E ovako brokoli mozes da izdinsas na malo ulja onog koje smes i sipas vrlo malo vode on se brzo kuva. kada je gotov sipas malo maslinovog ulja ako smes, a mozes i sirce ili limun (a ja iscedim klementinu mandarinu, posto ne smem ni limun ni sirce)mozes i malo belok luka.(ako smes)
Prokelj isto tako,
A karfiol ja obarim u slanoj vodi procedim i istavim malo dozvoljenog ulja.Ja i inace tako jedem pa mi ovo nije problem. jedino mi ove zitarice predstavljaju mali problem njih sam slabo jela pa mi treba da udjem u stos.
Martat mogli bi mi knigu da napisemo da pomognemo ovim intolerantnim, a i da zaradimo koji dinar. Tebi ide od ruke slatko i hleb, meni povrce
E ko moze raz evo jedan recept. raz u prahu se sipa u kljucalu vodu i mesa jedno 3 minute, ostavi da se ohladi i ja sipam cimet. Mozda bi trebalo so? to cu probati drugi put. Nisam sigurna da li treba da bude slatko ili slano, a ukus je blago receno bljakkkkkkkkkk/ ali za skidanje kila sve dolazi mu obzir
Raz u prahu? Jel to ona Nutri Vita? Ili postoji bas prah prah?
Probala sam Nutri Vitu psenicu, a trenutno imam raz. Meni se svidja Doduse ja to spremam sa mlekom, i malo meda mljac! Mada, moram priznati da jako lici na pahuljice, samo samlevene. Ne znam da li Nutri Vita ubacuje jos nesto ti, ili ... melje pahuljice
Bockey jeste nutrivita, ali ja ne smem ni mleko ni med pa sam probala sa vodom, a pravo da ti kazem nisam znala da li treba da bude slatko ili slano pa sam stavila cimet
Zitarice su moja uza specijalnost haha.Proklijacu majke mi.Znas sta mi od hrane nedostaje?Jede mi se domaci burek sa mesom,joj ide mi voda na usta.A kada sam se oprastala od hrane pre pocetka ove ishrane nisam znala sta ce mi nedostajati.Eh da sam znala,naprevila bih i ceo pleh bi sama pojela.Njama njama