Test intolerancije na hranu

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Grazza,postala sion strucnjak.Kako spremas brokoli,prokelj ili karfiol a da nije corba nego prilog,po mogucstvu ukusan?Cmokic
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

E ovako brokoli mozes da izdinsas na malo ulja onog koje smes i sipas vrlo malo vode on se brzo kuva. kada je gotov sipas malo maslinovog ulja ako smes, a mozes i sirce ili limun (a ja iscedim klementinu mandarinu, posto ne smem ni limun ni sirce)mozes i malo belok luka.(ako smes)

Prokelj isto tako,

A karfiol ja obarim u slanoj vodi procedim i istavim malo dozvoljenog ulja.Ja i inace tako jedem pa mi ovo nije problem. jedino mi ove zitarice predstavljaju mali problem njih sam slabo jela pa mi treba da udjem u stos.

Martat mogli bi mi knigu da napisemo da pomognemo ovim intolerantnim, a i da zaradimo koji dinar. Tebi ide od ruke slatko i hleb, meni povrce :lol:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

:D To je dobra ideja!!!!Hvala za recepte
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

I drugi put slatka moja :lol:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Martat, jel ti stigla poruka, slatka moja?
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Upravo mi je stigla :D :D .Otvaramo novu temu ExPERTI ZA PORUKE haha
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

E ko moze raz evo jedan recept. raz u prahu se sipa u kljucalu vodu i mesa jedno 3 minute, ostavi da se ohladi i ja sipam cimet. Mozda bi trebalo so? to cu probati drugi put. Nisam sigurna da li treba da bude slatko ili slano, a ukus je blago receno bljakkkkkkkkkk/ ali za skidanje kila sve dolazi mu obzir :lol:
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 12:52 pm

Post od bockey »

Raz u prahu? Jel to ona Nutri Vita? Ili postoji bas prah prah?
Probala sam Nutri Vitu psenicu, a trenutno imam raz. Meni se svidja :) Doduse ja to spremam sa mlekom, i malo meda :) mljac! Mada, moram priznati da jako lici na pahuljice, samo samlevene. Ne znam da li Nutri Vita ubacuje jos nesto ti, ili ... melje pahuljice :wink:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Bockey jeste nutrivita, ali ja ne smem ni mleko ni med pa sam probala sa vodom, a pravo da ti kazem nisam znala da li treba da bude slatko ili slano pa sam stavila cimet :lol:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Grazza hallo!U taj raz nutrivita dodaj dextrozu i malo suvig grosdja ili nekog voca koje smes i videces super je
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Hvala Martat, probacu, vidis da nemam ideje sa zitaricama ama bas nikakve. Sta bih ja bez tebe. veliki cmokic
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Zitarice su moja uza specijalnost haha.Proklijacu majke mi.Znas sta mi od hrane nedostaje?Jede mi se domaci burek sa mesom,joj ide mi voda na usta.A kada sam se oprastala od hrane pre pocetka ove ishrane nisam znala sta ce mi nedostajati.Eh da sam znala,naprevila bih i ceo pleh bi sama pojela.Njama njama :D
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Jao, burek sa mesom, pa pogacice sa cvarcima.................uh :evil: ali bicemo mi zenske ko sisa burek i pogacice( :cry: )
milica m
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 01, 2006 9:29 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od milica m »

Jao, zene,meni u nedelju rodjendan :P Ne znam kakvu tortu da napravim :-?
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Kako ne znas,pa plazmuuuuuuuuuuuuu!!!!!Kad malo bolje razmislim mozes i kinder.Jooooj muke,slatke muke.Jel ja to kriziram,pitam se :roll:
Odgovori