Test intolerancije na hranu
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
[quote="KARIN"]cao devojke!jutros t.j.oko pola dvanaest sam skuvala pirinac,zacinilaga sa zacinom c,dodala biber i pojela par kasika(ali tek kada sam jela procitala sam na pakovanju da zacin sadrzi secer a meni [/quote]
U alevinom zacinu CLASSIC umesto secera je dextroza.Pa i ti kao Milicam bas malo jedes.Grickas li nesto izmedju obroka ili sam ja jedina
U alevinom zacinu CLASSIC umesto secera je dextroza.Pa i ti kao Milicam bas malo jedes.Grickas li nesto izmedju obroka ili sam ja jedina

-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Okt 28, 2007 8:46 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 01, 2006 9:29 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Da ispisem sta sam danas jela, pa me korigujte ako nesto gresim
Palenta na vodi, 2 pomorandze,. bistra supa, pirincane spagete sa junetinom i za veceru kuvana sargarepa sa mladim sirom. Uz sve to sam popila dve turske kafe, popila dva zelena nezasladjena caja i kamaru vode.
Da, da martat, vise jedes od mene, ali brze mrsavis
Palenta na vodi, 2 pomorandze,. bistra supa, pirincane spagete sa junetinom i za veceru kuvana sargarepa sa mladim sirom. Uz sve to sam popila dve turske kafe, popila dva zelena nezasladjena caja i kamaru vode.
Da, da martat, vise jedes od mene, ali brze mrsavis

proverite hormone štitne žlezde ili eventualno nadbubrežne ( ili i još neke) jer oni regulišu rad, razvoz materije i preradu te iste materije kroz organizam. Jer može se desiti da je neka funkcija hormona oslabila.
Odgovor na pitanje da li sam i ja radila "test intolerancije" - nisam. Smatram da znam koja mi i kakva hrana odgovara, ili još važnije, nisam imala hroničan problem da bih se podvrgla ispitivanju.
Martat draga, od kako si mi dala ideju za marmeladu ja ne prestajem da razmisljam i evo smislila sam nesto. Ja smem da jedem od voca kupine, borovnice i visnje. Kupim smrznute, sacekam da se odmrznu u blenderu izmiksam i dodam 2 sargarepe i to mazem na galete. Ja ne koristim puno secer, ali kome nije slatko moze da stavi nesto od dozvoljenih zasladjivaca.
Kako je dobro,,,,,,,,,,,,,,,,, skoro kao palacinke sa eurokremom
Kako je dobro,,,,,,,,,,,,,,,,, skoro kao palacinke sa eurokremom