Nemam pojma za brufen,ako imas pakovanje procitaj sastav da li ima kofein u sebi.Od kofeina koji ti je zabranjen samo ces se osecati losije pa ga treba izbegavati u bilo kom obliku i kolicini.
danas sam se bas dobro organizovala. kuvam corbicu od karfiola celera sargarepe krompira i luka
dinstam brokole i prokelj na malo maslinovog ulja vise vode
a posle toga mix od voca koje smem. Hvala Martat, da tebe nije bilo ja bih jos kukala nad svojom dijetom
Konacno je otisao 1kg Jutros sam se merila i za dve nedelje smrsala sam 1kg nije lose.
Cure, ne znam koja je cena, ali isti taj test moze da se uradi Bicom aparatom u Centru za lecenje alergija u Zemunu, www.cea.co.yu Pozovite pa vidite, mozda tamo ne mora toliko da se ceka
Martat, kako pravis proju? Ja je danas ponovo pravila, rekoh hajde sebe da pocastim za vikend, ali mi se sve nesto raspada,nista ne valja
JEEEEEEA,Milice m,bravo za prvi kg.Uskoro ce i 2. pa 3.....Proja:2 solje kukuruznog brasna,1 prasak za pecivo.mala solj ulja,malo soli i otprilike solja do dve vode(moze i kisela).Zamesis da ne bude previse gusto,ali gusce od testa za palacinke(eh,palacinke ).Podmazes pleh(ja imam one kalupe)i peces u vrucoj rerni.Prijatno