg jelovnika:
Dorucak oko 9h Jogurt i sojine pahuljice
Uzina oko 12h 50gr pecenog badema
Rucak 16h Nesto kao podvarak, tacnije kuvani kiseli kupus, ali bez ikakvih masnoca i mesa, sa 50gr mladog sira i parcetom proje
Vecera oko 20h ella jogurt
oko 22h pomorandza (obicno ne jedem ovako kasno, posebno ne voce, ali mi dete trazilo ja oljustila i on nije hteo da jede, pa da se ne baci)

Evo jucerasnjeg jelovnika:
Dorucak oko 9h Jogurt i sojine pahuljice
Uzina oko 12h 50gr pecenog badema
Rucak 16h Nesto kao podvarak, tacnije kuvani kiseli kupus, ali bez ikakvih masnoca i mesa, sa 50gr mladog sira i parcetom proje
Vecera oko 20h ella jogurt
oko 22h pomorandza (obicno ne jedem ovako kasno, posebno ne voce, ali mi dete trazilo ja oljustila i on nije hteo da jede, pa da se ne baci)
uh ja sam se prezderavala lesnika, badema, ali sve sto je dozvoljeno. Jelo mi se nesto slatko, valjda zbog ove dijetice, ne unosim dovoljno kofeina.Nisam uspela da nadjem crnu kafu bez kofeina pa sam prestala da je pijem, pijem samo nes bez kofeina. A da izrendala sam i bundevu to smem sa djumbirom i morskom soli i odozgo cimet. ja volim da mesam slatko i slano. Ostalo mi je i za danas.
Jutros sam jela pirinacne galete i odozgo stavila ono izmiksano voce, kao marmelada, jedino sam se zeznula stavila grejp pa je malo gorko. Inace se super snalazim.Od ovih badema lesnika itt idem vise puta dnevno u wc, ali valjdatako treba. Uopste se ne osecam naduto. Jutros se merim 1kg manje
jel to moguce? veliki cmokic
Jutros sam jela pirinacne galete i odozgo stavila ono izmiksano voce, kao marmelada, jedino sam se zeznula stavila grejp pa je malo gorko. Inace se super snalazim.Od ovih badema lesnika itt idem vise puta dnevno u wc, ali valjdatako treba. Uopste se ne osecam naduto. Jutros se merim 1kg manje
jel to moguce? veliki cmokic

[quote="grazza"]uh ja sam se prezderavala lesnika, badema, ali sve sto je dozvoljeno. Jelo mi se nesto slatko, valjda zbog ove dijetice, ne unosim dovoljno kofeina.Nisam uspela da nadjem crnu kafu bez kofeina pa sam prestala da je pijem, pijem samo nes bez kofeina. :[/quote]
Kafu turkis bez kofeina imas u Grinetu,kosta duplo od obicne kafe ali je bas ukusna.Nisi se prezderavala,vidis da je 1 kg otisao.Pa rekla sam ti da je moguce.Ja jedem mnoooogooo vise od Milicem.Npr ujutru obavezno 2 kivija.kasnije posle recimo 2 sata jedem proju sa jogurtom ili sa sokom od paradaiza(navikla sam pa nije los ukus).Kasnije grickam badem ili jedem kolac.Za rucak jedem povrce i meso i gomilu salate(cvekla ili zelena salata).Kasnije puding ili kolac a uvece kokice ili pistace.I opet spadaju kilice hehe
Kafu turkis bez kofeina imas u Grinetu,kosta duplo od obicne kafe ali je bas ukusna.Nisi se prezderavala,vidis da je 1 kg otisao.Pa rekla sam ti da je moguce.Ja jedem mnoooogooo vise od Milicem.Npr ujutru obavezno 2 kivija.kasnije posle recimo 2 sata jedem proju sa jogurtom ili sa sokom od paradaiza(navikla sam pa nije los ukus).Kasnije grickam badem ili jedem kolac.Za rucak jedem povrce i meso i gomilu salate(cvekla ili zelena salata).Kasnije puding ili kolac a uvece kokice ili pistace.I opet spadaju kilice hehe